עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by joni,

התחלתי ללמוד C++ דרך www.Cprograming.com ואין לי תרגילים שם רק בחנים מישהו יכול לשלוח לינק של תרגילים פשוטים?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by p-o-i,

שלום לכולם בקרוב מאוד יהיה לי דיי הרבה זמן פנוי על הידיים ואני רוצה להשקיע אותם על לימודים...הקטע שאני לא יודע בידיוק איזה ספרים לקנות יש לי פה בבית דברים בסיסים לחלוטין של C+ אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לזה עמוק יותר לפני שאני יתחיל את הלימודים שלפחות יהיה לי רקע ושאני לא יכנס בשוק...אז אם יש לכם המלצות בבקשה...(אני בעיקרון רוצה לקרוא הכל אז בקשה אם יש לכם המלצות לספרים של מתחילים בנוגע לכל שפה שאתם חושבים שחשובה תמליצו בשמחה..ואיפה אני יכול להשיג סיפרי לימוד של MCSD ??)

3. Started by Dano,

שלום, אני עובד בפרולוג, וקיבלתי הודעת שגיאה כזו Fatal error:1020 Logic server rest Trail space full, 9998 of 9999, Compile code or increase trail אני מבין שעברתי את הגבול של הזכרון, למרות שזה מוזר כי התוכנה שלי לא כזו ענקית, בכל מקרה, יש אפשרות להרחיב או משהו?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:26:48 UP

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by iem,

לא מבין את זה... הגדרתי שיטה בתוך ה- main() ולמרות זאת הוא רושם: (מצ"ב) מה הבעיה המח... הפעם ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by ac1240,

אני צריך לעשות פרוייקט בVISUAL STUDIO שדררכו אני הולך להשתמש ב ASP ו VB וSQL+טיפ טיפה HTML והפרוייקט שלי הוא לבנות אתר העלאת קבצים כמו למשל RAPIDSHARE שאפשר לרשום משתמשים ,ההורדה תהיה עם תמונה בקוד הזיהוי וכל פעם אני יקבל תמונה חדשה ברנדום ואני חושב שזהו בעקרון. האם למישהו יש איזה שהוא אתר הכוונה למקרים כאלה ? תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by didi18,

פונקציה שמקבלת מחרוזת המכילה משפט, הפונקציה צריכה להחזיר מחרוזת המכילה רק את ראשי התיבות של המילים במשפט המקורי (האות הראשונה של כל מילה). #include<stdio.h> #include<string.h> void teivot(char *s); void main() { char s[10]; printf("Enter string\n"); scanf("%s",&s); teivot(s); } void teivot(char *s) { char *p, *q; int i; char s1[10]; p=s; q=s1; (*q)=(*p); p++; q++; for(i=1;i<8;i++,p++) { if (((*p)=' ') && ((*(p+1))!=' ')) { (*q)=(*p); q++; } } printf("%s",s1); } לא עובד =\

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Jaman,

אני צריך עזרה במציאת פרוייקט שאוכל לבנות. בעקרון אני רוצה לבנות משחק מקורי בסגנון כזה: http://www.armorgames.com/games/squares2.html זאת אומרת משחק פשוט מבחינה גראפית (אני לא צייר), ודי פשוט לעשותו, אך הוא חייב ליהיות מקורי (עשיתי כבר סנייק לפני שנה). אני צריך איזהשהו גרעין של רעיון למשחק מקורי, משהו שאוכל להמשיך לפתח בעצמי. חשוב להדגיש אני לא רוצה לעשות פרויקט גדול ומורכב מידי (ובלי AI), רק משחק קטן כדי שאתנסה בתכנות עם גראפיקה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by didi18,

לא עולה לי רעיון אפילו... פונקציה שמקבלת מחרוזת ותת מחרוזת ומחזירה כמה פעמים מופיעה התת מחרוזת במחרוזת

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by zZOROo,

יש אפשרות לחלק מספר ללא שארית כמו שיש ברוב שאר השפות למשל בc / תודה רבה למי שעוזר

10. Started by iem,

מישהו יכול לאתר ? השפה היא JAVA... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

זאת השאלה http://img207.imageshack.us/my.php?image=61097479ob8.jpg מה שסיבך אותי זה המשוואה שרשמו שם(ל J אין התקדמות). אני חושב שb[j] = לסכום כל המספרים מ0 ועד לJ במערך a. לדוגמא a= 1,2,3,-2,2 b=1,3,6,4,6 אני צודק?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by Alex89,

אני לא מתליח לקשר טבלה של ACCESS ל SQL כדי שאני יוכל לעבוד עלייה גם ניסיתי לעבוד לפי המדריך שנימצא באתר שלהם וזה גם לא עובד. זה כותב שהHOST לא ידוע יש לכם מושג מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by TheSlayer,

שלום לכולם, אני אמור ליצור די הרבה טבלאות (ואחר כך גם שאילתות) ב-mySQL שיושב על שרת. אני יכול לכתוב את כל הקוד ב-notepad ואז ליבא את הקובץ כשאני אהיה מחובר לשרת, אבל אני מחפש כלי ידידותי שמכיר את השפה ויסמן לי מילים שמורות, יעיר לי על טעויות סינטקס וכו'. אמרו לי להשתמש ב-notepad++ אבל אני מחפש משהו יותר ידידותי וטוב. אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. לא כדוגמת FrontPage שמתכנתת את העמוד לבד. אלא, תוכנה שתסדר את כל ההזחות, שתהיה אם קצת צבעים על משתנים, פונקציות, וכד' - בקיצור, שתקל על הצפייה בקוד. (כדוגמת Microsoft Visual Studio, למעשה). יש המלצות? תודה!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by Yehudaa,

אני מקווה שהסקר יתקבל ברוח טובה .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by cold fire,

יש לי מטריצה הבאה $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); אני רוצה לרוץ על המטריצה ולהדםיס אותה בצורת טבלה כתבתי את הקוד הבא אבל הוא לא עובד <?php $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); //$arr=array('zero','one','two'=>2); echo "<table border=1>"; …

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. מה שקורה שלא מגבים ... בטח אין כזה דבר אה ? בגלל זכויות יוצרים, גניבת קוד מקור וכ'ו......

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Stoned Junglist,

תחילת הדרך של מבוא למדעי המחשב.. זקוק לעזרה בקשר לתרגיל הנ"ל: כתוב תכנית הקולטת מספר כלשהו בבסיס עשרוני ולאחר מכן בסיס בו נרצה לייצג את המספר. התוכנית תמיר את המסר שנקלט לייצוג לפי הבסיס שנקלט ותדפיס למסך את ההודעה ההבאה: The decimal number: YYYY is the same as: ZZZZ ( x ) כאשר YYYY הוא המספר שנקלט , X הוא הבסיס בו נתבקש לייצג את המספר, ו ZZZZ הינו הייצוג לפי בסיס X עבור YYYY הערה 1 : המספר ZZZZ בן 4 ספרות התוכנית שאני כתבתי: #include <stdio.h> int main() { int num,base,deciNum,dig4,dig3,dig2,dig1; scanf("%d",&deciNum); scanf("%d",&base); dig4=(deciNum%base); dig3=((deciNum/base)%base)*10; dig2=(((deciNum/base)/base)%base)*100; dig1=((((deciN…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם משתנים בוליאנים בשפת C כמו : check equal found אני מנסה לפתור תרגיל ולהוכיח משפט שקר ואמת עם else if בקיצור הקומפיילר של ויזואל סטודיו 2005 מראה לי על שגיאות למרות שהקוד כתוב פיקס מה עושים? יכול להיות שמשתנים בוליאנים לא מתאימים לקומפיילרים של מיקרוסופט? המרצה שלי לא אמר שום דבר על זה והוא גם יודע שכל הסטודנטים בקורס משתמשים בקומפיילר הזה יכול להיות שזה BORLAND או DEV BLOODSHEED? אין לי כוח להוריד את הקומפיילרים האלה וגם הבורלנד עושה בעיות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by infifi,

האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by aaviran,

יש לי מסד נתונים בקובץ Access שאני רוצה להגן עליו, כך שאם יקלידו את הכתובת שלו בשורת הכתובת אנשים לא יוכלו להוריד אותו. איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GWeizman,

כותרת. רוצה לבחור שפת תכנות, כרגע בעיקר בשביל לדעת אבל בעתיד בשביל דברים יותר רציניים שיקולים עיקריים קלות כתיבה אפשרויות יעילות השפה - שיהיה אפשר בפחות שורות קוד ובפחות הסתבכויות להגיע לאותה תוצאה. קשור בקשר ישיר לקלות הכתיבה והאפשרויות כמובן. ההתלבטות העיקרית כרגע, כמו שכתוב בכותרת, היא בין C# לC++ מבחינת ידע, למדתי דיי מזמן קצת C (עדיין יש לי את הספר), יודע mIRC Scripting (שרוב האנשים יניחו שזה לא יעזור לי בכלום, אבל היא מכילה את כל היסודות) ברמה טובה, תכנות אתרים יודע PHP ברמה מספיקה לעשות כל מה שצריך וHTML כמובן. אין לי שום בעיה עם למידה באנגלית במקום בעברית, אפילו להפך, אני מעדיף ללמוד באנגלית אז מה שאני בעצם צריך זה: 1. לדעת איזה שפה יותר תתאים לי 2. להבין למה הש…

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. אני מנסה לדבג איזה קוד , האם ההמרה הזאת טובה ? aa=(double)(a1/a2); bb= (double)( b1/b2); // casting b cc=(double)(c1/c2); //casting c aa\bb\cc מוצהרים כדאבל a1\a2\b1\b2..... מוצהרים כ int

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by Dano,

... [br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 23:11:40 אוקי הצלחתי,עכשיו אני צריך את החוק מצא_כל באנגלית, חיפשתי בכל התיקיות של הפרולוג ואין שם...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  25. הקוד שלי ממש פשוט זה זה מה שאני מקבל Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Main/java זה מה שיש בקובץ Main.java /* * Main.java * * Created on 10 נובמבר 2007, 07:03 * * To change this template, choose Tools | Template Manager * and open the template in the editor. */ package eample; /** * * @author Daniel */ public class Main { /** Creates a new instance of Main */ public Main() { } /** * @param args the command line arguments */ public static void main(String[] args) { System.out.println("hello"); } } אני לא יכול לעשות ב דוס java Main.java

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים