עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by BlackBird71,

אז ככה יש לי דומיין ויש לי קישור מסויים שאני רוצה לעשות לו גלימה והכל עובד אבל! הסיומת של השם של אותו הקוד לקישור נגמרת ב.HTML ואני לא רוצה שיהיה לי את הHTML ניסיתי למחוק אותו רק את הHTML אבל אז הוא פותח לי את הקוד כשאני שם את הקישור ולא את הקשר שעשיתי לו "גלימה" אז איך אני יכול להעלות את האתר מבלי שיהיה לי סיומת HTML? \תודה לעוזרים אני משתמש בFILEZILA

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by gshhary,

נתונות המחלקות הבאות: public abstract class A{ protected int _x; public abstract void d(int y); public String toString() { return ""+_x; } } public abstract class B extends A { private int _y; public B() { super(); _y = 1; } public String toString() { return ""+_x + "."+_y; } } public class C extends B { private int _z; public C() { super(); _z = 10; } public void d(int y) { _x += (y+_z); } public String toString() { return super.toString()+"."+_z; } } main: public static void main(String[] args) { A a = new C(); B b = new C(); C…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shir gold,

היי קבלתי כזאת שאלה אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה תרגיל 12 נתון תור בגודל N איברים. לתור הוכנסו N ערכים, כתוב אלגוריתם המשתמש בתור הזה בלבד, ופעולות המותרות על התור אשר ימיין את האיברים בתוך התור. א. כתבי את הפתרון תוך שימוש בשני משתני עזר לכל היותר. ב. כתבי את הפתרון תוך שימוש במחסנית עזר.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. Started by man with no name,

איך אני ניגש לכזה תרגיל ? איך פותרים את זה ?? א. נתון שזמן הריצה T(n) של אלגוריתם כלשהו מקיים: T(1) = q(1), T(n) = T(n/2) + W(n) וכן T(n) = 2T(n/2) + O(n). טענה: T(n) = q(n) . (אפשר להיעזר בנוסחת האב). נכון\לא נכון נימוק:

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by redead,

הפנקציה שאני אמור לכתוב היא : * כתוב פונקציה סטטית המחשבת והמחזירה מהו היחס האסימפטוטי בין גודל המערך לבין ההחלפות שיש לבצע כדי שהיה ממוין בסדר עולה השמח לקבל הדרכה כי אין לי מושג מה אני אמור לעשות כאן.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by guy81,

לא הבנתי את הפתרון לשאלה- למה צריך את המונים ואיך עובדת ההכנסה?? http://www.fastup.co.il/images/43941210.jpg

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. Started by miaoo673,

הופיעה היום במבחן ועד עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה: נתון מערך לא ממוין עם n איברים שונים. מגדירים "היפוך" כזוג איברים, כך שאחד מהם גדול מהשני ונמצא לפניו במערך. צריך להציע אלגוריתם שמוצא את מספר ההיפוכים במערך, בסיבוכיות (O(n*logn.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by Yasminbr,

היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .

10. Started by mc_elad,

הי חברים אני מתחיל את דרכי בשפת המתלב השמח לעזרה איך לפתור את השאלה שבתמונה שצירפתי (לא הצלחתי להיעזר ב HELP )

11. Started by guy81,

מצורפת שאלה לגב מיון של מספרים. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את השאלה באותו זמן ריצה אם לא היה מדובר ב"סתם מספרים" אלא באובייקטים שיש להם מפתחות ומספר המפתחות השונים הוא n/logn http://www.fastup.co.il/images/37686602.jpg

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by g-a-l,

4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by BAR_PC,

היי חבר'ה יש לי שאלה במC++ במערך חד מימדי שאני ממש תקוע עליה אשמח לכיוון ולדעת אם אני בכלל בכיוון קצת "רמזים" השאלה: (מצטער מראש על האורך) עבור מערך חד-ממדי של מספרים שלמים בן N תאים (עבור N שהינו קבוע של התכנית) נאמר כי תא אחד במערך מצביע על תא שני במערך אם התא האחד מכיל את מספרו של התא השני. לדוגמה: במערך הבא 3 6 17 5 4 5 2 6# 5# 4# 3# 2# 1# 0# התא 0# מצביע על התא 2#, התא 1# מצביע על התא 5#, אך התא …

14. Started by rk666,

זה דיי קשור לפה, שאלה שלא הצלחתי לפתור: Design a circuit that adds four 1-bit binary numbers simultaneously by using full-adder circuits זה לא פשוט כמו שזה נראה, זה דיי טריקי. אם למישהו יש רעיונות/טענות/מענות מוזמן להגיב תודה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by noam142,

לא ממש קשור לתכנות , אבל אתם בטוח יודעים ... קיבלתי תרגיל בו נדרש לממש מערכת, המקבלת כקלט מספר בינארי N בן 5 ספרות, ומוציאה במוצאה 1 אם N מתחלק ללא שארית ב-3; 0 אחרת. יש לממש את המערכת אך ורק באמצעות מסכם אחד לשני מספרים בעלי 4 סיביות כל אחד, ובורר 8 ל 1 אחד ללא שערים. השאלה שלי היא איך בודקים אם מספר בינארי מתחלק ב 3 ? אני יודע שחליוק ב 2 מתבצע ע"י הזזת כל הסיסיות במספר ימינה , האם יש "טריק" כזה גם בחילוק ב 3 ?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by mystic,

זו תכנית שיוצרת מערך של 100 תאים ומכניסה מספרים רנדומליים 1-100 לכל תא. לאחר מכן המשתמש בוחר מספר מסוים והתכנית מחפשת את המספר במערך. import java.util.Scanner; public class arr { public static void main(String[] args) { Scanner s = new Scanner(System.in); boolean found, flag = true; int[] arr = new int[100]; for(int i=0; i<arr.length; i++){ arr[i] = (int) (1 + Math.random()*100); System.out.print(arr[i]+" "); } do { System.out.println(); System.out.print("Enter number to search: "); int num = s.nextInt(); if(num>0 && num<=100) { int…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Mazumotte,

שלום כולם! אני צריך הבהרה. האם קוד שנכתב ב-C#, למשל, יוכל לרוץ על מכשיר נייד כלשהו(נניח טלפון נייד - הקוד מפותח עבור מכשיר כזה) אם המכשיר תומך בטכנולוגיה. אם תוכלו גם להפנות אותי לרשימת פלטפורמות שתומכות בדבר שכזה, אשמח מאד תודה, מיכאל

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by man with no name,

יש לי מחר ראיון ואמרו לי ששואלים את השאלה הבאה : " צריך למשוך משלוש טבלאות שונות (עם עמודות חופפות בין טבלה א ל-ב ובין טבלה ב ל-ג) קטגוריה שנמצאת בטבלה הראשונה לפי סינון נתונים הנמצאים בטבלה השלישית " כמובן זה ב SQL מישהו יכול לעזור לי ?

19. Started by BneXt,

שלום לכולם ביקשו ממני בבית הספר להכין אתר פשוט כזה שבו יש שתי תיבות שאם אתה שם בהם משהו למשל שם משתמש וסיסמא זה שולח ל-EMAIL מסוים... בשביל orlupo העילג... אתם יכולים לתת לי את הקוד HTML של זה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by ^DaGoN^,

שאלתי שאלה בנושא לפני כמה זמן, יש לי שאלה נוספת: באתר הזה - http://www.onemilliondollarpage.com/index.php אני מבין שזה Image Map כל העניין הזה, אבל אם באמת מישהו קונה פיקסלים במקום מסויים בטבלה, איך המנהל של האתר מוסיף את התמונה עצמה לתמונה הכוללת..? אני מתאר לעצמי שהוא לא כל רגע עורך את התמונה בעצמו ומוסיף את התמונות שאני קונים במקומות המתאימים כל הזמן, אז איך עושים את זה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by laufgas,

אני מנסה להבין למה הפלט שונה בין 2 תוכניות שעל פניו לא נראה שקיים הבדל בין שתיהן: שימו לב בבקשה ללולאת ה-for בשתי התוכניות. התוכנית הראשונה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; for(counter=0; counter < 15 ; counter++){ srand((unsigned)time(NULL)); d1 = rand() % 6 + 1; d2 = rand() % 6 + 1; total = d1 + d2; printf("You rolled %d and %d: Total %d\n", d1, d2, total);} return(0); } התוכנית השניה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; srand((unsigned)time(NULL)); for(counter=0; coun…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by D@nny,

שלום , האם בmediator חובה ששתי המחלקות שהוא מתווך ביניהן יירשו מאותו אב? לפי הדוגמאות שראיתי עד עכשיו, זה היה כך. השפה c++ תודה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  23. שלום , אני אלון , ויש לי SONY PSP למי שלא יודע זה הקונסולה הניידת של סוני , שם יש בראוסר מיוחד שמאפשר התחברות לאינטרנט בwifi עכשיו , הדפדפן לא תומך בעברית , כאשר מעבירים אותו לדף שקיים בו טקסט עברי אז רואים ג'יבריש או כלום . לכן חיפשתי ומצאתי גם איזשהו קוד בHTML (שמסתבר שלא עובד) שנותן קישור לפונט <LINK REL=resource HREF="myfont.ttf"TYPE="font/truetype"> זה בעצם מה שאני מחפש , פקודה בCSS או HTML שאומרת לדף קח מכאן "פונט.ttf " את הפונט ותשתמש בו לטקסט הבא:" " עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Tal Rod,

היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.

25. Started by omerr01,

מקווה שזה המקום הנכון . יש לי אתר ואני רוצה להוסיף איזה קוד מסויים , ויש לי שאלה בנוגע לPHP או HTML לקוד . אני רוצה שיהיה דף באתר נפרד כאילו , עם סיסמה ואני יביא אותו כאילו לצוות שלי . ושהיה שם כפתור שיחלצו עליו זה יהפוך תמונה מה-OFFLINE ל - ONLINE . ויכתוב איזה שורה כל פעם שלוחצים על כפתור ה-ONLINE בדף הנפרד ! - אני ינסה להסביר את זה בקצרה יותר פשוט יש לי כרגע תמונה בדף הבית אני רוצה שיהיה דף נפרד שאני יביא לאנשים שאני רוצה את הכתובת שלו הוא יהיה עם סיסמה- ובתוכו יהיה פשוט 2 כפתורים ONLINE ו OFFLINE ברגע שOFFLINE ואז מה שכבר לחוץ כאילו מה שכבר מופעל שיהיה בוהק או בצבע אחר או משהו וברגע שאתה נגיד לוחץ על כפתור ONLINE או יחליף את התמונה לתמונה אחרת כאילו+ יוסיף שורה כ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.