עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי

2. Started by jeger01,

שלום חברים, אני מכין אתר אבל כאשר הפכת את ה"כפתורים" שבצד האתר לקישורים יש בסביביהם ריבוע קישור ,ואני רוצה לדעת איך אפשר שזה יעלם? שלא יראו את הריבוע קישור.. תודה צירפתי תמונה שזה יהיה ברור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. יש לי תוכנה הכי פשוטה שיש, התחלה של משהו. בעבר עבדתי עם זה הרבה ולא היו לי בעיות. כרגע כבר בשלב הראשוני אני לא מצליח לייצר תקשורת בין שני מחשבים. זה הקוד שב'שרת': TcpClient tcpClient = null; try { tcpClient = server.AcceptTcpClient(); NetworkStream stream = tcpClient.GetStream(); int i; while ((i = stream.Read(bytes, 0, bytes.Length)) != 0) { if (BytesReceivedEvent != null) { BytesReceivedEvent(bytes); } } } finally { tcpClient.Close(); } וזה הלקוח: TcpClient tcpClient = new TcpClient(); tcpClient.Connect(ipEndPoint); Stream stream = tcpClient.GetStream(); stream.Write(bytes, 0, bytes.Length); tcpClient.Close() אני עו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kfir91,

אוקי אני מנסה להריץ ב jeliot קוד זה הקוד : class func { public static void main(String[] args) { Queue<Integer> que = new Queue<Integer>(); que.insert(2000); que.insert(17); que.insert(615); que.insert(9366); que.insert(48); System.out.println(secret2(que)); } public static int max(int n1, int n2) { if (n1>n2) return n1; return n2; } public static int secret1 (int n) { if (n/10==0) return n; return max ( n%10 , secret1(n/10)); } public static int secret2 ( Queue<Integer> q) { if ( q.isEmpty()) return 0; int x=secret1( q.remove()); return x + 10 * secret2(q); } } והוא מראה שגיאה כזאתי Syntax Error Line 7, Column 1: Express…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by amd@ati,

היי, הורדתי והתקנתי JDK. רשמתי command בהפעלה ונכנסתי ל- MS-DOS. ניגשתי לתקיה בא נמצא הקובץ. רשמתי את הפקודה - javac ואז את שם הקובץ .java . הדוס רושם לי שהפקודה לא מוכרת, מה יכולה להיות הסיבה? (באמת נכנסים ל- MS-DOS דרך command?) תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by elad12,

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. 8=2x+5y-3z אני רואה לראות את המשטח הזה ב MATLB ...אין אני עושה את זה ? במקרה הנל המשתנה הראשון והשני חופשיים ושהשלשי לא חופשי ..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by Aviv C,

אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shai2009,

שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by eli33,

אני צריך לוודא שנכנסים נתונים או ב DropDownList1 או ב DropDownList2 אבל לא בשניהם... איך אני עושה את זה עם Validation ? הבנתי כנראה שצריך להשתמש ב CustomValidator אבל אין לי מושג מה צריך לעשות שמה. כמובן שאני צריך שזה יהיה בצד הקליינט ולא בצד השרת.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by hag911,

לא רלוונטי

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ImFondOfComputers,

שאלה

14. כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by Epic,

איך שומרים קבצים במסד נתונים של MYSQL (הקבצים הם בעיקר סריקות/הקלדות של מסמכים)? חשבתי לבצע זאת בעזרת BLOB, אבל PDF של מספר עמודים לא עשוי לגלוש מהגודל המירבי של הטיפוס? בקיצור מה נהוג לעשות? חשבתי גם על אופציה אולי לשמור את הקבצים באיזו תיקיה ובמסד רק לשמור את המיקום שלהם. הבעיה שלי היא שאני בונה מערכת מבוזרת עם הרבה מחשבים שמריצים תוכנת לקוח ומחשב שרת אחד אחד. איך אני יכול באופן פשוט להעביר את הקובץ לשרת? (התוכנית נבנת ב-C# windows application .net 2.0)

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  16. Started by Atom,

שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  17. היי, אני רוצה ללמוד לעבוד עם חלונות ב-C/C++, ושמעתי על 2 האפשרויות האלו, האם ניתן לציין יתרונות וחסרונות עבור כל אחד ?

18. Started by chook_rl,

היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Lior4543,

יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ophir91,

שלום אני מתכנת בC# בתוכנה VISUAL STUDIO אני רוצה לעשות שדה חיפוש כזה כמו של גוגל ופייסבוק כזה שאתה מתחיל לכתוב בו והוא פותח נגלל כזה עם התוצאות שמתאימות לתחילת החיפוש שלך.... איך אפשר לעשות משהו כזה? אם איאפשר בC# אז באיזה שפה אפשר??

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by רן200,

שלום! אני מחפש אזו שהיא "תיבת טקסט" שתקשר בין המשתמש לדף אותו אני רוצה שהוא יראה. אוסיף עוד קצת: למשל שמשתמש רושם מספר או שם אז התיבת טקסט הזו מעבירה אותו לדף שאני קבעתי... (אני אכניס את הערכים ואם המשתמש רושם את הערך שאני הכנסתי אז הוא מועבר לעמוד שנקע מראש על ידי). תודה וחג שמח.... : )

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lilian,

הי לכם, יש לי שאלה כללית לגבי לימוד שפת תכנות. מכיוון שאני רוצה להשתלב בחברה המפתחת מכשור רפואי, אני רוצה להתייעץ אתכם איזו שפה כדאי לי ללמוד שמתאימה למכשור רפואי (לא לבניית אתרים). קחו בחשבון שאני יודעת לתכנת בשפת C. מה אתם מייעצים לי ללמוד? בגדול אני מתלבטת בין JAVA ,C#, .NET ד"א, אני מתכוונת ללמוד מספר, אתם מוזמנים גם להמליץ על ספר.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני צריך אותה לפרויקט ולא מוצא אותה. אם למישהו יש אני מאוד אודה לו.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by spinchicken,

מישהו יודע אם קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  25. Started by Cyron,

מישהו יודע להגיד לי איזה constructor's ואופרטורים נוצרים אוטומטית ע"י הקומפילר במקרה שאני לא מגדיר אותם ספציפי אני יודע ש- default ctor copy ctor assignment operator destructor פיספסתי משהו ?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים