תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מחר יש לי מתכונת במחשבים, ויש לי שאלה לגבי string שהאמת עוד לא עשינו עם זה כלום בשיעורים. הייתי מביא את השאלה במדיוק, אבל האתר שהיא הייתה בו לא עובד, אז אני אשאל את מה שרציתי בקיצור נגיד נתון לי מחרוזת Yaniv ואני רוצה להוסיף לה עוד תווים, נגיד שיהיה Yaniv51 איך אני מוסיף למחרוזת תווים? פעולת חיבור רגילה? או שיש הוראה אחרת? תודה, בתקווה שתענו לי בדקות הקרובות, יניב
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן... כתבתי תכנית שקולטת מילים ומסדרת אותן באופן מסויים ב-StringBuffer שאותה אני מדפיס בסופה. יש לי כמה בעיות שאולי תוכלו לעזור לי איתן: 1. בכל פעם שמופיע רווח כפול,אני צריך להפוך אותו לרווח יחיד. כמו כן, גם שבסוף ה-StringBuffer לא יהיה רווח מיותר. ניסיתי לעשות זאת עם switch ו-case אבל משום מה כשאני מפעיל את התכנית אז ה-scanner לא מפסיק לעבוד כשאני מקיש Enter. כלומר התכנית לא רצה מעבר ל-scanner 2. כאשר אני מפעיל את התכנית פעם אחר פעם, המילים מההפעלה הקודמת של התכנית נשארות בתוך ה-StringBuffers, ובפעולה שאחרי זה, אני מקבל הדפסה כפולה של הקלט של ההפעלה השניה, וכך הלאה... איך אני מאתחל את ה-StringBuffer בכל חזרה של הלולאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, תום.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן יצרתי לי struct פשוט: public struct Student { public int studentID; public string studentName; public decimal averageGrade; public Student StudentObject() { Student name; Console.WriteLine("Please enter student ID"); int a = Int32.Parse(Console.ReadLine()); Console.WriteLine("Please enter student name"); string b = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Please enter student avarage grade"); decimal c = decimal.Parse(Console.ReadLine()); name.studentID = a; name.studentName = b; name.averageGrade = c; return name; } אך משום מה אני לא מצליח להיכנס למטודה שלו static voi…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם מותר לי לעשות דבר כזה ב- c: switch(j) { case j<5: printf("blabla"); case 10<j<50: printf("booo"); כי משום מה זה עובר לי קומפליצה תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להסביר/לתת דוגמא להכנסת Click events לתוך אופציית ה- Treeview ב- VB.NET? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד קצת VB ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה שאם יכניסו מילה וילחצו על "שלח" לצורך העיניין, אז תקפוץ לי messagebox, מעיין blacklist כזה של מילים שאי אפשר להריץ. התחלתי ככה: If TextBox1.Text = "blabla" Then MessageBox.Show("אסור להקליד") איך אני מוסיף עוד מילים שאסור ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי. רק רציתי לשאול איך גורמים לOptionBox לא להיות מסומן כשמפעילים את התוכנית. כי עשיתי כמה OptionBoxes ובכל פעם שאני מפעיל את הטופס, אז אחד הם מסומן. איך מבטלים את זה כך שאף OptionBoxe לא יהיה מסומן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ב VISUAL STUDIO על מנת להתחבר לשרת FTP ולערוך את הקבצים מקומית בשרת? נמאס לי כל הזמן להעתיק את קבצי הASP אלי למחשב, לערוך אותם ואז להעתיק אותם בחזרה לשרת כדי לראות את השינויים.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף לאתר שבניתי template מעוצב מוכן?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה החידושים בה? מה היתרונות\חסרונות? האם חייבים ויסטא כדי להתקין אותה? האם יש שיפורים חשובים בפריימוורק 3.5 לעומת קודמיו? תודה......
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע לערך בניתי משחק סנייק מאוד בסיסי ב-C++. זה המשחק הראשון שאני בונה ב-C++ שמצריך תזוזה כלשהי. כדי לעשות את ההצגה של המשחק עשיתי לולאה ראשית שכל עוד השחקן לא נפסל, הנחש מוחק את עצמו, זז לפי הצעד הבא ואז מצייר את עצמו בחזרה למסך. הבעיה עם זה היא שאני רואה את הנחש מהבהב ואני בטוח שאפשר לסדר את זה איכשהו אבל אני לא יודע איך. איך אני יכול לעשות שהוא לא יהבהב? עריכה: 1. הנה המשחק אם זה יעזור לכם: http://www.fileflyer.com/view/I8VLoAa (מקשים: WASD). .2 במחשב שלי זה עובד בסדר אבל במחשבים של בית ספר זה עבד על הפנים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי איזה עוד רשתות חברתיות חוץ מפייסבוק מאפשרות לכתוב להם אפליקציות ? ואם אתם יודעים אז גם באיזה שפות אני יודע שהפייסבוק עובד עם PHP ו HTML ... ועוד שאלה android - זה רשת חברתית ? או שזה שמפת תיכנות ? בתודה מראש, כרמל
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא רואים את החלון יש רק ICON TRAY של האפלקציה עכשיו אני רוצה לעשות שכשאר אני לוחץ על מקש לדוגמה K האפלקציה תופסת את האירוע אבל בגלל שהיא בHIDE היא לא תופסת אותו יש למישהו רעיונות כיצד לתפוס את האירוע כשהיא נמצאת בHIDE?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום , בדקתי את הנושאים זה נראה לי הכי קשור לפה אבל תקנו אותי אם אני טועה ... על כל מקרה קניתי דומיין לאחרונה , ואני רוצה לעשות מחשב ישן שלי כשרת לדומיין, איך אני יכול לעשות את זה ? נתונים של המחשב 2.4C של אינטל , DDR 1024 והארדיסק לא זוכר של איזה חברה אני חושב של WD שהוא SATA נפח של 80 ג'יגה , החיבור אינטרנט עצמו עומד על 1 מגה בייט אפלוד , אבל ככה או ככה , האתר שאני רוצה לעשות לא יהיה על נתוני תעבורה גבוהים , לפחות בהתחלה , שעשיתי חיפוש ברשת ראיתי מאמרים מאוד בסיסיים וקצת מהם , והרבה מאוד דברים שלא קשורים הורדתי תוכנות מסויימות לא הבנתי מה אני צריך לקשר בNO IP והאם אני צריך לשלם או לא לNO IP , כי במידה שצריכים לשלם כבר שווה לעשות אירוח אתרים של איזה חברה , ובמידה שאת…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום, כדי לעדכן בסיס נתונים, אני משתמש בUPDATE tabe SET... כדי להוסיף אני כותב INSERT INTO... ואם אני רוצה לעשות את שני הפעולות בquery אחת? איך אני מחבר בניהן כדי שהדבר יעבוד? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. לא מזמן החלטתי לבנות אתר אינטרנט, בשאיפה למשהו רציני. אני בונה אותו כרגע ב-HTML ו-CSS, עד שאני אלמד שפות חדשות. התחלתי את הדפים הראשונים שבזה אין בעיה, אבל ככל שאני מוסיף דפים התחזוקה של האתר נהיית יותר מסורבלת ומסובכת. למשל, יש לי באתר תפריט קבוע שנמצא בכל דף, ומכיל קישורים לדפים ראשיים שונים. עכשיו אם אני למשל מזיז את המיקום של דף מסויים אני צריך להתחיל ולעבור דף דף ולשנות את מיקום הקישור, שזה בד"כ להוסיף /.. למשל וכו'. או שאני משנה מיקום תיקייה, או רוצה להוסיף קטע קוד מסויים לכל הדפים באותו מיקום בדיוק (למשל להוסיף סקריפט מסויים בין הלוגו לתפריט בכל הדפים) או כל דבר אחר שמשפיע על כל הדפים האחרים באתר שלי, ואני כל פעם צריך לעבור דף דף ולהתחיל בעבודת נמלים. …
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני נאלצתי להשתמש במשתנים סטטים בתכנית שעשיתי (התכנית בנויה מכמה תכניות) אני שולח אליה קובץ טקסט כארגומנט והיא מתרגמת אותו (סוג של אסמבלר) עכשיו הכל עובד טוב אם אני שולח אליה ארגומנט אחד אבל שאני שולח לה כמה ארגומנטים הכל שם מסתבך בגלל המשתנים הסטטים שלא מתאפסים והשאלה שלי היא האם קיימת פונקציה או דרך לאפס את כל המשתנים האלה כאשר אני מסיים את הארגומנט הראשון ככה שבארגומנט השני היא תיהיה מאופסת? נ.ב המשתנים נמצאים בפונקציות ולא גלובלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לקשר בין לימודי התכנות ב-C לאלגברה לינארית , ותהיתי אם יצא למשהו לראות (או לעשות) תכנית שמקבלת מהמשתמש את סדר המטריצה(כלומר nXm ), ואת המטריצה עצמה ( כלומר שהמשתמש יכניס שורות ועמודות לפי הצורך ), ואז אם ניתן - תבצע התכנית דרוג למטריצה קנונית. התחלתי קצת להתעסק עם זה, אבל גיליתי שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי(בעיקר בגלל הפעולות האלמנטריות שיש לבצע והסדר שלהן) ופשוט אין לי זמן לזה כרגע... מאחר ואני לא בדיוק אשף ב-C (עדיין!...), הייתי שמח לראות תכנית כזאת. יש מצב שמישהו נתקל באיזה משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מאחסן בחבילת אחסון אשר נותנת דומיין חינם ורושמת: "דומיין ישראלי או עולמי חינם ללא כל התחייבות . הדומיין נרשם על שם הלקוח אך מיועד לשימוש בשרתי החברה בלבד" מה זה אומר לגבי הדומיין במקרה שאני רוצה לעבור לחברה אחרת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה לגבי פונקציה המקבלת מספר ומחזירה את המספר ההפוך, כלומר מספר חדש שבו הספרות בסדר ההפוך. :(def reverse_num(num את פקודת הreverse אני לא יכולה לבצע על int, באיזו דרך אחרת אני יכולה להשתמש? תודה:)
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
אני פותח בינהם סוקטים אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להעביר מידע בינהם לדוגמא יש לי מחלקה של POINT בC++ ומחלקה שלPOINT בJAVA אין אני מעביר בין שני הסוקטים האלה את המחלקה ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בקוד הבא: #include <iostream> using namespace std; class A{ int i; public: A(int ii = 0) : i(ii) {} const A& operator+(const A& a) const{ return A(this->i + a.i); } const A& operator-(const A& a) const{ return A(this->i - a.i); } friend ostream& operator<<(ostream& out, const A& a){ out << a.i; return out; } }; void main(){ A a(5), b(3), c(7); cout << a + b - c; } בmain, פעולת החיבור מתנהגת כצפוי ומחזירה אובייקט A עם שדה i=8. אבל פעולת החיסור מתנהגת כאילו האופרנד השמאלי לא מאותחל בכלל. איפה יכולה להיות הטעות בקוד שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ חיפוש באתר כלשהו והוא מציג לי את הנתונים כאשר בכל עמוד יש עשר רשומות. הקוד שמופיע הוא הבא: NameSearch.asp?p=2&FirstName=&LastName=T ולכן הוא מציג לי רק שמות משפחה שיש בהם את האות T. האם יש אפשרות שהוא יציג את כל הרשומות, והאם יש אפשרות שכולן יהיו העמוד אחד? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים, סיימתי הנדסת תוכנה בהצטיינות, למרות זאת מפאת חוסר נסיון הינני מקבל מספר מועט ביותר של הזמנות לראיון עבודה. לאחר ששלחתי קורות חיים דרך מערכת תפוצה לחברות השמה\כוח אדם, קיבלתי הצעה מאחת החברות. הציעו לי לשלוח אותי לקורס COBOL ו-Mainframe בג'ון ברייס, קורס שנמשך חודשים, לאחריו הם ינסו למצו לי משרה. אני צריך להתחייב להישאר איתם שנתיים, אחרת לשלם להם את עלות הקורס (2000 שקל) ולהתחייב שאני לא אחפש משרה בתחום ה-Mainframe במשך 3 חודשים מרגע העזיבה. מעיון קל במבנה השפה היא נראית שפה נכה ביותר ונוראית לעבודה. רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם יש דרישה לשפה בכלל, מחוץ למוסדות ארכאיים, כמו בנקים? 2. מהו השכר הממוצע בשוק למתכנת COBOL מתחיל ללא נסיון? 3. דעות כלליות על הענ…
-
- 18 תגובות
- 15.5k צפיות
-