עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Umen,

שלום רב יש לי שאלה שאני מנסה לפתור אותה אך ללא הצלחה , אפילו אין לי כיוון ואני חייבת עזרה השאלה היא כזו: כתוב תוכנית המחשבת שורש ריבועי של מספר שלם בגודל 32 סיביות ,חישוב השורש הריבועי של המספר יעשה בשיטת ניוטון בה נאמר : אם A הוא קרוב לשורש הריבועי של המספר N אזי : 2/(A1 = (N/A+A הוא קרוב טוב יותר לשורש של המספר . קרוב טוב לשורש מתקבל כאשר ההפרש בין הקירוב הנוכחי לקרוב הקודם קטן מ -1 הקרוב הראשון של השורש יתקבל מהנוסחה: A=N/200+2 אני פשוט תקועה כאן אם מישהו יכול לתת לי כיוון או קצה חוט או משהו בסגנון זה יהיה נפלא תודה לכול העוזרים.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Saliman,

שלום, אני מחפש דרך כלשהי להציג את קוד המקור של דף שמוצג בפקד WebBrowser. האם קיימת כזו אפשרות? אם כן, מהי ואיך עושים בה שימוש? תודה, תומר פאר

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  3. אני רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים. אבל אני רוצה לדעת איך זה לתכנת בפועל, האם אני אוהב את זה, האם ישעמם אותי? א. יש למישהו רעיון מה עלי לעשות כדי לדעת מה מצפה לי? ב. מישהו המליץ לי להתחיל ללמוד עצמאית ג'אווה סקריפט -היכן אני מוצא חומר על זה בעברית שתהיה בהירה למשתמש חדש? תודה

• 61 תגובות
    • 10.4k צפיות
  4. יש לי את קובץ הASP הבא, והבעיה שכשאני מפעיל אותו הערכים באנגלית מוצגים כראוי, אך אלה שבעברית כג'יבריש. ניסיתי לשנות קידוד אבל אז העברית מופיע כראוי והאנגלית ג'יבריש... <html dir="rtl"> <table border="1" align="center"> <tr bgcolor="red"> <td align="center">שם העסק</td> <td align="center">בעל העסק</td> <td align="center">עיר</td> <td align="center">פלאפון</td> <td align="center">טלפון</td> <td align="center">פקס</td> <td align="center">כתובת</td> <td align="center">דוא"ל</td> <td align="center">מס' מוסכים</td> <t…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by ISmile4U,

האם ב CSS ישנם משפטי התניה ואם כן אז כיצד רושמים אותם/משתמשים בהם?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by guyishai,

שלום, כתבתי לשימושי האישי applet שאמור לקרוא נתונים מקובץ אחד ולכתוב אותם בקובץ אחר. לאחר כתיבת ה-applet התברר לי כי ברוב המקרים אין לאפלטים הרשאות לכתיבה בקבצים. עם זאת, קראתי בספר The Java Tutorial שישנם אפלטים "מהימנים" שכן זוכים להרשאות הללו. (כשניסיתי להריץ את זה בתור יישום, זה כמובן עבד בלי בעיות, אך חשוב לי שזה יהיה בכל זאת אפלט.) מישהו יודע איך אני יכול לגרום לאפלט שלי לקבל את הרשאות הכתיבה ולעבוד כמו שצריך? תודה, גיא.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. אני בטוח שיושבים ביננו חבר'ה שעומדים להגיש את האתר+חוברת לבגרות שלהם השנה. אני בינכם, וההבדל ביננו הוא שלי אין כלום. איך זה קרה? לפני חודש הלכנו למעבדת מחשבים לעבוד על הפרוייקט והמחשב שלי לא נדלק.. אין לי גיבויים ונשארתי בלי כלום. לכל בעלי המוח החינוכי: אני יודע ASP HTML JAVASCRIPT SQL וכמובן DB, אני לא עצלן שפל שרוצה לצאת בזול. בנוסף, הבוחן שואל אותי שאלות על הקוד שלי, אם אני לא יודע את השפות הנ"ל אני לא אוכל לענות עליהן. אני צריך תרומה, דפי קוד יתקבלו בברכה כחתיכות לשלמות האתר, חיפוש\הוספה\הסרה\עריכה\לוג-אין\הרשמה\כל דבר נחוץ אחר. אם אתם סיימתם את הפרוייקט, ולא יהיה איכפת לכם לשלוח אותו בשלמותו... עשו זאת, למען המשך חיים רגוע ומלא גיבויים (בשבילי). תודה רבה והמשך יום נע…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Argo013,

שלום לכולם זקוק לעזרה בתרגיל הבא בנושא רקורסיה בתרגיל בשפת C: תודה מראש על התגובות...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום לכולם אני משתמש בבקר winsock על מנת לדבר בן שתי תוכניות אבל נתקלתי בבעיה כשניסיתי להשתמש בבקר הזה בפוקט פיסי האם מישהו יודע אך להשתמש בו בפוקט פיסי או מקיר דרך אחרת לעשות את זה אשמח לקבל דוגמה של קוד תודה גיורא

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. שלום,כבר המון זמן שאני מנסה להבין איך ניתן לשנות את המילים בתוכנות המסרים כדי לבנות לי אחת משלי... הכוונה שלי לא לקחת ולהפיץ למיליוני אנשים אלה תוכנה קטנה שתשמש רק לכמה מילדי הכתה... ראיתי עכשיו שנענע עשו גם תיכנות לאיסיקיו ושינו אותו,זה מה שאני רוצה לעשות רק איני מבין איך!!! תודה רבה רבה רבה רבה לכולם!!!

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  11. שלום ! ברצוני לחלץ מספר ממחרוזת אך הדבר לא עולה בידי. להלן 4 אפנים בהם ניסיתי לבצע והשגיאות שהעליתי בחכתי: נסיון 1, דרך מצביע למערך: #include <cstdlib> #include <iostream> using std::cout; #include <string> using std::string; #include <cstring> int main() { char *myDrink = "Coffee 4 2"; int myD4 = myDrink[7]; cout << "\nmyD4 is: " << myD4; // i get 52 ! return 0; אני מקבל 52 במקום 4 ! נסיון 2, מערך מסוג char char yourDrink[10] = "Coffee 4 2"; int yourD4 = yourDrink[7]; cout << "\nyourD4 is: " << yourD4; // i get 52 ! גם במקרה זה אני מקבל 52 במקום 4. ניסיון מס. 3 עבודה עם משתנה מסוג string: strin…

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. יש לי את הקוד הזה מישהוא יכול להוסיף לו את המאפין שאומר לכל המסגרות לאין להפתח זה הקוד: <HTML> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> <TITLE> </TITLE> <FRAMESET ROWS="50,*" FRAMEBORDER="YES"> <FRAME SRC="C:\Documents and Settings\shai\Desktop\קיצורי שולחן עבודה שאינם בשימוש\the site\index.htm" NAME="ma" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="AUTO" BORDER="0" NORESIZE> <FRAMESET COLS="50,*,50"> <FRAME SRC="" NAME="" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="YES" BORDER="0" NORESIZE> <FRAME SRC="C:\Documents and Set…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אני רוצה להפעיל קבצי ASP על המחשב שלי יש לי XP PRO היתקנתי IIS לפי המדריך אבל למרות שאני שם את הקבצים בWWWRUT (איך שכותבים את זה) קבצי הASP לא פועלים רק הקטע של הHTML מופעל וכל פעולות הASP לא פועלות בדפים כמו הרשמה מחיקה וכו' איך מפעילים קבצים של ASP? אני צריך להתקין עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by עG,

שלום, כתבתי תוכנה שתפקידה לסדר אירועים ביומן(לא משנה הפרטים) יש שני סוגי תאריך שניתן להכניס ליומן האירועים המוגדרים בקלאסים שונים. הבעיה שסוג התאריך נקבע כפרמטר לתוכנית ב-(argv). כשאני צריכה לשבץ תאריך איך אני אדע באיזה קונסטרקטור להשתמש?? האי ככה אי אפשר לעשות:: if (argv[1]==-regular) תודה רבה על העזרה....

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by tal7,

יש לי קובץ של מדריך של php בעיברית (מצורף כאן) והכיוון של הדף הפוך.... ניסיתי לערוך, לא עבד. ואז ראיתי שרשום בתוך כל הדפים את זה: <LINK REL="stylesheet" HREF="style.css"> אז שמתי באותה תיקייה קובץ של סטייל שיט עם אותו שם שאומר את זה: body { direction:rtl; } גם לא עבד מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. החלטתי להתחיל ללמוד תיכנות בדרל עצמאית ואחרי בדיקה קטנה החלטתי ללמוד את השפות הבאות C/C++, Java, Perl,LISP , XSLT. , Scheme, python שאלתי היא באיזה סדר ללמוד את השפות הנ"ל מהראשונה לאחרונה .

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by borg,

קיימת רשימה מקושרת חד-צדדית: A -> B -> C -> D -> E -> F מוחקים את איבר C. איך אפשר לתקן את הרשימה, כך ש-B יצביע על D?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי. יש לי ידע לא גדול בסי ופסקל וחשבתי אולי למצוא מדריך שמסביר איך בונים מנוע גרפי למשחקים. עדיף בשפת סי כי delphi לא ממש בא לי ללמוד. או שתבאיו לי קוד מקור של מנוע גרפי אם קוד פתוח. אני נוראהרוצה ללמדו לבנות מנוע גרפי למשחקים. תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. אני רוצה לבנות מערכת לא משנה לי באיזה שפה שתציג למשתמש את הפורטים שפתוחים אצלו. כלומר במקום להכנס לcommand ומשם להוציא את זה (הרבה משתמשים לא יודעים איך לעשות זאת) המשתמש פשוט יכנס לאתר ויוצגו לו הפורטים הפתוחים. לא משנה לי באיזה שפה זה יהיה העיקר שיהיה אתר... תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם!!! אני צריך עזרה... הכנתי באנר בפלאש שיש לו כפתור שקוף וזה..... אני רוצה לשים אותו בדף אינטרנט שכשילחצו עליו הוא ישמש לי קישור לדף אחר.... את הבאנר שמרתי כקובץ SWF ואני צריך את הפקודה ב ASP או ב HTML תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by theenema,

בניתי את האתר שלי בשיטה שיש רקע וכל התוכן של האתר מוצג בתוך טבלה (בלוגר) והבעיה היא שיש תפריט לאתר והוא בעצם חלק מתמונת הרקע. כשגדרתי את הרקע בתור תמונה יכלתי לקשר את התפריט אבל עכשיו שהוא מוגדר בתוך הרקע של הטבלה זה לא מקבל את הקישורים. אני לא יודע איך לפתור בעיה זו. הינה הקוד: // <center> <table width="956" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" background="lightblue.jpg" USEMAP="#main" height="825"> <tr> <td width="101" height="323"></td> <td width="679" height="323"></td> <td width="173" height="323"></td> </tr> <tr> <td height="418" width="101"></td> <td valign="top" height="418" …

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by gal_il50,

אני מנסה להריץ את אחד התוכנות והחלון דוס נפתח ומיד נסגר. אגב לפי מה שרשום באתר שממנו אני לומד רשום stdio.h שאני מחליף ב-conio.h,בתחילת התוכנית רשום void main שאני מחליף ב-int main וגם מוסיף בסוף התוכנית getch; האם עשיתי בסדר ומה הבעיה שלי? (אתם יכולים לראות לפי התמונה באיזה קומפיילר אני משתמש)

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  23. שלום, עשיתי קלאס שגורם להמון הודעות שגיאה יתכן ואי אפשר להגדיר קלאס כזה.. אשמח אם תבדקו את העניין.. יש לי קלאס בשם סטודנט. ועשיתי את הקלאס בשם סטודנטד הבא: #ifndef PART2_STUDENTS_H #define PART2_STUDENTS_H #include <vector> #include "part2_student.h" class Students{ public: Students(vector <Student> vec); ~Students(); unsigned int calculate_avg_grade(); void print_avg_grade(); void print_max_grade(); void print_min_grade(); unsigned int find_median_grade(); void print_median_grade(); void print_the_grades(); private: vector <Student> _vec; }; #endif

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, לפני איזה חודש התחתי לתרגם משחק שלפתע ראיתי כי חסרים קבצים של המשחק,לדוגמא קובצי טקסט וכו.. ולשאלת המיליון: איפה נמצאים כל הקבצים האלה? האא כן לפני שאני ישכח איך עובד משחק רשת בכלל,כאילו ההקשרות בין כמה מחשבים במשחק וכו...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by moskitos,

אני לומד בעזרת ספר (של מרכז ההדרכה 2000) והורדתי מהדר ושאני מנסה להריץ את אחת התוכנות הראשונות כמו שרשום בספר זה מה שאני מקבל. מה הבעיה פה? - זה מראה שיש לי בעיה עם הסוגריים המסולסלים הראשונים,זה יוצר לי קובץ אבל התוכנה לא עובדת.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים