תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
http://pastebin.com/T9hnaZ6S מודיע לי ב if (i==a.length[j]) שדרוש מערך אבל יש int . תוכלו להגיד לי מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה.. אני מתכנת הרבה בJS ואני כבר מעל הממוצע .. לא מזמן התחלתי לתכנת קצת ב ASP רק בשביל החלק ההגנתי ... עכשיו אני נתקלתי בבעיה הכי פשוטה בעולם, אני לא מצליח להתחבר לקובץ ACCESS פשוט וזה משגע אותי לפי מה שהבנתי זאת הפקודה כדי ליצור התחברות <% set conn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" conn.Open "c:/webdata/northwind.mdb" %> אבל משום מה שאני רושם את זה בASP הוא נותן לי שגיאה (כמובן ששניתי את הנתונים לפי הצרכים שלי.. ב CONN OPEN רשמתי את המיקום של הקובץ שלי.. ניסיתי הכל וכלום לא הלך ! הוא פשוט נותן לי שגיאה 500 כיאילו הדף לא טוב וזהו ... (משום מה פעם הוא נתן לי שגיאה מה בדיוק הבעיה אבל עכשיו זה פשוט לא נותן לי כ…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
מזה שפת מכונה 80x86? איפה אני יכול לקבל הסבר מדוייק,לקרוא מדרכים (עדיף בעברית) וללמוד אותה?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ללמוד DBA ורציתי לדעת מה הכלים אותם אני צריך כדי שאני אוכל לדעת קצת בסיס לפני תחילת הקורס. מידע כגון: על איזה מע' הפעלה עובד ORACLE? האם זו תוכנה חינמית? מה לגבי תכנות PL/SQL, האם זה מתאים גם לSQL SERVER? וכל מידע שתוכלו לתת לי כדי להתחיל להבין... אני לא מחפש כרגע מידע תיאורתי לתכנת אלא מה להתקין כדי שאני אהיה מוכן לקרוא חומר תיאורטי
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
חברה אני לא מבין את המתודות. אפשר לקבל הסבר איך עושים את זה ודוגמה אם אפשר?.
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום , תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום שפות עיליות במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
איזה פעם ראיתי בטוק טיוי שאפשר להוסיף את המנוע חיפוש גוגל לאתר שלך אבל אני לא זוכר איך מישהו יכול בבקשה לעזור לי. ועם מישהו יודע איזה קוד צריך כדי להעלים את הפרסומות של TRIPOD באתר החינמי זה יעזור מאד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לברר כמה עולה לבנות אתר אינטרנט (לא משהו מסובך )ואיזה חברות מומלצות לתחום הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
למנהלים: אם זה לא קשור לפורום, בבקשה תעבירו לפורומים כלליים. לא הייתי בטוח איפה לפתוח את הדיון. לנושא: אהלן. זו הפעם הראשונה שהתבקשתי לתכנת לבנאדם. סיכמנו על 400 שקל. אני לא בטוח אם שווה לי בכלל לסיים אותה, תשפטו אתם: תוכנה שמסדרת קבצי audio במסד נתונים. הלקוח מוסיף קבצי שמע ואז התוכנה מציגה לו את הפרטים בטבלה כמו: שם להקה, אלבום, זאנר, כתובת הקובץ, אורך המנגינה. בלחיצה על רשומה אפשר גם לנגן את קובץ האודיו. את הרשימה אפשר לבסוף להדפיס ולהעלות לאתר אינטרנט. (התוכנה מעלה את כל נתוני מסד הנתונים לשרת ואז האתר קורא את כל הפרטים בדיוק איך שמופיעים בתוכנה) הלקוח ביקש תאימות גם לXP וגם לWIN98 (אל תשאלו למה, אבל הושקע זמן לבדיקה יסודית אם התוכנה פועלת במערכות הפעלה אלו בvmwar…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אתר שבניתי ואחרי מספר חודשים שצברתי לי כמות נכבדת של גולשים קבועים אני רוצה להוסיף לו פורום. אני יודע שיש מערכות פורומים מוכנות להורדה כמו: PhpBB, SMF ובטח יש עוד.... אבל הבעיה שלי היא שהאתר שלי כבר בנוי ואני רוצה פורום שיהיה לי "קל" לערוך אותו במידה כזאת כדי שיתאים לטבלאות מסד נתונים שלי. האם יש פורום להורדה שאתם ממליצים לי עליו שיהיה לי אפשרי "לשחק" עם הקוד כדי שיתאים לאתר שלי? ובכלל אני אשמח אם תכתבו לי פה עוד פורומים להורדה חוץ מהשתיים שרשמתי פה כדי שאני אוכל להתמצא יותר בתחום הזה של הפורומים. תודה מראש לכל מי שיעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז ככה אני בלי תעודה של שפת תיכנות אי אפשר להיות מתכנת מקצועי נכון? וכול מה שצריך ללמוד לומדים בקורס נכון? השאלה שלי עם אני ירצה להמשיך להיות מתכנת בעזרת השם ואני ירצה לעבוד בזה.. אז אני צריך מ- עכשיו ללמוד לבד או שפשוט אני יחכה לקורס שאני יעשה בעזרת השם.. (עם אני ירצה להמשיך את החלום שלי..להיות מתכנת)..???? יום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף לc, אבל כל דבר יהיה טוב. גם תוכנות לא חינמיות. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי בסוף נושא חדש ולא בת'רד למטה כי זה נושא חדש ואולי יהיו הרבה תגובות השאלה: לפעמים יש אתרים שכשאשר מוצאים אותם בגוגל, גוגל מציג את הטקסט שבתוכם הפוך - כאילו הם לא מקודדים היטב. "פיצה מתי" - התוצאה השלישית והרביעית מוצגות בטקסט הפוך. איזה קוד צריך להכניס לאתר כדי שגוגל יקרא את הטקסט היטב? תודה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היה פעם את ה MIRCX שהיה נותן לבחור את הצבע של הדף, את השרת, והחדר.. אבל משום מה הוא היה עושה בעיות להרבה אנשים מישהו מכיר צאט כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפתח משחקים. יש הצעות ממה להתחיל מה להתחיל ללמוד?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מפתח ב C# מערכת חדשה ותוהה לגבי נקודה שם אני יודע להשתמש ב thread/threadPoll/ async -await אבל חסר לי סגירה של הנושא. אני רוצה לפתח ב C# מעבר על רשימה של תיקיות ומחיקה של כל הקבצים בתיקיות האלה שמתחילים באות a (לדוגמא) אז נניח שיש לי list של נתיבים. בנוסף, אני רוצה לשלוט על כמות ה THREAD שירוצו מספר שאלות בנושא 1- הרי כל ה THREAD שרצים , הם ירוצו תחת אותו פרוסס, אז מה ההבדל במהירות אם ארוץ עם כמה THREAD או שרוץ עם THREAD אחד אבל כאשר אני מוחק קובץ אמחוק בפונקציה שהיא async ועל המחיקה אעשה await ?(ואז בזמן במחיקה ה thread שלי ימשיך לפעולות אחרות?) אם ארוץ עם כמה THREAD הרי יש contex switch בניהם וזה אומר בזבוז זמן(כלשהו) במעבר בניהם. …
-
- 1 תגובה
- 13.8k צפיות
-
-
אני בונה משחק עם לוח שמצויר בתלת מימד(מעין טרפז).כאשר אני מעלה את ה-applet,הקווים האלכסונים יוצאים קצת מקווקוים ולא ישרים,כאילו אין מספיק פיקסלים בחלון הישומון.אפשר לשנות זאת עי שינוי הרזולוציה בווינדוס אבל אני מעלה את המשחק לרשת ואיני רוצה שיצטרכו רזולוציה מטורפת כדי להעלות את זה.שאלותי הן... 1)אם אני בונה את המשחק ברזולוציה של 1200*1600 ,האם שאעלה אותו לאינטרנט יראו בדיוק את אותה הגרפיקה עם רזולוציה סטנדרטית? 2)אם לא,האם יש אפשרות להגדיר יותר פיקסלים בתוך הישומון על ידי JAVA? 3)אשמח להצעות יצירתיות.... ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מצורף בזאת דוגמא לשימוש בבאאוטלוק דרך vb לכל המעוניינים
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מתודת ההוספה וההצגה של כל הטבלה עובדות. הפעולות של העידכון לא עובדות. תמונות: http://img72.imageshack.us/i/citiesclass.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/debuging.jpg/ http://img267.imageshack.us/i/programy.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים פיתחתי תוכנה הנקראת שורשים לבניית אילן יוחסין חינם - שורשים, תוכנה לעץ המשפחתי שלך | בכל מכל כל אני לא מצליח ליצור קובץ התקנה הכולל את שם היישום בעברית. ברגע שאני מגדיר את שם היישום בעברית אני מקבל הודעת שגיאה המציינת שהשפה אינה נתמכת. עוד דבר: האם יש למישהו אולי סקריפט של INNOSETUP מוכן שאני אוכל להעזר בו להכנת קובץ התקנה? תודה מראש עמי
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-