עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום הורדתי ספר אורחים מוכן ב php ,עשיתי את כל השינוים שהייתי צריך בקודים ,אבל גיליתי שאין לי מושג איך מחברים את כל הקבצים . למי שמתעניין ,הורדתי מפה את הספר אורחים המתקדם: http://proxy2.de/scripts.php תודה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

האם יכול להיות ש WinXP חוסם את היציאה המקבילית(LPT) של המחשב? לדוגמא: אני מתכנת בשפת C עם התוכנה BorlandC של DOS + חומרה כאשר אני מריץ את התוכנה בסביבת עבודה של Windows זה מתחלק לשני מקרים Win98-עובד ואין שום בעייה +החומרה שמחוברת ל LPT מגיבה ועובדת WinXP-התוכנה עובדת ורצה אבל אין שום תגובה של החומרה שמחוברת ל LPT האם זה נכון ש WinXP חוסם את הפורטים של היציאה המקבילית?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  3. אני מחפש אלגוריתם לאיזון עץ בינארי כאשר הדרישות ממנו הן כדלהלן: 1) האלגוריתם צריך לסדר את העץ רק פעם אחת ולא לשמור עליו מסודר. 2) האיזון לא חייב להיות מושלם. 3) האלגוריתם צריך להיות פשוט ככל הניתן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה שכתבו למעלה תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם. ניסיתי לפתור את שאלה 5 תרגיל 2, מהלינק: http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/pointers5_math.rtf והתוצאה לפניכם: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define create 1 #define push 2 #define top 3 #define pop 4 #define isEmpty 5 #define delete 6 #define manyStack 7 #define capacity 8 #define exit 9 #define reset 0 #define no_stacks 0 #define add_stack 1 #define default_size 2 #define empty_stack 0 #define previous -1 void main_menu(); void create_stack(int ***pstacks, int *pi_stack); int select_stack(int *pi_stack); void push_element(int **pstacks, int stack_number, int *pi); void print_head(int *pstacks, int stack_number, int *pi); void delete…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. שלום. יש ברשותי פקד ACTIVEX כלשהו. כאשר אני מוסיף אותו דרך VISUAL STUDIO אל תוך פרוייקט רגיל של C# - אז אני רואה את כל המאפיינים של הפקד , ואני יכול לגשת אליו בקלות גם בקוד. אך כשאני מוסיף אותו לתוך פרוייקט ASP.NET אני רואה אותו רק בתור OBJECT , אני לא רואה אתה המאפיינים שלו (אלא רק מאפיינים של OBJECT פשוט) וכן אני לא יכול לגשת אליו דרך הקוד... יש למישהו מושג איך אני מוסיף פקד כזה לASP.NET שיעבוד ואוכל לשנות את המאפיינים בדיוק כמו בפרויקט WINDOWS APPLICATION ? אם יש לשנות משהו בקוד , או HTML , אז דוגמת קוד תעזור.. תודה !!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by ori83,

אני כותב מחלקה ב++C ואני צריך לתמוך בפעולה: {string,int} =+ אובייקט של המחלקה. למישהו יש רעיון איך אני מממש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zurkin1232,

שלום. לצערי שכחתי את הכללים של C++ ויש לי בעיה קטנה. נניח שקיים הקוד הבא: class List { int data; List *next; List(d) : data(d), next(NULL) {} } כלומר מחלקה בשם List בעלת קונסטרקטור שמקבל פרמטר אחד. כעת אני בונה מחלקה חדשה: class A { List MyList; ... } ואני רוצה לאתחל את MyList בקונסטרקטור של A, עם הפרמטר 1 (כלומר MyList יהיה אובייקט שיאותחל עם הקונסטרקטור של List עם פרמטר 1). איך אני כותב את הקונסטרקטור של A במקרה הזה? תודה מראש, מקווה שהובנתי.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by creative,

איך משנים בפסקל את הפונט והגודל של הטקסט?

10. אני כותב תכנית בסי וכשאני רוצה לראות את הפלט התכנה מודיעה לי על שגיאה, וזה מסמן באדום את האות "S" במילה #include<stdio.h> אפילו תוכניות שעבדו ושמרתי ועכשיו אני מפעיל, מראות את אותו ארור. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  11. Started by frezi,

אני רוצה טופס הרשמה עם קומבו בוקס ובו *כל* הערים בישראל. יש בסיס נתונים לזה? משהו כמו מה שיש פה: http://www.cityindex.co.il/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by nehmia,

אני רוצה ללמוד c ו-html יש לי ידע מאוד בסיסי... איפה אני יכול ללמוד? מאיפה להוריד מדריכים?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני ללמוד כיצד להשתמש בD3D בC++. ידע בC+ יש לי כבר, ורציתי לדעת איפה יש מדריכים שמראים כיצד להשתמש בD3D, וגם דוגמאות לא יזיקו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by Croc,

מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by MasterDK,

אני רוצה שהפלט שלי יהיה "Hello" (כולל הרגשיים) איך אני ושה את זה? ניסיתי printf(""Hello""); לא עובד

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by nehmia,

הורדתי מהדר NET Framework פתחתי אותו ועכשיו יש לי כמה תיקיות:bin include lib exmpls איפה אני רושם?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by ori83,

מישהו יכול לרשום בדיוק איך פותחים פרוייקט ב NET. כדי לכתוב תוכנית פשוטה ב++C? איפה אני מסתכל בצורה נוחה דרך התוכנה על הספריות STL?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by thebomb59,

סוורי אם לא רשמתי טוב את הכותרת לא ידעתי מה לרשום אבל אני התחלתי לעבוד רק עכשיו עם HTML בדיוק התחלנו ללמוד את הMARQUEE ועוד כל מיני דברים אני עוד לא ממש מבין דברים בJAVASCRIPT אז השאלה שלי היא ככה אני רוצה לבנות אתר כמו אתר שיהיה רשום בו את האי פי של כל אחד שכל אחד נכנס לדוגמא כמו www.whatismyip.com וכו...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rk666,

זה דיי קשור לפה, שאלה שלא הצלחתי לפתור: Design a circuit that adds four 1-bit binary numbers simultaneously by using full-adder circuits זה לא פשוט כמו שזה נראה, זה דיי טריקי. אם למישהו יש רעיונות/טענות/מענות מוזמן להגיב תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by roma4k,

ערב טוב, אם תוכלו עזרו לי בבקשה לכתוב תוכנית באסמבלר. התוכנית: כתוב תוכנית אשר תסכם את ערכי הכתובות הזיכרו האי זוגיות בטווח הכתובות 1 עד 10, (הנתונים בכתובות 1,3,5 וכדומה...), בסיום יש לרשום את הסכום שהתקבל בכתובת הזיכרון אפס. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kabirsh,

שלום אני צריך לבנות תוכנית קטנה ב C (שעורי בית שאני לא מצליח) שתקלוט ערך מהמשתמש (מספר) ותציג פלט של כמה שעות זה וכמה דקות בעזרת המשתנים הבאים בלבד INT CHAR SCANF PRINF IF תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. הסבירו לנו את הרעיון של חיבור וחיסור וכל זה אבל לא הבנתי את זה תנו לי דוגמה. למשל איך אני עושה: פקדוה שתיקח שני מספרים ותחבר אותם או פקודה שתיקח מהמשתמש שני מספרים ותעשה חיסור או כפל או חילוק. בתודה מראש GABIG12

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, הנני זקוק לעזרתכם בכתיבת התוכנית המבצעת את הדבר הבא: בשאלה זו אתם נדרשים לבצע פעולה על טקסט. קליטת הטקסט והכנתו לעיבוד בהמשך: התוכנית מבקשת מהמשתמש להכניס טקסט, בו משפטים מופרדים ע"י התו '.' (נקודה). סוף הקלט מזוהה על ידי התו enter ('\n'). הטקסט מורכב מתווי ASCII של א"ב האנגלי, נקודה ורווח. במידה והטקסט בנוי מתווים אחרים מהמוגדרים לעיל, התוכנית תוציא פלט שגיאה (error), לאחר סוף הקלט ותסגור את התוכנית. במידה ואורך הטקסט (ביחידות של מספר תווים, כולל רווחים ונקודות) גדול מ 31 תווים, התוכנית מקצצת את הקלט ל 31 התווים הראשונים בלבד, מדפיסה את התוצאה למסך ויורדת שורה. הפיכת סדר המילים: לאחר מכן התוכנית הופכת את סדר המילים בכל משפט ומשפט, כאשר התו נקודה מפריד בין המש…

• 18 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. לאור העזרה הגדולה שקיבלתי בהודעה הקודמת שלי (סרקסטיות): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98628.0 החלטתי לבנות לבד משהו שיעשה לי את העבודה, רק שנתקלתי בבעיה... לא מצאתי איך לבדוק כמה קבצים יש בתיקייה... חיפשתי בAPI של windows, לא מצאתי. חיפשתי פקודה בmIRC שתעזור לי, לא מצאתי... למישהו יש רעיון? אני יודע C++ (וC) Pascal Visual Basic ידה ידה הבעיה שיש לי רק קומפיילר של Pascal בבית, שאריות מימי בית-ספר... זה Borland Pascal 7 חוץ מזה לרוב אני כותב בmIRC דברים, בין השפות תיכנות היותר טובות שיש (דומה לPerl).

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  25. Started by ori83,

1. מהן Static member functions? 2. מהי explicit function? 3. מה ההבדל בין Dinamic_Cast ל Static_Cast? 4. האם יש טיפוסים מסויימים שאסור לשלוח כארגומנט לTemplate? (הבנתי שString בעייתי אבל לא הבנתי למה)

• 3 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים