עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מחפש דרך לכתוב קטע קוד בתוכנית (Matlab או C++ ) שירוץ על הרכטיס מסך. מדובר סימולציה שאמורהלהציג תהליך מסויים ב- 60 ערוצים ( על המסך מוצגים 60 חלונות קטנים - ראו תמונה מצורפת), עבור כל ערוץ קיים וקטור (מערך) בגודל 5000 כאשר אני מציג 100 ערכים בכל פעם וכך רץ על כל הוקטור. (כל וקטור הוא מערך בגודל 5000 שכולל מספרים ממשיים רנדומאליים). התהליך כרגע עובד אבל לאט מאוד - 577 שניות, אני מעוניין לייעל את העבודה להרבה פחות, וחשבתי על האפשרות להעביר את העבודה לכרטיס מסך. אם למישהו יש רעיון יצירתי אחר אנא שיעדכן. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ZorD,

שלום לכולם קיבלתי משימה לבנות תוכנית "מכולת" שתקבל מהמשתמש מידע על הפריטים השונים בחנות ותעבד איתם מידע אחרי זה.. מכיוון שהחמצתי את השיעור הזה אשמח לקבל את עזרכתם. הינה מה שהתוכנית (++C) אמורה לעשות: המשתמש מכניס שם< של פריט כמות< של אותו פריט מחיר קנייה< של אותו פריט ומחיר מכירה< של אותו פריט. כל מה שסימנתי ב < צריך להיכנס לתוך "מבנה" Struct שיכיל את הפרטים האלה שהמשתמש יכניס (שם הפריט, כמות, מחיר קנייה, מחיר מכירה.) ואז לפי הפרטים שהמשתמש מכניס התוכנית צריכה להחזיר את התוצאות הבאות: - לסדר אותם מהמחיר הגדול לקטן. - לסדר אותם לפי סדר הא' ב'... לפי השמות שלהם. - לחשב את המחיר הסופי של כל המוצרים יחד. הינה קצת קוד לתמיכה\דוגמה: //Super-Market #include <…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SubX,

אני אמור לבנות לפרוייקט גמר אתר , אני בחרתי באתר שיתבסס על וידאו צ'אט. אני צריך עזרים איך להתחיל ולסיים - יש מצב? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ^^^ כותרת, בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by Runny,

שלום לכולם אני מנסה לכתוב PlugIn לשלט שלי (RemoteWonder II). הSDK שלו במקור כתוב ב C וברצוני לתרגם את העניין לC# בכדי שאוכל להוסיף לו פונקציונאליות רבה - הרעיון ליצור Plugin שיוכל לבצע סט של פעולות בלחיצה אחת (Plugin כזה לא קיים לצערי). לצערי אינני זוכר כ"כ C כך שאני דיי מתקשה לבצע את התיכנות בשפה הזאת. הבעיה היא : איך לתרגם את הקוד לC# כך שהתוכנה של השלט תמצא את הפונקציות שהיא זקוקה להן (זהו DLL ... כמובן). פעם השתמשתי בקובץ "Proxy" לעשות משהו דומה (מצד אחד הוא קיבל את הקוד המתאים מהC ומצד שני שלח בקשות לC#). האם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להזדקק לקובץ הנוסף והבעיות שהוא יוצר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by barp12,

איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by gevAA,

שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Aviv C,

איך אני יכול לבנות תפריטים נפתחים ב- ASP? לדוגמה כמו אלה שבאתר הזה (ראשי, מדורים וכו').

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by MasterDK,

יש לי שאלה: בשביל מה בעצם צריך הורשה של מחלקות? מתי משתמשים בזה? האם בדוגמא הבאה יש צורך בהורשת מחלקות?: ברצוני לבנות מפת משחק, המפה מורכבת מ"בלוקים" בגודל X*Y, לכל בלוק יש את התמונה שלו, נקודות ציון (X,Y) משלו, ונגיד מצב האם הבלוק פעיל לא פעיל, האם ניתן לעבור דרכו או לא ניתן וכו'. אני יוצר מחלקה אשר מטפלת בבלוק אחד ויחיד!. אך ברצוני לבנות מפה זוכרים? בשביל לבנות מפה אני צריך אוסף של בלוקים. נגיד אני משתמש במערך של 10*10 בלוקים וסך הכל יש לי מפה של 100 בלוקים. למפה יש פונקציות משלה כגון, drawmap, initmap וכו'. האם יש צורך לאסוף את כל המשתנים של המפה וכל הפונקציה שלה למחלקה שתירש (לא יודע איך לבטא את זה נכון ובטח שלא איך רושמים את זה נכון :\) מהמחלקה "בלוק"? או שמפסיק ליצו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by generalA,

אם אני מחבר לד לפורט פלט 100H, ומחבר שמונה מתגים לפורט קלט 101H, הכוונה מ- D0 ועד D7. איך תיראה התוכנה שאני צריך לכתוב למעבד 8086, ע"מ לגרום להבהוב הלד בהתאם לנתון הנקלט ? הכוונה היא שכאשר למשל המתגים מראים 10H הלד יהבהב 16 פעם. אני יודע שאני אמור להשתמש בתוכנית ממש פשוטה אשר מעורבת בה תת שגרה בשם DELAY אשר גורמת להשהייה. תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by Semyon171,

שלום,, רציתי לשאל איך אפשר לבדוק האם מספר כלשהו הוא שלם בשפת C?

• 8 תגובות
    • 13.9k צפיות
  12. Started by ~שירה,

כתבתי תכנית (המנסה לממש קוד הופמן) ויש לי בעיה עם מצביעים: זו התכנית: (יש ערימת מינימום המכילה איברים מסוג TAV . כל פעם לוקחים שני איברים מינימלים- מחברים אותם ומכניסים למקום המתאים בערימה עד שנוצר עץ. אח"כ כל בן ימני מקבל את הקוד 1 ובן שמאלי 0 והקוד של כל תו הוא המסלול אליו מהשורש (יוצא שתו בעל שכיחות נמוכה יהיה לו קוד ארוך, ותו עם שכיחות גבוהה יהיה לו קוד קצר)) struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; void Huffman::build() { tav lft, rght, ezer; while(check()==false) { lft = heap.RemoveTop(); strcpy(lft.son,"0"); str…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by elnat4,

In AT91/ARM7 processors (I work with the AT91FR40162 processor), how do I manage 1. A Fast Queue Handler? 2. How do I handle a Nested Interrupts, either in IRQ or in FIQ?. If you have examples of how to handle both questions I'll appreciate it. Thanks in advance, Ariel. Best Regards, Ariel Ze'evi Bae systems- Phone : 02-5329839 Fax : 02-5822522 E-mail : ariel@rokar.co.il

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. אני מעוניין לבנות תוכנה לזיהוי קול, אך אין לי מושג איזו שפת תכנות מאפשרת קבלת קלט קולי. כמובן שאיני מתכוון לתכנת תוכנה המתיימרת להיות תוכנה המזהה דיבור אלא רק פקודות קוליות בשביל הדגמה כלשהי והתנסות אישית. המטרה העיקרית שלי היא ליצור אפשרות של הקלטת טקסט כלשהו, שמירתו, וכשהוא יאמר שוב תתבצע פעולה מסוימת שהמחשב הגדיר. הצעות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by assaf990,

?

• 2 תגובות
    • 8.5k צפיות
  16. Started by נעמה.,

איך קולטים נתונים לתוך קובץ? איך קוראים נתונים מתוך קובץ ומדפיסים אותם על המסך??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by baruch_555,

שלום...יש לי שאלה שאני לא יכול לפתור אותה...: ריבוע קסם הוא ריבוע המכיל מספרים טבעיים שבו סכום כל שורה, סכום כל העמודה וסכום כל אלכסון שווים. כתוב פעולה המקבלת ערכים של מערך דו מימדי ומחזירה TRUE אם המערך מהווה ריבוע קסם או FALSE אחרת. דוגמא לריבוע קסם שבו סכום כל שורה, כל עמודה וכל אלכסון שווה 15: 2,9,4 7,5,3 6,1,8

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by Nurit2005,

איך יוצרים קוד קישור שיפתח את דף האתר בחלון נפרד בדפדפן?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by b007,

שלום אני צריך לממש את הדבר הבא: אם הקובץ קיים - אז לכתוב לקובץ, אחרת להוציא הודעה ש..הקובץ לא קיים. איך ממשים זאת? כלומר לפני שאני מתחיל לכתוב לקובץ אז איך אני בודק בכלל אם הוא נמצא שם?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by FPSbanana,

אני מחפש TC++ להורדה לא מצאתי בגוגל ואני יכול להתקין את זה על הנייד שלי?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by eegg,

צריך את התשובה של זה: http://www.1234.co.il/game/pascal.jpg

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. השאלה היא: "כתוב פונקציה המקבלת פרמטר מערך של מספרים. הפונקציה מחזירה 1 אם כל המספרים במערך שונים זה מזה, אחרת היא תחזיר 0." הקוד שכתבתי: #include<stdio.h> #include<conio.h> #define n 10 typedef int array[n]; void kelet (array a) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf ("%d", &a[i]); } int Bdika (array a) { int i, shone, flag; shone=a[0]; flag=0; for (i=1;i<n;i++) { while (flag!=1) { if (a[i]!=shone) { shone=a[i]; } else flag=1; } } return (flag); } void main () { array b; int s; clrscr(); kelet (b); s=Bdika(b); printf ("%d",s); }משום מה זה תמיד מחזיר לי את המספר 1. מה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. הכנתי את הפרוייקט הזה, הוא מונה מס' מכוניות שיש בחניה. עכשיו אני רוצה להוסיףך לו כל מיני דברים, יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  25. אנשים אני צריך עזרה בתת שיגרה הבאה: ITCHUL: MOV IE,#10000011B MOV IP,#00000010B MOV TMOD,#00000101B RET אני מעוניין לדעת מהו השינוי שאני אמור לעשות בתת השיגרה הנ"ל, ע"מ שתת השיגרה תפעיל את TIMER1 במקום את TIMER0 ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים