תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היה לי מבחן אתמול ואחת השאלות הייתה : כתוב שיטה המקבלת רשימה מקושרת ומוסיפה אותה לרשימה מקושרת אחרת . הרשימה צריכה להתווסף אחרי הרשימה הכי קצרההאחרונה של של איברים זהים עוקבים!!! דוגמה : _head->1->2->2 list->4->4->4 אז הפלט אמור להיות : 1->4->4->4->2->2 עכשיו כל זה אמור להעשות במעבר אחד על הרשימה הרשימה המקורית !!! ולא היה לי מושג איך בכלל לגשת לזהההההההההההה!!!!!!! כמובן שניתן להניח שכל הרשימות תקינות אין רשימה שהיא מעגלית ולא NULL בלה בלה בלה.....
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני כותב עכשיו תוכנה ועליי לשמור את הנתונים שהמשתמש מכניס לתוכנה חשבתי לעשות זאת באמצעות קובץ ini מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, שאלתי: יש לי אובייקט שבאתחול שלו מפעיל מספר threadים. מהי הדרך הפשוטה ביותר להרוג אותם בעת איבוד הרפרנס לאובייקט (כשלא ניתן יותר לגשת לאובייקט מבחוץ)? רבים מכם כמובן יגידו __del__, אך הדבר אינו אפשרי במקרה זה, שכן יש רפרנסיים מעגליים. הצעות?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פרויקט עם כמה טפסים, ובתנאי מסוים אני מעוניין לסגור טופס X ולפתוח טופס Y, אבל אני גם רוצה שכל הפעולות שמתבצעות בטופס X , כמו טיימרים יעצרו איפה שהם. אז קראתי קצת באינטרנט על שיטת hide ועל פקודת unload, והבנתי ש unload זה מה שאני מחפש. הבעיה היא שלמרות שאני כותב unload x , ו y.show , הטיימר שבטופס x עדיין ממשיך לרוץ (אני יודע את זה כי מוצגת הודעה ב msgbox שהוא מגיע למקום מסוים - והודעה עדיין מוצגת לי אחרי שנפתח לי טופס y כבר!, מה שמעיד על כך שהטיימר לא עצר). דבר שני זה שאני מעוניין לפתוח את טופס X מחדש כשאני בטופס Y, אני רוצה לטעון אותו מחדש ככה שיתבצעו שוב הפקודות שמופיעות תחת האירוע form load , זה פשוט לא קורה, ואני מקבל אותו איך שהוא נסגר ולא מאותחל ..…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי המון קבצים בוורד שבפינה הימנית העליונה שלהם יש תמונה,אני מנסה לכתוב סקריפט VBA שיחליף את התמונה בתמונה אחרת באופן אוטומטי אבל בלי הצלחה גדולה מידי ניסתי את זה במספר קומבינציות אבל בלי הצלחה גם כן: Dim cc As ContentControl Set cc = ActiveDocument.ContentControls(1) If cc.Type = wdContentControlPicture Then If cc.Range.InlineShapes.Count > 0 Then cc.Range.InlineShapes(1).Delete End If ActiveDocument.InlineShapes.AddPicture _ FileName:="c:\logo.jpg", _ linktofile:=False, Range:=cc.Range End If יש הצעות? נ.ב. MS WORD 2007
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אוקי אז השאלה שלי היא די פשוט.. אני מעלה אתר חדש בקרוב לרשת, שפרטים לגביו יעלו בהמשך.. כרגע אני מחפש לדעת באיזו שפה משתמשים היום לאתרי אינטרנט? מהידע המצומצם שלי, אני חושב ש-.NET נכנסה חזק, תקנו אותי אם אני טועה? אשמח לתגובות בנושא
-
- 25 תגובות
- 8k צפיות
-
-
dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי תוכנית בC שקוראת לפונקציה ב אסמבלי, מחשבת ממוצע בספרים במערך ומוצאת מינ ומקס. יש לי בעיה שאחרי שחיברתי את כל המערך בעזרת המעבד המתמטי, הסכום יושב לי בST(0) ואני רוצה להכניס לו גם את גודל המערך שיושב ב BP+8, אבל אני לא מצליח משום מה. זה הקטע קוד של החישוב ממוצע. אשמח אם מישהו יאיר את תשומת ליבי. AVG: MOV SI,[bP+6] FLD DWORD PTR [sI] MOV CX,[bP+8] L1: FLD DWORD PTR [sI+4] FADD ADD SI,4 CMP CX,2 JZ FINISH LOOP L1 ;------------------------------------------------ FINISH: MOV di,[bP+8] FiLD DWORD ptr di fdiv אני יודע שהפקודה FILD לא נכונה, השאלה איך אני מכניס את BP+8 ששם נמצא גודל המערך (10 לצורך העניין) לST
-
- 0 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין להוריד נתונים לטבלת אורקל מאתר רשות המיסים https://www.misim.gov.il/svinfonadlan2010/startPageNadlan.aspx?ProcessKey=239d529c-7e82-4f6b-8d3c-91dc451eff44 ישירות לטבלה אורקל , או לחליפין להוריד את הנתונים לקובץ כלשהו כגון TXT ,csv אני מעוניין לבצע על הנתונים מחקר , האם יש למישהו רעיון כיצד ניתן לעשות דבר כזה? האם מישהו יודע אם אשר לעשות select לנתונים ישר לטבלת אורקל לא חייב מאתר רשות המיסים אפשרי מאתרים אחרים שמפרסמים את המידע אשמח לקבל סיוע (ולכל המודאגים מראש , זה חוקי אם זה למחקר פרטי ולא לשימוש מסחרי )
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עושה קורס מבוא לתכנות ובכללי זה הכרות ראשונה שלי עם התוכנה. עד עכשיו עבדתי על התוכנה שהתקנתי במחשב של חברה שלי ועכשיו אנחנו כבר לא ביחד וניסיתי להתקין את התוכנה אצלי. התוכנה נראת אותו דבר VISUAL C++ 2010 EXPRESS רק שעכשיו רשום לי בסוגריים גם ADMINSTRATOR. לא יודע אם זה משנה. בכל מקרה הבעיה היא שהוכנה התחילה לעבוד לי בצורה מוזרה כמו שהיא פותחת וישר סוגרת את החלון של של התוכנה כשאני מריץ אותה. צריך להוסיף איזה פונקציות או משהו כדי שזה יעבוד. ישבתי על זה איזה שעה וחשבתי שהרבה יותר קל למצוא את התוכנה הישנה שהייתה לי. כל הכיתה שלי לא נתקלה בבעיה הזאת ובכללי כל השיעורים שלנו הם בלי התוספות. האם יש דרך להחזיר את זה לגרסה המקורית שהייתה לי?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי , יש לי אתזה שיעורי בית להגשה למחר ואין לי מושג איך עושים אתזה .. לנושא קוראים מיון תוך כדי שיבוץ: יש להשוות כל ערך חדש הנכנס למערך לכל הערכים הקודמים שכבר נמצאים בו, כך שמשמאלו יהיה הקטן ממנו ומימינו הגדול ממנו; אם האיבר החדש שיש להכניס הוא X יש לבצע את הפעולות : 1.מוצאים את מקום הI כך ש (X<A(I 2.מזיזים את האיברים הקיימים ממקום I ואילך למקום הבא במערך 3. מכניסים את X למקום הI תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
**ברור לי שהמצב הזה הזויי ולא הגיוני ואני לא צריך ליסט של צ'אטים. כי זה מטומטם. אבל זה מתאר את הבעיה שלי לכפילות נתונים. אני ישמח לתשובה! יש לי כמה Multicastים. לכל אחד מהם יש צ'אט משלו שבתוכו יש חדרים (קבוצה של אנשים ששולחים ומקבלים הודעות מהMulticast שלהם). לכל צא'ט יש חדרים והמשותף לכולם הוא האיפי של הMulticast והסוקט שהחדרים משתמשים בו כדי לשלוח ולקבל נתונים. אם הבנת עד לפה אז הבנת שנוצר לי מצב של כפילות נתונים בכל אותם חדרים ששיכים לכל Multicast. ואני לא יכול לעשות את הכתובת של הMulticastt והSocket משתנים סטטיים כי בפרוייקט יש לי כמה Multicastים. האם יש פתרון אחר במקום להשאר עם הכפילות נתונים הזאת? המחלקות: Manager - מכיל ליסט של צ'אטים. Chat - מכיל ליסט של חדרים ול…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נגיד יש לי טבלה שקוראים לה products ואני רוצה לבחור כמה מוצרים לפי כמה ערכים בעמודה מסויימת. לדוגמה, אני רוצה לבחור את המוצרים שעמודה category שלהם מכילה home או garden או office. אפשרי לעשות בשאילתה אחת?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי עיברית בCMD ואני גם יכול להציג עיברית אם למשל אכתוב String s="עיברית"; S.O.P(s); אבל ניסתי בעזרת השיטה READCHAR של CONSOLE (מחקלה חינמית שמשתמשים בה בבן גוריון) לקרוא CHAR עיברי ולאכסן אותו במערך של CHARS , אני מקבל גיבריש במקום יש דרך לעשות את זה כלומר לקבל אות מהמשתמש ולשמור אותה במבנה נתונים בצורה נוחה?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך להרים עבודה די מהר. צריך ידע בווב דבלופר 8, קצת בג'אווה ובאקסס. בבקשה מי שיודע ומוכן, שישלח הודעה. תשלום גבוה מוצע לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי PHP על שרת IIS (מערכת הפעלה WIN 2003) ומשום מה אני לא מצליח להעלות דפי PHP, למרות שה-ISAPI Filter פועל. למישהו יש ידע בנושא ויכול לנסות לכוון אותי להגדרות היותר פנימיות של ה-IIS על מנת לנסות לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה קטנה בשאלה על תכנית שנתנו לי לבנות בשפת c++ , האם.יש כאן מישהו שאני יכול לשלוח לו את התכנית בפרטי (מייל או פלטפורמה אחרת) ולהתייעץ איתו?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הא אפשר לעבוד עם צלילים בjava וא"כ איך? ואיך אפשר לעבוד על גובה הצליל?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה סיימתי את העיצוב הכללי של אתר מסוים וזה נראה ככה: בצד שמאל יש את התפריט. כאשר לוחצים על אפשרות כלשהי בתפריט דף אחר נטען בתוך האזור הריק מצד ימין במרכז. באזור זה יש אפשרות לגלילה מטה/מעלה. בנוסף, בצד ימין של האתר יש פרסומת דינמית המופעלת ע"י קוד HTML ספציפי. עיצוב האתר נעשה ע"י Photoshop עם קצת עזרה מ ImageReady. אני צריך שתהיה אפשרות גלילה של האתר במלואו וגם של הטקסט במרכזו. אני שוקל לעשות 2 או יותר גרסאות של האתר לפי הרזולוציה של המשתמש, מה דעתכם? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כדי לעבוד עם זה התקנתי על המחשב IIS עכשיו הפעולות של ה ASP עובדות בסדר, אני מצליח לקרוא מתוך מסד נתונים הבעיה היא שמתי שאני מנסה לעדכן מסד נתונים זה לא מצליח זה כותב לי שזה read only (בהגדרות זה לא לקריאה בלבד, זה כן עובד במחשב אחר שניסיתי בו) איך אני מתקן את ה IIS השגיאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /עבודה/kelet.asp, line 36
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-