תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מדריך ביסיסי ב-java תודה לעוזרים וכמובן שהוא בעיברית
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את הויזואל בייסיק נט והוא דורש את הויזואל סטודיו כדי להתחיל את העבודה והלמידה לפי הספר הויזואל סטודיו אמור להיות ברשימת התוכניות לא הבנתי....זה תוכנה שאני אמור לקנות או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בכל קובץ עם מספרים יש כותרת כמחרוזת. כיצד ניתן לטעון את הקובץ כך שמטלב יתעלם ממנה? מצידי שימחק אותה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, אני זקוק לעזרה ה"משימה": כתוב שגרה רקורסיבית המקבלת כפרמטר מספר שלם וחיובי ומחזירה את ערך הספרה המקסימלית. הנה הפתרון שלי(בשפת בני אדם): הפרד ממספר את ספרת האחדות שלו/פרק המספר עד הגיעך ל0. אם הגעת ל0 אזי 0 <- מקסימום אחרת אם ספרת האחדות הנוכחית גדולה מן המקסימום אזי הצב במקסימום את ספרת האחדות הנוכחית מקסימום = מקסימום(ללא ספרת האחדות) בפסקל: Function FindMaxDigit(N:integer):integer; Begin If N = 0 Then FindMaxDigit := 0 Else Begin If FindMaxDigit(N mod 10) > FindMaxDigit Then FindMaxDigit := FindMaxDigit(N mod 10); FindMaxDigit := FindMaxDigit(N div 10); End; End;{IfFivePresnet} אז הנה איפה שאני צריך את עזרתכם תו…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עד שאני אקבל את העותק של הVS2003+2005 אני מחפש קומפיילר מומלץ ופשוט, משהו קל שרק יתן לי להריץ פקודות פשוטות של C# (רק התחלתי ללמוד) תודה!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
צריך המלצה לבניית אתר של מסד נתונים אתר פירסום, רציתי לבנות במערכת ג'ומלה אבל אני לא מקצועי בה (אם אפשר המלצה איך ללמוד אותה קורס, ספר או משו) עכשיו הבנתי שאפשר בדרימוויבר של אדוב לבנות אתתר עם מסד, האם זה מקצועי? ודבר אחרון על מה אתם ממליצים הכי מקצועי לבניית אתר עם מסד כמובן שגם העיצוב חשוב תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מסתבך עם משהו שלכאורה אמור להיות פשוט, אבל הוא לא. אני מנסה לעצב אתר בלפטופ שלי (מסך רחב, רזולוציה 1280X800) באמצעות תוכנת DW. אני משתמש ב-LAYERS וממקם אותם. כאשר אני צופה בדפדפן במסך אחר ברזולוציה אחרת (למשל 1024X768) הכל מתעוות לי וזז מהמקום. ניסיתי לבדוק את אופצייה ה-RELATIVE ו-FIXED ב-CSS אך זה לא עזר. לצורך העניין, אני מעוניין שיהיה LAYER באמצע ושהוא יוצג באמצע המסך בכל הרזולוציות. האם ניתן לבצע דבר כזה ? שמוליק
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קומפיילר לשפת C# ומאיפה אפשר להוריד אותו. שאלה שנייה, אני עכשיו בתיכון בכיתה י' ואני לומד מדעי המחשב שפת C# ולומדים שם ממש בסיסי, עכשיו אני מחפש ספר ללימוד C# לרמה שלי (אני לא יודע כלום, אני יודע לרשום רק Hello World), איזה ספר אתם ממליצים בשבילי? תודה לכל העוזרים!!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
struct soldierr { char kind[6]; }; typedef struct soldierr Soldier; int playGame(Soldier board[][], char turn); בMAIN playGame(&game,starter); כל הרעיון הוא לשלוח את המערך ולא שהפונקציה תיצור עותק שלו. כמובן שניסיתי ללא ה&. אולי אני צריך לשות ככה int playGame(Soldier* board, char turn);
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לומד בבן גוריון וכמעט ולא נגעתי ב C++ (יודע C וJAVA). אם הקצאה בSTACK היא בזמן קומפילציה וצריכה גודל מדויק של מבנה נתונים לא הבנתי מדוע קטע הקוד הבא תקין? int main(){ ifstream in("file.txt"); string s ,line; while(getline(in,line)) s+=line + "\n"; cout << s } אני ממש לא מבין איך S גדל וגדל והוא על הSTACK ללא NEW. ב JAVA זה מאוד ברור כי כל STRING הוא על ה HEAP. ד"א הקוד מהספר לחשוב ב C++ שהוא חינמי ברשת.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי חלק של קוד שחשבתי שהוא C בהתחלה וניסיתי לקמפל אותו אבל לא הצלחתי יש לו כמה includes #include <windows.h> #include <sys/stat.h> אלו חלק... רציתי לדעת איזו שפה זו .. ואני צריך גם compiler לשפה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לכתוב תכנית שמנהלת מכירות ממחסן פריטים מחסן מיוצג כמערך דו ממדי בו 100 שורות ו- 2 עמודות. קוד פריט הוא אינדקס של שורה. עמודות: כמות במלאי ומחיר. פעולות: 1. קניית מוצר: הקלט הוא: קוד פריט וכמות לקנייה הפלט הוא : סכום לתשלום. יש לעדכן מלאי בהתאם 2. סכום פריטים: פלט סכום שווי כספי של כל המלאי ליצור 5 תהליכונים שמייצגים 5 לקוחות שיכולים לבצע אחת משתי הפעולות ולהציג תוצאה של כל פעולה בהתאם. הנה מה שניסיתי לעשות. זה כמעט עובד אבל הקניה לא מצליחה. [left]public class Main { public static void main(String[] args) { Mahsan b = new Mahsan(); int i; for (i = 0; i < 5; i++) { BuyRunnable r = new BuyRunnable(b); Thread t = new Thread(r); t.start()…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם קיימות פקודות כאלה אבל אם יש אשמח לדעת מהם.. פקודה אחת לעשות סרביס לתוכנה (אבל רק פעם אחת run once) ועוד פקודה שתכבה את האינטרנט או הכרטיס רשת.. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/841999.html
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות IF בDOS שישווה בין שתי מחרוזות (=משפטים) ככה ש: את הראשון אני מכניס ואת השני אני מקבל מקובץ DOS אחר שמחזיר לי מחרוזת? זה מה שאני כתבתי - וזה לא עבד, מבקש עזרה כמה שיותר דחוף. תודה מראש =] IF %a.cmd == "I'm Fine. " ( echo he's fine pause ) ELSE ( echo ------------------ echo he needs help... pause ) כשתכתבו, תכתבו בבקשה משהו שכבר ניסיתם וזה עבד - דוגמא עובדת. אני חרשתי כבר מלא אתרים בנושא, ובלי דוגמאות ולא הצלחתי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי C# וJAVA איך אפשר לחזור לגועל נפש הזה בקיצור יש לי מערך תלת מימדי ואני ליצור מצביע אליו משהו בסיגנון: void InitBlocks(){ GLbyte piece1[N][N][N]={{0,1,0, 0,1,0, 0,1,0}, {0,1,0, 0,0,0, 0,0,0}, {0,0,0, 0,0,0, 0,0,0}}; GLbyte p[N][N][N]; %8%8 p[0]=&piece1[0]; //BlocksArray[0].Cubes=piece1; } השורה שמסומנת ב%8%8 לא עובדת ... מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה אתרי תיירות ישראלים למינהם שותלים את האתר של אופרן השכרות רכב בתוך האתר שלהם כ- IFRAME מה שפותח פתח לפרצות אבטחה בהן נחשף מידע על השרתים ומשמש קצה חוט בידי האקרים להתקפות על השרתים עושה רושם שרוב אתרי התיירות הישראלים פותחו בידי איזו ספקית אחת ולכל אתר הצמידו CSS אישי, אבל המנגנון זהה בכולם. רצ"ב דוגמית כאשר האתר של אופרן נחשף במערומיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-