תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי :-(
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני לומד את המקצוע הנאחס הזה בביהס ואני צריך עזרה בעבודה שאני פשוט לא יודע איך עושים אותה אז עם משהו יודע להשתמש בתוכנה (אני חושב שקוראים לה TASM.. ) אם השם של התוכנה לא ככה הפקודות בה הם משו כמו mov al,9 inc bx cmp al,cl וכאלה .. בקיצור התרגיל שלי הולך ככה: החל ממען 5H עד מען 20H נתונים מספרים בגדול בית כל אחד צריך למיין את המספרים בסדר עולה ולמצוא את ההפרש בין המספר הגדול ביותר למספר הקטן ביותר ולהציג את הנתונים הבאים בכתובות 25H 26H 27H המספר הקטן אח"כ המספר הגדול ולבסוף, את ההפרש. בעע HELP
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלגוריתם מקבל מערך דו ממדי בגודל 6 על 6 ובודק אם יש בו רביעייה k (זו רביעיה של מספרים שצמודים במערך בצורה של ריבוע לדוגמה יש מערך בגודל 6 על 6 אז האלגוריתם מחפש אם בתוך המערך יש תת מערך בגודל 2 על 2 שבו כל באיברים שווים). הנה האלגוריתם: #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<stdlib.h> typedef int arr[6][6]; int chack(arr a) { int i,z,num; for(i = 0; i < 6; i++) { for(z = 0; z < 6; z++) { if((a[z] == a[z+1])&&(a[z+1] == a[i+1][z])&&(a[i+1][z] == a[i+1][z+1])) { num = 1; } else { num = 0; } } } return num; } void main() { clrscr(); int i,z,numb; arr mar; printf("enter 36 numbers\n"); for(i = 0; i < 6; …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו הכנתי תוכנה ב-VISUAL BASIC 6 שיוצרת קובץ DLL מסוים... עכשיו אני רוצה שברגע שיוצאים מהתוכנה או כ-10 דקות לאחר הפעלתה היא תשלח לי לאימייל את הקובץ DLL... האם יש אפשרות כזאת ב-VB6? אם כן אז תעזרו לי...
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שדה סה"כ למסד נתונים קיים כלומר יש לי שדה של כמות ושדה של מחיר ואני רוצה לעשות הכפלה בניהם והתוצאה תרשם בשדה הסכום מישהו יודע איך לעשות את זה תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כמו שאני רואה את זה, יש כאן למעשה שתי שגיאות נפוצות: 1) האם מחסנית היא רשימה? (stack is-a list?) נסתכל על פעולות והתנהגות (כלומר ממשק) נפוצות על רשימה: הכנס איבר לראש הרשימה (push_front) הכנס איבר לסוף הרשימה (push_back). מחק איבר כלשהו מרשימה. עבור על האיברים ברשימה. מצד שני נסתכל על ממשק של מחסנית: הכנס איבר לראש. (push_front) הסתכל על האיבר בראש (peek) הוצא את האיבר מהראש (pop_front). כמובן שלא מוציאים איבר מסוף המחסנית, או מהאמצע. הרי זה שובר את כל ההתנהגות של מחסנית. פונקציה שמצפה לקבל רשימה ולעשות עליה פעולות (לדוגמא מיון) לא יכולה לקבל מחסנית במקום, שכן מחסנית שהוציאו ממנה איבר באמצע (לדוגמא) למעשה אינה מחסנית יותר. לא ניתן להשתמש במחסנית בכל מקום שמקבל…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ .JS שאותו אני רוצה לצרף למספר טפסים באתר ASP. כיצד אני עושה INCLUDE לקובץ? לפי מה שהבנתי, קובץ הJS עצמו אמור להכיל תוכן אך ורק בתוך תגי script. כיצד אני משלב אותו בדפים שלי(ע"מ להמנע מהעתקה רב פעמית של אותן הבדיקות)? תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להכניס זמן ותאריך הרשמה לתוך מסד הנתונים שלי, אך מקבל שגיאת SYNTAX בשאילתאת INSERT INTO. מה אני מפספס? מצורף הקוד דרך הפורום וגם קישור להורדת דף הASP כTXT למי שיותר נוח לו כך. תודה על העזרה. <% Dim Conn, rs1, MySQL Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("wdb.mdb") dim firstname dim lastname dim country dim email dim day dim month dim year dim city dim username dim admin dim dateinput dim timeinput dim password1 firstname=request.form("firstname") lastname=request.form("lastname") country=request.form("country") email=request.form("email") passw…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פעולת DIV MOD פשוטה באסמבלר ונתקע כאשר המשתנה מוגדר dd (define double) אם B dw 12345 הוא אז אחרי הפעולות הבאות ב tmp יהיה 5 ו B יהפוך ל 1234 כל זאת בתנאי ש B מוגדר dw mov ax , B mov dx , 0 mov bx , 10 div bx mov tmp ,dx עכשיו יש לי לדוגמה משתנה C dd 12345679 ואני רוצה לעשות עליו את אותה פעולה בגלל שהוא dd ולא dw אז הכל מתבלגן לי שם.. מישהו יודע איך לתקן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
class Product { public: Product(){ID=-1;} Product(int id){ID=id;} Product(const Product & p){ID=p.ID;} ~Product(){ID=-999;}; int getNumber(){return ID;} private: int ID; }; איך אוכל ליצור מערך מגודל N כך שתהיה לי אפשרות להוסיף עליו אובייקטים של PRODUCTS. האם אני חייב ליצור פונקצייה שיכולה לשנות את ה-ID? הראיון היחיד שעלה לי לראש זה ליצור מערך Product kits[N]; להוסיף את הפונ' ל-Product שיכולה לשנות את ה-ID ואחרי זה פשוט לשנות את ה-IDs של האובייקטים במערך. אבל נראה לי שיש שיטה יותר טובה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש איזה אתר ישראלי של עיצובים ולקחתי עיצוב (זה בחינם) והורדתי אחד מהעיצובים ויש שם הרבה קבצים הנה: ואני מתכנן להתחיל לבנות אתר ויש לי שרת ודומיין ואיך אני מתקין את העיצוב על השרת?? יש לי ידע בתכנות ואני יודע html ו-avascript אבל שחכתי איך עושים את זה אז אני מחכה לתשובה תודה
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם יש איזה קוד ב php שמעביר את קידוד הדף למימין לשמאל? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה זה האתר שאני צריך להגיש לפרויקט: http://www.epstain.be/Snowboard.rar כעיקרון תורידו את זה ותפעילו בIIS, עכשיו תקחו את הפרטים של האדמין במסד ותשחקו שם. כעיקרון יש שם בעיה, אחרי שאני נכנס לשם ואני רוצה לערוך למישהו פרטים לא משנה, אדמין או משתמש הוא מראה את הדף עריכת הפרטים ושאני עושה עריכה הוא לא מעדכן למסד, הוא משאיר את זה כמו שזה. תסתכלו נראה לי שהבעיה היא בדפים:listupdate2.asp ו listupdate3.asp ש: listupdate2.asp זה של המשתמשים הרגילים וlistupdate3.asp זה של המנהלים. בבקשה לעזור לי כי זה הפרויקט שלי למתכונת בASP ובגלל בבגרות באינטרנט וזאת הבעיה היחידה שלי, כי כל השאר עובד פיקס. ועוד משהו, פה יש את האתר עצמו ברשת: http://web.1asphost.com/Taimors/Snowboard/ תו…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי טבלת מעקב לתוכנית עם מערך חד-מימדי: נניח שנתון לי מערך A בגודל 5 שמכיל את הערכים 12345, האם אני צריך לכתוב את המערך A עם הערכים שלו בטבלת המעקב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי מגן במחשבים עם חומר פתוח. מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של פרוצדורה הממיינת מערך נומרי בפסקל? יש לי QuickSort אבל עם רקורסיה ואסור להשתמש ברקורסיה. העדיפויות שלי הם כאלו: QuickSort SelectionSort BubbleSort. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר עברית מ Ascii ל unicode מה שמתגלה כמשימה קשה במיוחד. בשביל ההמרה חשבו במיקרוספוט על הפונקציה הבאה int MultiByteToWideChar( UINT CodePage, // code page DWORD dwFlags, // character-type options LPCSTR lpMultiByteStr, // string to map int cbMultiByte, // number of bytes in string LPWSTR lpWideCharStr, // wide-character buffer int cchWideChar // size of buffer ); כמו שאתם רואים היא מקבלת UNIT CodePage ואם מכניסים לה את המספר 862 היא אמורה תאורתית להמיר נכון עברית שנשמרה בascii עם דף קוד עברי של דוס. אבל, וכאן האבל הגדול winxp שלא בגירסת localized של עברית ממיר בתור ברירת מחדל עם דף קוד אמריקאי, העברית נהפכת כצפוי לסדרה של סימנים מוזרים. אז …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://code.google.com/soc/ מישהו מהכבדים פה נרשם ? אם כן למה, השנה הפרויקטים די מעפנים, לא ? (ד"א, יש עוד זמן, עד מחר בערב או משהו ).
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, יש לי מן טופס כזה של צור קשר שאני רוצה שברגע שהבן אדם ילחץ על שלח זה ישלח לי מייל עם כל הפרטים של הטופס איך עושים? ואם יש קבצים מוכנים אשמח אם תעלו.. תודה מראש. ???
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי דף עם תיבת select, את האיבר הנבחר אני צריך למחוק מתוך המסד נתונים שלי. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך מוצאים איזה איבר נבחר ב-vbscript.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני בונה אתר בASP.NET. אני רוצה שכל ראש חודש תופעל מתודה מסוימת על הDB. איך עושים את זה? מריצים תוכנה נוספת ליד השרת?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק את המספר הזה למשל - 3060606 ולהגיד אם יש לו שלוש ספרות שהם אותו הדבר ? 666 , 000 בלי לעשות משתנה ליחידות , עשרות , מאות... איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי IIS אך אני לא מצליח לגשת לאתר שנמצא בכתובת C:\inetpub\wwwroot\israel\main.htm . כל פעם שאני מנסה לגשת לדף main.htm דרך 127.0.0.1/israel/main.htm אני מקבל שגיאת דף לא נמצא. מה עלול למנוע ממני גישה?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה בניתי את הלייאווט הכללי של העיצוב וחילקתי אותו לטבלה עכשיו אני רוצה להפוך את הטבלה למעשה לפרים סט של האתר עלמנת שאני אוכל לשנות רק חלקים ממנו כאשר עושים פעולה באתר האם אפשר להגדיר טבלה למעשה שהיא תהווה את הפריים סט של האתר?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-