תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הקוד שלהלן עבור הסתרת המסך הראשי של האקסס: מאתר אקסס בשם המפתח לאקסס האם ניתן לקבל הסבר על הקוד ? תודה מראש (כל הזכויות שמורות לאתר "המפתח לאקסס")להלן הקוד: הסתרת המסך הראשי של האקסס במודול ראשי Public Const SW_MINIMIZE = 6 Public Const SW_HIDE = 0 Public Const SW_NORMAL = 1 Public Const SW_MAXIMIZE = 3 Public Const ERROR_SUCCESS = 0 Public Declare Function ShowWindow Lib "user32" _ (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long בתכונת טופס תכונת "מוקפץ" = כן. באירוע בעת פתיחת הטופס Call ShowWindow(hWndAccessApp, SW_HIDE) באירוע בעת סגירת טופס סגירת היישום כולו Application.Quit או גילוי האקסס מחדש Call ShowWindow(hWndA…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בראיון שהיה לי לא מזמן הייתה את השאלה הבאה, חשבתי על פתרון שהמראיינים לא אהבו (וגם לא התקבלתי) למישהו יש פיתרון יפה לשאלה? לפחות ברמת הdesign
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ל Cאני ממש מתחיל ללמוד(לנסות לבד) רצוי מאוד עם השלמת קוד תוך כדי כתיבה וקומפלייר כמובן עד עכשיו היה לי NET-BEANS וCYGWIN
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי, במסגרת העבודה שלי אני משתמש בword 2007 וכל פעם שאני מעתיק תמונה לתוך הקובץ של הword אני צריך לשנות ידנית את ההגדרות של התמונה ב"עיצוב תמונה" ל-פריסה לריבוע ואת הגובה (מוחלט) ל6 ס"מ. עכשיו זה מחרפן אותי לגמרי כי במהלך העבודה אני נאלץ כל יום להעתיק עשרות תמונות כאלה ולשנות ידנית.... מקצת קריאה שערכתי עכשיו באינטרנט גיליתי שיש אפשרות כנראה לעשות את זה באמצעות פקודות המאקרו, אבל צריך לכתוב קוד קצר בשביל זה ואני לא מכיר את השפה הזו בדיוק. אני שוב אומר שאני פשוט צריך לשנות לפריסה לריבוע וגובה (מוחלט) ל6 זה יחסוך לי המון המון זמן וכאב ראש. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חדש בנושא ואני חייב ללמוד html css php עכשיו אני לא יכול ללמוד במכללה ואני רוצה ללמוד דרך האינטרנט האם אתם יכולים להציע איזה אתרים טובים וברורים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה אולי מישהו שמבין בשפת c פשוט נתקעתי עם תרגיל לשיעורי בית ואני לא מצליחה לגלות את הטעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
סתם קטע מלל אך שיופיע באמצע הדף (center). ברצוני שהקטע יהיה בצבעים שונים לפיכך אינני משתמש בתגיות <#h>. איזו תגית, attribute או value מציבים קטע במרכז הדף ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
mishvaa1 = -b + Math.Sqrt((b*2) - 4 * a * c); אני צריך להביא את B בריבוע מינוס 4AC את כל זה בשורש וזה אומר שיש שתי פעולות MATH זאת הבעיה שלי תודה למי שיעזור
-
- 20 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
public void what(int[] _arr){ int x = _arr[0]; int y = _arr[0]; for (int i=1; i<_arr.length; i++) { if (_arr[i] < x) x = _arr[i]; else if (_arr[i] > y) y = _arr[i]; } System.out.println (x + " " + y); } סיבוכיות הזמן היא n² אבל איך אני יודע את סיבוכיות המקום ?
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שרצה על קבצים מסויימים בתיקייה, היא רצה על כל הקבצים בתיקייה עם סיומת מסוימת והיא רצה על קובץ קובץ עד לסיומו. התוכנית מוסיפה טקסט\טקסטים שאני מגדיר לה. א. באיזה שפה הייתם כותבים את התוכנית? ב. האם תוכלו לעזור לי עם ההתחלה. ג. במידה ולמישהו יש תוכנית מוכנה, אשמח לשלם לו. בתודה, רועי.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשיעורי בית בלולאות for ומשום מה הקומפיילר זורק אותי החוצה . הגדרתי לולאה של 10 זוגות ואחרי שאני רושם בפלט 2 זוגות הוא זורק אותי למרות שאני לא רואה שום בעיה לוגית התרגיל: קלט-100 זוגותשל מספרים פלט-המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג הקוד: #include<stdio.h> void main() { int a,b,g,m,i; printf("please enter 2 numbers\n"); scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) m=a; else m=b; for (i=2;i<=10;i++); { scanf("%d %d",&a,&b); if(a>b) g=a; else g=b; if(g<m) m=g; } printf("the most minimal number is %d\n",m); } אשמח גם לעזרה איך אני עושה קופי פייסט מהסקריפט לכאן ושיהיה כתוב נורמלי. חחחחחחח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות מערכת ניהול דומה עם טמפלט והכל מוכן שיאפשר למשתמשים הרשמה לפי דרגות וגם פרסום באתר כמו באתרים שפה קחו לדוגמה גם את המערכת שפה באתר (מערכת החדשות) http://popdownow.me/ http://moridim.me/ http://www.moridim.tv/ אני יודע שהם לא חוקיים אבל אני צריך רק מערכת ניהול דומה לבניית אתר סיקורי משחקים כי להשתמש בWORDPRESS זה לא ממש בה בחשבון כי אין גישה נוחה והכל חייב לעבור אלף עריכות לפני פרסום
-
אני מעוניין ליצור באתר שלי מסד נתונים שיהיה למעשה שמור בקובץ xml, והייתי רוצה לדעת איך אני עושה שברגע שאני מעלה לאויר את האתר היוזר הראשון שנכנס ורושם את הפרטים שלו זה מייצר קובץ xml וזהו וכל יוזר אחר פשוט יוסף לקובץ ממ הבנתי שאני עושה את זה בקובץ global.asax במתודה Application_start האם המתודה הזאת רצה פעם אחת בכל חיי האתר? מן startup כזה או שכל פעם שיוזר נכנס המתודה הזאת רצה דבר נוסף האם אני יכול ליצור בglobal.asax משתנים גלובלים? הפרוייקט שלי מסוג Web Site
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נקלעתי למצב שאני לא יודע Typedef ומחר יש לי מבחן שחלק ממנו זה על זה. אני לא צריך לדעת את זה יותר מדי לעומק, אלא רק להבין מה זה עושה ואיך להכניס את זה לתוכנית מאוד פשוטה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
JavaScript: אם בבדיקת השדות יהיה קלט שגוי אני רוצה שתהיה תיבת text (אשר תוגדר בהתחלה כinvisible) ואם הקלט יהיה שגוי אז התיבה תראה לייד השדה השגוי כלומר תהפוך לvisible איך מגדירים פקד שיהיה מהתחלה invisible ובעת הצורך (לפי הקלד והבדיקה בJavaScript) יהפוך לvisible ? Asp or JavaScript: בעת רישום משתמש חדש, תנתן לו מהתחלה ססמא זמנית שתהיה מורכבת מאותיות לועזיות ומספרים (כמו f4ksy7) , אני צריך קוד לזה. אלו הבקשות שלי נכון לעכשיו. תודה מראש לעוזרים, בני.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שצריכה לקבל מצביע למערך דו מימדי הבעיה היא שאני לא מבין איך לשלוח מצביע כזה void PaintPoint (char **arr, int nCol, int nRow, char cChar) { *(*(arr + nRow) + nCol) = cChar; } void main(void) { char arr[8][8] = {0}; PaintPoint(&arr, 4, 4, 'X'); } ניסיתי כל מני אפשרויות (וגם את גוגל), ואני פשוט לא מצליח להעביר מצביע למערך
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה גוגל טוענים שהאתר שלי שימש לפישינג ולכן הוא סגור, א"א אפילו לשלוח את הכתובת שלו במייל, אפילו ששכפלתי אותו לכתובת אחרת שוב פעם למחרת סגרו לי אותו בטענה שהוא שימש לפישינג מה שברור שהוא שקר כיון שאף אחד לא ביקר בו ואת רובו פרט לדף אחד יצרתי 5 דקות קודם... גם במרכז הניהול של גוגל הם מראים שהדף תקין ואין בעיות אבטחה... האתר בנוי במערכת של גוגל סייט ומשתמש בסקריפטים של גוגל לצורך הצד שרת (הסקריפט לא קשור לגולש בשום צורה שהיא, זה רק בשבילי בשביל עדכון המערכת בנתונים). הגשתי ערעור ודווחתי שזה לא ספאם. במסך הניהול כתוב - לא ניתן להציג את האתר הזה. הסיבה לכך היא הפרה של התנאים וההגבלות או של תקנון התוכנית. התוכן חסום להצגה בפני משתמשים. מה עושים ע…
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מבקש קוד שפותח את הדפדפן ? שואלים אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה ואם אתה לוחצ כן אז נפתח לך הדפדן על נגיד אתר מוזיקה כלשהו ואם שמים לא הוא חוזר לתוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מין רעיון לפרוייקטון קטן אבל בשביל זה חסרות לי מספר פקודות חשבתי אולי תוכלו לעזור לי. 1. אז ככה אני צריך פקודה שתכבה את המחשב. עדיף בצורה מסודרת כלומר תנטרל את כל התוכנות הרצות ורק לאחר מכן תכבה (אבל שלא יהיו בעיות אחרי זה למה אני ינסה להדליק את המחשב והוא לא ידלק אז זה לא טוב) אם אין פקודה כזאת אז רק פקודה שמכבה את המחשב וזהו. 2. אני צריך פקודה שבעזרת ניתן לקבל את הטמפ של המעבד ולהכניס למשתנה כל שהוא שאני יבחר. האם קיימת פקודה כזאת אם לא האם ניתן לכתוב פומקציה שתבצע זאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מכיוון שאני מסכים שהדיון הקודם לא היה קשור לכותרת. מספר קטגוריות להשוואה: - יעילות (מבחינת זמן עד שהפרוייקט מוכן). - קלות כתיבה. - נראות לעתיד של השפה. - קוד פתוח \ סגור. - יכולות. -כד'. HIT US
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-