עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by War-Hammer,

אם אתה יודע לבנות דף שחסום בסיסמא בבקשה צור איתי קשר באי סי קיו 85457299 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אנשים, אני צריך מעט עזרה עם קוד ב-C# לעריכת טקסט. הייתי רוצה קוד שיקרא קובץ טקסט שאני יצרתי (להלן -C:\xxxxxx.txt) ולאחר מכן בכל שורה ישנה מספר מסויים לאחר. למשל, שישנה כל ספרה 9 לספרה 8. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. זה בהחלט יקצר לי הרבה תהליכים. אפשר גם שהוא ישמור זאת באותו הקובץ, או שישמור זאת בקובץ חדש (את זה אני כבר יודע לעשות), אבל העיקר שיאכסן את הטקס המתוקן במשתנה כלשהו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התוכנית זורקת שגיאות שחסרים קבצים ושאר ירקות.. התוכנית משתמשת בדוחות (Data Reports) בשימוש עם Data Environment. התוכנית משתמשת במסד נתונים על בסיס ACCESS מה אפשר כדיי לפתור את הבעייה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Nurit2005,

לאחרונה בנייתי אתר ובו כמה קבצי פלאש כידוע קבצי הפלאש לא מופיעים בזמן הגלישה לאתר בפלאפון. אך משהוא אמר לי וגם לי זה היה נשמע מוזר, שיש איזה תוכנה מיוחדת או איזה קוד המאפשר לצפות בקבצי פלאש בפלאפון מבלי להתקין את תוכנת הפלאש. רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן אז מה השם של התוכנה או הקוד. בתודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eli33,

אני משתשמש בקומפילר ?Turbo C++ IDE והורדתי את הקובץ heb.com התוכנה עובדת רק שזה לא כותב לי בעברית זה כותב ג'יבריש מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, ברצוני לכתוב אתר עבור לקוח שירצה לעדכן אותו באופן תכוף, במקרה כזה,מה היא מה הדרך המקובלת לאפשר זאת? כלומר: נניח שיש לי אתר מעוצב ומוכן, אני בתור כותב האתר יודע איך להוסיף דף חדש\כתבה חדשה\מידע חדש כי אני מכיר את הקוד עם זאת ברור שזו לא הדרך המקובלת. בד"כ בעל האתר חסר נסיון בבניית אתרים. מישהו יכול להפנות אותי להסבר על כך ? חומר קריאה בנושא? או שמות של מושגים שאפשר לחפש תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by sharonp,

בוקר אור! זה עניין שאף פעם לא הבנתי כמו שצריך ותמיד נתקעתי בו - מצביעים חפשתי דוגמא, אם תמצאו אחד טובה יותר להתעסק איתה אני אשמח. void solveSqEq(double *x1, double *x2, double a, double b, double c) { double sqrt_delta = sqrt(b*b – 4*a*c); *x1 = (-b + sqrt_delta) / (2*a); *x2 = (-b – sqrt_delta) / (2*a); } זו למשל פונקצית עזר לתכנית שאמורה לפתור משוואות ריבועיות (לקוח מאיזה תירגול) אם נגיד נאתחל בפונקציית מיין x=7 אז נגיד שבמקום 2000 (אני מדמיין את זה בתור תיבה שיש לה מספר קיטלוג ובתוכה ה"סחורה" - הספרה 7) נמצא הערך של x -> 7 למה בפונקציית המיין אני שולח את x&? מה יקרה אם אשלח את x בלי סימן לפני? בפונקציה המצורפת, רשום x *. מה יקרה אם ארשום רק x ? ובגדול, x& …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by 114508534,

העלתי את המערכת לליקוס ואני לא יודע איך להתקין אותה . תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by y_i_c,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג קוד C או אסמבלר , לתקשורת של RS232 במחשב עם רכיב חיצוני? את הרכיב אני יודע לתכנת שיעבוד בפרוטוקול RS232 (מיקרו בקר PIC16F877A), אך כדי לחבר אותו לתקשורת עם PC אני חייב לתכנת את ה PC שידע לעבוד עם הפרוטוקול, אך אין לי מושג. א. אני לא יודע אם הפרוטוקול מובנה כבר במערכת ההפעלה, או שצריך לכתוב את פונקציות הזיהוי של ה START וה STOP, וכולי, ובנוסף לאיפה נכתבים הנתונים, להשתמש בפסיקה או לא צריך פסיקה, אלא רק לקרא מבאפר, כי אני צריך תקשורת דו כיוונית. (שמתי רכיב מתאם MAX-RS232 להמרת מתחים 12V-5V , אז מהבחינה הזו אני מכוסה) עידו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by michal81,

שלום, אני בונה יישום אינטרנט שבין השאר בונה ומציג תרשימי זרימה ושרטוטים באופי דינמי - כתלות בקלט מהמשתמש. איזו שפת תכנות מומלצת ליישום שכזה? תודה מראש, מיכל.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by TUCG,

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות פשוטות בהתפלגות במערכים חד-ממדיים בפסקל. אם יש לכם זמן לזה... 1. א. כתוב תוכנית אשר תייצר 50 מספרים אקראיים שלמים בתחום בין 1 ל-6 (כולל). התוכנית תספור ותדפיס כמה פעמים הופיע המספר 6. ב. הסבר במילים מה עליך לשנות בתוכנית שכתבת בסעיף א' כדי שהתוכנית תספור כמה פעמים מופיע כל אחד מהמספרים השלמים 1 עד 6. 2. בתחרות זמר מקומית משתתפים 10 שירים ממוספרים מ-1 עד 10. כל אחד מן הצופים מוסר בסיום התחרות פתק, ועליו כתוב מספר השיר שאותו בחר. מספר הצופים אינו ידוע. כתוב תוכנית הקולטת את המספר הרשום על פתקי הבחירה, ומחשבת עבור כל שיר את מספר הקולות שצבר. ספירת הקולות תסתיים עם קליטת המספר אפס. התוכנית תדפיס את מספרי השירים שצברו יותר מ-100 קולות.…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יצרתי קובץ ACCESS די גדול(29 מגה ללא נתונים) עכשיו הקובץ מיועד להיות על שרת מרוחק ומשם לעבוד עליו(יפתחו את הקובץ מהשרת יעדנו מה שצריך ויסגרו כולמר כול הנתונים ניגשים מהשרת). עכשיו בגלל גדולו העבודה מולו בשרת היא בלתי אפשרית(לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות וגם זה מצב טוב). נשאתי לחלק את הקובץ ל2 שחלק אחד הוא רק הטבלאות שלי ולקח אחד הוא כול הטפסים והדו"חות וכו'. כאשר את קובץ הטבלאות אני ממקם בשרת ואת קובץ הטפסים והדו"חות ממקם במחשב שמעוניין לעבוד בו(כאשר כול הטבלאות מקושרות). זה לא עזר במיוחד אולי עובד בקצת יותר מהר. עכשיו אני מחפש רעיונות(במידה ויש) מה לעשות? פתרונות כמו שדרג חיבור לשרת/למחשב לא יעזרו פה כי זה צבאי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, הוטלה עליי משימה במאלטב להלן : 1. Build GUI for simple audio player. Functions (Controls): - Open folder - Open specific wav file - Play - Stop - Next file - Exit 2. Compile your design into isolated apps (windows based) עבדתי שעות על הנושא והכי רחוק שהגעתי זה לטעון קובץ בודד ולנגן אותו בלי יכולת אפילו לעצור, וגם זה רק לזמן מוגבל (בגלל פקודת PUASE שרק איתה המוזיקה עבדה..) ניסיתי לעבוד עם ActiveX windows media player (זה קיים שם ב GUI) אך גם כאן ללא הצלחה. כמו כן גם חיפשתי ברשת המון ומצאתי נגן ענקי עם אפשרות לפלייליסט (צורף כקובץ ZIP) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו.. (וגם בגלל שהוא ענקי ומסובך יהיה ברור שלא אני עשיתי אותו ול…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אם אני רוצה לעשות השוואה בין 2 אובייקטים, איך אני עושה את זה? נאמר יש לי שני אובייקטים ששניהם מייצגים תאריך: אחד d1 והשני MyDate כל אחד מהם מורכב מאותם 3 תכונות: יום, חודש שנה (כולם מסוג אינטג'ר) נגיד ואני רוצה להשוות ביניהם בשביל לבדוק אם מדובר באותו תאריך, איך אני עושה את זה? זה בטח לא פשוט: if(d1==MyDate) תודה.. ---------------- לא מזמן למדנו בבצפר פעולות רקורסיביות אבל כבר שכחתי את העיקרון... אם מישהו יוכל להראות לי איך פותרים את זה (ללא לולאה של WHILE או FOR כמובן) כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם חיובי n ומחזירה את סכום המספרים השלמים מ-1 עד n תודה עריכה: לא משנה, הסתדרתי

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by bdoron,

אני מנסה למצוא את הנושא הזה של חיתוכים , שמעתי על המושג הזה והבנתי שזה בעצם ליצור תפריט שלוחצים בצד על לחצן ואז יוצא לי מהצד תפריט כזה .. הייתי רוצה לדעת איך קוראים לנושא הזה באנגלית כדי שאני יוכל ללמוד אותו, ואם יש מדריך בעברית מה טוב ועוד דבר, אני רוצה לעשות הכל בעצמי לא לעשות את זה באמצעות bootstramp

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by haimfish,

אהלן לכולם, כתבתי פוסט ראשון בנושא SQL SERVER INTERNALS, שמסביר על דברים בסיסיים בנושא שבו הרבה מאוד DBA'ים של SQL SERVER אינם מתמצאים יותר מידיי. קישור לפוסט -> היכן הרשומות שלי ?! אשמח לקבל תגובות/ביקורות על הפוסט. חיים פישנר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ליאור שמש,

שלום ראיתי שיש הצעות עבודה בכתיבתhtml ואני רוצה להתחיל לעבוד בזה התחלתי ללמוד html סיימתי את המדריך באתר וובמסטאר (http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=411) האם אני ברמה כזו שאוכל להתקבל לעבודה?ועם לא אז לאיזה רמה צריך להגיע ?ואיך להגיע לרמה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by o9009,

שלום אני רוצה לרכוש שרת ודומיין באתר http://www.godaddy.com/ השאלה שלי היא : א. איך מקשרים בינהם { בין הדומיין לשרת}? ב. איך מבצעים את ההגדרות הראשוניות {אם יש כאלה } ? ג. האם godaddy הם חברה אמינה והשרתים שלהם מהירים {אם מישהוא יודע }? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by orelzion,

אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yuvalm2,

האם קיימת דרך מקובלת לקחת תיקייה נתונה, ולשתף אותה דרך הרשת עם פייתון? אם התיקייה כבר משותפת, האם ניתן לקבל את מיקומה כפי שיראה אותה לקוח חיצוני? (כתובת מהצורה \\190.10.10.1\my_shared_dir\)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by maor18,

קיבלנו תרגיל שאלו הסעיפים שלו: א. כתוב פונקציה למיון מערך בסדר יורד. השתמש בהעברת פונקצית החלטה לפי שם. ב. חשב והדפס מספר פעמים שקראו לפונקציית החלטה במהלך התוכנית הדרישות הן לעשות פונקציות החלטה ולהשתמש בשלב מסוים גם בuasort. בנוסף לזה, אני גם מנסה להבין איך אני יכול בעצם לקחת את כל הסיטואציות (לצורך העניין, אם יש לי מערך חד מימדי או רב מימדי וכו') לגבי כל השאר, אני די תקוע הקוד שלי עד עכשיו נראה ככה: <?php declare(strict_types=1); function swap(&$a, &$b) { $temp=$a; $a=$b; $b=$temp; } function mySort($a) { $size=count($a)-1; //array lenght for($i=0;$i<$size;$i++) for($j=0;$j<$size;$j++) if($a[$j]<$…

23. שלום אני מעוניין לבנות שרת שיעבוד כקליינט סרוור בין תוכנה ל סרווור אני אוצה שיעבור שם נתונים כמו TEXT או קובץ. השאלה שלי עם זה מתאים לעבודה מול PHP ואפצי ..שהם טובים ל WEB האם הם טובים למצב כזה או שאני צריך לעבוד בצורה אחרת? תודה מראש GSM

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מחר מבחן על זה , ולא שאני לא מבין או משהו , שפוט רוצה הסבר נוסף , אז אם מישהו יוכל להביא פה כמה אתרים טובים בנוגע לפונקציית המספרים האקראיים RANDOM , שיביא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aloaloalo,

שאלה פשוטה ... מה הפקודה בשביל לפתוח נגיד את התקייה c:\temp הכוונה בשביל שהתיקיה תיפתח ויראו אותה ומה הפקודה למחוק קובץ מאיזה שהו תיקייה ... ? תודה ...

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.