עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by spinchicken,

אני מתכנת ב C++, אני מנסה לגרום לפונקציה להיקרא כל מספר קבוע של 40 מילישניות בתוכנית. ניסיתי להשתמש ב QueryPerformanceCounter ובדיקה אבל זה מעמיס לי על הCPU וזה גורם לתוכנית להיות איטית. מישהו מכיר דרך טובה יותר לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Danman,

שלום, אני מחפש מידע לבניית אתרים בASP.NET בין אם מדובר בספר טוב או במקור כלשהו באינטרנט למדתי C# וj2ee בקורס תכנות בממר"ם, אז אני מניח שאני לא אצטרך ללמוד יותר מדי, מעבר לsyntax. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by KOSTORADOS,

איזה תוכנה עדיף להשתמש בכדי לבנות אתר ?.........עדיף שתיהיה פשוטה ונוחה, עדיף בעברית יש משהו חוץ מהפרונט פייג'?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by kobine,

התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avivlevy,

טוב למדתי לםני שנה C ואני זוכר די טוב, ועכשיו התחלתי ללמוד C++ מספר בקיצור איך עושים פליטה של תוו? אני רוצה ללפלוט אות (באנגלית) אבל כתוו (אם אני לא טועה אז בC זה זה היה צ'איר)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by spinchicken,

how do i get my program path on C? thanx

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by _Rami_,

אני מעוניין לעבור קורס / מסלול הכשרה בג'ון ברייס, סלע או אחת המכללות האחרות, הייתי בכמה מהמוסדות האלה וכולם אומרים שכיום .NET הרבה יותר חזק מ-java, כמו שזה נראה מכשירים המון המון מתכנתים ל-.NET ולא ל-java, אך כאשר אני מסתכל באתרים שמציעים משרות עבודה הדרישה ל-java היא פחות או יותר שווה לדרישה ל-C++ / .NET , עכשיו השאלה היא מה יקרה עוד חצי שנה-שנה שהיו כל כך הרבה מתכנתים ל-.NET והרבה פחות ל-java? אני בספק ש-java יפול כל כך חזק ולא אהיה נחוץ יותר כלל, האם כדי ללכת עם הזרם ואולי למצוא את עצמי בין אלפים שמחפסים עבודה או אולי ללכת על java? אז מה אתם חושבים? תודה רמי.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by YooOmer,

כתבתי DLL ב-#C. אני מנסה להשתמש ב-DLL ב- word VBA. כאשר אני מבצע reference ל-DLL אני מקבל הודעה שלא ניתן לבצע reference לקובץ הנ"ל. מה הבעיה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. Started by erap129,

אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

1) אובייקטים מסוג INLINE לא מציגים את הרוחב שנקבע להם בCSS. מה לעשות? עריכה: לא משנה, הסתדרתי. החזרתי להם את המאפיין BLOCK, והשתמשתי ב- FLOAT, כמו כאן: http://www.rikkertkoppes.com/thoughts/2004/11/14/ 2) איך אני משנה את הvalign של טקסט בתוך DIV? ניסיתי להשתמש במאפיין vertical-align אך ללא הצלחה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KOSTORADOS,

כאשר אני מעוניין בשרת בתשלום הוא נותן לי אכסון בגודל למשל של 150 מ''ב ו2 ג'יגה תעבורה, אשמח אם מישהו יעזור לי ויסביר לי ולא בשתי מילים מה זה אומר

12. Started by KOSTORADOS,

התחלתי לבנות אתר בפרונט פייג' היא קלה ונוחה יחסית לדריימוייבר, השאלה אם אני רוצה לבנות אתר יציב עם מספיק אופציות , אז אני יכול להמשיך ולעבוד עם התוכנה הזאת?!?!

13. Started by slimshady21,

שלום, התחלתי ללמוד על קבצים בינאריים ב-C, ויש כמה דברים שלא הבנתי: - נכון שכשכתובים לקובץ מספר INT למשל, אז כפותחים את הקובץ לקריאה רואים את הערך אסקיי שלו. למשל רשמתי 65 אני אראה A. אז לא הבנתי מה קורה כשרושמים מספר שהוא גדול מ-255, רשמתי למשל 300 לקובץ, וכשפתחתי אותו ראיתי את הסימן "," (פסיק), לא הבנתי איך הגיעו לזה.... -לקחתי קובץ שרשום בו slimshady. אז כאשר אני קורא ממנו (בתור קובץ בינארי) נגיד למערך של 100 תווים, אז עורך המחרוזת אמורה להיות 9, כי זה האורך של המילה נכון? (או 10 כולל התו n\ , לא יודע בדיוק איך זה הולך) אבל כשהדפסתי את המחרוזת אז התוצאה הייתה משהו כזה- slimshady$%-* f מה זה כל הסימנים האלה? או שלפעמים אני קולט כמה תווים למחרוזת, ובתוצאה …

• 20 תגובות
    • 9.3k צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שבונה תפריטים כמו שצריך, עדיף שלא תיהיה מסובכת :s05: ??? :-[ אחים שלי תנו לי אותה בעזרה אני יגמול לכם בכל שאלה שתרצו יש לי ידע רב...

15. Started by alshaf,

אני צריך קומפיילר טוב וחינמי לJAVA. תודה מראש

16. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי טופס באקסל כאשר אני מעוניין להדפיס אותו על ידי שימוש בפקודה printform הוא מדפיס לי את הטופס לאורך (על פי ההגדרה של המדפסת) האם מישהו מכיר פקודה להגדיר לו להדפיס לרוחב ? או דרך לשנות את ההגדרה של המדפסת מתוך הטופס עצמו ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by spinchicken,

אני מנסה להריץ ב C++ שני thread ים במקביל שקוראים לאותן פונקציות. כדי למנוע פנייה בו זמנית השתמשתי ב critical section אבל בגלל זה נוצר הפרש זמנים שהורס לי משהו בתוכנית. יש אולי דרך יותר טובה שלא תפגע לי בזמן? אולי דרך שממש תשכפל את הפונקצייה שנקראת?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by big foot,

בירצוני ליצור גרף בVB ע"י הפקד CHART ולא דרך פתיחת הEXCEL האם משהו יכול לתת לי איזה קוד או אולי אפילו תוחנית קטנה שמשתמשת בפקד הזה תודה מראש לעוזרים BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. שלום לכולם אני מוסיף תמונת רקע בדף של האינטרנט אבל התמונה מכפילה את עצמה מספר פעמים או שחורגת מהגודל שלה ורואים את התממונה שוב כחצי או כפול איך אני מגדיר שהיא תהיה בגודל של הדף? גם בגודל של 800x600 1024x768 תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. עכשיו אני חושב על זה, מה בעצם וובמאסטר צריך לדעת? שפות תכנות? לא נראה לי. לא פעם ראשונה אני פוגש את המילה הזו "webmaster", האם זה כמו שזה נשמע? לשלוט על האתר ? כלומר לדעת mysql, php, asp ? אגב, לאחר קריאה חוזרת של הפורום החלטתי לשים בצד את לימודי הC (לבד כמובן) ולחזור ולפתח את רמת הVB (אשר ניתן לסכם אותה כבסיסית ביותר או אפילו אין רמה).

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by nir007,

אז ככה אני בלי תעודה של שפת תיכנות אי אפשר להיות מתכנת מקצועי נכון? וכול מה שצריך ללמוד לומדים בקורס נכון? השאלה שלי עם אני ירצה להמשיך להיות מתכנת בעזרת השם ואני ירצה לעבוד בזה.. אז אני צריך מ- עכשיו ללמוד לבד או שפשוט אני יחכה לקורס שאני יעשה בעזרת השם.. (עם אני ירצה להמשיך את החלום שלי..להיות מתכנת)..???? יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by risbo,

יש לי את האתר הזה הוא משמש אותי למועדפפים שלי כזה... עכשיו אם אני רוצה לשים פרסומת או סתם משהו איזו תמונה בצידי הטבלה שבאתר איך אני יכול לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. כמה עלים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 2. כמה צמתים פנימיים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 3. האם ניתן לממש מחסנית בעזרת ערימה ? אם כן, איך? אם לא, למה? 4. האם ניתן לממש תור קדימויות בעזרת עץ חיפוש בינארי? אם כן, איך? אם לא, למה? 5. באיזה רמות יהיה האיבר השלישי בגודלו בערימת מקסימום? 6. באיזה רמות יהיה האיבר הרביעי בגודלו בערימת מקסימום? <מקווה שזה המקום המתאים לשאול> תודה .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shimon956,

מה קורה חברה יש למישהו קישור למדריך מקיף לallegro תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Eled,

אמרו לי שאוכל לפתור את הבעיה אם אשתמש ב-NOTEPAD לאחר שמירת ה HTML אבל רציתי לדעת על פתרונות אחרים. יש לי אתר אינטרנט ואני לא מצליח לכתוב keywords בעברית ב HTML, כי כאשר מציגים את ה source של הדף העברית יוצאת בקודים כמו באותיות חיפוש במנועי חיפוש. איך ניתן לתקן את הבעיה? אני משתמש בעורך Nvu ל-HTML אגב. אגב, מעצבן שמבקשים ממני לקרוא את חוקי הפורום בכל פורום כאשר אין בקשות מיוחדות אלא רגילות. כדאי אולי לציין שאלו "בקשות רגילות". תודה,

דיונים חדשים בפורומים