עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mushi,

מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. נניח שיש לי את המערך הבא: int []a = new int [n] n=5 a {1, 4, 2, 0 , 7} איך אני הופך אותו למספר int שהוא בעצם 14,207?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by itzikman,

יש לי את הקוד הבא: public ADO(string TableName) { this.TableName = TableName; connectionString = "provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0; data source = " + Application.StartupPath + "\\KerenZahav.mdb"; // Default select command on the PhoneNumbers table string commandstring = "select * from " + TableName; // The link between the sql command and the database connection dataAdapter = new OleDbDataAdapter(commandstring, connectionString); // Define insert, update, and delete sql commands to use. BuildCommands(TableName); // Declare and fill the in-memory dataset from the database dataSet = new Da…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by tryf,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות diff בין הגרסה המקומית שלי של קובץ לגרסה שנמצאת ב remote repository של אותו הקובץ ? diff רגיל יודע להשוות בין אינדקס לספריית עבודה לבין head. לא הצלחתי למצוא לבעיה שלי תעוד. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by MasterGal,

היי חברים, מישהו מכיר? שמע?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. מישהו יכול לתת לי סיריאל לתוכנה AllWebMenus5.1 PRO ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by rab10,

שלום לכם, ברצוני לכתוב תוכנה שתעשה את הדברים הבאים בתוכנה יהיו כ 35 רקעים שונים בעלי ריבועי "מטרה". על התוכנה אני ישלוט בעזרת סמן בצורה משתנה. כאשר לוחצים על מקש השליטה בתוכנה בודקת אם הסמן נמצא על ה"מטרה". אם הוא נמצא על המטרה מופיע הודעה "X" אם הוא "החטיא" מופיעה הודעה "Y" השליטה באמצעות מקלדת\עכבר שכשאשר מקשי השליטה הם חצים במקלדת ואנטר לבדיקת מיקום הסמן. או בעכבר שמשתמשים בלהזיז את העכבר להזזת הסמן ומקש שמאלי לבדיקת מיקום הסמן. אין לי רקע בשום שפת תכנות אז אני יצטרך עזרה עד כמה זה מסובך לבניה... תודה רבה, בר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mushi,

מה המצב חברה יש לי בעיה עם האתר שלי זאת הכתובת אליו www.tsachibenezra.host7.co.cc זה יוזר שאתם יכולים להיכנס user וזאת הסיסמה password הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות LOGOUT זה הקוד שלי <?php session_start(); session_unset(); session_destroy(); header('Location: ../index.php'); ?> ברגע שאני עושה לוגאוט זה לא מוחק לי את הסיישן וזה זורק אותי לאתר אחר. הערה חשובה על המחשב שלי הכל עובד טוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

שלום. נתנו לנו בבצפר שאלה בפרק של WHILE. צריכים לבנות תוכנית שמגרילה מספרם רנדומלים בין 8 -10 עד שהשתנה אומר לה להפסיק, ואז היא בודקת איזה מסםר הוגרל הכי הרבה פעמים. עכשיו אני חשבתי הצלחתי לעשות אתזה ככה שאחרי שהוא מגריל מספר הוא בודק אם המספר 8 או 9 או 10 ואז לכל אחד אני עושה מונה משלו.... הבעיה בדרך הזאת זה שאם היו מוגרלים מספרים בין 1 - 2000 אז זה בעיה.... באיזה עוד דרך אפשר לפתור אתזה?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by Retaliator,

שלום איך אני מוסיף תמונה לחלון ב win32 api? השתמשתי בזה : Picture = LoadBitmap(GetModuleHandle(NULL), MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1)); והגדרתי Resource איך אני עכשיו מעלה את התמונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by orninyo,

שלום זה הקוד: window.open("lists.php",locationStr+"width=400,height=1000,toolbar=no,status=no"); הבעיה היא שבFF זה עובד באופן תקין בIE זה פותח חלון רגיל ומתעלם מהמאפיינים (גודל וכו..)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by MasterGal,

שלום חברים, אני מנסה ללא הצלחה לרשום בקוד PHP, שליחה של נתונים מform רגיל ב html למייל הפרטי שלי באמצעות php. השרת שאני מאכסן את האתר הוא שרת unix תומך php. יש אפשרות שאני לא עושה משהו נכון? צירפתי את הקוד ה PHP ואת הקוד ה HTML שרשמתי למטרת הטופס.. אשמח אם תעזרו לי אני משתגע... PHP Code: (sendmail.php) <?php /* Detail of Subject and My email Adrress */ $emailSubject = 'You have a new Email from: |'; $webMaster = 'gal22_5@walla.co.il'; /* Details from the customers */ $nameField = $_POST['name']; $emailField = $_POST['email']; $PhonenumberField = $_POST['Phonenumber']; $areaCodeField = $_POST['areaCode']; $emailCheckField = $_POST['emailCheck']; $phoneCheckFi…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מתוקף תפקידי בעבודה כ-DBA, אני אחראי בין היתר על כל נושא הגיבויים והשחזורים. עד לאחרונה כל הגיבויים על השרתים תוזמנו ע"י קבצי BAT שונים ומשונים. לאחרונה התחלתי לכתוב מחדש את הסקריפטים השונים ב-PowerShell אשר נותן יותר יכולות, גמיש יותר ובעיקר (כנראה) העתיד שאליו מיקרוסופט מכוונת. הורדתי המון דוגמאות קוד שונות והתקדמתי לא רע, אבל אני עדיין מרגיש שחסר לי קצת רקע בסיסי בPS. למשל: השימוש ב-|(pipe) שגיליתי במקרה וכו'. אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקור מידע אשר "מלמד מאפס" את הדברים הבסיסיים ב-PS. אני אשמח גם לקבל הכוונה לכל מה שקשור לשילוב של PS עם אובייקטים של SMO ובכלל עבודה מול SQL Server. כמו כן, האם יש אפשרות לפתח סקריפטים של PS בסביבת VS2008? לא מצאתי אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. אני צריך איזשהו כיוון בנוגע להורדת קבצים בעזרת שפת JAVA. וגם: האם זה רלוונטי באיזו שפה הדף כתוב? אני לא יודע אם זה JAVA SCRIPT או PHP... הנה לינק לדוגמא: http://ichart.finance.yahoo.com/table.csv?s=PICO&d=0&e=7&f=2009&g=d&a=2&b=21&c=1991&ignore=.csv שנלקח מהדף: http://finance.yahoo.com/q/hp?s=PICO את הפרמטרים של הבקשה להורדה כבר הבנתי, אבל אני לא יודע באלו אובייקטים להשתמש. עשיתי חיפוש כאן בפורום, והמון חיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו שמקדם אותי למטרה. אני מודה מראש לכל העוזרים! לילה טוב. אודי.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by IlanF,

אני רוצה להסיר את כל התווים מ string שלא נמצאים בתוך מערך char. לדוגמה יש לי דבר כזה: string userInput = "abcaa/1%2ascds24%)"; char[] goodChars= {'a', 'b', 'c', 'd'}; אני רוצה להסיר מ userInput את כל התווים שלא נמצאים ב- goodChars. יש דרך פשוטה ומהירה לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עדיף שיהיה בלי פרסומות

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. אני מנסה להכניס לתוך תיבת טקסט את כל הקבצים שנמצאים לי בתקיה מסוימת, for (int i = 0; i < arrFilesName.Length;i++ ) tt.Text += arrFilesName[i]+"/n"; אבל זה מביא לי את כל הנתיב של הקובץ ואני רוצה רק את לשם הקובץ, מהי הפונקציה לכך?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  19. יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by E-R-P,

אני צריך לכתוב תוכנית רקורסיבית אשר מקבלת מערך של המספרים שלמים ומחזירה את האורך של התת סדרה העולה הכי ארוכה במערך. יש לי רעיון והוא כך f(i)- מוגדר להיות תת הסדרה הארוכה ביותר עד האיבר i f(1)=1 f(i+1)=max{f(j)|1=<j=<i and A[j]<=A[i+1]} אוקיי זהו הפיתרון תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. יש לי פונקציה ב PHP שבודקת אם יש משתמש רשום באותו השם בטבלה. היא בודקת בשני אופנים לפי משתנה שאני מקבל. בעקרון בפונקציה עצמה לא אמורה ליהיות בעיה, אבל משום מה שאילתת הSQL לא מתבצעת... (זה נכנס לחלק של ה die) יש לי באותו הדף שאילתא נוספת שדווקא כן מתבצעת (הכנסה לטבלה). אם יש מישהו שיכול להאיר את עיני בנוגע לבעיה כאן אני אשמח... כנראה זה הלילה ללא שינה שדפק לי את המוח שאני לא מצליח פתאום להריץ שאילתא פשוטה כזאת function searchUser($uname, $pass, $meth) { $query = "SELECT * FROM users"; $result = mysql_query($query, $db_link) or die(mysql_error() . '<br /> '. $uname.' '. $pass .' '. $meth .'<br />cannot select from database'); while($row = mysql_f…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by ROEY--1,

שלום לכולם.. מדובר במשחק בול פגיעה... יש לי תוכנית מסוימת בנויה עם PROTTYPES ו MAIN ..כאשר אני אמור לכתוב את תוכן 8 הפונקציות הנתונות ללא שום מגע בתוכנית ה MAIN הנתונה... ישבתי ימים רבים על התרגיל אח יש מספר בעיות... הראשונה היא בפונקצייה הראשונה כאשר יש בעיות בין הקריאה ככל הנראה של המחרוזת מהמשתמש... צירפתי את שני הקבצים.. תודה למי שעוזר...... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orninyo,

שלום מישהו יכול להסביר לי בעברית את ההגדרה שבתמונה המצורפת? ולתת רעיונות איך לעשות את זה בזמן O(n) ו- O(n^2) ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. התחלתי ללמוד MCPD באוניברסיטה הפתוחה ואני מתקדם בקצב איטי יחסית מכיוון שאין לי ידע קודם בתכנות . הקורס מתמקד בכל הנושא של C# ו ASP.NET ואני מעוניין בעזרה בשיעורים פרטיים בתשלום. אני מנתניה וניתן ליצור קשר בטלפון 0543016089 תודה

25. Started by מאור247,

אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים