עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. ^^^^ השאלה למעלה, ותודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

שלום ברצוני ליצור קובץ חדש, להכניס עליו מחרוזת ואז לקרוא את המחרזות ממקום אחר אני עשיתי ככה: 1. כתיבה לקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","wb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } . . fwrite(&name,sizeof(char),1,fp); fclose(fp); [/code ] name זאת מחרוזת אשר מקבלת שם משתמש 2. קריאה מהקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","rb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } fread(name,sizeof(char),1,fp); outtextxy(510,70,name); fclose(fp); אין לי מושג למה זה לא עובד לי כל פעם שאני מגיע לדף הכתיבה לקובץ התוכנית יוצאת לי מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by ofergpr,

איזה שהוא סקריפט של סקרולר טוב אני צריך שבתוך הדף יהיה לי מקום לשים בו טקסט ובמקרה שהטקסט גדול מהתבנית אז שיהיו חצים למעלה ולמטה כדי לדפדף בו...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by חשיש,

למדתי htmlעכשיו אני רוצה לכתוב למשל את הכותרת בעיברית אבל במקום המילה יש רק סמני שאל (כאלה ?????) מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RonTwins,

שלום לכולם ושבת שלום! שמעתי שיש מוד לPHPBBHeb שהופך אותו למעיין ''פורטל'',אך כל המודים שמצאתי היו באנגלית. קיים מוד כזה בעברית? גם אם לא תגידו לי שלא כי זה נורא לחוץ לי לדעת,אם כן תביאו קישור...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by לעצמי,

התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by saargold,

יש אפשרות להכניס בתוך הIFRAME ONCLICK? אם כן איך אני עושה שלוחצים על הIFRAME יפתח לי בדף חדש כתובת אינטרנט תודה מראש __________

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. struct data1 { int size ; char *Data1 ; char Data2[1000] ; }; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { data1 mydata ; mydata.Data1 = (char *) malloc(100*sizeof(char)); printf("size of data is %d",sizeof(mydata)); int stam=getchar() ; return 0; } הגודל שאני יקבל זה 1008 כאשר אני יריץ את הקוד האם יש דרך להגיר שגם הפוינטר הראשון DATA1 יכניס גם בגודל של ה STRUCT או שזה חייב להיות סטטי .

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  9. אני רוצה לדעת באילו שפות האתר YNET בנוי או האתר נענע. עוד משהו זה אני רוצה ללמוד שפה חדשה, כרגע אני יודע HTML בצורה יחסית טובה אני חושב בשביל להמשיך להתקדם לשפות אחרות.. אז איזו שפה כדאי לי ללמוד לבניית אתרים? תודה.

• 63 תגובות
    • 14.9k צפיות
  10. Started by B.D.B,

לפני מספר חודשים, סיימתי הנדסת תוכנה בהצטיינות, למרות זאת מפאת חוסר נסיון הינני מקבל מספר מועט ביותר של הזמנות לראיון עבודה. לאחר ששלחתי קורות חיים דרך מערכת תפוצה לחברות השמה\כוח אדם, קיבלתי הצעה מאחת החברות. הציעו לי לשלוח אותי לקורס COBOL ו-Mainframe בג'ון ברייס, קורס שנמשך חודשים, לאחריו הם ינסו למצו לי משרה. אני צריך להתחייב להישאר איתם שנתיים, אחרת לשלם להם את עלות הקורס (2000 שקל) ולהתחייב שאני לא אחפש משרה בתחום ה-Mainframe במשך 3 חודשים מרגע העזיבה. מעיון קל במבנה השפה היא נראית שפה נכה ביותר ונוראית לעבודה. רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם יש דרישה לשפה בכלל, מחוץ למוסדות ארכאיים, כמו בנקים? 2. מהו השכר הממוצע בשוק למתכנת COBOL מתחיל ללא נסיון? 3. דעות כלליות על הענ…

• 18 תגובות
    • 15.6k צפיות
  11. בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .

12. אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by CB85,

שלום, הכנתי עמוד, המחולק לשני חלקים בעזרת FRAMESET בעל שני FRAMEים - החלק העליון עם הכפתורים והחלק התחתון עם התוכן. כמובן הכפתורים שבחלק העליון מוגדרים תחת TARGET לחלק התחתון והשאלה שלי זה, האם אפשרי (וכמובן איך) במצב הזה לעשות שברגע שלחצתי על כפתור X ונפתח לי למטה העמוד שלו, הכפתור יתחלף לי נגיד לירוק (תמונה שאגדיר) וכך גם בכל שאר העמודים והכפתורים. כלומר אני רוצה להגיע למצב בו כל פעם שאני נמצא בעמוד ספציפי, הכפתור שהוביל אותי אליו הופך ל-"מיוחד". תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by omfir,

אז ככה זה הקובץ: <% fn=Request.Form("fname") id=Request.Form("id") path=Server.mappath("users.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.Connection") con.Open("provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="& path) con.close set con=nothing if R.eof=true then response.redirect "eror.html" else if fn="עומר" and id="112233445" then session("admin")="true" session("user")="true" response.redirect "website1.html" else session("user")="true" response.redirect "website1.html" end if end if R.close set R=nothing %> זה לא מזהה את ה יוזר ולא את האדמין הוא ישר שולח אותי לELSE. יש עכשיו גם בעיה בקוד התחברות. אין לי מושג איך לסדר את…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום חברים, אני רוצה לנסות להתחיל לבנות אתר שיהיה בעל יכולות לספק קנייה של מוצרים ממגוון קטגוריות. הידע שלי הינו ברמה של חובבן ב ASP.NET , אקסס ו- SQL . הכי קל זה אם משהו מכיר קוד להורדה של האתר (ה-DB והממשק). אבל אשמח להצעות אחרות. תודה מראש נ.ב-001 - אין צורך בתמיכה בעברית והכוונה היא לקוד פתוח-->לא משהו שעולה כסף... נ.ב-002 - מצאתי את oscommerce - האם זה מה שחיפשתי ? האם יש איזשהו "עוקץ" שאני לא ראיתי/מבין ? או זה באמת שייך לקהילת הקוד הפתוח...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dror Arasheven,

http://pastebin.com/UYJGwhSf http://pastebin.com/irA1sjPL שני המחלקות האלה אמורות לקבל 2 מערכים של מספרים מתוך מערך למזג אותם למערך ממוין 1 , ולהחזיר אותו בכול פעם בחזרה למערך עד שישאר מערך 1 ממוין בתוך המערך הראשי . הפעולה הזאת צריכה להתבצע בצורה מגבילית x פעמים בכול פעם לפי בקשת המשתמש . אני מקבל שגיאה הבאה Exception in thread "pool-1-thread-5" java.lang.NullPointerException at MergeSortThread.merge(MergeSortThread.java:24) at MergeSortThread.run(MergeSortThread.java:47) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Un…

17. Started by smootskin,

שלום אני מנסה לפתוח את הדף ומקבל את השגיאה הבאה: איך אני מגדיר את ה - SQLSERVER לאחר ההתקנה בשביל לאפשר התחברות? תודה עריכה: לאחר שעות של חיפושים ונסיונות כושלים, אחד מה"פתרונות" הובילו אותי לכאן: האם ה- TCP/IP אמור להיות על Disabled?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by iem,

אני מנסה לחשוב על קוד שיבצע את הפעולה הראשונה של הקדם מעבד (הורדת הערות בקובץ גם מסוג C וגם מסוג C++) ושמירתם לקובץ אחר. למשל, אם יש לי קובץ בשם name.c , לאחר הורדת ההערות, יווצר לי קובץ נוסף בשם name.c1 שהוא למעשה אותו הקובץ כמו name.c רק ללא ההערות. דבר נוסף... קליטת שם הקובץ תהיה בצורה הבאה: >./ <my_prog_name> <name.c> חשבתי על האלגוריתם הבא: 1. יצירת מחרוזת בשם 'c1.' לשימוש בהמשך. 2. קליטת שם הקובץ כולו דרך argv[1] למערך דינמי כי אינני יודע מה אורכו של שם הקובץ. 3. אותו מערך דינמי יריץ לולאה על עצמו עד להגעה לסימן '.' ויחליף את '.' ב- '0\'. 4. שרשור המחרוזת מסעיף 1. למערך מסעיף 3. והצבת '0\' לאחר השרשור. 5. פתיחת הקובץ המקורי לקריאה מקובץ בלבד ע"י גי…

• 36 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. אני רוצה לדעת איך אפשר ליצור פונקציה ליצירת מספר אקראי. לא בשפה ספציפית כלשהי אלא פשוט איך אני יוצר מספר אקראי? על מה הפונקציה מתבססת?

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. MODX יש לי כמה שאלות לגבי מערכת ניהול זו, האם יש מישהו כאן שמכיר? תודה!!!!!!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. יש לי רשת בבית ואני רוצה ליבנות תוכנה שתשלח לדוגמא פקודה למחשב אחר והמחשב הזה יבצע את הפקודה כמו הפעלת קובץ (הקובץ נמצא במחשב שאני שולח לו את הפקודה) שיהיה ב DOS או ב VB יש לי WIN 2000 תודה רבה נ.ב המחשבים בשיתוף מלא אינני רוצה שיהיה צד שרת וצד לקוח אני רוצה רק שיהיה צד שרת, כאילו שאני שולח פקודה למחשב אחר הוא יבצע אותה, יש גם משהוא אם SERVIS ה RPC לפי מה שאני יודעה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

איך אני שולח מערך תלת מימדי לפונקצייה ואיך נראית שורת ההגדרה בפונקצייה .

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. היי בחברה שלנו לעשות משהו נחמד לילדים בפריפריה ובנינו פיילוט קטן לסדנא שתעזור להם להתחיל לפתח תוכנה, עם משחקי 2D כמובן כל הפרטים וההרשמה באתר הזה -> gamedev.vitalipe.net. וגם יש על זה גם דיון קצר פה: http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=60597 בגדול אנחנו סוגרים את ההרשמה ב 12, פרסמתי פה קצת מאוחר כי לא הייתי פעיל בפורום הזה די הרבה זמן... אז שכחתי בכל מקרה יש לנו עוד 2 מקומות, ובמידת הצורך נשקול להרחיב קצת את קבוצת הלימוד... אז כל מי שזה מדבר אליו, מוזמן להרשם. אם יש שאלות, המייל שלי מופיע באתר ההרשמה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DaniB01,

התחלתי ללמוד C הבנתי שהקומפיילר הכי טוב למתחילים הוא של BORLAND אבל איפה אני משיג אותו? לא איכפת לי אפילו לקנות אותו בארץ.. כל הפריצות שמורידים מהאיטרנט מסובכות רצח.. קצת עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.