עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ואיזה שפות כדאי להתמקצע בהם ?

• 28 תגובות
    • 11.4k צפיות
  2. Started by tdknight,

יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by TheSlider,

היי חברים, יש לי תרגיל להגשה. יש לכם כיוון איך לעשות את זה? סעיף א' : כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: int skip_strstr (char *str1, char *str2, int skip); הפונקציה תבדוק אם המחרוזת str2 מופיעה בדילוגים של skip במחרוזת str1 (ראו דוגמאות להלן). הפונקציה תחזיר את מספר הפעמים שבהם str2 הופיעה ב-str1 בדילוג skip . דוגמאות: 1) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת cdbadbfca , פעם אחת 2) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 1 במחרוזת abcdabc , פעמיים 3) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת aabbcc , פעמיים 4) המחרוזת abc לא מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת abc (הפונקציה תחזיר 0) הערה: אם אחת המחרוזות (או שתיהן) באורך 0, אז יש להחזיר 0 בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by teddy85,

איזה נושא מפוצץ אאא... בזמן האחרון התפנה לי המון זמן פנוי ,אז החלטתי שאני רוצה ללמוד שפת תיכנות כלשהי. ובגלל שסתם ללמוד שפה זה משעמם, צריך מטרה כדי שזה יהיה מעניין, אז המטרה שלי היא יכולת לבנות משחק ברמה של Monkey Island או כל משחק אחר של LucasArts . ממה שאני מבין מבחינת תיכנות זה לא שעפתני יותר מידי, כי אין שם 3D וגם לא ממש פיזיקה רק כמה שכבות של 2D אבל כמו שאמרתי אין לי ממש מוסג בזה ,אתם המומחים אתם תגידו מה השפה שאיתה הכי נוח לעשות את הסוג הזה של משחקים התחלתי ללמוד קצת מהספר הזה C++ אבל רק התחלתי את הספר ואין לי ממש רקע בתכנות , קצת assembly ו- pascal בתיכון אבל זהו. אז מה אתם ממליצים לי כדי להתחיל ליצור את why its keep happening to me שזה יהיה הכותר הראשון שלי :nutt…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ה*לה,

תבנית בשפת C בלינוקס. בתכנית יש לולאה לקליטת פקודות מהמשתמש שמופעלות ע"י fork() וexecv. בתחילת כל איטרציה אני צריכה לבדוק האם ישנן פקודות שכבר סיימו לפעול- איך אני בודקת את זה (צריכה להשתמש בפקודה wait()? מה צריך להיות תהנאי בלולאה הזו?)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yoniby,

מישו מכיר? ואולי בעברית? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. התכנית עובדת, אבל בסוף ההרצה מופיעה הודעת השגיאה: stack around the variable 'st1' was corrupted הבעיה היא בשתי הפונקציות. מה הבעיה? #include <string.h> #include <stdlib.h> #include<stdio.h> void rle (char *s1, char*s2){ int count=1, i, j = 0; for (i = 0; s1[i] != '\0';i++){ count = 1; while(s1[i] == s1[i+1]){ count++; i++; } s2[j++] = count+'0'; s2[j++] = s1[i]; } s2[j] = '\0'; } char *rleReverse(char *str){ int i=0, j=0, count=0; char *ans ; for (i = 0; i<strlen(str);i++) if (str[i] >= '0' && str[i]<= '9') count = count+ (str[i]-'0'); ans = (char*)malloc(count*sizeof(char)); for(i = 0;str[i] != '\0'; i …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

:lol:

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. ערב טוב, אני מעוניין לבנות סקריפט פשוט בperl שירוץ לי כול כמה זמן ויוריד לי תמונות מהרשת (לפי אתרים שאני ינחה אותו) אני יכול לגשת לאתר מסויים ולבצע עליו parsing השאלה זה איך אני מוריד את התמונה למחשב? ואם אנחנו פה, יש לכם הצעה טובה איך להריץ אותו ברקע ללא שימוש במשאבים וש"יפעל" פעם בשעה (או בזמנים אחרים שאני יגדיר לו) (עוד לא בדקתי את זה אבל אני מקווה שאפשר גם להדגיר תמונות כwallpaper דרך perl בwindows 7) תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. לדוגמא יש: צריך למצוא זוגות של שמות גני חיות שאין להם איברים משותפים. מה שאמור לצאת זה גן_חיות_א וגן_חיות_ב. זה מה שניסיתי לעשות: אבל הבעיה היא שהוא יסרוק כל פעם איבר 1 ויביא תשובה לכן אני יקבל גן_חיות_א וגן_חיות_ב, וזה נכון מכיוון שציפורים אין בגן_ג. אז השאלה היא איך לעשות את החוק שיזהה רשימות שאין להם איברים משותפים? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by IlanF,

אני צריך עזרה להמיר אתר שבנוי כרגע ב PHP אל ASP.NET מה הדרך הכי קלה/פשוטה שאפשר להמיר את האתר?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  12. למשל, אני רוצה תוכנה שתשאל איך קוראים לך, ולאחר מכן תקרא בשמך ותברך אותך. void main() int name { printf ("Hello entity,\n By what name do you wish to be known?"); scanf ("%c", "&name"); printf ("Hello %c, I am glad you could join us.") } לא בדקתי את הקוד הזה אבל בעיקרון זה מה שאני רוצה שיהיה. חבר'ה - אני לא מבקש שתכתבו בשבילי את הקוד רק תגידו לי איך, מקסימום דוגמה או שניים...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני כרגע מתחזק שני קלאסים נפרדים (שאינם יורשים זה מזה) ובכל קלאס אני מבצע פעולות גם על אוביקט מהסוג השני. כלומר כל קלאס עושה אינקלוד לשני. נוצרת לי פה בעיה של forwarding, ואני קצת מתקשה להתמודד איתה. האינקלודים שלי ממוקמים בקבצי הידר, ובכל אחד מהם וגם בקבצי סי.פי.פי (לא רוצה שהטקסט יתבלגן, לכן בעברית..) הוספתי גם את ההצהרה class X, כאשר מדובר בקלאס השני. לאחר ביצוע הפעולה הנ"ל, הכל עובד כשורה. יש לי בנאי שמקבל מהסוג השני, ועובד, ובצורה דומה גם בקלאס האחר שלי. בקלאס א' יצרתי אופרטור שמקבל כפרמטר אוביקט מקלאס ב', וזה עובד מעולה. כעת אני רוצה לבצע את אותו האופרטור בקלאס ב'. לצורך העניין האופרטור הוא +=. בקלאס ב', היכן שאני כעת מעוניין לבצע זאת, הפעולה נכשלת ואני מקבל בתגוב…

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. שלום . אני רוצה לרכוש תעודה אבטחה לאתר (SSL?????) מאיזו חברה אני צריך לרכוש . יש חברה ששמה Globessl.com יש להם מחירים אטרקטיבים , אמינות ,טיב השירות , ,תמיכה 24 שעות ב שבעה ימים בשבוע . . מה אתם אומרים שאלך על החברה הזאתי שארכוש משם את תעודת האבטחה SSL או לא . כי היא נשמעת די טובה וגם אמינה . תגובות .

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Spider76,

שלום, אני הנדסאי תוכנה ועובד במקצוע.. בכלל השעות הארוכות אין סיכוי שאני אוכל ללכת ללמוד שפות תכנות נוספות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר בארץ (כי בארה"ב יש הרבה) מקום שמעביר קורסים בתכנות (כל מיני שפות עוד לא החלטתי מה אני רוצה ללמוד) מהבית, על אותו רעיון כמו ב- אוניברסיטה הפתוחה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by kEv,

הנה תמונה של התוכנית: http://img469.imageshack.us/my.php?image=sabh5.png עשיתי משהו לא נכון? ודרך אגב איך אני בודק את התוכנית עם עשיתי נכון, אם הוא באמת עובד?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nati2211,

שלום, אני התחלתי ללמוד תכנות רק לא מזמן... בויזואל בייסיק . יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר מספר ימים. הבעיה הולכת כך : יש טבלה עם מספרים וצריך למיין אותה לפי האלגוריתם הזה : חפש את פעולה עם הערך הכי מינימלי, אם הערך שייך למכונה A אז שבץ את הפעולה בהתחלה. אם הערך שייך למכונה B אז שבץ את הפעולה בסוף. חזר על הפעולה עד לסיום כל הפעולות הנתונות. הבעיה שלי היא שאין בויזואל בייסיק פונקציית מינימום ליותר משני ערכים.. השיטה הזו MATH.MIN לא מקבלת יותר משתי ערכים ובנוסף צריך לשמור על הסדר והערכים של הפעולות כלומר אסור לבלבל בין המספרים איך שרוצים כמו במיון בועות רגיל... אני צריך לעשות זאת עבור 10 פעולות וזה די הרבה... מצורפת דוגמא. תודה לכל העוזרים http://www.*צונזר*/my/mnmjdyd…

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by vourt,

אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by yoahe,

הדבקתי תמונה של לוח דמקה ותמונה של חייל דמקה עכשיו שאני שם את החייל מעל התמונה ואני שקיפות אז הוא גם משקף לי דרך הלוח? איך כדי ליצור את החייל והלוח האם מומלץ דרך ה TOOLBOX הוא פשוט להתשמש במחלקה של ה BITMAP

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by dani1999,

יש לי תוכנית שיצרתי ב C# היא מכילה כמה פרוייקטים שכל אחד מהם הוא כמובן DLL ומשתמשת ב DLL חיצונים גם, כמו לדוגמא DLL של entity framework וכו' בקומפילציה נוצר לי EXE להרצה אבל יחד איתו יש עוד הרבה DLL איך אפשר לאחד הכל שיהיה לי רק EXE אחד ויחיד שמכיל את כל ה DLL ולא צריך יותר כלום? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני רוצה ללמוד לתכנת לינוקס (אני יודע שזה לא פשוט..) ואני מעוניין לדעת איזו שפה אני צריך ללמוד בשביל כך? השאלה השניה היא מדוע אי אפשר להריץ אפליקציות של win32 על לינוקס?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by saoron,

לא יודע עד כמה זה אתגר אבל... לבנות תוכנה שפותרת אי שוויון ריבועי הקלט זה סטרינג אחד והפלט תשובה סופית אפשר גרף משהו ינסה מנסה?או שישר להביא את הפתרו ן שלי.?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  23. אני צריך מידע על כל הנושא הזה שנקרא local social או google gadgets ובעברית - חשוב חשוב לא הבנתי כלום מההסברים באנגלית

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by bermangroup,

טוב אז כמו שאתם יודעים אני לא מתכנת גדול אבל אני קצת תקוע פה עם משהו... אני צריך שכשמישהו נכנס לכתובת www.d-designs.co.il הוא יישאל לאיזה תת אתר הוא מעוניין להיכנס. זה העמוד שאמורים לראות כשנכנסים לכתובת הראשית: http://www.d-designs.co.il/Frontpage/front.htm עכשיו, כשבוחרים OUTDOOR FURNITURE ולאחר מכן GF Collection, צריכים להגיע לאתר הראשי www.d-designs.co.il , אבל כמובן אחרי שעשיתי Redirect מהכתובת הזאת לכתובת http://www.d-designs.co.il/Frontpage/front.htm, השרת יעביר אותי תמיד לעמוד הבחירה, כשאני צריך אותו רק לפעם הראשונה כשהמשתמש נכנס ל- www.d-designs.co.il . מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by c5123,

תוכנה של מבני נתונים אני צריך להשתמש ב fseek כדי להזיז את המצביע של הקובץ למיבנה מסוים לשמור רק אותו (או השינוי באחד הנתונים) הבעיה שלי היא בקבצים פתיחה אם a מוסיפה לסוף הקובץ אם w או w+ מוחק את הקיים אך אני משנה את הקובץ (באמצע הקובץ)??? וכן אני יודע שיותר פשוט לשמור מחדש את כל הרשימה מהזיכרון לקובץ (זה מה שעשיתי) אבל הדרישות של התרגיל הם שאני צריך לשנות רק במקום מסוים את הקובץ כדי להראות שימוש ב fseek צריך לציין התוכנה לא מתחילה קובץ חדש כל פעם אלה קוראת נתונים מקובץ קיים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.