עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Eddiebrava,

שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לבד PHP יש לי ידע בסיסי בשפת C++ ז"א שאלגוריתמיקה לא הבעיה שלי מישהו יכול להציע לי ספר טוב מהבסיס של PHP ללמוד לבד ממש מאלף של ה PHP?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם.. אני רוצה ללמוד לבנות אתרים אבל ממש ממש הספקתי להתבלבל מכל השפות הקיימות, html למדתי והתנסתי בזה מעט בבניית אתר ניסיון אחד,וcss למדתי מעט כדי לבנות אתר פשוט יחסית, לצורך העניין נגיד אתר עם כמה כפתורים שנגיד אני מצביע עליהם ואז הם משתנים נגיד ברק כזה שעובר עליהם, האתר עצמו יהיה מעוצב מ psd שעיצבתי, ושאני יכנס לקטגורית תמונות אז יהיה לי תמונה אחת גדולה ו2 חיצים שאני ילחץ עליהם זה יעביר לי תמונות או משהו בסגנון הזה רק רצת יותר טוב.. מה אני צריך ללמוד?

• 46 תגובות
    • 10.9k צפיות
  3. היי, הנה משחק שתכנתתי לא מזמן(<_< לפני חודשיים!), הוא מבוסס על שולה המוקשיים והוא אונליין הפעם,אחד צריך להיות הסרבר ואחד הקלינט(כמובן). הקלינט צריך לשים את הIP של הסרבר בקובץ Configuration.txt בשורה הראשונה (לא לשנות את הפורט שמתחת,משהו לא הלך לי שם ואין לי כוח לתקן,בעיקרון המשחק משתמש בפורט 2000). המשחק תוכנת עם C++ ועם הספריה SDL למי שתוהה. אז הנה ההורדה: http://rapidshare.com/files/124406928/MineSweeper_Online.zip.html לי אישית עבד המשחק ושיחקתי עם שני מחשבים,אם למישהו יש בעיה עם המשחק בבקשה לרשום לי פה שאני אוכל לתקן אותה למשחקים הבאים שאני אכין. תהנו~.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. האם אפשר לסרוק מהמדפסת דרך html js או אפילו batch או שכדי לי לנסות ב java or c זה לשימוש מקומי בלבד hp officeject pro 6830

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אני צריך לעשות 2 דברים: 1)לאפס כל [grade] בטבלת grades שקטן מ [min grade] בטבלת subjects ע"פ קישור ה [subject] שמופיע ב grades. אני לא מצליח להשתמש בקישור הזה, כל מה שהצלחתי היה לגרום לכך שכל מה שקטן מה [min grade] הכי קטן יתאפס. 2)לעדכן את [new grade] בטבלת grades ע"פ מכפלה שלו ב [multiply] מטבלת subjects חלקי [hours] מטבלת courses. אני לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך (במיוחד לא ע"פ נתונים ע"פ קשרי גומלין כמו ב1). זה דרש ממני כוחות נפשיים רבים להשפיל את עצמי ולכתוב לעזרה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. באיזה שפות כתובות מערכות הפעלה ותוכנות יציבות בעלות שם?? אני מעוניין לדעת באיזה שפת תכנות כתובות התוכנות : windows vista, windows XP, Linux, firefox, openoffice, office 2003, Zone Alarm

• 20 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. Started by SaarD,

היי, אני רוצה ליצור תפריט צד בעברית ע"י JS, אני מבקש הסבר ממישהו שכבר עשה בעבר ולא להעביר אותי לדף באנגלית שנותן לי דוגמא של CSS באנגלית כי זה לא מסתדר עם העברית. פירוט: כאילו ב mouseover על אחד הלינקים יפתח מצידו השמאלי (התפריט בצד ימין כמובן.. כי הדף בעברית) בעצם המשך לתפריט למשל חומרה >> דיסקים קשיחים >> ניידים >> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by maverick,

ברצוני לדעת מה השיטה הטובה ביותר לאסוף מידע ממשתמש. אני יודע איך ליצור את הטופס אבל איך אני מאחסן את המידע? האם צריך להתשמש ב-ASP, PHP או javascript? אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  9. Started by Alex89,

אני מחפש מנוע טוב, כמו E107, שיהיה נוח בעיקר לגלרייה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by MoSQuiTo,

איך אני יכול לתזמן עמוד מסויים שלאחר נגיד 5 שניות בצורה אוטומטית יעבור לעמוד אחר? באמצעות JS או HTML.

11. Started by alex15,

אני רוצה מידע קצר על ההנדסאי תוכנה איזה שפות הוא לומד כמה שנים ובאיזה תוכנות הוא משתמש ובאיזה אוניברסיטה או מכללה אפשר ללמוד .

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by xdr,

שלום לכולם, אני לומד לימוד עצמי באתר מסויים JS. אני נותן פה דוגמא של קוד שהכנסתי בקובץ ב visual studio, שמרתי אותו בתור קובץ JS על הדסקטופ ואחרי כן הרצתי אותו. הקובץ נתן שגיאה. אני בטוח שיש משהו בסיסי שחסר לי, שאולי באתר בו אני לומר הקומפיילר לא מתייחס אליו. תודה על עזרתכם, הנה קטע הקוד: [LEFT]// Write your code below! // Write your code below! var answer = prompt("Enter a number from 1-100"); console.log("test"); switch (answer) { //case answer(isNaN(answer))===true: // console.log("Error: Input is not a valid number."); // break; case answer > 100: console.log("Error: Input is higher than 100."); break; case answer < 1: console.log("Error: Input is lower …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי טבלה שאני צריך לשלוף ממנה רשימה של כפילויות בעמודה title הטבלה במסד נתונים נראית כך: עכשיו אין לי בעיה לשלוף את הכפילויות ולספור אותם עם השאילתה הבעיה שלי היא שאני רוצה לספור את הכפילויות רק במידה ו- isdeleted הוא 0 לכן כרגע יש לי לולאה כזאת שמציגה את הכפילויות בטבלה: *שמתי לב שחסר סוגריים בסוף addToTable אחרי שהעלתי את התמונה, בקוד שלי זה כתוב נכון יש דרך לייעל את זה כדי שאני לא אצטרך להריץ כל כך הרבה שאילתות בלולאה? **מצטער על התמונות, המערכת של הפורום משום מה מבלגנת את הקוד אפילו שאני מכניס אותו לתגיות קוד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yossi21,

אני מנסה ליצור כותרת לאתר שלי ואיפסתי את ה-margin של ה-body, אבל עדיין יש רווח מלמעלה. איך אני נפטר מזה? תודה מראש. HTML CSS אני מעוניין שלא יהיה רקע שחור מעל הכותרת, רק מתחתיה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by moskitos,

התרגיל שלי הוא: Account class: Write a class for "Account". The class will contain the following fields: The first account number will be 1000, and every new account will get the next number. For this add a static field to Account class that will hold the last account number so far. Also add a static method that will initialize the field to 1000. התחלתי לרשום משהו ונתקעתי במתודה שאמורה להחזיק את החשבון האחרון שנפתח ולא ממש בהנתי מה רוצים ממני במתודה האחרונה בתרגיל: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T295 { public class Account { public int AccountNumber; //set new account public void setAcco…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. Started by benx,

שנה שעברה לקראת סוף השנה המורה אמר שנבנה איזה תכנית נחמדה מה שבא לנו אז החלטתי לבנות איקס איגול, המשחק בנוי בצורה שכל אחת מ-9 המשבצות ממוספרת מ-1 עד-9 והמשתמש בוחר מספר ושם מופיע איקס, לאחר מכן התור עובר לשחקן עיגול, הוא בוחר מספר וכן הלאה עד שיש שורה או אלכסון והמשחק נגמר(כמו ה-NUMPAD במקלדת) למעשה זהו מערך חד מימדי בגודל 9, ונתונים הצירופים שצריך כדי לנצח (למשל 1,4,7 או 1,2,3) הכל עובד מצויין, אבל יש בעיה בבדיקת קלט, לפני שאני מכניס איקס או עיגול למשבצת, אני רוצה לוודא שהיא ריקה ואין שם איקס או עיגול, וכאן הבעיה. m הוא המערך שאותו אני רוצה לבדוק. N defined as 9 הנה שורות הקוד הרלוונטיות : void input_check(int m[N], int num); void main() { printf("Player X \n"); …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by barp12,

כותרת

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום מכירים את האתר draw.io? http://www.draw.io/ זו בעצם אפליקציית web ממש נוחה, ליצירת תרשימים למינהם. (בדומה ל-Visio של מיקרוסופט) אחרי שבדקתי המון תוכנות ל-Windows, הכי נוחה שמצאתי למטרה הנ"ל היא דווקא לא תוכנה ל-Windows, אלא אפליקציית web. הסיבה שהיא כל כך טובה היא נוחות השימוש בה. א תנסו לעבוד איתו, ותשוו תוכנות אחרות לאותה מטרה, תראו איך שהיא פשוט לוקחת את כולם בקלות. לצערי הרב, החברה שכתבה את זה לא כתבה גרסא שרצה פשוט על מחשב רגיל, שאין בו חיבור לאינטרנט (לדוגמא כשאתם עם לפטופ ומחוץ לבית) והייתי מאד רוצה לעבוד עם התוכנה שלהם, בלי להצטרך להיות מחובר. כיוון שזה מבוסס JavaScript, רציתי לשאול מישהו שמבין בפיתוח web: האם זה מעשי? כמה זמן ייקח לי להמיר את זה למשהו שרץ על…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. הפעולה קולטת מספר שלם X, ומדפיסה משולש של כוכביות ובו X שורות. בשורה הראשונה תהיה כוכבית אחת , אח"כ 2 וכו'. למשל עבור הקלט 4 יודפס: * ** *** **** זה הפעולה שאני עשיתי: public static string stars(int num) { return starshelp(num, num); } public static string starshelp(int num,int num2) { if (num == 0) return ""; else for (int i = 0; i < num2 + 1 - num; i++) { Console.Write("*"); } Console.WriteLine(""); return starshelp(num - 1,num2); } הפעולה הזאת עובדת כמו שצריך , אבל יש בעיה אחת בתרגיל אמור לכתוב פעולה אחת ואני כתבתי 2(כתבתי גם "פעולת מעטפת " כדי שהמשתמש לא יצטרך להכניס את המספר פעמי…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by aaviran,

יש לי מסד נתונים בקובץ Access שאני רוצה להגן עליו, כך שאם יקלידו את הכתובת שלו בשורת הכתובת אנשים לא יוכלו להוריד אותו. איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bdoron,

אני לא סגור כל כך על מה הפקודה LEA מבצעת ואני אשמח אם מישהו יסביר לי הסבר פשוט..

• 2 תגובות
    • 8.4k צפיות
  22. Started by DavidBD,

שלום לכולם, קיבלתי תרגיל לתכנות שרת HTTP שממתין על פורט 80 לחיבור ואמור לקבל מחרוזת מסויימת מהלקוח לצורך העניין. הקוד שלי הוא כזה: from socket import * server_s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server_s.bind(('0.0.0.0', 80)) server_s.listen(5) while(1): (client_s, client_addr) = server_s.accept() rcv = client_s.recv(1000) cmd = rcv.split(' ') client_s.sendall("a") client_s.close() משום מה, ברגע שאני מתחבר דרך ה-CMD בצורה הבאה: telnet localhost 80 השרת לא ממתין לקבלת המחרוזת מהלקוח, כלומר, אני מקבל ישר a וConnection Lost. אציין שהידע של בפייתון הוא בסיסי בהחלט (בעבר תכנתתי בשפות שונות, פייתון רק התחלתי ללמוד ע"מ להבין את החוברת - כך שאם למישהו יש מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by samerk,
    • 0 תגובות
    • 407 צפיות
  24. Started by eliom,

[h=4]אפשר בבקשה הסבר על ההוראות האלו?.אני לא מצליח להבין את זה.תודה.[/h]1. נניח שפעולת החיבור בעלת קוד 5, ונניח שאנו רוצים להוסיף לתוכן אוגר B את הערך 3: B¬B+3. ההוראה בשפת מכונה : [TABLE] [TR] [TD]3 [/TD] [TD]B [/TD] [TD]5 [/TD] [/TR] [/TABLE] 2. נניח שקוד פעולת החיסור הוא 8. לביצוע 6 - A תבוצע הוראת המכונה: [TABLE] [TR] [TD]6 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]8 [/TD] [/TR] [/TABLE] 3. נניח שפעולת ההעתקה/הצבה בעלת קוד 6. אנו רוצים לבצע את הפעולה C¬A. [TABLE] [TR] [TD]A [/TD] [TD]C [/TD] [TD]6 [/TD] [/TR] [/TABLE] 4. נדרש לבצע 2 פקודות: הוספת 21 לתוכן אוגר A : A¬A + 21. העתקת תוכן אוגר A לאוגר C : C¬A. ההוראות: [TABLE] [TR] [TD]21 [/TD] [TD]A [/TD] [TD]5 [/TD] [TD]1. [/TD] [/TR] [T…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shvebish1,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ( כבר שברתי את הראש שעות על זה ) אני רוצה לכתוב תוכנית שהמשתמש מכניס מספר ורק בעזרת לולאות (ללא מערכים וללא מחסניות) לרשום כפלט את כל המספרים השונים זה מזה וכמה פעמים הם מופיעים .... לדוגמא: המספר 12340001 הפלט יהיה : 1 - מופיע 2 2 - מופיע 1 3 - מופיע 1 4 - מופיע 1 0 - מופיע 3 תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.