עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by IlanF,

אני מחפש רכיב SCP חינמי לדוט נט. מצאתי כמה כאלו, אבל הם בתשלום. ולי אין ממש תקציב לשלם על משהו כזה... למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אולי יש למישהו איזה רכיב חינמי?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by sergei0202,

שלום, ברצוני ללמוד לבנות משחקי מחשב(כמו משחקי הפלייסטשן)..אני מעוניין לתכנת את המשחק עצמו ואת הגרפיקה שלו. איפה ניתן לקבל על זה מידע? האם יש תוכנות מסויימות שניתן לעבוד איתן? האם יש אתרים שמלמדים איך עושים את זה? אשמח לקבל כל מידע אפשרי בנושא תודה מראש, SERGEI

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום לכולם. לאחרונה גיליתי ש GCC לא ממש הולך לפי הדרישות של הסטנדרטים ובעיקר (מה שנקלתי בו כרגע) זה הגדרת משתנה לא בתחילת בלוק. נכון זה נוח אבל כשאני מנסה לקמפל את אותו קוד בקופיילר אחר (של MS לדוגמא) אני מקבל 20-30שגיאות בקשר לזה, אני כן משתדל להגדיר בלוקים ולהגדיר משתנים בתחילת בלוק אבל לפעמים יוצא שלא. אז איך ניתן להכריח את GCC לבדוק את הנושא? ניסיתי -ansi ו -pedantic אבל זה כבר הגזמה, למה שקומפיילר לא יתמוך בהערות שמתחילות ב //, לא בא לי לשנות כמויות של הערות בגלל זה. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני משתמש ב-toolkit של גרפיקה שנקרא Coin3D שאמור להתממשק ל-VS ע"י ממשק שנקרא SoWin. הגדרתי את ספריית הקבצים ב-System environmental variables. כשאני מריץ תוכנית שבניתי לנסיון הכל מתקמפל כמו שצריך בלי שגיאות, אבל אחרי שאני מריץ את התכנית עם F5 אני מקבל הודעת שגיאה שאחד מקבצי ה-dll חסר. עכשיו אותו קובץ נמצא בספרייה שהוגדרה כבר. האם יש מקום מסוים ב-VS שצריך להגדיר בו ספריות שבהן צריך לחפש את הקבצים האלו? הידע שלי ב-VS כמעט אפסי, אז זה כנראה משהו מאוד בסיסי ששכחתי לעשות, שלא צריך בשבילו להכיר את ה-toolkit הזה ספציפית. אני אשמח לכל הכוונה שהיא!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by intel suck,

יש לי בעיה בתרגיל JAVA תרגיל מס' 9 מהשאלון של 2006 זה התרגיל: נתון מערך דו מימדי שאיבריו הם 1,0 רצף של איברים בשורה או עמודה שמכילים את הספרה 1 הוא שרשרת אורך השרשרת הוא מס' האיברים שמכילים את הספרה 1 איבר במערך יקרא מוקף אם הוא מכיל את הספרה 1 וגן אורך השרשרת בשורה שבה הוא נמצא שווה לאורך השרשרת בעמודה שבא הוא נמצא יש לספור את מס' האיברים המוקפים אני פתרתי את התרגיל ככה: import jeliot.io.*; public class MyClass { public static void main() { int [][]a= new int [10][10]; int sumr=0; int sumc=0; int count=0; for (int i=0; i<a.length; i++) { for (int j=0; j<a[i].length; j++) { a[i][j]=Input.nextInt(); } } for (int i=0; i&…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ElemenTal,

איך יוצרים חלון קופץ לתמונה או סרטון ? חלון שאין לו את הגבולות של ה EXPLORER והוא לא נחשב כחלון חדש אלה חלק מהדף ! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. Started by girl20,

שאלה קצת טיפשית, אבל מה ההבדל מה PHP לוקאלי לPHP מרוחק? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

דוגמה: <html> <body> bblablabla כאן ייכנס עמוד חיצוני </body> </html> תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. אני רוצה שהיא תחליף אוטומטית סיסמא כל 24 שעות בשעה 12 בלילה את הסיסמא היא תבנה לפי נוסחא מסוימת שמבוססת על התאריך היומי, למשל, התאריך של היום פלוס 25 פחות 3 נגיד ככה: התאריך של היום הוא : 10.2.09 100209 כפול 25 = 2505225 - 3 = 2505222 זאת הסיסמא היומית משהו בסגנון הזה, אולי אפילו יותר פשוט ובנוסף גם לבנות קובץ שאותו אני ישים במחשב שאני יודע את הסיסמא שלו ואותו קובץ יחשב לי את כל הנוסחא ויוכל להגיד לי מה הסיסמא של המחשב הנעול. התיעצתי עם כמה אנשים מפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392744.0

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  12. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

נגד העתקת תמונות בעיקר. וגם בפיירפוקס למשל אפשר לגרור תמונה לשורת הכתובת ואז אפשר לשמור את התמונה. יש אפשרות שגם אם גוררים תמונה לשורת הכתובת, המשתמש יקבל כתובת אחרת? לא אכפת לי אם יראו את המקור דרך הקוד, רק חשוב שזה לא יהיה נגיש בדרך אחרת חוץ מהקוד. זה ממש חשוב. תודה לעוזר/ים (שניצל ושניצל) 8)

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by Itai Amit,

שלום לכולם. אם מישהו יוכל לעשותאת השאלה הבאה זה יהיה נחמד השאלה: נגדיר מערך כמערך "מדרגה" אם ערכיו מקיימים את התנאים הבאים: יש בו ערכים זהים בזוגות. כלומר הערך הראשון זהה לערך השני, השלישי ולרביעי, וכן הלאה. קיים הפרש זהה בין הזוגות הזהים וההפרש הוא מספר חיובי גדול מ-0. דוגמא למערך מדרגה: [13][13][9][9][5][5][1][1][3-][3-] כתוב פעולה המקבלת מערך arr בגודל זוגי N ומחזירה את ההפרש בין המדרגות אם המערך הוא מערך "מדרגה", אחרת יוחזר 1-. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by רוטב,

במבחן נתון הקוד הבא ויש לומר האם הוא מתקמפל ומדוע. ב-Visual Studio מתקבלת שגיאת הקומפילציה "'initializing' : ambiguous conversions from 'D *' to 'A *'" ושאלתי היא - למה בדיוק? #include <iostream> using namespace std; class A { public: void print() const { cout << 'A' << endl; } }; class B : public A { public: void print() const { cout << 'B' << endl; } }; class C : public A { public: void print() const { cout << 'C' << endl; } }; class D : public B, public C { public: void print() const { cout << 'D'; } }; void main() { A *p = new D; p->print(); }

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך עזרה. נגיד ויש לי מבנה ובו שדות מסוימים כולל מצביע לתא הבא. ואני רוצה לקלוט בפונקציה ערכים מהמשתנה ולהוסיף את התא הזה לרשימה. נגיד ואני רוצה לעשות את זה 3 פעמים. אז איך אני אמור לעשות את זה? הכוונה שלי היא - אם אני יוצר מבנה בפונקציה (בכל פעם משלוש הריצות של הפונ') ואז מכניס אליו ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? או אם אני יוצר מבנה בmain ואז שולח אותו by adress לפונ' (3 פעמים בלולאה) ואז קולט ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? באופן יותר כללי, איזה מבנה שאני אצור ימות לי בסוף הפונקציה ואני לא אוכל להשתמש בו ברשימה ואיזה מבנה לא? האם תוכלו להסביר לי, כיצד הדרך הנכונה להוסיף איבר לרשימה- לדוגמא: struct pers…

16. Started by jackok111,

שלום, אני רוצה לעשות כפתור שיסגור לי את הדף הנוכחי שבו אני נמצא. אין לי בעיה שיסגר כל הדפדפן... מה שורת הקוד שצריכה להיות מאחורי הכפתור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by ElemenTal,

אני רוצה שהשגיעות בתוך הטופס הרשמה יופיעו לצד השדות. הכנתי ליד כל שדה DIV ריק ונתתי לו ID עכשיו השאלה איך אני מתיחס אליו בתוך ה JV שהטקסט יופיעו בתוכו ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by ikatz,

אני עושה פרויקט ב C# משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק הציעו לי לעשות את זה עם הפונקציה SERILIZE אבל הבעיה היא שמה שאני רוצה לשמור זה מסוג USER CONTROL והפונקציה הזאת לא שומרת USER CONTROL. למשהו יש תשובה בשבילי דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  19. שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by roma4k,

צהריים טובים, רציתי לדעת, האם כאשר פונקציה מקבלת מחרוזות זה משפיעה על הסיבוכיות שלה? למשל בקוד הבא: int begins_with(char *s1, char *s2) { while (*s1 && *s2) { if (*s1 != *s2) return 0; s1++; s2++; } return (*s2==0); } האם בחישוב סיבוכיות מקום יש צורך לקחת את אורך החרוזות או שהסיבוכיות מקום היא סדר גודל של 1? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 13.9k צפיות
  21. Started by nir_sela9,

שלום לכולם... אני צריך לעשות תוכנית הבודקת אם המערך הוא ריבוע קסם ב-c#. עשיתי את התוכנית והיא פועלת אבל רציתי את חוות דעתכם אם התוכנית יעילה עד ככל שאפשר או שישנה אפשות ליעל אותה עוד הינה הקוד להורדה בנופאד כדי שהיה יותר נוח: http://uploading.com/files/E1DQ9W35/New Text Document.txt.html <a href=http://uploading.com/files/E1DQ9W35/New Text Document.txt.html>Download from Uploading.com</a> תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום לכולם !! אני בונה פרויקט ב-JAVA כיישום APPLET וברצוני להוסיף תמונה כתמונת רקע של הפרויקט כאשר התמונה שמורה לי בתיקייה הראשית של הפרויקט... מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף תמונה אשר תשמש כרקע בזמן הריצה של התוכנית ? איך מבצעים את זה ?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by ניר.,

קוד הפונקציה: private void printLeaves(int level, GameTreeNode node) { int player=participant; Point move = node.getMove(); ArrayList<GameTreeNode> children=node.getChildren(); Iterator<GameTreeNode> itChild=null; if(node!=null) { if (children != null) itChild=children.iterator(); if(level>0) { player = level%2==0 ? participant : presentBoard.opposite(participant); if(move != null) presentBoard.makeMove(player, move); } if(children!=null) { while(itChild.hasNext()) { GameTreeNode child = itChild.next(); printLeaves(level+1, child); } } else { System.out.println("Level…

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה נוראה מעצבנת! אני לא מבין איך אפשר לזהות אם יש מעגל בגרף לא מכוון אשר מייוצג על ידי מטריצת סימכויות. אני לא יודע פשוט לא עולה לי ראש האלגוריתם. תעזרו לי בבקשה [עריכה] צודק מי שאמר שמספיק לשאול שאלה והבעיה תפתר הנא הלגוריתמם שלי, הייתה בעיה שעשיתי z < size במקום z <= k int checkCircle(Graph *g, unsigned int i, unsigned int j){ int len; if(j > i){ unsigned int tmp = i; i = j; j = tmp; } len = graphAdjacent(g, i, j); //We have self cycle, get out if((i == j) && (len != 0)) return 1; //We already been there, get out if(len < 0) return 1; //In any ot…

• 4 תגובות
    • 24.9k צפיות
  25. Started by Jaman,

בתור תרגול עצמי החלטתי לכתוב תכנית שתפתור סודוקו. חשבתי על אלגוריתם שצריך לדעתי לפתור כל סודוקו בעל פתרון יחיד שלא צריך לנחש בו, וישמתי אותו, אך אבוי, הוא לא עובד כצפוי. הרעיון הוא להתחיל מזה שבכל משבצת ריקה יכולים להיות הערכים 1..9. א"כ עוברים על הלוח, וכל פעם שמגיעים למשבצת מסויימת שידועה לבטח - לעבור על כל השורה, הטור, והריבוע שמכיל אותה, ולמחוק את האפשרות בכל המשבצות האחרות לקבלת אותו ערך כמו שלה. אם במהלך מחיקות הערכים מתקבלת משבצת בטוחה - להפעיל רקורסיבית את פונקצית המחיקה. הכל טוב ויפה, אבל משום מה, מה שכתבתי לא עובד בפועל . אשמח אם מישהו יעבור על התוכנית ויעזור לי למצוא את הבעיה. הצלחתי לצמצם את מקור הבעיה לפונקצית העזר remove_options, כך שאין צורך להתעמק בפ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים