תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת האם יש דרך להגביר את מספר החיבורים שיתקבלו בServerSocket? (כך שבעת יצירת הSOCKET יזרק EXCEPTION או יוחזר NULL אם אין מקום, והחיבור לא יתבצע) יש דרך אחרת לבצע את זה כך שהחיבור ממש יווצר ואני אשלח ללקוח הודעה שאין מקום, ואז לנתק אותו, אך הדרך הזו לא כל כך יפה. אני מחפש דרך אלגנטית יותר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לדעתי היא השפה הכי מחו*בנת שיש וגם יש כמה מתכנתים בין הטובים בישראל שאמרו לי גם PASCAL חר* של שפה לא שווה להתחיל ללמוד שאלתי אותם רק כשהתחלתי תיכנות עכשיו אני בינוני על גבול הטוב מאד ואז "מומחה" :xyxthumbs:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי למקורות מידע טובים ללימוד עצמי ולתוכנות הרלוונטיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש ספרים טובים ב asp.net 2.0 (או בפרט - professional asp.net 2.0 ) ואני לא מוצא בקלות חנויות ספרים/מחשבים שמוכרות מגוון ספרים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. אני מאזור ראשון לציון - תל אביב. חיפוש בדפי זהב העלה כמה וכמה חנויות שלא מפורט בהן האם הן מחזיקות ספרים והרעיון להתקשר לכמה עשרות חנויות או בתי עסק עושה לי בחילה. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עץ בינארי <לכל קודקוד יש שני בנים, תמיד האב גדול משני בניו> אני צריכה לכל בן ימני ליצור קוד עם המסלול איך הגעתי אליו מהשורש <אם הלכתי ימינה נוסיף 1 ואם שמאלה נוסיף 2> לכן לכל קודקוד יש שדה מסוג CHAR* <הגדרתי לו גודל מקסימום 8> שאליו נשרשר את המסלול אבל זה לא עובד! זו הפונקציה שכתבתי: void H::kidud(tav* temp) { if (temp) { if(temp->incidence!=root->incidence) { if(temp->right!=NULL) { strcat(temp->right->kod,temp->kod); } if(temp->left!=NULL) { strcat(temp->left->kod,temp->kod); } } if(temp->value!=0) { cout<<endl<<temp->value<<": "<<temp-&…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עושה הפקודה MUL בתוכנית הבאה: SQR: MOV SI,100H MOV BX,120H MOV CX,9H AGAIN: MOV AL,[sI] MUL AL MOV [bX],AX INC SI ADD BX,2 LOOP AGAIN RET והיכן מאחסנת הפקודה את התוצאות ואיך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הבדל בין UNIX ל-LINUX? אני שואל את זה ברמת תיכנות (C++) מישהו אמר לי ש-UNIX יותר גמיש מ-LINUX בתחום התיכנות בבקשה תסבירו לי מה ההבדל, וגם מה היא הצעתכם UNIX\LINUX (לתיכנות בסביבת מחשב)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת מס' פרטים בנוגע לתוכנית הבאה: CMPR: MOV SI,100H MOV CX,20H MOV BX,0H AGAIN: MOV AX,[sI] CMP AX,2233H JNE NOT_COUNT INC BX NOT_COUNT: INC SI INC SI DEC CX JNE AGAIN RET האם התוכנית סורקת התאים בקפיצות של 2H כלומר: 100H 102H 104H וכו' ובודקת באילו תאים זוגיים אלו עד תא 138H ישנו הערך 2233H, ועבור כל תא כזה שיימצא ערך BX יועלה ב- 1H. ואז ערך BX ייצג מס' התאים הזוגיים מתא 100H ועד 138H, המכילים הנתון 2233H. או שלחילופין התוכנית בודקת רצפים של 22H בתא אחד ואז 33H בתא שמיד לאחריו, כמובן שהחל מתא 100H ועד 138H , ואם מזהה רצף כזה אזי מעלה BX ב-1. בבקשה אני חייב עזרה כי זהו משהו מאוד עקרוני בהבנה שלי את ה- 8086. אילו משתי באופציות …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי את זה http://sourceforge.net/projects/gogui אני רוצה לשחק בזה ואני לא יכול אני חושב שצריך להריץ את זה / לקמפל .. אז איך אני עושה את זה עם כ"כ הרבה קבצים ? או שפשוט , איך אני מפעיל את המשחק ????
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מעונין לשלוט בתוכנה על יציאות הוידאו בכרטיס מסך עם שתי יציאות. המטרה זה להציג לדוגמא סרט כאשר הוא מושהה בכמה פריימים באחת מהיציאות. איך ניתן לשלוט בזה והאם צריך כרטיס מסויים או שאפשר בכל כרטיס עם שתי יציאות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
אני מחפש מישהו שיודע ליכתוב ולשנות BIOS שידע אסמבלר זה רציני וצריך מישהו שמבין מה הוא עושה עם ניסיון עבודה של כמה ימים 3 בערך ותשלום גבוה דחוף מאד
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לבדוק אם יש ( לא לקרוא אותם באתר שאני בונה, רק לראות אם וכמה הודעות נכנסות יש) למשל דרך חשבון ג'ימייל...אפשרי ? חוקי ? תודה מראש, דודו. אופס,נראה לי הייתי צריך לפתוח את זה בפורום תיכנות... שאחראי פורום יעביר אותי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר בערך חצי שנה או שנה משהו בסביבות זה.. שאני לומד HTML החלטתי להתקדם שלב ולנסות שפה חדשה- PHP זה מה שנראה לי הכי רלוונטי בשבילי.. מאיפה אתם ממליצים לי להתחיל ללמוד? אתר? שיטת לימוד? וכו'... תודה. ועוד שאלה- האם הידע שלי ב HTML יעזור לי ב-PHP בהרבה דברים? כי ממה שהבנתי PHP משולב ב-HTML..
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. איך אפשר לעשות עוגיות כשמישהו מתחבר לאתר? לפי זמן(כמו בפורום הזה: לתמיד,חודש,שבוע...)? ואיך עושים למחוק את העוגיות ולהעביר לדפי פתיחה (יש מסגרות באתר..)? 2. איך מעדכנים לבסיס נתונים?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להגיד ככה אם הרזולוציה של המחשב היא 1280*1024 תעשה ככה אם לא אל תעשה כלום.. איך אני בודק? דרך אגב כנסו לפורום כללי תבדקו את המשחק שלי..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עובד ב VB6 ו אני צריך. קוד\רכיב\מה שזה לא יהיה שיאפשר לי לחשב חודשים כמו 01.06.2006 + 3 חודשים = 01.9.2006 ושאם אני ב 31בחודש ובחודש הבא יש רק 30 יום הוא לא יציג לי 31 בחודש הבא (לא קיים) אלא את השלושים. אני בטוח שכזה דבר קיים פשוט לא מצליח למצוא..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני שולח קובץ מתוכנית #C איך אני מודד את מהירות העברתו לצד השני? מהירות שליחה ומהירות קבלה. גם בעבודה עם בינארי וגם בעבודה עם Serialization תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה סיימתי את העיצוב הכללי של אתר מסוים וזה נראה ככה: בצד שמאל יש את התפריט. כאשר לוחצים על אפשרות כלשהי בתפריט דף אחר נטען בתוך האזור הריק מצד ימין במרכז. באזור זה יש אפשרות לגלילה מטה/מעלה. בנוסף, בצד ימין של האתר יש פרסומת דינמית המופעלת ע"י קוד HTML ספציפי. עיצוב האתר נעשה ע"י Photoshop עם קצת עזרה מ ImageReady. אני צריך שתהיה אפשרות גלילה של האתר במלואו וגם של הטקסט במרכזו. אני שוקל לעשות 2 או יותר גרסאות של האתר לפי הרזולוציה של המשתמש, מה דעתכם? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כדי לעבוד עם זה התקנתי על המחשב IIS עכשיו הפעולות של ה ASP עובדות בסדר, אני מצליח לקרוא מתוך מסד נתונים הבעיה היא שמתי שאני מנסה לעדכן מסד נתונים זה לא מצליח זה כותב לי שזה read only (בהגדרות זה לא לקריאה בלבד, זה כן עובד במחשב אחר שניסיתי בו) איך אני מתקן את ה IIS השגיאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /עבודה/kelet.asp, line 36
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מצ"ב התרגיל + פתרון אבקש שתסבירו לי: למה בשורה 4 מכניסים תוכן הכתובת 200H לאוגר AX, שהיא 2A ובתשובות רשום כי התוכן בכלל הוא B52A שזה כאילו שילוב בין תוכן הכתובת 200H בתור AL ותוכן הכתובת 201H בתור AH ?? האם לא אמור היה פשוט להיות באוגר AX הנתון 2A ולדרוס נתון אחר ? הבנתי כי הוא דורס אבל למה הנתון הוא שילוב של 2 תוכני כתובות שבפועל הפקודה מכניסה רק התוכן של הכתובת 200H ?? תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
נתונה התוכנית: NUM: MOV SI,10H MOV DI,16H MOV CX,6H ON: MOV AL,[sI] AND AL,0FH MOV [DI],AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מהו התנאי (ואיך הגעת למסקנה) בו מסתיימת הלולאה ? ומה התוכנית עושה ? תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-