עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי מחר מבחן על זה , ולא שאני לא מבין או משהו , שפוט רוצה הסבר נוסף , אז אם מישהו יוכל להביא פה כמה אתרים טובים בנוגע לפונקציית המספרים האקראיים RANDOM , שיביא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני בונה משחק טריוויה ויש לי מן מכשול שאני לא יודע איך להתגבר עליו בצורה אלגנטית.. המצב כזה.. יש לי מאגר שאלות שבתוכו יש שאלות מכל מיני סוגים.. אני צריך למשוך ממנו(מערך השאלות) שאלות בצורה ראנדומלית ולהעביר אותן אחת אחת למבחן.. הקאצ' הוא ,מעבר לזה שאני צריך להעביר ראנדומלית, הוא ש'כרטיס שאלה' לא יכול לחזור על עצמו פעמיים. יש למשהו רעיון טוב לטריק ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

שלום, ניסיתי ליצור דף WAP פשוט שמקשר לקבצים שונים, אך כשאני מנסה להיכנס לדף דרך המכשיר, הוא מודיע לי שיש "שגיאת ניתוח". זה הקוד שהכנסתי: <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "[url]http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">[/url] <wml> <card id="card1"> <a href="sib.mid">sib.mid</a><br/> <a href="r.mid">r.mid</a><br/> <a href="pma.mid">pma.mid</a><br/> <a href="p.mid">p.mid</a><br/> <a href="osc.mid">osc.mid</a><br/> <a href="ne.mid">ne.mid</a><br/> <a href="na.mid">na.mid</a><br/> <a…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gabig12,

היי רציתי לדעת איך פותחים קובץ ASP מתוך קובץ ASP לפריים אחר

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. אני בונה פרויקט ASPX, וצריך ליצור גרפים שיוצגו באתר. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

http://planet.nana.co.il/havoc1/form.html משום מה, הבדיקות לטופס שנמצאות בתוך הפונקציה לא מתבצעות. כפי שניתן לראות הגאווה פעילה בטופס(יש פופאפ וטקסט של document.write) אך הפונקציה לא מתבצעת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by Nemesis,

יש למישהו מושג כיצד ניתן להוסיף בזמן ריצה טקסט על גבי Quad או כל משטח לצורך העניין ב Model Space? תודה מראש,

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by sof,

אהלן,אני מחפש איזו שהיא תוכנה שתהיה יעילה ועוזרת לכתיבת Asp בעברי הרחוק השתמשתי בתוכנה מסויימת שלצערי שכחתי את שמה. אם ישנן תוכנות חינמיות אשמח מאוד לשמוע (למרות שגם תוכנות לא חינמיות יועילו) תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  9. הי, יש לי פונקציה שכאחד הפרמטרים אני מכניס לה פוינטר לפונקציה מסוג void ניסיתי לקרוא לה כשאני מכניס פונקציה שכתבתי בתוך class, אבל הקומפיילר מעיף אותי. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by 00000,

למדתי ויסואל בייסיק דרך האתר DR-VB, ואני רוצה לעבור מטופס אחד לטופס אחר שבניתי על ידי לחיצה על כפתור הפקודה הראשון. Private Sub Command1_Click() Load.Form2 End Sub Private Sub Command2_Click() MsgBox "טעות" End Sub Private Sub Command3_Click() MsgBox "טעות" End Sub הוא נותן לי הודעת שגיאה שהload לא חוקי.. עזרה?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by sdfzxc,

מישהו יודע איך אפשר לראות ב PHPMYADMIN, בתוך הסתכלות בתוכן של טבלה, אני רואה גיבריש במקום עברית בשדות השונים (הכל מקונפג על UTF-8, וכך גם המידע נכתב מ PHP במקור)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shadowman,

הורדתי את XAMPP, התקנתי, הכל עובד. רק שאני לא מצליח ליצור מסדי נתונים ב MySQL

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by MasterDK,

שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by DS,

יש לי בעיה שאני רוצה ללמוד איזושהי שפה ואני לא יודע. אני יודע מחשבים טוב מאוד מצוין אבל החלטתי לעלות רמה לדעת איך לתכנת.התחלתי לקרוא איזה מדריך אחד ולא הבנתי כלום. אין איזה מדריך בצורה מופשטת וקל להבין?

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by נעמה.,

איך שולחים משתנה מסוג template לפונקציה בתכנית הראשית????? לדוגמא הגדרתי משתנה Vector <int> num איך אני שולחת אותו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

היי, השאלה מעט בסיסית אבל אני לא מצליח משום מה. ניסיתי מספר רעיונות וזאת הגרסא שנראית לי הכי נכונה לוגית(למרות שהיא עדיין לא עובדת). מה הבעיה בגרסא שלי, ואיך בעצם קולטים? אם מישהו יוכל לצרף את הפונקציה המלאה ואת הזימון אני אודה מאוד. #include <Stdio.h> #define n 4 int func() { int i,b[n]; for(i=0;i<n;i++) { printf("enter a value/n"); scanf("%d",&b[i]); } return (b); } void main (); { int a[n]; a=func; for(i=0;i<n;i++) printf("%d",a[i]); }

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  19. Started by lordgod,

שאני (לדוגמה) יכניס מספר והתוכנה תגיד לי שזה גדול... אז אני לא רוצה שאני יכניס מספר ואז התוכנה תגמר אני רוצה להמשיך להכניס מספרים אז איך עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by moo2004,

היי, אני מריץ Batch File ב Login Script של המחשבים בארגון שלי. אני רוצה שכל מחשב שמריץ את הסקריפט יצור קובץ טקסט (TXT) עם השם שלו בתיקייה מסוימת. מה הפקודה ליצירת קובץ טקסט (TXT)?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Pum,

Visual C++ ישנה בעיה לדבג תוכנה שאמורה לעבוד עם CMD LINE , הבנתי שישנה אפשרות לדמות ריצת CMD LINE או משהו כזה, אודה למי שאוכל להסביר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by נעמה.,

שאלה בה אני צריכה לבנות מחלקה למחרוזת: בקובץ ההצהרה: ב-private יהיה שדה מסוג char המכיל 256 בייתים. בpublic צריך להיות: Default constructor copy constructor setString getString איך אני מממשת כל אחת מהפונקציות הנ"ל בקובץ המימוש????? ובכלל, באיזו פונקציה קולטים את המחרוזת מהמשתמש? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. א. מהו האלגוריתים לפיתרון בעיית מגדלי האנוי? ב. יש דרך קצרה יותר ללא שימוש בריקורסיה?

• 12 תגובות
    • 11.9k צפיות
  24. Started by netanel1,

שלום אני כרגע עובד על פרויקט טכ"מ בשפת VB. ואני צריך לבנות דוח שבעתיד יודפס. האם מישהו מוכן לעזור לי ולהסביר לי איך לחבר את הדוח למסד נתונים לדוח? בבקשת עזרה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום רב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי? (כי יכול להיות שבזיכרון קיים איזשהוא תהליך שגורם לו להיעצר במקום ספציפי בגלל הדריסה) תודה רבה מראש!!!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים