עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yoahe,

מה זה DATASET ולמה הוא משמש? מה זה ה DATAADAPTER ולמה הוא משמש? מה זה ה PROVIDERולמה הוא משמש? תודה על התשובה.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  2. Started by sharon500,

אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?

3. היי חברים, לפני כמה זמן התחלתי ללמוד באופן עצמאי מאתר w3school בניית אתרים וכרגע אני נמצא עדיין על הפרקים של ה-HTML ויש לי כמה שאלות , 1. דבר ראשון אין לי מושג אם פה בפורום הזה זה המקום הנכון לשאול את השאלות - אז אם לא , פשוט תגידו איפה אני יכול לשאול דברים כאלה 2. שאלה לגביי CSS + HTML : אם אני רוצה לעצב רק תגית אחת מתוך כמה אז הבנתי שאני צריך לתת לה- CLASS משהו כזה : <"p class="something> ובקוד CSS אני צריך לרשום משהו כזה p.something } CSS CODE { התגית <P> היא תגית PARAGRAF העניין הוא למשל שאני לא רוצה להגדיר את ה-CLASS על התגית הזאת אלא ליצור תגית משלי שלא תהיה משוייכת לתגית …

4. Started by cmicky86,

בוקר טוב. בחודשים האחרונים אני יושב על אתרי אינטרנט ולומד להקים אתרים מ-0 ברמת הקוד. כרגע אני נמצא בשלב שאני לומד תגיות HTML, ועברתי בין הייתר על אתר : CodeAcademy ושם הוסבר באחד השלבים שמשתמשים בתג - <div> על מנת להפריד בין חלקים בדף האינטרנט שאנחנו בונים, ואז הם נתנו תרגיל - העניין הוא שעדיין לא הבנתי למה צריך להפריד חלקים בדף ? תמיד ידעתי שיש HEADER - יש BODY ויש FOOTER אז למה צריך את ה-DIV ? האם צריך אותו ל-CSS ? או לדברים אחרים ? ראו למשל את הקוד דוגמא שהם הביאו לי פה : <body> <h1>The Brown Bear</h1> <div> <h2>About Brown Bears</h2> <h…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  5. ניסיתי לערוך את ההודעה , מקווה שככה יותר קריא, שלום אני חדשה כאן בפורום ורק לאחרונה התחלתי ללמוד שפת c (בגלל שאין לי כול ידע קודם בתיכנות, זה ממש קשה), למרות שכבר לקחתי את כול הספרים שיש וישבתי על זה שעות, הבעיה שלי מתחילה בפתרון תרגילים כלומר אם יש לי פתרון מובנה אני מבינה אתו נהדר, אבל אם נותנים לי להרכיב תוכנה כאן מתחילים הצרות, יש לי עבודה להגשה ואחד מהשאלות היא זאת כתוב פונקציה שמקבלת מספר שלם k (שיהווה את הפרמטר של הפונקציה) וסדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1, אם קיים זוג מספרים שסכומם קטן מ-;k אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי בסדרה יש לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם קטן מ-k. לדוגמא: עבור k=8 …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. כתבתי תוכנה קטנה ב- .net שעושה את הדברים הבאים: 1. מריצה תוכנה שעושה בדיקה למחשב ושומרת קובץ log. 2. התוכנה מחכה ואז קוראת את קובץ ה-log. מה שחשוב לי עכשיו זה התזמון. האם בקוד שנכתב בקובץ HTA ואשר משתמש בתוכו ב-VBscript יכול לתת לי פיתרון דומה? מה שאני מנסה להבין אם שורת פקודה שתריץ לי תוכנה חיצונית תחכה עד שההפעלה תסתיים, או שתמשיך לרוץ עם הפקודות ואצטרך לשים איזשהי לולאה שתחכה עד שהריצה תגמר על מנת להמשיך לבדוק את קובץ הLOG. דבר נוסף שאני מחפש, האם ב-HTA וב-VBscript אני יכול למצוא פיתרון דומה ל-Autoit? אני רוצה לעשות אוטומיזציה מסויימת כשאני פותח תוכנה אחרת. לצערי, בסביבה בה אני עובד, יש תמיכה רק בקבצי HTA ו-VBscript. כלומר, ברגע שאני פות…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by emtdoc,

שלום חברה. אני בכיתה יב' עובד על פרויקט הגמר ב visual basic. עכשיו אני עושה מערכת הזמנות שמבוססת על מערכת קיימת לכן הכל נמצא כבר בראש רק מוכן להיכתב. יש איזה פקד במערכת בעבודה שמשמש לרשימת המוצרים בהזמנה. הפקד הזה מזכיר בצורה מסויימת את ה List View, אבל לא מצאתי ב listview אופציה שאני יכול לדוגמא לכתוב לבד משהו בשורה, או סתם להוסיף שורה באמצע כמו שאפשר במערכת. צילמתי עם הפלאפון איך נראה הפקד: עכשיו סתכלו בפרטי הזמנה. איפה שרשום קוד מבצע אני יכול לכתוב מה שבא לי, ולדוגמא אם אני רוצה להוסיף עוד שורה אני עושה קומבינציית מקשים Ctrl + מקש חץ למטה וזה פותח עוד שורה ככה יש לי אופציה להקליד עוד פריט בהזמנה. ה list view לא מאפשר לי דברים כאלה. חוץ מזה שבצורה מאוד מעצבנת ג…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by zuk666,

שלום. כתבתי תוכנה ונתקעתי בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה. אני מעוניינת למלא פקד Combo box ברשימת קבצים הנמצאים בתיקיה מסויימת שנקבעה מראש, בעלי סיומת שנקבעה מראש גם כן. כמו כן, בעזרת איזו פונקצייה אני יכולה למלא Combo Box? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה. :s05:

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by lagona,

היי אני מחפש מישהו שיודע לבנות סקריפט שמסוגל לרוץ על יד 2 ולדוג משם מספרי טלפון לפי קטגוריה אשמח לעזרה בעניין תודה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Da-Funk,

אוקיי אז יש לי Stored Procedure הבאה: שילוב של כמה SELECT כדי למשוך נתונים ממס' טבלאות - Auctions , Profile , Bids עכשיו הבעיה היא שאם אף אחד לא עשה BID , הווה אומר השורה ב BID ריקה שאר הנתונים לא חוזרים , וזה מציק כי אני רוצה לקבל את הנתונים חזרה בין אם מישהו עשה BID ובין אם לא הנה הפונקציה ALTER PROCEDURE dbo.wcbs_auction_summery ( @AuctionID int ) AS SELECT x.*, y.* , z.* FROM (SELECT a.AuctionTitle , a.StartingPrice as 'Starting Bid' , a.BuyoutAmount as 'Buyout Price' , a.DatePublished ,datediff(day , getdate() , a.DateOfExpire) as 'Time till end' , a.DateOfExpire , p.City , p.Country FROM Auctions a INNER JOIN ProfileTable_1 p ON a.UserID = p.UserID WHERE a…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  11. הבעיה שלי היא כזאת אני יצרתי אתר שמתממשק ל DATABASE ברגע שהמשתמש נכנס יש שדה CONNECT ב DATABASE שמתעדכן ל1 אני רוצה שברגע שאני סוגר את ה EXPLORER או שאני עובד לדף אחר לגמרי כגון GOOGLE אני רוצה שהשדה הזה יתעדכן אוטומטי ל 0 כך שאפילו אם המשתמש ינסה לחזור לדף יופיע לו דף הכניסה

12. Started by asafm,

דבר ראשון מה זו בדיוק השפה הזאתי ולמה היא משמשת ו ואיפה אני יכול ללמוד אותה באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by efod26,

מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?

14. היי חבר'ה אני די חדש ב C ואני ישמח אם תעזרו לי במשהו כתוב פונקציה הקולטת שני זמנים ומוצאת את ההפרש בינהם עכשיו אני לא כזה מבין בפונקציות ואת ה syntax שאני צריך לעשות #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int clock(int hour,int hour1,int min,int min1,int sec,int sec1,int totalseconds,int totalseconds1,int temp) { totalseconds=(hour*60+min)*60+sec; totalseconds1=(hour1*60+min1)*60+sec1; temp=abs(totalseconds1-totalseconds); return temp; } void main() { int hour,hour1,min,min1,sec,sec1,temp; printf("enter hour,min and sec"); scanf("%d %d %d",&hour,&hour1,&min,&min1,&sec,&sec1); clock(hour,hour1,min,min1,sec,s…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שאלה מהגהנום אשמח אם מישהו יתן דוגמה לתוכנית תודה לעוזרים

16. Started by nir007,

1.מה צריך לדעת כדי להיות מהנדס תוכנה? 2.איפה אפשר לילמוד את זה? 3.וכדי להיכנס לילמוד את זה מה הדרישות של המכלל, אוניברסיטה או כול קורס מזורז אשר בעל ערך?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by DanielHatuka,

מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by רוטב,

במבחן נתון הקוד הבא ויש לומר האם הוא מתקמפל ומדוע. ב-Visual Studio מתקבלת שגיאת הקומפילציה "'initializing' : ambiguous conversions from 'D *' to 'A *'" ושאלתי היא - למה בדיוק? #include <iostream> using namespace std; class A { public: void print() const { cout << 'A' << endl; } }; class B : public A { public: void print() const { cout << 'B' << endl; } }; class C : public A { public: void print() const { cout << 'C' << endl; } }; class D : public B, public C { public: void print() const { cout << 'D'; } }; void main() { A *p = new D; p->print(); }

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. צריך ליצור שיטה שבודקת כמה מופעים יש למספר כלשהו במערך למשל {1,1,1,3,3,3,4,5,5,5,7,7,7,7,} וצריך לדעת כמה פעמים מופיע המספר 5 צריך לעשות את זה ביעילות מירבית! אני עשיתי חיפוש בינארי ואז בדקתי כמה פעמים הוא מופיע מעל וכמה מתחת הבעיה שבמקרה הגרוע שכל המספרים במערך שווים זה יוצא On אז כנראה יורידו לי נקודות....(במקרה הטוב O1 במקרה הממוצע Ologn איך אתם הייתם פותרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by iem,

חשבתי על שאלה לא פשוטה ב- JAVA שעלולה להופיע בבחינה... אם אני מעוניין לכתוב שיטה שמקבלת מערך באורך שאינו ידוע אשר בודקת האם המערך הינו פולינדרום בסיסוכיות O(n) האם זה אפשרי ע"י זה שלא ידוע אורך המערך ובכלל בסיבוכיות הנ"ל ? אם כן אשמח להצעת אלגוריתם פשוט ויעיל תודה !

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by omerikomic,

היי להלן השאלה, " צמד מספרים יקרא "צמד מראה" אם סדר הספרות שלהם הפוך, וכן בתנאי ששני המספרים חיוביים. דוגמאות: - 123 ו- 321 הינם "צמד מראה" - 121 ו- 121 הינם "צמד מראה" מערך נקרא "מערך מראה" אם כל זוג ערכים מההתחלה והסוף הינם "צמד מראה"." הדוגמא הזו לא עובדת לי ואני מתקשה להבין למה. 123 121 45 54 -123 32 זה הקוד שלי אשמח שמישהו יציץ ויאבחן/ייעל את התקלה. int arraySize; boolean isMirror = true; int pow1 = 10, pow2 = 1, sum = 0, digitCounter = 0; int duplicate[] = new int[1]; System.out.println("Please Enter an even Arrayג Size"); arraySize = s.nextInt(); if (arraySize % 2 != 0) { System.out.…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. חתימת השיטה תהיה: public int square() חשבתי על משהו כזה public int square() { int n = getNumberOfRows(); int i = n-1; int j = n-1; for (; i >= 0; i--) for (;j >=0; j--) { if ((_data[i][i] == 1) && (_data[i-1][i] == 0) && (_data[i][i-1] == 0)) …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by unknown2007,

יש לך מכשיר לזיהוי טביעת אצבעות יש לה אופציה לזכור 70 טביעות. בנוסף , המכשיר מחזיק את המידע במשך חודשיים בלבד. יש למכשיר גם אופציה של 8 ספרות אשר דרכם המשתמש יכול א. להגדיל את מספר המשתמשים בערך בסביבות 15+- ב. להאריך/לקצר את הזמן שהמכשיר יחזיק את המידע עד שנתיים או משהו כזה. ג.למחוק טביעת אצבע מהזיכרון. איזה פגיעויות ותרחישים יכולים להיות במכשיר. (מתוך שאלה בראיון עבודה) למישו יש רעיונות? למישהו יש רעיונות לבדיקות?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Sharonk1,

אם יש מערך בעל 99 איברים, ובכל תא מספר כל שהוא בין 1 - 100 כך שיש מספר אחד שחסר מהי הדרך היעילה ביותר לגלות את המספר שחסר?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by iem,

שאלה די טריויאלית אבל ממש ממש מעצבנת.... רשמתי את הקוד הבא: if ( choice <1 || choice > 7 ) System.out.println (+frstNum +scndNum +choice +"illegal action code"); עכשיו מה שמרגיז פה זה שהוא בתנאי במקום להדפיס לי את 3 המספרים ולהוסיף הערה לידם הוא סוכם לי אותם ואז רושם את ההערה (illegal action code) שרשמתי.... למה ???? בדקתי באתר של SUN ולמרות זאת אני משוכנע שעשיתי הכל נכון.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.