עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. אני השגתעי כבר עם JAVA, סך הכל מנסה לכתוב לקבוץ, חוץ מזה שיש איזה 20 מחלקות שונות לזה אז גם אי אפשר לכתוב להתחלה של קובץ בלי לאבד מידע. אז איך ניתן להוסיץ מידע לקובץ קיים בתחילת הקובץ בלי שהמידע שהקודם לא ילך לאיבוד? ועוד שאלה שארצה לשאול: באיזה מחלקות כדי להתשמש בשביל: 1. רק קריאה מקובץ, 2: רק כתיבה לקובץ. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, יש לי 50 קבצי pdf ומנסה להמיר אותם לקבצי טקסט באופן איכותי. ניסיתי להשתמש בilovepdf ואקרובט רידר פרו. התוצאות לא היו משביעות רצון. לכן, פניתי לאוראקל מדלפוי, קרי ג'ימיני, ובקשתי עזרה. בהתחלה בנה לי תכנה עם בpython עם פונקצית Tesseract, להפתעתי התכנית רצה היטב (אני תכנתי בפעם האחרונה שלביסיק עוד היו מספרים בשורות) אבל לא הייתי מרוצה מהאיכות. ביקשתי פתרון אחר והוא הציע להשתמש ב Google Cloud Vision API. אחרי תלאות מרובות, הצלחתי לפתוח חשבון ולעשות את התכנה המבוקשת. אבל מקבל שגיאה: Vision API: [Errno 13] Permission denied: אני מנהל המערכת, כל ההרשאות נכונות, וניסיתי להריץ גם בתור מנהל. #import os from google.cloud import vision from google.oauth2 import service_…

3. Started by ~שירה,

כשאני רוצה להדפיס מחרוזת, אני עושה: li $v0,4 la $a0,str syscall # הדפסת מחרוזת מה יש ברגיסטרים V0, a0, איפה אפשר למצוא את רשימת הפקודות הללו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Artist,

רכשתי דומיין על מנת שייפנה לאתר ב google sites. אני משתמש ב CNAME כדי שיפנה את www.domainname לאתר שלי ב google sites, אני רוצה שגם מי שיכנס לכתובת ללא www או כל קידומת אחרת יופנה לאתר שלי שם. עד כמה שאני יודע, הדרך לעשות זאת היא למצוא אתר Hosting כלשהו וליצור שם עמוד HTML שיפנה לכתובת. האם יש אולי דרך יותר אלגנטית לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idan1836,

יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Nahum2,

ב C יכולתי ליצור מצביע למערך INTEGER ומצביע למערך BOOLEAN להצביע על אותו מקום בזיכרון וכך לעשות בנוחות גם פעולות ברמת ה BIT וגם ברמת ה BYTE איך אני מארגן דבר דומה ב CS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bdoron,

אני רוצה לעשות דף יצירת קשר , האם זה אפשרי לעשות את זה בhtml5? או שאני חייב לעשות את זה ב web form? יש לי ידידה שאני עושה לה אתר, והיא רוצה דף יצירת קשר.. בדרך כלל אני עושה את זה עם c# אבל אז זה דורש שרת iis ולא שרת איחסון רגיל...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. ערב טוב יש לי קומבובוקס המכיל אובייקטים מסוג צבע. כל רכיב מופיע כקוד הצבע שלו. לדוגמה לבן מופיע כ java.awt.Color[r=255,g=255,b=255] יש דרך לשנות את הטקסט שמופיע כך שבמקום הקוד יופיע פשוט white ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ola93,

אני צריכה לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת מערך ואת הגודל שלו ומחזירה 1 אם המערך הוא פלינדרום ו0 אם לא הבנתי שאני צריכה כל פעם לבדוק את 2 האיברים הקיצוניים רק שאני לא יודעת איך לכתוב את זה ברקורסיה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך לחלק מספר הקסה דצימאלי במספר שמתקבל ע"י דיאלוג InputBox ולהכניס את התוצאה לתוך משתנה. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by moskitos,

יש לי תוכנת WPF שמריצה קבצים ואני משתמש ב-BackgroundWorker, לאחר שכל הקבצים מסתיימים אני רוצה להציג בלייבל מסויים שזה סיים ולכן ממש בסוף הלולאה של ההרצה אחרי שהכל מסתיים עידכנתי את הלייבל אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: The calling thread cannot access this object because a different thread owns it ניסיתי גם ליצור THREAD נפרד שקורה לפונקציה פשוטה שהיא מעדכנת את הלייבל אבל אני מקבל את אותה השגיאה, איך אפשר להתגבר על זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Mazumotte,

שלום כולם אני צריך להציג תמונה בפאנל(למעשה קבעתי מחלקה שיורשת פאנל ואני מנסה לעשות שיהיה לה תמונה ברקע), ואין לו property של IMAGE. עכשיו אני מנסה לעשות public void GameBoard_Paint(PaintEventArgs pea) { Graphics grfx=this.CreateGraphics(); grfx.DrawImage(backImage,0,0); grfx.Dispose(); } זה מצייר את תמונה. עכשיו הבעיה היא שהhorizonta resolution וה vertical resolution של הIMAGE תמיד תקועים על 300, לבגלל זה התמונה לא מכסה אפילו 1/4 ממה שאני צריך. (הגודל המקורי של התמונה הוא 800X600 בערך). מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם (פעם ראשונה שלי פה, אני מתכנת מתחיל בJAVA ופה נראה לי פורום חי מספיק כדי לשאול שאלה כזו) אחרי שיצרתי קוד באקליפס אני רוצה לתעד אותו לקובץ גאווה דוק כשאני מבצע את הפעולה באקליפס הוא נותן לי הודעת שגיאה שזה תוכנה Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, ‏‏%1 אינו חוקי ביישום Win32‏ Cannot run program "C:\Users\שממשתמש\workspace\Sidra\src\Sidra.java": CreateProcess error=193, ‏‏%1 אינו חוקי ביישום Win32‏ כמובן שחיפשתי שאינטרנט לפני זה ומצאתי כמה עם הבעיה הזו בארץ ובחול אבל לא מצאתי פתרון מקווה שלא עברתי על איזה חוק של הפורום פה ותודה מראש על העזרה

14. Started by benor,

בתיכון למדתי פסקל ומאוד שנאתי את זה ולא הסתדרתי עם זה כך שבסופו של דבר עזבתי את זה. אני רוצה לתת צ'אנס נוסף לעולם התכנות ולבדוק האם זה יכול להתאים לי. כרגע, אני מעדיף לנסות ללמוד לבד מאשר לקחת קורס. מבחינה מתמטית - למדתי 3 יח' בביה"ס והתפיסה המתמטית שלי אף פעם לא הייתה מי יודע מה. מאיזו שפה כדאי לי להתחיל? יש ספרים או חומר מומלץ בעברית? יש לציין שעשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע למסקנה חד-משמעית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by razaviv,

שלום תביעו בבקשה חוות דעת על האתר שלי, מה צריך לשפר להוסיף לשנות תודה , אם האתר טוב. www.hypersonic.bryansoft.info תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן. אני נתקלתי בבעיה. בניתי תוכנה קטנה (Visual Basic) שמזהה לחיצה בשלט XBOX ושולחת מקש במקלדת לפי תו שרשום בbtnY.text: If currentStateButtons.Buttons.Y = ButtonState.Pressed Then My.Computer.Keyboard.SendKeys(btnY.Text, False) End If הבעיה היא, שעד שאני משחרר את לחיצת הכפתור בשלט, עוברת כחצי שניה ואני מסיים עם משהו כזה (נניח הגדרתי מחרוזת text בשדה btnY): texttexttexttexttext במקום שילחץ לי על המקלדת פעם אחת text איך אני פותר את הבעיה? אני משתמש בVisual Studio 2010.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני פשוט לא יודע איך לכתוב את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by waseemrkab,

שלום אני צריך עזרה בבקשה בכתיבת התכנית אני ממש תקוע ולא יודע איך אני ממשיך מכאן לא עובד לי הקוד ( אני לא מוצא אלגוריתם מתאים למצאית סדרות ולמנות כמה אחדים יש בכל סדרה ולמנות כמה סדרות שהן זהות התמונה צורפת וגם הקוד תודה רבה למי שעוזר https://pastebin.com/2RLS27nJ

19. Started by Aviv C,

אני חייב שתעזרו לי כי אני כבר מחפש פיתרון במשך שבוע. יש לי מערכת הפעלה XP SP2 Pro ושרת IIS. רציתי ללמוד PHP ולכן הורדתי את החבילה המתאימה ל- Windows גירסה 5.2.5 (אחרונה). התקנתי את החבילה על שרת ה- IIS. ה- PHP עובד מצויין והכל בסדר. עכשיו רציתי להשתמש במסד נתונים MySQL. הורדתי את הגירסה האחרונה של MYSQL והתקנתי אותה בלי בעיות. גם היא עובדת נהדר. כשניסיתי להתחבר ל- MySQL דרך PHP זה לא עבד. הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה- PHP ועם הקבצים libmysql.dll, php_mysql.dll, php_mysqli.dll ו- php_pdo_mysql.dll. ניסיתי להעתיק אותם לתקיית ה- System אבל זה לא עזר. ניסיתי עוד הרבה דברים אבל זה לא עוזר. בבקשה אם למישהו יש פיתרון בשבילי או לפחות מה עושים עם הקבצים האלה שיביא אותו כאן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני עובד עם API Winsock ב VB6 ובניתי תוכנה שמתקשרת עם שרת, שולחת מידע ואמורה לקבל בחזרה מידע. הקטע שהיא צריכה לעשות את זה חצי מליון פעם (חצי מליון פעם לשלוח מידע וחצי מליון לקבל). אם אני עושה את זה עם סוקט אחד, זה לוקח שנים (כל פעם לשלוח מידע, לחכות שהמידע יתקבל, לסגור תסוקט, לפתוח מחדש.... בחישוב שלי זה יקח המון שעות). לכן רציתי לזרז תקצב, לא להכפיל פי 2 אלה פי 100, לכן ניסתי לעשות את זה עם מערך של 100 סוקטים, שכל אחד שולח מידע ומקבל, אב קיבלתי את השגיאה הבאה: --------------------------- Microsoft Visual Basic --------------------------- Compile error: Constants, fixed-length strings, arrays, user-defined types and Declare statements not allowed as Public m…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by smalery,

היי, מישהו מכיר פונ' RANDOM באסמבלר שתכלול גם רנדומליות בין A B וC וגם בין 1,2 ו3 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TheReaper,

אני מחפש סביבות פיתוח ל 1.assembler 8086 2.pascal ואם אפשר אז גם לדעת איך כותבים סביבת פיתוח באנגלית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אני מתלבט בין שלושת אלה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sharon182,

תקנו אותי אם אני טועה, function name hiding זה למעשה מתן שם זהה אבל חתימה שונה (מס' ו/או סוג פרמטרים שונה) למחלקת בסיס ומחלקה נגזרת כדי שלא יפעילו בטעות פונק' של מחלקת האב מתוך מחלקה נגזרת ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Shasoosh,

בניתי אתר תחת השרת של Geocities והוספתי לו פורום תחת שירות של חברה בשם סוסיתא. הפורום עונה לדרישותי אך איני מעוניין בפרסומות שהם מציגים בדף הפורום, לכן אני מחפש פורום אחר, הכי פשוט שיש, נושא אחד, (לדוגמא כמו שכאן יש רק פורום של "אבטחה". איני מעוניין בריבוי נושאים, שכל משתמש יוכל להוסיף הודעה ללא הירשמות. מאיפה אני יכול להוריד לזה סקריפט מוכן? אני מעדיף ששפת הפורום תיהיה נתמכת על ידי Geo כמו Html או משהו כזה אבל אם אין אפשרות כזאת שפות אחרות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.