תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלומות, בניתי סקר, קובץ שמכניס את ההצבעה למסד נתונים וקובץ שסופר הצבעות לכל אפשרות וגם נותן המחשה ויזואלית של הקולות: http://img146.imageshack.us/my.php?image=survey1cf.jpg הבעיה היא שכל אחד יכול להצביע בסקר ואני רוצה שאחרי שגולש הצביע שבמקום הסקר תופיע הודעה שאומרת "תודה על הצבעתך, לא ניתן להצביע פעמיים" או משהו בסגנון. אין לי שמץ איך לגשת לזה אפילו..... אפשר אולי לבדוק ip ואז לבדוק אם הip כבר הצביע? הקוד של הקובץ שמכניס הצבעה מהסקר למסד נתונים: <% response.buffer = true set c=server.createobject("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn s…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק למישהו שמבין asp כדי לפתוח אתר איכסון התגמול הוא להיות מנהל משני של האתר או לקבל מהחברה 50 מגה איכסון לקבצים הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לגרום לדפדפנים לא להציג את הhorizontal scrollbar. או לחילופין להכריח אותם להציג את האנכי (למרות שהוא יהיה באפור כי התוכן לא דורש אחד) לא ממש משנה למה, זה חלק מעיצוב שאני עובד עליו לאתר שמשתמש בפריימים והחוסר בscrollbar גורם לפריים אחד "לצאת מהקו" של העיצוב. איך לגרום לזה לעבוד?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מנסה בכל מיני שיטות להוציא את מה שיש בתוך ה-textarea בעזרת JS אבל זה פשוט לא הולך document.form1.textarea1.value document.form1.textarea1.innerHTML document.getElementsByTagName("textarea1")[0].value document.getElementsByTagName("textarea1")[0].innerHTML יש למישהו עוד רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קולט למשתנה x מספר אז התוכנית הולכת כהלכה , אם אני קולט אליו מחרוזת או כלום אז יש שגיאה האומרת מה שצירפתי בתמונה ומסמנת את השורה המובלטת בקוד. Private Sub Command6_Click() Dim x Dim recmark If MsgBox("האם ברצונך לחפש באמצעות מס' גביה?",vbYesNo) = vbYes Then x = InputBox("הכנס מס' גביה") Call SelectAllGviotKsafim With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "ms_gvia ='" + x + "'" If .EOF Then MsgBox "לא נמצא" Else Adodc1.Recordset.Fields(8 ) = 1 Adodc1.Recordset.Update End If End With End If End Sub ms_gvia מוגדר בטבלה של access כמספר אוטומטי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תמיד מתחשק לי ללמוד שפת תכנות (יש לי קצת נסיון בVB וטיפה בPHP) חשבתי בכיוון C כי ראיתי המלצות רבות פה על השפה הזאת הבעיה שלי היא שאין לי מושג בשביל מה... אני יודע שאולי בעתיד אעסוק בהיי טק אבל הבעיה שלי היא שאין לי מה לעשות עם הידע שאצבור.. אני סתם אזכור ואשכח אותו תוך כמה ימים.. אם לפחות היה משהו שכדאי לפתח.. אבל כל תוכנה שצריך יש.. אז אני נשאר וחושב - מה אני אפתח? אז אולי תשכנעו אותי מה אפשר לעשות עם שפת תכנות? מה אתם עושים עם הידע שצברתם? איך אתם מיישמים אותו? האם יש כאן חבר'ה צעירים שמועסקים אולי בפרוייקטים או חברות וכך בעצם מממשים את הידע שלהם? תודה וסליחה על השאלה המוזרה הזאת :-\
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה שפות כדאי ללמוד. בתחום המחשבים- vb+diretx php asp c שפה אחת אני רוצה ללמוד בחופש. אודה למי שיעזור בבחירה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני צריך פקד מוכן חינמי לאיזה אתר שאני בונה ואני צריך לשדר שם סירטונים ואני מחפש איזה שהוא פקד מוכן חינמי משהו בכיוון שיש באתר של one תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
^^^ כותרת תודה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
נרשמתי לאתר www.tripod.lycos.com ופתחתי שם אתר. ועכשיו אני רוצה להעלות לשם את תיקייה שנמצאת אצלי, שבעצם בתוכה יש את כל האתר שבניתי. אז ראיתי שיש שם אפשרות של FTP. הנה פה יש מדריך :http://www.tripod.lycos.com/guides/ftp.html אז קיצר נכנסתי ל-ftp.tripod.com כמו שכתוב, רשמתי שם משתמש וסיסמא. והגעתי למין דף כזה שנמצאות בו התיקיות של האתר שלי. אז איך אני מעביר לשם תיקיות וקבצים??
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי על עצמי לתחזק אתר שנכתב ב PHP - אני לא מבין כלום בנושא של תחזוקת אתרים או קוד של תכנות אבל אני מעוניין ללמוד. האתר יושב בשירות איכסון באינטרנט ואני רוצה לדעת איך אני מתקן כל מיני בעיות שיש בו עכשיו (קישורים לא נכונים וכו'). מי יכול להפנות אותי למדריך (רצוי בעברית) ממנו אני אוכל ללמוד את כל מה שצריך? תודה, רם
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אלא אם כן עדיף ללמוד מאיזהשהוא אתר ואם כן איזה ?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית קטנה בVB שמעתיקה קבצי ASP לתיקיית הWWWROOT. רציתי לדעת האם קיימת פקודה בVB שתתן הרשאת כתיבה/עריכה לתיקיית הDB שלי? האם יש איזשהו קובץ BAT שמאפשר זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז כמו שאומרת ההודעה... אני רוצה שאיכשהו תופיע לי הודעה עם התוכן שאני הקלדתי מראש על המסך... חשבתי להשתמש ב Net Send ולכתוב Batch שירוץ כל יום (עם שימוש ב Scheduled Tasks) אבל... *כשה- Batch רץ העברית הפך לג'יבריש *ההודעה נראית משעממת יש איזושהי דרך אחרת?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתחבר למסד נתונים באינטרנט(ACCESS בלבד) ע"י פקד הDATA שהVB מספק(זה שמופיע בצד שמאל). לצערי התחלתי להשתמש בו בתחילת העבודה שלי ואינני יכול להשתמש כעת בADO ושות. חיפשתי בGOGLE, אך מצאתי פתרונות לADO בלבד. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון. תודה, אופיר. עריכה: ראיתי עכשיו משהו שנקרא RDO. הR מציינת REMOTE. האם מישהו השתמש בזה ויכול להגיד לי אם אני בכיוון, או שהאובייקט לא יעזור לי. האם הוא מתנהג כמו פקד הDATA הסטנדרטי של VB?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריכה לכתוב אלגוריתם המחזיר את מספר העלים בעץ בינארי, ונתקעתי עם הקריאה הרקורסיבית לפונקציה, אשמח לעזרה. זה מה שכתבתי: template <class T> int Tree<T>::leaves(Node<T>*current) { int leave; if(IsEmpty()) { leave=0; } else if((root->left->value==NULL)&&(root->right->value==NULL)) { leave=1; } else { ???????????????????????? } return leave; } ב else האחרון, צריכה להיות קריאה רקורסיבית לפונקציה לתת עץ שמאל ותת עץ ימין ואיך אני סומכת בינהם??
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
-
-
המורה שלנו שואלת אותנו מה אנחנו רוצים ללמוד שנה הבאה חחח: * JAVA,ASP.HTML - היא אומרת שזה הרבה חומר ולא כדאי... *פסקל - כדאי ? עכשיו אנחנו בC.... *משהו שמתחיל במילה פרו ... אני לא זוכר - אולי מישהו מכיר שפה שמתחילה בפרו ? * אקסס - זה נושא משעמם ? מעניין? מה לומדים שם ? ראיתי שזה כמה טבלאות.... המורה שלנו רוצה אקסס.....והיא שואלת אותנו גם...
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך הסבר על איך להשתמש בתוכנה borland turbo c++ . אל תפנו אותי למדריכים לשפת C, כי יש לי כבר, אני רק לא יודע איך להשתמש בתוכנה. ועוד משהו- הורדתי את התוכנה מהאימיול, וזה יד בקובץ RAR שנפתח למלאאא קבצים, ככה זה אמור להיות? קיצר התקנתי אותה אבל במהלך ההתקנה הוא לא נתן לי לשמור את התוכנה בשום מקום שבחרתי, אלא רק בברירת המחדל (כונן C). אחרי ההתקנה אני רואה בתפריט ההתחלה כל מיני יישומים שזה התקין לי, הנה: מה זה לעזאזל כל זה ומה עושים בזה?? לגמרי מוזרה כל התוכנה הזאת.....
-
- 79 תגובות
- 11k צפיות
-
-
מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני חדש עם התוכנה ואין לי מושג איך להריץ תוכנית ולראות שהיא אכן עובדת ניסיתי בכפתור של הplay וזה לא מצליח זה פותח לי חלון אפור בשם form 1 והחלון ריק יש למישהו מושג מה עושים תודה.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אין פה פורום מתאים לכתוב את השאלה הזאת ולדעתי הכי נכון לשאול את זה פה... לחבר שלי יש מערכת phpbb ולאחרונה הוא קנה vbulletin. השאלה שלי אם יש תוכנה שממירה לvbulletin. אם יש בבקשה תנסו למצוא כי חיפשנו יותר מידיי ובינתיים לא מצאנו
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום מישהו מכיר את הפונקציה\תגית שמוסיפה מוזיקת רקע למשחק שיצרתי ב-CPP ? אני יודע שיש גם תוכנות שמאפשרות ליצור התקנה למשחק (SETUP). מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-