עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by d9j72jd29,

ראיתי את הקורס הבא ב c# http://scc.sela.co.il/Syl/Syllabus/Info?courseCode=DNWSH&branchName=165 אני מתכנת c# מספר שנים נשמע מעניין? יעיל? מישהו במקרה עשה את הקורס הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FireFun365,

היי חברים, אני אעשה את זה קצר. אני רוצה לעשות את הקורס הנ"ל, מחפש איפה לעשות אותו. "האם הקורס יתן לי עבודה אחרי הסיום" כרגע פחות רלוונטי לגבי, מה שאני מחפש זה קורס כמה שיותר מעמיק במינימום זמן. אני עושה את הבירורים שלי בנתיים אבל אני אשמח גם להתייעצות עם מנוסים ממני. אם אתם מכירים משהו ששואף *גג* לשבע חודשים (מינימום זמן) למקסימום שעות לימוד אני אודה לכם מאוד תודה רבה מראש על המענה !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by oded900,

שלום אני מעוניין לילמוד PHP כנראה בקורס ולפני כן החלטתי להתייעץ לגביי כדאיות הקורסים הנ"ל בארץ. הבנתי שPHP זה לא שפה ש"כובשת" את שוק העבודה בארץ ולא נמצאת בזרם המוביל, אבל בכל זאת מה רמת הלימוד של המכללות השונות בארץ... האם הקורסים כאן באמת מלמדים משהו שאי אפשר ללמוד לבד, מי שיש לו ניסיון עם מכללה מסוימת אשמח אם יפנה אלי אפילו בפרטי. חשוב לי להיות בטוח שאני באמת ילמד משהו מקרוס כזה ולא יצא עם סתם כאבי ראש מיותרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by re212,

שלום לכם אני עובד כמתכנת PHP כבר כמה שנים. יודע גם JAVASCRIPT, AJAX, CSS2 , PERL, HTML, SQL לא יודע שפות עיליות כמו c#, c++, java כל כמה שנים אצלנו בחברה - העובד יכול לצאת להשתלמות לקורס קצר על חשבון העבודה. איזה קורס כדאי לבחור שיקדם אותי ? אני לא מתעניין בניהול. אני חושב בכיוון של או קורס שיהפוך אותי למתכנת PHP טוב יותר, או מתכנת טוב יותר באופן כללי (לא בשפה מסוימת)

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Eddi S,

שלום לכולם, אני חושב לעשות קורס בנושא ולפני-כן יש לי כמה שאלות: 1) יש לי ידע טכני מינימלי יחסית, האם יש צורך בידע כלשהו או שאפשר להסתדר בלי ידע ? 2)איך בוחרים קורס? יש סוגים שונים של קורסים / תכנות שונה או...? 3)יש משהו חשוב שטוב יהיה לדעת לפני שאני מחליט סופית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by lo_toda,

אני בעבודה לצערי הרב חוזר לכתוב ב MFC כי לא מצאו פרייאר אחר שיעשה את זה הם מוכנים לתת לי קורס MFC ...אני השמח אם משהו יכול להמליץ לי על קורס כזה בזור המרכז.. תודה . .

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by yoniby,

מישו מכיר? ואולי בעברית? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 🎓 רוצים ללמוד לתכנת בפייתון – אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? 🎥 בנינו קורס וידאו חינמי לחלוטין בעברית, שמתאים בדיוק למי שמתחיל מאפס. כל נושא מוסבר בצורה ברורה, עם דוגמאות פרקטיות ותרגולים בכל שלב. 🧠 אין צורך בניסיון קודם בתכנות! 🛠️ מה תלמדו בקורס? ✅ איך מתקינים סביבות עבודה ✅ מה זה משתנים, תנאים, לולאות ופונקציות ✅ איך לבנות פרויקטים קטנים ומשחקים ✅ ואיך לכתוב קוד שגם עובד – וגם כיף ללמוד איתו! 💬 נשמח מאוד לשמוע מה אתם חושבים, לקבל פידבק, וכמובן – אם אהבתם, שתפו עם חברים 🙏 📺 הנה הפלייליסט המלא ביוטיוב: 🔗 https://www.youtube.com/playlist?list=PLAZySbvwyezaJvx3zCugbk57jaaaFeGvR

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. מישהו שמע/התנסה בקורסים האלה? אשמח לחוות דעת.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by Lonjie,

שלום, אני מעוניין לעשות קורס תכנות PHP עם תעודה, על מנת להכנס לתחום, איפה מומלץ ?

11. שלום לכולם, לפני שבועיים התחלתי את לימודי התואר שלי, לצערי קרה ולא היה לי מחשב במשך השבועיים האלה ואני מרגיש שאני נמצא בפיגור בקורס המדובר. במיוחד עצם העובדה שכולם שם למדו בעבר שפה זו או אחרת, אני אשמח אם תוכלו לספק לי מדריכים למתחילים עם דגש על הבהרת נושא האלגוריתם כי אני ממש מרגיש שאין לי מושג על מה הם מדברים שם. תודה לכל מי שיטרח לעזור g0vner_x3

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by 1gever1,

שלום לכולם, הקדמה ==== אני בוגר הקורס מבוא למדעי המחשב בטכניון. הקורס מלמד את העקרונות ואלגוריתמיקה בסיסית די טוב. למדתי את הקורס במסגרת תואר להנדסת חשמל שלא סיימתי. כעת הייתי רוצה להשתלב בתכנות (אני מכיר את התעשייה, לא רע בעיקר מהכיוון של אבטחת מידע) ומה שמעניין אותי זה פיתוח בסביבת dotNET תוך שימוש ב- C# וכמובן גם ASP.NET באופן ספציפי. חיפשתי קורסים בנושא בכל מקום אפשרי. רוב הקורסים הינם קורסים להסמכת MCPD והם בהיקף של 350-450 שעות המתורגמים לשנה וחצי. זה מאוד לא פרקטי עבורי, גם עלתה בי תמיהה שאולי הקורסים האלה פשוט מנופחים מעבר לכל פרופורציה על מנת לסחוט את כספי הפיקדון של החיילים המשוחררים בגלל המחיר האחיד בשוק: כ- 20000 ש"ח. שאלה ===== האם מישהו יכול להמליץ על קורס ק…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Iris Shrager,

שלום לכולם, רציתי להציג (מקווה שזה בסדר - זהו אינו תוכן שיווקי) כלי שפיתחנו שמטרתו לרכז את כל הקורסים המתקדמים שקיימים היום בשוק. לא אחת שמתי לב שאין מקום אחד מקצועי שבו להבין אילו קורסים קיימים ומי מוסמך להדריך אותם. אני חייבת לציין שאני לא מוכרת לא את המדריך או את הקורס - פשוט ריכזנו הכל במקום אחד. הרעיון הוא שאם צוות פיתוח יחפש קורס בנניח angularJS - הוא יוכל לעיין בכל הקורסים הקיימים ובכל המדריכים הפוטנציאליים. אפשר למצוא קורסי תכנות בכל הקשת הטכנולוגית: .net , C++ פיתוח למובייל - פיתוח web וכיוב' אם מדריך רוצה לפרסם את עצמו אצלנו - שיפנה אליי אישית. לעיונכם: http://www.skilit.net/course/ או http://www.skilit.net/find-instructor/

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by Spider76,

שלום, אני הנדסאי תוכנה ועובד במקצוע.. בכלל השעות הארוכות אין סיכוי שאני אוכל ללכת ללמוד שפות תכנות נוספות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר בארץ (כי בארה"ב יש הרבה) מקום שמעביר קורסים בתכנות (כל מיני שפות עוד לא החלטתי מה אני רוצה ללמוד) מהבית, על אותו רעיון כמו ב- אוניברסיטה הפתוחה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by inevitable5194,

היי חברים, אני מתלבט כיום בין מקומות לימוד לקורס Full stack js, מתלבט בין כמה מוסדות, יש לי פגישות במכללת סלע, מקום שנקרא Real time, ג'ון ברייס והאקר יו. ברור לי שללכת לברר זה קריטי, אבל אני אפגש עם יועץ מטעם המוסד, לא בן אדם שהאינטרסים שלי הם בראש מעייניו אלא יותר איש מכירות, לכן אשמח לחוות דעת שלכם ומשל אנשים שאתם מכירים לגבי מוסדות אלה כי גם על ביקורות ברשת קשה לסמוך אם זה לא מקור ראשון. תודה לעוזרים ולעונים.

16. Started by nir007,

שלום רציתי מספר אתרים של קורסים של תיכנות מחשבים שבסוף הקורס אני מקבל תעודה שאני מוסמך באותו מקצוע (שפתC /VB/פסקל/JAVA) ומה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? תודה..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ]|V|[r. X,

אני מעוניין לעשות קורסים בתכנות וזה רק בשביל התעודה. יש לי ידע מועט בתכנות ואני מעוניין להגיע לתכנות בסביבת דוט נט. השאלה שלי היא כזאת: תסתכלו פה בקישור ותגידו לי איזה קורסים כדי לי לעשות כדי להגיע לרמה שאני רוצה. http://www.hi-tech.co.il/college/HiTechin.asp?cc=coursebrows&cat=Software%20Development

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. אהלן לומד בספר ג'אווה סקריפט ויש לי קושי בתרגיל: let foo = thursday; if (foo === 'Thursday' || foo === 'thursday' || foo === 5) { console.log('Yay! Thursday!') } מה הטעות שגורמת לקונסולה לכתוב? Uncaught ReferenceError: thursday is not defined <anonymous> file:///home/ron/Documents/JS/source.js:1 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. אוקיי, אז המורה שלנו הפילה עלינו פרוייקט ב- C במערכות גרפיות(מערכות גרפיות זה גרפיקה דרך שפת C) אנחנו אמורים לבנות או משחק או לומדה. אני הלכתי על לומדה לכיתה ב' שתלמד שם את לוח הכפל עם תרגילים. הדברים שצריכים להיות בפרוייקט הם: לצייר משולש, עיגול,קו, קו מקווקו,מרובע, למלה את הצורה בצבע, צריך שהצורה תסתובב,ותזוז. לא משנה איפה אני שם את הצורות, העיקר שהם יהיו בלומדה בצורה כזאת או אחרת. למשל: 2ריבועם מקווקווים*5 ריבועים מקווקוים=10 ריבועים מקווקווים (כשאם התשובה היתה נכונה אז נצייר 10 ריבועים ועוד צורה שזזה או משהו כזה) אסור לי להכניס מילים בכלל! (כאילו אסור printf("very well!")c אני לא יודע איך לצייר קו אפילו! אז אני ממש זקוק לעזרה! תאריך אחרון להגשה: 12/01/2006 תודה לעוזרי…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Aviv C,

האם אפשר לקבוע קידוד מסוים לאתר בעזרת קוד ה- HTML שלו כדי שהאתר לא יופיע לי בשום מחשב (שתומך בקידוד עברי) בג'יבריש?

22. Started by ori2694,

שלום לכולם, הורדתי איזשהו קובץ פלאש שמשתמש בקובץ XML. הבעיה היא שכאשר אני משנה את הטקסט לעברית הוא מופיע כג'יבריש ואני לא מבין מה הבעיה. והקידוד הוא utf-8. הינה הקוד: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <thumbnails> <thumbnail filename="flashmo_128_elegant.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_128_elegant"[/url] target="_parent" title="בדיקה" description="Elegant Design - Flash website template, subpages for products, AS3 contact form" /> <thumbnail filename="flashmo_127_curtain.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_127_curtain"[/url] target="_parent" title="Item No. 2 (127 curtain)" description="Curta…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by גולש ברשת,

יש לי אתר שאני מאכסן בחו"ל, אך אני רואה חלק ממנו בג'יבריש.. את כל מה שמגיע מקבצים (txt, xml) רואים טוב אבל את מה שבדפי ה- aspx רואים בג'יבריש

24. Started by nirfun,

יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by MasterDK,

לפי מה שידוע לי קיימים שני סוגי קידום PRE ו POST קידום PRE: ++var; קידום POST: var++; עכשיו אני שואל את עצמי מה ההבדל? כבר הרבה זמן אני מנסה להבין את ההבדל.. והאם ה FOR הזה: for(i=0;i<n;++i) שונה מה FOR הזה for(i=0;i<n;i++) ? אם כן במה? תדוה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.