תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח מאוד אם מישהו יודע ויכול לעזור להלן פרטי המטלה: יש לייצר Script בשפת PowerShell של Microsoft אשר רץ על Domain, אוסף את כלל שמות השרתים, מעדכן טבלת Sql Server ומציג את התוצאות במסך ה-PowerShell. להלן כמה פרטים נוספים שיכולים לשמש אותך במטלה: 1. שם ה-Instance ב-Sql Server הינו: SQL_Inst 2. שם שרת ה-Sql Server הינו: SQL_Server 3. שם ה-Domain הינו: DOM 4. שם הטבלה הינה: SQL_PS
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלנו שאלה דיי מסובכת (לטעמי) לעבודת בית ואני לא מצליח להתקדם איתה לשום מקום: כתוב פונקציה המקבלת מספר שלם n חיובי ומספר נוסף k. הפונקציה תדפיס את כל הקומבינציות (עם חזרות) האפשרויות לקבלת n על ידי חיבור של k מספר גדולים מ 0. לדוגמא עבור k=3 n=5 יודפסו שש השורות הבאות: 1+1+3 1+2+2 1+3+1 2+1+1 2+2+1 3+1+1 הערה: אין חשיבות לסדר הדפסת השורות חתימת הפונקציה חייבת להיות void sum (int n, ink k); אסור שימוש בלולאות for או while. רק בעזרת פונקציות רקורסיביות ועזר. אשמח לשמוע רעיונות או הצעות איך להתקדם...
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שאלה... אם נניח אני רוצה למצוא מתוך מאגר תלמידים של לימוד ספרדית את התלמידים שלקחו את כל הקורסים בספרדית המוצעים בבי"ס, איך אני אמור לעשות את זה טכנית אם אני יודע למצוא נניח את אלו שעברו קורס כלשהו ? האם אני מביע את זה ככאלו שעברו קורס כלשהו, מוסיף * בשביל לגרום לזה שהוא יבין שאני מחפש את אלו שעברו את כל הקורסים ומוסיף DISTINCT כדי לא להציג פעמיים את אותו התלמיד ? ואם לא אז מהי הפקודה שתיתן לי את כל המגוון ולא בהכרח לפחות קורס 1 אם אני לא יודע את המס' קורסים שיש אלא שזה מובע ע"י תכונה בלבד ? תודה !!
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים במערכת, ואני רוצה שיוכלו להכנס למערכת בכל שם משתמש רק פעם אחת באותו זמן (ולא עם אותו שם במחשבים שונים). אז לבדוק שיש משתמש אחד עם השם משתמש במערכת - הצלחתי. אבל מה קורה ביציאה? יש לי כפתור של יציאה שאני מעדכנת שם שהמשתמש יצא, אבל מה קורה אם הוא יוצא דרך הX של החלון, או סוגר את המערכת עם מנהל המשימות? איך אני בודקת שהוא יצא כדי שיוכל להכנס שוב?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני צריכה להמיר מספר שאני מקבלת ולהכניס אותו למחרוזת. אני צריכה לכתוב את הדרך בפונקציה ולא יכולה להשתמש בפונקציות למשל itoa וכו'. בנוסף, לא למדתי עוד sprintf לכן אי אפשר להשתמש גם בזה. אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שרת איחסון בתשלום על דומין co.il שהרשת יביא לי גם דומיין שאני יבחר. אני צריך רק איחסון, לא בנייה שלא אתר או משהו בסיגנון. אשמח שתציעו לי חברת איחסון אתרים אמינה, זולה, ושרת טוב. אין צורך בשרת ממש מהיר. מדובר באתר של תיקוני רהיטים ששם יש דפי html פשוטים לצורך בירורים ומידע על החנות. על איזה שרת האתר הפורום הזה מוחזק? drp הם בסדר? ועוד שאלה. ראיתי בהרבה אתרים של איחסון שרתים שיש הבדל גדול במחירים בין שרת של לינוקס לבין שרת של ווינדאוס. מה ההבדל ביניהם? ומה כדי לי לקחת כדי להחזיק אתר פשוט? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני משתמש בVISUAL STUDIO לכתוב באסמבלי ויש לי בעיה כשאני עושה include \masm32\include\masm32rt.inc לדוגמא הוא מראה לי את השגיעה הבא: Error 1 error A1000: cannot open file : \masm32\include\masm32rt.inc זה פעם ראשונה שאני משתמש בויסואל סטודיו לאסמבלי אז אולי לא עשיתי משהו נכון בהגדרות או אין אפשרות בויסואל לייבא את הספריות?
-
- 0 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
using System; class CarsWeight { static void Main(string[] args) { int count; char letter; count = 0; while (count <= 10) { Console.WriteLine("enter the letter"); letter = char.Parse(Console.ReadLine()); if (letter = 'a') { count = count + 1; } } } } הקומפיילר רושם לי : Error 1 Cannot implicitly convert type 'char' to 'bool' 14 17 ConsoleApplication1 למה הכוונה?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בסעיף ב. אני לא מבין איפה טעיתי. תודה D:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22 תודה זה ממש ממש דחוף
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו התעסקתי עם שפות תכנות פשוטות יחסית (HTML,אקשן סקריפט שבה הייתי ממש טוב וכ'ו..) ורציתי להתחיל ללמוד את עניין התיכנות קצת יותר לעומק. רציתי לדעת: מה נחשבת השפת התיכנות הכי שימושית היום? אני רוצה שפת תיכנות שאני אוכל להתמקד בה, ואלי תוך כמה שנים עדיין לא יצא ממני מתכנת, אבל אני אוכל להגיע לקורסי תיכנות ותהיה לי נקודת פתיחה טובה. שמעתי קצת על שפות כמו PHP וC++, מה עושים עם השפות האלה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 35 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי data base שבניתי: http://imageshack.us/f/259/77878102.png/ אליו אני מכניס נתונים שאני קורא אותם מקובץ טקסט, התחלתי להכניס נתונים קודם לטבלת ה-movies, מכיון שיש קשר בין טבלת ה-movies לבין טבלת ה-categories (נוספה עמודה באופן אוטומטי של categories_id בטבלת ה-movies) לפני שהכנסתי את הסרטים מילאתי את טבלת categories, אחרי זה כשאני מריץ את הקוד שממלא את טבלת הסרטים ולמרות שמילאתי קודם את טבלת ה-categories זה נופל על שגיאה שאומרת: Entities in 'videoLibraryDb.Movies' participate in the 'MoviesCategories' relationship. 0 related 'Categories' were found. 1 'Categories' is expected. static void Main(string[] args) { videoLibraryDb dataBase = new videoLibraryD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני קצת עושה התנסויות בסוקטים. כתבתי תכנית ששולחת קבצים לסרבר. אני מבצע בדיקות ב TASK MANAGER כדי לראות בערך כמה זכרון התכנית צורכת. המצב הוא כזה: כשאני מריץ את התכנית (WINDOWS FORM), היא תופסת בזכרון כ 3.7MB לאחר שאני מוסיף 80 קבצים לרשימת LISTVIEW, הזכרון עולה לכ 4.3MB עד כאן זה בסדר גמור. ברגע שאני לוחץ על כפתור השליחה, הקבצים שלחים בסדר, רואים קפיצות בזכרון בן 10 ל 30 מגה. הקבצים שאני שולח, כל אחד הוא בערך מגה, ואני לא שולח אותם במכה, אלה אחד אחד. לאחר שכל הקבצים נשלחו, כשאני מסתכל על כמות הזכרון, היא על 47MB! ניסיתי לעשות DISPOSE לאובייקטים שאפשר, ולתת לאובייקטים בסיום השימוש NULL (כדי שאוסף הזבל יעלה עליהם?..) איך אני פותר בעיות זכרון? יש לציין, שאם אחרי…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני לא זוכר עם ההתקנה של PHP במחשב שלי היה עושה את זה מההתחלה (כי אני עובד על 2 מחשבים שונים) אבל הוא הפסיק להצהיר לי על שגיאות. פעם לדוגמא אם הייתי שוכח לכתוב ; בסוף שורה PHP היה מצהיר שיש לי שגיאה ובאיזה שורה. עכשיו הדפדפן פשוט אומר לי שהוא לא מוצא את הדף. (ליתר דיוק שהוא לא מוצא את השרת- שהוא בעצם APACHE שמותקן לי על המחשב.) בבקשה תעזרו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי שאלה פשוטה HTML רוצה להכניס לתוך תאי טבלא לא סימטרית אימאג'ים אני רושם img src="desktop/images/photo.jpg הויזואל אומר שזה טעות כי הוא לא מוצא את הקובץ אני מנסה לעשות וללחוץ על הכפתור pick url והוא נותן לי לבחור רק מתיקיות שיושבות בprogram files מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע לערך בניתי משחק סנייק מאוד בסיסי ב-C++. זה המשחק הראשון שאני בונה ב-C++ שמצריך תזוזה כלשהי. כדי לעשות את ההצגה של המשחק עשיתי לולאה ראשית שכל עוד השחקן לא נפסל, הנחש מוחק את עצמו, זז לפי הצעד הבא ואז מצייר את עצמו בחזרה למסך. הבעיה עם זה היא שאני רואה את הנחש מהבהב ואני בטוח שאפשר לסדר את זה איכשהו אבל אני לא יודע איך. איך אני יכול לעשות שהוא לא יהבהב? עריכה: 1. הנה המשחק אם זה יעזור לכם: http://www.fileflyer.com/view/I8VLoAa (מקשים: WASD). .2 במחשב שלי זה עובד בסדר אבל במחשבים של בית ספר זה עבד על הפנים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה בבקשה אם יש למישהו תוכנת צ'אט + קוד שנכתבה בC# (שרת ולקוח- WINFORM) אני עוד יומיים צריכה להגיש פרויקט ובגלל תקלה במחשב כמעט כל מה שכתבתי הלך וגם מה שנשאר יש בו בעיות :-[ אז בבקשה מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית כי אין סיכוי שבלי עזרה אני מגישה את הפרויקט הזה.......
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה אתר לסופר מרקט שבו הלקוח יכול לראות כל מוצר שיש במדפי המכולת באתר ולעשות הזמנה . אז ככה, כל מוצר בא כתמונת gif כאשר ליד כל מוצר תיאור קצר שלו, מחיר, וכפתור "הוסף לסל המוצרים". כל האתר בנוי על DIV XHTML CSS כאשר הכוונה היא להוסיף שפת שרת לרישום לקוחות לאתר וJAVASCRIPT הבעיה שאני לא יודע מתי ואיך להביא אותם לידי ביטוי,בקיצור לא יודע לעבוד איתם. השאלה שלי היא ככה, הכפתור "הוסף לסל המוצרים" אני רוצה שלחיצה עליו תיקח את התיאור של המוצר והמחיר כאשר לבסוף שהלקוח רוצה ללכת לקופה לשלם הוא יקבל את כל מה שבחר וסיכום מלא של כל המוצרים שבחר וסיכום המחיר. האתר נבנה על VISUAL WEB DEVELOPER וליד כל מוצר יש את כפתור הוסף לסל המוצרים..... השאלה היא איזו טכנולוגיה עושה א…
-
- 42 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, *** אני לא מחפש תשובה *** יש לי משימה לבנות תוכנית Python אשר המטרה שלה היא לקבל קלט של תיקיה c:/work ולבדוק אם יש בתיקייה שני קבצים זהים (תוכן זהה בקבצים), אני לא מדבר על סיומת JPEG, אני מדבר על נגיד תמונה זהה בword ותמונה רגילה בקובץ לדומגא: dardas.doc pic.jpeg. יש לי כמה רמזים: MD5 Hash תוכנית קצרה של 30- שוורת. עכשיו אין לי שמץ מה לעשות ישבתי עכשיו שעה וחפשתי באנטרנט דברים על פקודות של MD5 וHash בפייטון ומצאתי כמה לא שימושיות. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי גם רמז מה זאת אומרת שהתוכן בקבצים זהה, לפי מה שחשבתי עליו אני צריך לעשות השוואה בין הHash אשמח לקבל כיוון חשיבה אך לא תשובה. בתודה מראש, MYSTERY
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה ב-cpp , תוכן הבעיה - 2 הודעות שגיאה: c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2039: 'exit' : is not a member of 'operator``global namespace''' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\include\cstdlib(17): error C2873: 'exit' : symbol cannot be used in a using-declaration כל הקבצים מתקמפלים בלי שום כל בעיה, מלבד קובץ אחד CGameHabdler.cpp תוכן הקובץ: איך לפתור את הבעיות הללו? אני יודע שזה דבר יחסית "קטן" שיוצר המון בלגן. תודה =) אפיק.
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום כתבתי תוכנית קטנה בc# שפותחת את הנגן media player classis (mplayerc.exe) a ומוסיפה לו כתוביות באמצעות arguments שהנגן מקבל בהרצה. הקוד הרלוונטי: psi.FileName = "C:\\mpc\\mplayerc.exe"; psi.Arguments = pathVideo+" /fullscreen /sub "+pathSubtitles; Process.Start(psi);ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo(); pathVideo - מחרוזת שמכילה את הפאת' של הסרט. pathSubtitles - מחרוזת שמכילה פאת' של קובץ כתוביות. שתי המחרוזות האלה מכילות ערכים תקינים. את התוכנית אני מקמפל בwin xp 32bit והיא עוברת קימפול ועובדת. כשאני מנסה להריץ את הקובץ exe של התוכנית בwin7 64bit אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנית לא מצליחה לפתוח את הקובץ mplayer.exe . האם זה בגלל שהקובץ ביצוע קומפל תחת 32bit…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
for (int i=0;i<arr.length-i;i++){ if (arr[i]<arr[i+1]) { ans=true; נגיד שהמערך הוא 1,2,4,3 למה זה לא עובד לי כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לא עובד לי ה RANDOM RANDOMIZE הקומפיילר מציג בעיות (TURBO C ו- VISUAL C++) זה בעיה בתוכנה ? אני לא יכול לכתוב רנדום ...
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-