תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אנחנו לומדים עכשיו מחרוזות (STRING) ובשיעור של היום למדנו את הפונקציה strcpy ונתנו לנו שני תרגילים לעשות בבית על זה ואמרו שמי שמצליח מקבל בונוס במבחן אז בבקשה תעזרו לי בשני התוכנות, תכתבו אותן ואם יש לכם כח גם תזבירו מה עשיתם במחרוזות תרגיל 1: כתוב תוכנית שקולטת חמש מחרוזות מהמשתמש ופולטת אותן בסדר הפוך לסדר בו נקלטו. תרגיל 2: כתוב תוכנית שתקלוט 2 מחרוזות מהמשתמש ותפלוט אותם על-פי הא' ב' תורה ענקית לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד פשוט HTML לשליחת טופס ישירות מעמוד HTML פשוט שיגיע לדואר שלי מבלי לפתוח את תוכנת הדואר המותקנת במחשב. הכי פשוט שיש רועי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יוצרת שדה טקסט (TEXTAREA) ורוצה שבכל X זמן יודפס שם טקסט חדש. איך עושים את זה??? תודה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בדף הבא[http://www.cs.rpi.edu/courses/sysprog/sockets/sock.html/u] יש את קטעי הקוד ב C לשני הפעולות אבל במימוש שאני מקמפל את זה בMicrosoft Visual C++ 6.0 חסרים לי מלא קבצי H אז אני מחפש בגוגל ומוצא אותם וממש אותם אבל פעולה זו לא נגמרת אף פעם כי יש מלא קבצים של H FILE מישהו יודע איך אני יכול לממש את הקוד שהוא יתקמפל לי בלי להוסיף כל פעם קבצי H יש איזה ספריה מוכנה לקוד זה עם כל הקבצים של ה H כי לי אין ב Microsoft Visual C++ 6.0.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איך עושים טבלה כזאת http://img259.imageshack.us/img259/6778/table2bg.png
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם מקובל בתעשייה לכתוב רקורסיה כך שהפונקציה הרקורסיבית היא פונקציית ה-MAIN? כלומר פונקציית ה-MAIN היא זו שקוראת לעצמה...
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני בונה חלון עם תפריט. איך מוסיפים אייקון לתפריט? איך אני יודעת את הכתובת של התמונה שאני רוצה להוסיף ? איך אני יודעת את הכתובת של התמונה השמורה על המחשב שאני רוצה להוסיף ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע HTML די טוב, ז"א מסוגל לבנות אתר ב HTML... האם אני יכול להתחיל ללמוד PHP? או שאתם מציעים לי ללמוד שפה אחרת במקום? יש לי עוד כמה שאלות.. 1. האם יש שפה של עיצוב? לא יודע מה הכוונה אבל האם יש שפה כזאת? 2. למה לי ללמוד XHTML? 3. מה הקטע של ה <p> ? זה פרגרפ, אבל יש קוד מסויים שעושה שורה שלמה צבועה בצבע מסויים ואפשר להכניס לתוכנה טקסט, מה הקטע של זה? 4. מי שרוצה ללמוד PHP חייב לדעת HTML? 5. w3school או איך שלא קוראים להם... מה הם ? איזה אקדמיה ראשית של העולם לשפות תיכנות או משהו ? ואיפה הכי נכון לבדוק את הקוד של האתר שלי ב HTML ? , לפי מה שידוע לי ב- W3SCHOOL הכי טוב אבל למה? תודה לכל העונים...
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה את הקורס "מבוא למדעי המחשב ושפת Java" הבעייה היא שבקורס זה ניתנים כחומר לימוד רק דיסקים עם הרצאות שאני לא אוהב להקשיב להם. לכן, אני מחפש קישורים באינטרנט לשאלות ופתרונות מתוך הקורס "מבוא למדעי המחשב לשפת Java" או סתם ככה שאלות ותשובות בשפה זו אבל ברמה אוניברסיטאית. בנוסף, אשמח לקבל המלצות על ספרים מוצלחים בשפת ג'אווה אך בנושאים מקבילים לאלו הנלמדים בקורס זה כגון: רקורסיה, פולימורפיזם וירושה, רשימות מקושרות, עצים בינאריים, מחסניות ומבנים, מחלקות ושיטות וכן הלאה. תודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה למשל לתת לגולש לבחור אופציה מתוך 4 אפשרויות. ואז לשמור את זה בcookie שלו במחשב. (זה החלק הקל) ובפעם הבאה שהוא נכנס לאותו דף html לעשות מבנה שנראה כך : (לקרוא מתוך הcookie של הגולש) אם הגולש בחר באופציה 1 אז שלח אותו ללינק מס'1. אם הגולש בחר באופציה 2 אז שלח אותו ללינק מס'2. וכדומה... איך אני עושה את זה ? מה הפקודות לכך ? אשמח אם מישהו יפרט או יתן לי להעתיק את הקוד תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום הייתה לי איזו עבודה קטנה ב-JS, להגיש כמה תרגילים, והכל הלך לי חלק חוץ מהתרגיל הבא: צור את לוח הכפל. צבע את האלכסון הראשי (התאים המחברים את הקצה העליון השמאלי עם הקצה התחתון הימני) בצבע כחול ואת האלכסון המשני (התאים המחברים את הקצה העליון הימני עם הקצה התחתון השמאלי) בצבע ירוק. הבעיה שלי היא שאני אמור להגיש את זה למחר, ואני צריך את העזרה באופן די דחוף, אז אם תוכלו זה יהיה נהדר. אני אבדוק גם את הת'ראד בבוקר בתקווה לקבל תשובה. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי עץ רב בנים - לכל קודקוד שני מצביעים: מצביע שמאלי לבנו הבכור, מצביע ימני לאח אחריו. אין הגבלה למספר הבנים לכל קודקוד. אין יחס מתמטי בין קודקוד האב לבן. בכל רמה (הבנים) מסודרים בסדר עולה. איך מבצעים במבנה נתונים שכזה חיפוש של איבר???? הערה: בנוסף למצביע לשורש ההעץ יש לי מצביע שמטייל בעץ.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מנסה ליצור מחלקה למימוש גרף באמצעות מטריצת סמיכויות. זה הCONSTRUCTOR G = new int *[size]; for (int i=0; i<size; i++) { G[i] = new int [size]; } alut = NULL; כשאני עושה עליו חיפוש לרוחב אני צריכה לעבור דברישון על קודקודים שיש להם קשר ישיר לקודקוד מקור. ואז על קודקודים שיש להם מרחק של שתי קשתות וכו' איך בודקים את זה?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ראיתי פה בקשות לקובץ תרגום של YaBBSE .. אז אני וחבר מ hebscripts אם אתם מכירים הוצאנו גירסא מבוססת על 1.5.1 RC1 (מה שהפורום הזה משתמש) בהצלחה ... http://www.yardenkedar.sites.co.il/yabbhe.zip
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אז כך יש לי CLASS בשם LONGNUMBER. אני רוצה שניתן יהיה לעשות לו CIN וCOUT אז איך אני יכול לגרום למתודות PRINT ו SET לעבוד עם COUT? אני לא גאון גדול אז אם אפשר דוגמה של איך זה יראה אני נורא אודה לכם. א ו חידה יש לכם פונקציה print(int a,int b,const * char w) {printf(w,a,b);} איך לגרום לפונקציה להדפיס רק את B (בלי לערוך את הפונקציה כמובן)
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לנתב את הפלט מהמסך לקובץ זאת בעזרת הפונקציה freopen , עכשיו לאחר הפעולה אני רוצה להחזיר שוב את הפלט למסך איך בעצם זה מתבצע ? לא הצלחתי למצוא דוגמא רלוונטית , אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע אם יש דרך לגבות DB של MySql דרך תוכנית?! אני צריך לכתוב תוכנית שעושה Backup וגם אפשרות ל-Restore.. תודה רבה! בבקשה אם אתם יכולים תעזרו זה ממש דחוף!!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לפתור לי את הבעיה: ריבוע קסם הוא ריבוע המכיל מספרים טבעיים שבו סכום כל שורה, סכום כל עמודה, וסכום כל אלכסון שווים. כתוב פעולה המקבלת ערכים של מערך דו-ממדי ומחזירה true אם המערך מהווה ריבוע קסם, או false אחרת. דוגמה לריבוע קסם שבו סכום כל שורה, כל עמודה וכל אלכסון שווה 15: 4 9 2 3 5 7 8 1 6
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו 2 יזמים בתחום משחקי המחשב. בשנתיים האחרונות עבדנו במשרה מלאה ובמימון עצמי על design של משחק מחשב, שמבוסס על רעיון חדשני שעדיין לא קיים בשוק משחקי המחשב העולמי. המשחק כולל גם עוד כמה חידושים מעניינים. בדקנו את הרעיון מבחינה טכנולוגית, ובנוסף הכנו כמה הדגמות במחשב של אלמנטים ספציפיים של הרעיון. כמו כן, הכנו בין השאר תסריט מלא של המשחק, ומסמך concept. המשחק הוא mainstream והז'אנר שלו הוא 3d shooter. השאיפה שלנו היא ללכת בעקבות מה שחברת Majorem ניסתה לעשות בעבר, ומה שחברת Funtactix מנסה לעשות היום, כלומר לפתח משחק מחשב רציני. המטרה הראשונית שלנו היא להשיג מספיק משאבים כדי לעשות דמו ורק אז להשיג את ההשקעה הגדולה. כלומר הכוונה היא לגייס השקעה ראשונית שבאמצעותה נגבש צוות …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי עמוד HTML מסויים עם טקסט בתורכית. על 4-5 מחשבים שבדקתי רואים את הטקסט טוב אבל במחשב אחד יש סימני שאלה במקום חלק מהאותיות. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לא בדיוק שפת תכנות אבל אני ינסה כאן את מזלי... אני מנסה לכתוב לקובץ לולאת For כך- ( for /f "tokens=1* delims=\" %a in ("%TDIR%") do ( echo %b ) > b.bat ונרשמת ההודעה do was unexpected at this time וזה בגלל שאני פותח סוגריים בdo וזה הכרחי בשבילי כי אני עושה הרבה פעולות בתוך הסוגריים... והשאלה שלי זה איך אני באמת כותב את זה? יש איזה סינטקס מיוחד? עזרתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת הזדהות לעמוד מסוים באתר שלי שבה הלקוח יצתרך להכניס שם משתמש וסיסמא שאני יגדיר ורק ככה יהיה אפשר להכנס ... יש לי אתר מוכן ורק זה מה שנשאר לי... אם יש פה אנשים שיגידו לי תכין לבד וכו' אז עדיף שלא תגיבו ... חיפשתי בכל האינטרנט איך לעשות את זה ועם כל מה שמצאתי לא הצלחתי כלום. אשמח אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בזה או לתת לי לפחות כיוון איך לעשות לבד. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אלגוריתם פשוט יחסית שיצור מספרים אקראיים מבחינה קריפטולוגית. מצאתי את האלרותים BLUM BLUM SHUB אבל אני לא מתליח למצוא ישום שלו ב C או C++.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-