תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היכן ניתן למצוא מהנדסי PHP, CSS וכיוצא באלו... שגם בקיאים בטכנולוגיות פלאש מתקדמות? והאם יש כאן כאלו?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה.... יש לי דף אחד עם המון מידע, ובמקום לחלק אותו לכמה דפים, בראש הדף יש לי מס' לינקים. עכשיו, לכל כמות מידע מסוימת יש שם(ע"י נתינת ID בתגית הdiv). כיצד אני יכול לעשות שבעת לחיצה על הקישור(שנמצא בראש הדף) זה יעבור לחלק הזה בדף? ניסיתי לעשות ככה: <a href="#onlinegames" class="link2"> אבל זה לא ממש הצליח לי....(onlinegames הוא הID שבתגית הdiv) מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אפשר ב-HTML/JAVA SCRIPT לבצע שינוי צבע LINK מודגש (לא מתכוון לאחר לחיצה על הקישור), בעת סימון הקישור. כמו שבעת סימון קישור מופיע קו מתחתו אלא שאני רוצה שצבע הטקסט/הרקע ישתנה לצבע אחר. תודה...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך "לוקחים"(אין לי מילה טובה יותר) מאתר את הקוד מקור שלו באמצעות JAVA אני לא מצאתי פתרון לזה אם מישהו יכולת לעזור לי ולתת לי קוד או להפנות אותי למקור מסויים ששם אני יוכל למצוא פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הלינק לפורום: http://skriheli.brinkster.net/Forum.asp בדקו בבקשה את הפורום ותגידו מה דעתכם עליו, אם מצאתם באגים או משהו אחר שהייתם חושבים שכדאי לשפר, שתפו. הערה: בקשר לעיצוב עדיף לא להתייחס אני עובד על אחד חדש... לקחתי את העיצוב מאתר אחר כי חיפפתי עם העיצוב אני עובד על אחד חדש. :] [glow=red,2,300]בקשה לי אליכם - תירשמו ותגיבו קצת בפורום, אני רוצה לראות שהכל פועל כשורה! [/glow]
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, האם מישהו יכול בבקשה לבנות לי "בוט" שפשוט ילחץ לי כל הזמן על החץ ימינה במקלדת ? (משהו כמו Auto Clicker רק שילחץ על החץ ימינה ) ואם אפשר אחד שילחץ כל הזמן על F8 . מי שיעזור אני ממש ממש אודה לו ! אני ממש צריך את זה! תודה ! ד"א שמעתי שבשפת C או C++ זה אמור לקחת שתיי שניות של עבודה . (הייתי עושה אם הייתי יודע C..אני פשוט מתחיל ללמוד רק שנה הבאה C++ בתיכון \= ) שוב תודה רבה רבה! מקווה שתעזרו כמו תמיד!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד javascript ויש לי בעיה מסויימת. התנאי שהצבתי לא פועל לי- <html> <head> </head> <body> <p align=right> <input type="text" name=first name> שם פרטי <br> <input type="submit" value=אישור> </p> <SCRIPT language=JavaScript> if (first name="yossi") { document.write("hi yossi") } </SCRIPT> אין אפשרות להפעיל את התנאי הזה ללא קובץ PHP ?
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני פיסקאי : לכן אני ישאל בצורה שלי .. יש לי חבורה\תתחבורה עם X איברים ...אני רוצה למצוא פרמוטציה שתגרום לכול האיברים לכסות את כול האפשריות ..אפשר לעשות דבר כזה במחשב .. כאשר אני רוצה שזה היה ממוספר .. לדוגמא : החלפה מהמקום הראשון עם השני =( f(1 החלפה עם השני והשלי = F של 2 ... איך עושים דבר כזה.. אני לא חזק במחשבים...לכן זה מאוד יעזור לי שתסבירו לי איך מאשר איך בונים את התוכנית ...כי לתכנת אני לא יודע !
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בכל משבצת (או template) יש לי לינק. איך אני יכול לשמור בsession את ה-id (או כל פרמטר כלשהו אחר שנטען מהמסד) הספציפי שממנו לחצו על הלינק? לא מצאתי אף דרך בעע
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע לJS..... אני יודע שזאת שפה שיש הבדל בין אותיות קטנות וגדולות(אין לי כוח להעתיק case מש'ו באנגלית) עכשיו.... אם אני אתן למשתנה מסוים את השם date, יש איזשהו סיכוי שתיהיה לי שגיאה?(בגלל בילבול עם המילה Date, שהיא מילה "שמורה") אני לא בטוח, ובגלל זה אני שואל כאן
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לנו אתר שיש בו מחירון הייתי רוצה לעשות בצד שלו את תוצאה של מה שאני מסמן במחירון בהתאם: 1.שיזוז בהתאם לדף. 2.המלצות שמשתנות בהתאם לבחירה (לדוגמא:רצוי לחזק ב...) 3.הסבר משתנה בהתאם לבחירה. 4.מחיר משתנה . 5.ואם יש אפשרות לבנות דגם משתנה למשל להוסיף קווים למבנה מסויים בהתאם לבחירה. עד כמה זה מסובך או לא אפשרי אשמח אם תענו לי . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רציתי המלצה מכם כמתחיל בתכנות ובניית אתרים לספר מומלץ ל ASP.net שמתחיל ממש מההתחלה כאילו אין לי שום ידע קודם בתכנות אתרים ועד לנושאין מתקדמים. (יש העדפה לעברית). יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתנסות בכתיבת קוד עבור מאקרו לאקסל אני מקבל ERROR 1004 Application defined or object defined error באקסל הוא פותח לי חלון שגיאה עם המספר 400 הרי הקוד : Sub Compare_lotto_numbers() Dim i1, i2, i3, i4 As Integer Dim IND, IND3, IND4, IND5, IND6, RF As Integer Dim IntRowCount As Integer Dim Temp(6) As Integer IntRowCount = Range("A2").CurrentRegion.Rows.Count - 1 For i1 = 1 To IntRowCount i3 = 1 For i3 = 1 To IntRowCount If ActiveCell.Offset(0, -11).Value < i3 Then RF = ActiveCell.Offset(0, -11).Value - i3 Else RF = i3 - ActiveCell.Offset(0, -11).Value End If i4 = 1 For i4 = 1 To…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כותרת... אמרו לי שעדיף לעבור ל DOT NET כי היא יותר חדשה וההבדל בין #C ל ++C הוא לא הרבה. למרות ששמעתי ש++C יותר חזקה אבל היום #C תופסת את מקומה והופכת ליותר נפוצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אז ככה, אני בעצמי בונה אתרים קטנים לאנשים אבל לא במחירים מופרזים. חבר שלי רוצה לדעת מחיר של אתר בגודל רציני, כולל ASP, עיצוב רציני (Flash ו-PhotoShop), אתר ממש מקצועי עם עיצוב מקצועי. נתחיל בזה - כמה חברת פיתוח אתרים תיקח וכמה אדם פרטי (ואני יודע שחלק עובדים בפורום) יקח על אתר בסדר גודל כזה?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער שאני שואל הרבה שאלות:9 יש לי שאלה חשובה , הקמתי איזה אתר קטן :http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx והשתמשתי בוויזאר של VS2005 להקמת יוזרים באתר (הוא בונה לבד את הDB של היוזרים) והקמתי עוד DB לבד,עכשיו שאני מעלה את הקבצים לשרת אז אי אפשר להתחבר לDB של היוזרים (לDB שהקמתי לבד אז הוא מתחבר ועובד כמו גדול ) הבעיה לפי דעתי שפשוט אני לא מצליח למצוא את ה CONNECTION STRING של הDB של היוזרים ולכן אני לא יכול לשנות אותו לקונפיגרציה של השרת ואז זה לא מתחבר אל הDB של היוזרים ,אם מישהו יודע איך אני מוצא את הCONNECTION STIRNG של DB של היוזרים (הוא לא נמצא ב WEB CONFIG) אני אשמח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לעסוק בבניית אתרים.. השתמשתי במדריך Total.Training.For.Website.Design.Extreme.Website מדריך מעולה.. הבנתי משם מלא.. עכשיו ברצוני ללמוד גם לבנות פורום.. משהו ברמה של האתר הזה (HWZONE) יש לtotal training גם מדריכים לבניית פורום..? כיוון שהמדריכים שלהם מאוד מדוייקים ומסברירים פרט פרט בוידיאו.. לכן אני מעדיף אותם.. אז יש להם תוכנה כזאת שמלמדת גם את זה..? אם יש מדריכים אחרים גם אשמח.. אבל רצוי שיהיו בוידיאו..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר פקודה ב-php שתגרום לטופס מסויים להישלח ישר לאיזה מייל שאני רוצה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי , אני עובד עם SQL Express ונתקלתי בERROR הבא כשניסיתי לעבוד במעבדה אחרת ששם מותקן SQL SERVER 2005 האם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-