תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
עם איזו שפה מומלץ להתחיל לתכנת? בנוסף אשמח אם תמליצו לי על ספרים ללמידה (עדיפות בעברית) בשפה המומלצת.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כמה אתרים סטטיים באוויר הבנויים על HTML DSS JS בצורה רגילה כגון: http://homecomp.co.il/facebook_site16/ אני מוסיף כפתורים של צור קשר לתבניות קיימות אני רוצה צור קשר דינמי על PHP שהלקוח ישאיר פרטים זה יגיע אלי למייל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד? אף פעם לא ניסיתי עמוד אחד דינמי בתוך אתר שלם סטטי קוד HTML <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"> <tr> <td><strong>Contact Form </strong></td> </tr> </table> <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tr> <td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php">…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים הכיצד לבנות עמוד מכירה וקנייה ב-HTML ? אני מעוניין בטופס פשוט, ואחרי מילוי הפרטים, אני מעוניין שהתוכן יוצג בדף. איך עושים את זה ? הדף מכירה/קנייה מיועד לתחום הרכב. תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום רב....לא יודע אם הדיון הזה לכאן אבל לא מצאתי משהו אחר!!! טמפלייט מונסטר הוציאו עיצוב תבנית לדפי עסק בפייסבוק ישנם הוראות ושם נתקעתי אולי כי אני מטומטם ולא יודע לקרוא הוראות אבל אני צריך עזרה לאתר מה שהם רוצים אז ככה: 1. Create a Facebook page 2. Add the Static FBML App to your page. Type “fbml” in Facebook search, choose “Static FBML”. 3. Click “Add to my page” and then choose the page you want the FBML to be added to 4. Go to the “Settings” of your page, find Apps -> FBML-FBML -> select “Go to app” 5. Insert the code you will find in a Readme.txt file in a download package. עד סעיף 4 הגעתי בשלום הגעתי לsettings ואני לא מוצא APPS ואת FBML-FBML -> select “G…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מנסה לבנות עץ אדום שחור. כדי לחסוך בזיכרון- אני בונה צומת שאליה יצביעו כל העלים (במקום שכל אחד יצביע לNULL כל העלים והאבא של השורש מצביעים לצומת הזאתי) אז- כשאני עושה constructor (ב++C) יש מצביע לבן ימין (NULL), מצביע לבן שמאל (NULL) ומצביע לאבא-> מיהו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונינת לערוך חיפוש בקובץ טקסט- ולשם כך: יצרתי את העת הבא השומר את המילים בקובץ: (יש לי מערך בגודל 26, וכל אינדקס מצביע על מערך חדש בגודל 26 בשביל האות הבאה במילה): צומת בעץ: public class trieNode { //dataחלק ה public char Letter { get; set; } public bool WordEnd { get; set; } public long FirstOffset { get; set; } public long NumberOfOccurrences { get; set; } //האינדקס של האלמנט מיצג את האות התוכן מייצג את המצביע לבא public int[] nodes; //פונקציה בונה ריקה שבה אנחנו מבטיחים שמערך המצביעים יאותחל במלואו public trieNode() { nodes = new int[26]; for (int i = 0; i < 26; i++)…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק נואשות לעזרה.. יש לי את הקובץ עץ בינארי הזה שאני אמור להוסיף לו 5 פונקציה ואני דיי אבוד שם.... אני ישמח לקבל איזה עזרה.. // tree node public class BinarySearchTree { // tree root private BSTNode root; private class BSTNode { private Object data; private BSTNode left; private BSTNode right; BSTNode(Object newdata) { data = newdata; } public String toString(){ return "data: "+data+" "; } } // compare two objects (integer type) private static int compare(Object o1, Object o2) { int ans = 0; int n1 = ((Number)o1).intValue(); int n2 = ((Number)o2).intValue(); if(n1>n2) ans = 1; else if(n1<n2) ans = -1; return ans; }…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב שיטה שבודקת האם בעץ כלשהו האבות יהיו בעצם מכפלת הבנים.. כלומר אם יש לי עץ בו יש אב בערך 20 ושני בנים בערכים 5,4, אזי היא תחזיר true. חובה שכל האבות בעץ יעמדו בתנאי. מישהו יכול לתת לי כיוון \ פסאודו \ אלגו' ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב, ואני מעוניין לתרגל את ה-JAVA ברמה גבוהה יותר (שרתים, עבודות עם ספריות, GUI וכל מה שאני לא מכיר ואתם יכולים להמליץ לי להשקיע) האם יש אתר שקיימים בו עבודות\תרגילים ברמה גבוהה לתרגול ? ושאלה שנייה, מה הולך היום בשוק, על מה לעבוד? האם יש שפה חמה היום? מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי.. יש לי מחר מתכונת ואני עכשיו חוזר על החומר. מצאתי שאלה על עצים בינאריים שאני קצת הסתבכתי איתה. "עץ מכפלה" הוא עלה או עץ בינרי , שערך השורש הוא מכפלת ערכי צאצאיו, וכל אחד מתתי העצים שלו הוא "עץ מכפלה". א. לפניך עצים בינאריים הבאים : (צד שמאל זה A וצד ימין זה D) ציין עבור כל אחד מהם הוא "עץ מכפלה ". נמק . ב. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר עץ בינרי ומחזירה "אמת" אם הוא "עץ מכפלה" ,אחרת יוחזר "שקר". אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה. תודה רבה! ---------------- Now playing: Yoni Bloh - סיבה לעזוב via FoxyTunes
-
- 12 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
אני נורא! מתעצל לכתוב רשימה מקושרת בC. המורה דוש קבצי: list.c list.h item.m main.c יש למישהו משהו דומה מוכן אולי, אני מתקשה למצוא ברשת..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כל VPN אחר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב חברי פורום יקרים הורדתי והתקנתי את התוכנה C / C ++ for Visual Studio Code ואני רוצה לבנות משחק מחשב בשפת תכנות C++ בתוכנה אפשר לקבל הדרכה איך אני עושה זאת בבקשה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן אני כותב תוכנית מסויימת באנליזה נומרית, ועל הדרך צריך להזכר בכללים הנוקשים של שפת C החלק הראשון של התכנית הולך כך : #include <stdio.h> int find_rank() { int n; printf("Please enter matrix rank:\n "); /* number of equations - 1 */ scanf("%d", &n); return n; } int main() { int i=0; int n = find_rank(); /* call an outside function since we cant declare an array with no finite number of components */ double b[n], d[n], c[n], a[n], x[n]; double denom=0; /* denom as a shortcuf for denominator = 'mechane' */ /*the first and last T's are constants*/ printf("Enter T0:\n "); scanf("%lf", &b[1] עצרתי במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לא מצאתי מדור דרושים אז אני כותב כאן. לערוץ האופנה דרושים מתכנתי PHP, מקום עבודה נמצא בצומת ראם (מסמיה), במתחם חברת RRSAT. לשאלות נוספות, נא לפנות אליי בפרטי. תודה. יאן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שמי דור ויחד עם נתנאל, סטודנטים להנדסת תוכנה בבן גוריון, פתחנו ערוץ חדש ביוטיוב בשם: "נקודה פסיק" ללימודי java ונושאים נוספים בתכנות. מוזמנים להיכנס, להגיב ולפרסם! https://www.youtube.com/channel/UCfEDm7h3dH3SAu5LESahlRw
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קטנה שאפשר לצייר בה - מערכת של 90X180 פיקסלים ולאחר מכן ע"י התוכנה לזהות איזה פיקסלים צבועים ולהכניס למערך. למישהו יש רעיונות כיצד לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עשיתי תוכנית קטנה (הקוד כאן לא רלוונטי בכדי שאני יציג) וצצו לי כמה שאלת בדרך בקשר למערכים ומחלקות. בC++ בניגוד לVB כל מערך Char נחשב String. לכן אם אני רוצה למשל ליצור "מערך של Stringים" אני עושה מערך דו מימדי? (אם אפשר בC) כמו כן זה בערך אותה שאלה על מחלקות. האם אפשר ליצור מערך מחלקות ואולי אפילו בעזרת לולאת For ליצור לכל אחת פונקציה בניה משלה? יש לי עוד שאלה אחת. כיצד אני עושה אפקט של בחירת מספרים אקראית? בVB יש פונקציה לזה, אבל לא נתקלתי בזה בC++. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא כל כך מכיר C# וגם לא XML אז סלחו לי על המונחים. אני מנסה לכתוב תוכנית שמוצאת node ומעדכנת ערך של element. חיפשתי דוגמאות ברשת ומצאתי בסוף משהו מובנה של C#, זה עובד אבל יש תופעת לוואי, הוא מוסיף בנוסף את גרסת XML בראש הקובץ. איך אני מונע זאת? אני רק רוצה לעדכן את הערך וזהו, לא מקובל שינוי אחר בקובץ... קטעי קוד רלוונטיים: //Load xml & Find root element XDocument xdoc = XDocument.Load(myfile.xml); var element = xdoc.Element("Section").Element("Element1"); //Update element.Element("Path").Value = "newPath"; //Save xdoc.Save(myfile.xml); השורה שהוא מוסיף (שאני רוצה למנוע) היא משהו כזה: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" s…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אתר שנבנה באמצעות WordPress, האם עריכתו ושינויו תמיד מתבצעים דרך הממשק שלהם (קרי, דרך XXXXXXXX.XXX/site/wp-login.php), או שניתן לערוך את האתר גם באמצעות Dreamweaver ו FileZilla (קרי, עריכת הקבצים עצמם)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לעצמי מקרו כפתור באקסל שיוסף לי כבצים כאייקון וישנה להם את השם לשם של הקובץ (במקוץ לכל הPATH) בנתיים יש לי את הקוד הזה Sub IsrtFile() Dim FileToOpen Dim holdvar FileToOpen = Application _ .GetOpenFilename("Package (*.*), *.*") If FileToOpen <> False Then holdvar = FileToOpen While InStr(holdvar, "\") > 0 holdvar = Right(holdvar, Len(holdvar) - InStr(holdvar, "\")) Wend ActiveSheet.OLEObjects.Add(Filename:=FileToOpen, Link:=False, _ DisplayAsIcon:=True, IconFileName:="packager.exe", IconIndex:=0, _ IconLabel:=holdvar).Select End If End Sub הקוד פועל טוב עבור קבצים יחידים אבל אני רוצה לשפר אותו ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר נוקיה 215 ואני מעוניין להסיר ממנו כמה אפליקציות כמו דפדפן, פייסבוק. אני הבנתי שהאפשרות היחידה זה לערוך את הקובץ בינארי שלו ולצרוב אותו על המכשיר, ניסיתי בכל מיני תוכנות לערוך את הקובץ אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה ממישהו שיודע את התחום. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אהלן כולם אם פתאום גוגל יפול.....................אל תתפלאו.. חרשתי אותו מכל הכיוונים, עם כל הצירופים שאפשר! אפילו נראה לי המצאתי מילים חדשות : יש את הבלוגים המניאקים שנותנים לך חצי דרך - בא לי להוריד להם כאפה אוקיי הבעייה היא כזאת חברים, וסליחה על ההתרגזות : - יש טבלה, שמחוברת לקובץ xml ע"י datasrc.. -יש טופס. - יש כפתור (דהה) שעליו כתוב ADD במילים יפות וגדולות. - כאשר אני אלחץ על ה ADD, הוא יפעיל קובץ asp שייטפל במידע שנכנס מהטופס: - הקובץ הנ"ל (blabla.asp) יטען לזכרון את ה xml...ע"י microsoft dom parse ..(אם עוד פעם אחת אני רואה את המשפט הזה.. ) - הוא יוסיף את המידע החדש שנכנס ויעדכן את ה xml. הבעייה, היא שאם עושים את זה כמו שפה: http://www.w3schools.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני קורא נתונים מקובץ טקסט, כל שורה זה אובייקט והא מורכבת ממספרים שמופרדים בניהם בפסיק, המספר האחרון בכל שורה זה מספר העותקים של אותו אובייקט (זה אובייקט מסוג Movie). אחת המתודות שעלי לכתוב זה השכרת סרט אז אחרי ההשכרה אני רוצה לעדכן את המלאי ולהוריד את מספר העותקים של אותו סרט (בתנאי כמובן שמלכתכילה הוא עמד על יותר מאפס), אז מה שקורה שבהשכרת סרט החבר שמשכיר נותן את שם הסרט (שנמצא בתחילת של שורה במקום הראשון) ואז אם אותו סרט קיים הוא מושכר. אז מה שאני עושה זה אחרי שהמתודה מקבלת סרט מסויים היא קוראת שורה מהקובץ ואם ה-ID של הסרט שהחבר נתן שווה ל-ID של השורה שנקראה הסרט יושכר לחבר ואני רוצה לערוך את אותו השורה שמייצגת סרט ולהוריד את המלאי אבל אני רוצה לעדכן את…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-