עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. אני צריך ליצור חלון בצורה מאוד ספציפית. החלון יורכב מ-JLabels אחד מתחת לשני (טור יחיד של לייבלים). כל לייבל בגובה זהה וספציפי (נניח 15 פיקסלים). אם יש שארית (החלון גדול יותר) אז פשוט יישאר מקום ריק. אם אין שארית - מממ... בשביל זה אני מכניס את הפאנל הזה ל-JScrollPane. כלומר אם אני משנה את גובה החלון, גובה הלייבלים לא משתנה אלא מספר הלייבלים שמוצג. אם אני משנה את הרוחב אז הם מתכווצים/מתרחבים כרגיל. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. תראו הייתי רוצה להוסיף שני כפתורים כמו אלה: <input type='button' accesskey='h' value=' כתובת אינטרנט ' onclick='tag_url()' class='codebuttons' name='url' onmouseover="hstat('url')" /> <input type='button' accesskey='g' value=' תמונה ' onclick='tag_image()' class='codebuttons' name='img' onmouseover="hstat('img')" /> <input type='button' accesskey='e' value=' כתובת דואר אלקטרוני ' onclick='tag_email()' class='codebuttons' name='email' onmouseover="hstat('email')" /> <input type='button' accesskey='q' value=' ציטוט ' onclick='simpletag("QUOTE")' class='codebuttons' name='QUOTE' onmouseover="hstat('quote')" /> <input t…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אני רוצה לדעת איך שמים את קוד ההצבעה בתחרות אתרים מסויימת בתוך הפורום שלך...עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by generalA,

אנשים יש לי עבודה דחופה להגשה מחר אני חייב עזרה. (בשפת C ולא ++) מצורפים קבצי תמונה עם השאלות (3 שאלות) בבקשה HELP אני אעזור למי שצריך ככל שאוכל רק תעזרו לי בשאלות אלו... הפתירה צריכה להיות עם פקודות scanf,printf וכאלה בלי Cin,Cout ומותר לולאת for וגם while. ת-ו-ד-ה אנשים !!!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי אתר שבנוי על מערכת hebnuke אני בשלבים של שילוב במערכת עם מערכת פורומים IBHeb במקום הפורומים שבאים עם המערכת. אני זקוק לסקריפט שמעביר את ההודעות והפורומים עצמם ממערכת phpbb לIB. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iakovl,

סימתי היום תוכנית קטנה שכתבי (אני מאוד משועמם) היא מנהלת מועדון כלי רכב (תקראו בפנים תבינו) ויש לי 2 בעיות: * יש 2 בעיות בתוכנית * אני רוצה להוסיף הורשה ואין לי מושג איפה להוסיף את זה תודה על כל העזרה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש אתר שנותן הרשמה לאתר האינטרנט שלי רצוי בעברית תודה מראש s_b54

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום מה קורה אם אני יותר פונק אשר עושה THROW מבלי שיש לה TRY לפני כן? האם הוא ייזרוק THROW בכלל? האם הוא ייצא מהתוכנית? או שיעשה משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nir567,

מה מטרת הפקודה enum, איך משתמשים בה..? תודה,ניר.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by zolder,

אני מנסה ללמוד שפת C ויש לי בעיה בלהריץ איזה תוכנה (לפי דוגמא מאיזה אתר).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני בונה אתר לחנות מחשבים. עכשיו אני רוצה לשלוף ממס נתונים(ACCESS) מטבלה שאני יודע אבל משדה שלא ידוע מראש אלא נמצא במשתנה כשאר המשתמש בחר בו. יש אפשרות לעשות את זה? אם יש איכשהו אפשרות להגיד לו לשלוף משדה ששווה למשתנה ההוא שיש לי..

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום התחלתי ללמוד בפייתרון דרך האתר הנ"ל http://vlib.eitan.ac.il/python לאחר שמסימים שעור באתר יש מין בחינה קטנה עכשיו לא הצלחתי את השאלה האחרונה ואני צריך שמישהו יגיד לי מהיי ולמה ?? להלן הקישור http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם בעבר המליצו לי פה על הספר של ללמוד C של יואב נתיב ובהחלט הספר הזה היה מצויין ומובן (אני כרע נמצא במבני נתונים). עכשיו אני רוצה את ההצעה שלכם לספרים שאיתם אני יוכל להמשיך ולהתקדם בנושא התכנות מאיפה שאני נמצא עכשיו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. Started by RayZ,

אני מחפש ספר ללימוד השפה PHP. ספר בעיברית. מישהו מכיר,יודע היכן לקנות? (המדריך של PHP ישראל ממש לא מובן)

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  15. אני חפש מדריך מומלץ בעיברית לאובייקטים בשפת סי שימו לב סי ולא סי++

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. כתבתי את הקוד: // hello.cpp #include <iostream> using std::cout; int main() { cout << "Hello"; return 0; } ונתתי ב "לינוקס" פקודת הידור בנוסח: וקיבלתי הודעות שגיאה רבות הקשורות ברובן לשורת ה include (iostream). מישהו יכול לתת לי syntax מדויק להידור התכנית בלינוקס? צריך לעשות path למחיצת include ? בכלל קיימת כזו מחיצה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by iakovl,

בכותרת ובתמונה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by iakovl,

אני רוצה לעשות מערך של אוביקטים מטיפוס X ו Y שהם היורשים של טיפוס Z האם אני יכול להגידר מערך מטיפוס Z ולהכניס לתוכו את האוביקטים מטיפוס X ו Y כמו בJAVA?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

אני רוצה שמתי שמישהו נרשם אז הסיסמא שלו נכנסת למסד הנתונים מקודדת ככה שגם אני לא יוכל לדעת מהי. איך עושים את זה ב-asp?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  20. 1.כתבתי log on script שרץ אצל client וניגש לatteribute הactive directory הרלוונטים למשתמש שנכנס לרשת ואז הבעיה מתחילה... בהרצה אני מקבל security erorr ,מה עלי לעשות בכדי לאפשר לאפליקציה לרוץ בכל זאת מבלי לאפשר למשתמשים הרשאות של administrator 2.מהיכן ניתן לימצוא חומר בספריית MSDN שתאפשר לי למצוא פיתרון לבעיה .

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Hr44,

למה אחרי שהמהדר הופך את שפת התיכנות לשפת מכונה, אי אפשר פשוט לשמור את השפת מכונה במקום כל פעם לעשות את תהליך ההידור מחדש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הספר Introduction to Algorithms (של Thomas Cormen, Charles Leiserson, Ronald Rivest). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בארץ (מצאתי אותו כמובן ב amazon אבל זו תהיה האפשרות האחרונה)? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by genia,

/

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by lion03,

אני צריך לשלוח טופס מאתר למייל איך אני עושה את זה או יותר טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה כי יש לי ידע בHTML אבל אין לי כלום בASP

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

מישהו נתקל היום בבעיה בשרתים של BRINKSTER? חשבתי להמשיך היום משהו שהתחלתי לעשות פעם ולא סיימתי, ואני רואה שיש שם בעיה. באסה. עריכה: טוב הסתדר. כל היום זה היה כבוי.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים