תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באינטרנט איך לקרוא ולכתוב למסד נתונים מסוג אקסס (מתוך אופיס xp) אבל לא מצאתי תשובה, כמו כן גם הרצתי חיפוש בפורום ושאלתי אנשים, אני תמיד קרוב אבל אף פעם לא מצליח ההודעות שגיאה כל פעם משתנות...פעם הפורמט לא מוכר.....פעם המשתנה לא מוגדר (למרות שכן הגדרתי אותו) בקיצור אף פעם לא מצליח מישהו מכיר מדריך טוב שבאמת עובד? או שהוא יכול בעצמו לעזור לי??? תודה מראש לעוזרים רועי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה קורה בניתי תוכנה בפסקל שברגע שמפעילים אותה אז היא אמורה לבקש סיסמה ואם הסיסמה נכון אז לצאת מהתוכנית אבל אם היא לא נכונה אז לרשום שהסיסמה לא נכונה ולבקש שוב פעם סיסמה עד שהסיסמה הנכונה תוכנס ויש לי בעיה בקימפול זה רושם ERROR IN STATMENT הינה הקוד var yxy:longint; begin write('enter the password: '); readln(yxy); if yxy = 1000 then begin writeln('this is the right password'); end else begin writeln('this is the wrong password'); readln; end; var xyx:longint begin repeat writeln('access denied',xyx); xyx:=1000; until xyx=1000; end.
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני משתמש בקומפיילר dev c++!!! ואני לא מבין למה אני לא מצליח לכתוב קוד פשוט של מספרים אקראים. אם מישהו יכול להגיד לי מה לא טוב בקוד שלי: #include <iostream.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,c; randomize(); a=random(11); b=random(11); c=random(11); cout<<"The numbers are: "<<a<<" , "<<b<< " , "<<c<<"."; getch(); }
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הנה הקובץ להורדה: http://www.fileshack.com/file.x?fid=7547 והנה ה README: http://www.shacknews.com/docs/press/081905_quake3.x אם ניסתם לקמפל תגידו, אני ינסה אולי בהמשך השבוע
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה כיצד מבצעים שליחת sms דרך אתר אינטרנט. כלומר: אנשים נרשמים לאתר ומקבלים הודעות sms לפלאפון בנושא שהם בחרו. אני צריך לדעת 2 דברים: 1) מה הקוד שאני צריך לכתוב? 2) האם צריך לאחסן את האתר על שרת מיוחד הרצתי חיפוש בנושא ולא מצאתי שום דבר תודה מראש לעוזרים רועי
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://pc.ign.com/articles/641/641567p1.html אותי אישית הכי מעניין כמובן ה NETCODE.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להוריד מידע מטבלה לאקסל. אני מעתיק את המידע לגיליון אקסל, חוזר לאתר לוחץ על "הבא". המידע בטבלה מתעדכן בנתונים חדשים שאותם אני מעתיק שוב לגיליון אקסל. השאלה היא האם ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מי שהוא מוכן להסביר מה זה איפה משתמשים בזה איך אני יכול ללמוד להשתמש בזה וכו' כל פיסת מידע תעזור.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני בונה אתר, לא משהו רציני... ואני לא כזה מבין בשפות אז נתקלתי בבעיה קטנה יש לי רקע שאני רוצה לשים: http://planet.nana.co.il/zombie12345/back.gif כשאני שם אותו העמוד נראה כך: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a.html ואני לא רוצה שהוא יתפרש על כל העמוד, אני רוצה שיהיה באמצע כמו פה: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a1.htm ניסיתי לשים את הפקודה <"div align="center> בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להזיז אותו מה אני צריך לעשות? ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדוע השורה הבאה נותנת שגיאה: month=malloc(2*days*sizeof(int)); שימו לב ש-month מוגדר כך: int *month; השגיאה שניתנת: error C2440: '=' : cannot convert from 'void *' to 'int *' Conversion from 'void*' to pointer to non-'void' requires an explicit cast בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לערוך איתה דפי PHP בדיוק כמו שעורכים דפי HTML בפרונטפייג' תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי איזה תוכנה ויש לי בעיה קטנה התוצאה שהתוכנה מציגה לי הוא בצורה הבאה 9.25596e+08 למה זה?? איך אני פותר את זה המשתנה שמאכסן את המספר הזה מוגדר כ FLOAT בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש את זה להיום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצורה של הטבלה ככה שהעמודות יהיו לרוחב, כלומר הheader column לא יהיה למעלה אלה בצד דוגמא: ---------------- כותרת| פרטים | ... ----------------- כותרת| פרטים | ... -----------------
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעצם יש לי שתי שאלות : באיזה תוכנה הכי קל לתכנת משחקים ? ובאיזה תוכנה אפשר ליצור משחק כמה שיותר מרשים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! טוב אז ככה השאלה העיקרית שלי היא איזו שפות תכנות עליי ללמוד בשביל לתכנת תוכנות ואתרי אינטרנט... עדיפות לאתרי אינטרנט קודם וכמובן באיזה סדר ... אז ככה אני כבר חבר בפורום הזה מאז שהתגייסתי לפי מה שזכור לי ויכול להיות שאפילו לפני עכשיו סיימתי צבא ומחפש ללמוד קצת ולהעשיר את הידע במחשבים יש לי ידע קודם במחשבים ובסה"כ אני מבין מחשבים יודע להרכיב לפרק להתקין ולעשות את כל מה ש 90% מחברי הפורום הזה עושים פה מידי יום . אבל בקשר לתכנות אני ממש ממש לא מעודכן בוא נגיד שעשיתי 5 יחידות מחשבים עדיין לימדו פסקל ( מחזור אחרון שלמד פסקל אבל עדיין ) למדתי גם HTML וצריך רק לרענן את שניהם ... עכשיו איזה שפות אני צריך ללמוד ובאיזה סדר אמרו שתמיד עדיף להתחיל ב C++ או VISUAL אבל אנ…
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת IIS ואני רוצה לפתוח משתמש בשביל חבר שלי ולתת לו 20 מגה שהוא יוכל להכנס עם שם משתמש וסיסמא. וזה יהיה רק בשבילו. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות באתר שלי שמתי שנכנסים אוטומטית הוא יוריד (כלומר שישאל והכל) דף של HTML. נגיד שקוראים לו 1.html. הבעיה היא שהברירת מחדל של הדפדפן היא להציג את הדף ולא להוריד. אז איך אני גורם לו להוריד אותו? ואיך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת SMF ואני צריך קצת עזרה בתיכנות של מספר דברים בפתרון של מספר בעיות אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד אם הוא יצור עימי קשר באי סי קיו. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שמאפשרת להריץ שרת על המחשב התקנתי PHP והכל סבבה ועובד, עכשיו היסתבכתי עם ה MYSQL , הורדתי התקנתי מה הלאה? איך אני יוצר מסדי נתונים ואו מקשר אותו עם השרת?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-