עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני עובד כרגע עם Dev-CPP והוא עושה לי מלא בעיות בחיבור קלאסים... (בעיות עם קוד שאני מקבל ממדריכים - כל המדריכים שמצאתי עד עכשיו) יש לי גם את .NET השאלה שלי- מהי סביבת העבודה הכי נוחה לעבודה עם C++ ? רועי נ.ב. נראה ,אולי נעשה בסוף סקר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tsvika,

שלום. אני רוצה ללמוד איך לתפעל ולנהל מסדי נתונים בVB אבל אני לא מוצא מאיפה ללמוד מצאתי כמה מדריכים אבל הם לא היו טובים ובכלל לא מקיפים אשמח אם מישהו יבוא לעזרתי שאלה נוספת, מהמעט שמצאתי ניסיתי ליצור התקשרות בין מסד נתונים (אני משתמש ב access של office xp) לבין התוכנית בVB.. לרוע המזל התוכנה צועקת שהיא לא מכירה את הפורמט .mdb מה שמוזר הוא שקבצי mdb שנוצרו ב access 97 התוכנה כן מצליחה לקרוא! ופורמטים של 2000 והלאה היא לא מכירה! יש איזושהיא דרך לעדכן את השירות של מסדי נתונים של VB כך שיזהה גם פורמטים חדישים יותר? אני משתמש ב vb6.0 כמעט שחכתי.. תודה רבה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Ni3t,

אוקי מן הסתם יש כאן הרבה שרוצים להתחיל לילמוד PHP ולא יודעים מאיפה בתור התחלה Www.PHP.NET האתר הרשמי http://php.eitan.ac.il/main.php האתר של PHP בישראל Webmaster.CO.IL סתם אתר עם מדריכים לPHP ושפות שונות http://www.guides.co.il/download.php?guide=132 אתר עם פונקציות לPHP http://apache.org/ תוכנה להתנסות עם PHP על השרת הביתי שלך http://www.apachefriends.org אתר עם התוכנה אפצ'י ועם התוספות של Mysql הPHP 5.4.3 מנהלים לינעוץ

4. Started by Ni3t,

אני יכול לעשות PHP ם בלי לינוקס ???

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by sos,

שלום! אני בונה פרויקט שחמט ב-C++ אני משתמש בממשק של borland בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לחשוב איך לסדר אותה.... הבעיה שלי היא לגבי נושא האכילה במשחק...יש לי בעיה לאכול חיל אחר כיוון שאין לי גישה למשבצת של אותו חיל אויב. אין לי גישה לאותה משבצת כיוון שעשיתי בפונקצית ההליכה של כל חייל שלא יתן לי אפשרות לעלות על משבצת שיש בה חייל. ואני ממש לא יודע כיצד לפתור את זה...אני לא יכול לשנות משהו בפונקצית ההליכה של כל חייל כי אני יודע שהפונקציה הזאתי בסדר ויש משהו בפונקצית האכילה שלא חשבתי עליה. בגלל זה פניתי עליכם שתעזרו לי....אם מישהו ממש מעוניין לעזור לי אז האיסיקיו שלי הוא 167531948 והמסנגר הוא Dryc0s@yahoo.com ואני אוכל לשלוח לו את הפרויקט והוא יוכל לבדוק באמת מה בעייתי ב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MasterDK,

<html> <head> <script language="javascript"> function func() { a = window.document.form.one; if (a.checked == false) { document.bgcolor='red'; } else { document.bgcolor='black'; } } </script> </head> <body> <form name="form"> <input type="checkbox" name="one" onClick="func();"> </form> </body> </html> למה זה לא עובד?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  7. אני מתכנת ב C++ כבר כמה זמן ואני רוצה לתקשר עם שרת MySQL ולהכניס לו ערכים בעיברית ניסיתי להכניס ערכים בעיברית לMYSQL והם יצאו כ ??? כאשר שיניתי את ה CHARSET של MYSQL לעיברית הערכים יצאו גיבריש (אני עבדתי אז דרך הSQL Command Line ) איך אני יכול להכניס ערכים בעיברית לSQL ? ולשלב את זה ב C++ (ז"א- האם קיימת תמיכה בעיברית ב C++ ,האם CHAR לדוגמא יכול להכיל אות בעיברית? ) רועי

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by zurkin1232,

שלום. אני מתכנת ב-C# ואני רוצה ליצור event. העניין הוא, ש-events רגילים בדוט-נט מוגדרים לקרוא למתודה מסויימת. אני רוצה משהו קצת שונה, אני רוצה שבנקודה כלשהי בתוכנית, התוכנית "תלך לישון" עד שהאירוע מתרחש, ואז תמשיך כרגיל (בלי לקפוץ למתודה אחרת). מי שמכיר, ב-c יש משהו דומה עם אירועים של מע' ההפעלה והפונ' WaitForSingleObject. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום יש לי בעיה להפעיל את הת .net משום מה הוא לא עולה לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by The-Devil,

אני רוצה לדעת איך אני מוסיף אייקון לתוכנית ב ++Visual C והאם אני יכול להוסיף אייקון מוכן עם סיומת PNG או שזה חייב להיות מסוג אייקון?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם אתם יודעים מה הקוד הזה עושה? #include <stdio.h> #define x char #define z else #define w gets #define r if #define u int #define s main #define v putchar #define y while #define t " A?B?K?L?CIF?MSP?E?H?O?R?DJG?NTQ?????U?V?????X???????Z????W??Y??" void s ( ) { x* c , b[ 5 * 72 ]; u a, e , d [ 9 *9 *9 ] ; y (w ( b) ){ r ( 0 [ b] -7 * 5 ) { c = b ; y ( (* c - 6 * 7 )* * c )c = c+ 1 ; r (( -0 ) [ c ] && w ( b + 8 * 5* 3 ) && w (b +8 *5 * 6) ) { a = 0; y ( a [ b ] ) { a [ d ] = ! ! ( a[ b] …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tembo,

שלום, אני זקוק להדרכה איך אני בודק האם קובץ קיים, כמו כן אשמח לטיפים נוספים לקבצים

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by tembo,

איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AreaDooM,

כתבתי את הדבר הבא והקומפיילר מתלונן על השורה jmp con אין לי מושג למה ... כל המשתנים שאני מזכיר הוגדרו אז זה בסדר, אני משתמש באיזי CPU כקומפיילר hefresh: jmp start switch: mov bl,dl mov dl,cl mov cl,bl jmp con yes: inc ans jmp end start: pop ax ;adress pop cx ;num2 pop dx ;num1 cmp dl,cl js switch con: ; continue sub dl,cl cmp dl,2 je yes end: push ax לא משנה פתרתי לבד end היא מלה שמורה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. Started by neogod,

למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by MasterDK,

אני בונה טבלה כזאתי: CREATE TABLE test2 ( Name TEXT (255) NOT NULL ) כלומר בטקסט אמור להיות 255 תויים מקסימום (שימו לב זה לא משנה מה אני שם במקום 255 זה אותה בעיה) וזו השגיא: תקלה שאילתת SQL : CREATE TABLE test2( Name TEXT( 255 ) NOT NULL ) MySQL אמר: #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '( 255 ) NOT NULL )' at line 1[תיועד] · [חזור]

18. תודה רבה, זה בשביל המתכונת מחר.. אשריכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. אוקיי, זה טיפונת מסובך, אני אנסה להסביר את השאלה. יש לי טבלה פשוטה ב-Access, שאני מנסה להכניס אליה רשומה חדשה. הטבלה מורכבת מ-3 שדות. ID (מספור אוטומטי), שם, ומס' תעודת זהות. כשניסיתי להכניס רשומה במשפט INSERT כזה: insert into TestTable values (5, 'zvika', 123) הכל עבד. אבל כמו שציינתי קודם, השדה הראשון אמור להיות ממוספר אוטומטית. (כלומר כל רשומה חדשה תקבל ID+1 של הרשומה הקודמת) אז חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שכנראה המשפט אמור להיות: insert into TestTable values (DEFAULT, 'zvikaaa', 12312) אבל כשאני כותב אותו אני מקבל Exception שמעיר ש"לא ניתן ערך עבור אחד הפרמטרים". אני מתקשר עם בסיס הנתונים דרך תוכנית ב-C#. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MasterDK,

זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by zurkin1232,

יש לי מחרוזת (משתנה מסוג String) ואני רוצה לשנות בה תו אחד במיקום מסויים (נניח התו ה-5). איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. שלום שלום, אני מעוניין ליצור עמוד HTML שיכיל תמונה, הלחיצה על איזורים שונים שלה תוביל לאתרים שונים. אני יודע שדבר כזה אפשרי, אבל אין לי משוג איך. אודה לכם אם תסבירו לי בפשטות. הידע שלי ב-HTML בסיסי בלבד. תודה מראש. עדי.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. Started by perrikus,

שלום, אני מנסה להכין משחק חפרפרת (החפרפרת צצה כל פעם במשבצת אחת מתוך 9 ויש לתפוס אותה לפני שהיא חוזרת פנימה עם אחד מהמספרים). הדבר שחסר לי זה עניין הטיימר. חיפשתי בגוגל ומצאתי שיש ספריה timer.h שבה יש פונקציות שלפי מה שהבנתי יוכלו להתאים לצרכים שלי. רק שלא ממש הבנתי איך מיישמים אותן. אם מישהו יודע כיצד להפעיל אותן ולהסביר (או לתת לינק עם הסבר מפורט) אני אהיה אסיר תודה.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים