תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כתבתי סקריפט שאמור להוסיף +1 לשורה במסד בכל פעם שלוחצים על הקישור. הפעולה לא מתבצעת אך אין הודעת שגיאה. אשמח לעזרה: <a href="?do=goodrank&id=<?php echo $row['ID']; ?>">התגובה עזרה לי</a> | <a href="?do=badrank">התגובה לא עזרה לי</a> <?php if ($_REQUEST['do'] == "") { $_REQUEST['do'] ==""; } if ($_REQUEST['do'] == "goodrank") { $goodrank = $row['good']; $newgoodrank = $goodrank++; $rankid = $_REQUEST['id']; mysql_query("UPDATE 'comments' SET 'good' = '$newgoodrank' WHERE 'ID' = '$rankid'"); } ?> תודה! יונתן.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני כותב צאט בשיטת לקוח-שרת, שאלה שלי זה איך אני בודק שהמשתמש שהתחבר באמת משתמש בקליינט שלי ולא התחבר דרך טלנט למשל? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך כותבים את הדברים הבאים: לשלוף תאריך מטקסט-בוקס (dd/mm/yyyy) לתוך משתנה להוסיף 10 חודשים לתאריך לשלוף את השנה בלבד ולהפוך אותה ל int לשלוף את החודש בלבד ולהפוך אותו ל int
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) איך ניתן לייצר משתנה מסוג int אך שיכיל רק 2 ספרות וגם יוכל להתחיל בסיפרה אפס? (למשל 00, 01, 02 ..) 2) איך הופכים שבר עשרוני לשבר פשוט (רגיל) כך שהמשתמש יוכל להבין? (למשל 1.333 יוצג כ- 1/3) תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להיתקל בDark GDK שאם הבנתי נכון בשיתוף עם מיקרוסופט (http://gdk.thegamecreators.com/), הנושא התחיל לעניין אותי, רק לאחרונה התחלתי ללמוד C (למרות שגם לפני היה לי ניסיון מועט מאוד עם השפה הזו) ולהפליא הבנתי את כול הקודים שיצא לי להיתעמת איתם בכמה משחקים בלי שום בעיה (אני משער שזה בגלל שיש לי שליטה בשפה אחרת, אחרי הכול לדעתי אם יש ידע בשפה אחת, זה לא קשה לעבור לשפה אחרת רק צריך לדעת את צורת הכתיבה). השאלה היא, האם זה תיכנות ברמה הממוצעת או האם הרמה של התיכנות היא ברמה פשוטה רק בכדי שיהיה לי קל להכין משחקים בלי להיתעסק עם הדברים האחרים? תמיד התעניינתי בתיכנות משחקים ואני רוצה להתחיל ללמוד על זה אבל אני לא רוצה להישתמש בDark GDK אם זה ברמה של תיכנות…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אלהן, אני לומד פה למערכות זמן אמת (עובר על החומר בין היתר) ועליתי על משהוא שרציתי לשאול עוד כשגיליתי את זה אבל שכחתי למשהוא. בכל מקרה כאשר מתרחשת פסיקה המעבד דוחף 3 דברים למחסנית: TOP | IP | ---------- | CS | ---------- | FLAGS | ---------- לעמות זאת עם פסיקת חילוק שגוי (פסיקה 0) החל מ 286 הוא דוחף במקום IP את הכתובת של פקודה DIV. מה שמוזר שעד 286 זה היה רגיל (כלומר IP נדחף) למה החל מ 286 אינטל שינו את זה? מה ההיגיון בזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי שאלה שיש בה פונקציה ואני אמור לעקוב אחריה ולהבין מה היא עושה.. הפונקציה מחשבת כמה מספרים שונים יש במערך רגיל לדוגמא: {2,4,6,8,7,3,4,8,2} יחזיר: 6. הסיבוכיות של הפונקציה שהיתה כתובה היא o(n²) הם רוצים לכתוב אותה פונקציה רק כמה שיותר יעילה(לא רשום באיזו סיבוכיות) עכשיו השאלה שלי האם ניתן לפתור את השאלה בסביוכיות o(n)? האם יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאני שואל אני יסביר קצת על הרקע בשפות התוכנה שלי כדי שתוכלו לכוון אותי קצת יותר. יש לי ידע רחב ב- vb5/6 html,javscript,asp,php,sql וידע שטחי ב- c\c++ .net למיניהם ובשלל שפות (אבל שטחי) אני רוצה להתחיל להתמקד ב java רציתי לשאול תחילה על מה אתם ממליצים בתור התחלה. במה צריך להתמקד כדי שיהיה בסיס טוב . באיזה תוכנה כדאי לעבוד ומתי ? ואיזה עזרים יש . אני יותר מאשמח לכל מי שיעזור לי ושיהיה לנו לילה "בכיף"
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם נסיתי לפתור תשאלה אך לא הצלחתי להגיע לסיבוכיות קטנה יותר מ o(n²) האם למישהו יש רעיון לפתור בסיבוכיות יעילה יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום שלום ובוקר מצוין לכולם, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי BYTE שחלק מהסיביות בו משמשות לי דגלים, אני מחפש דרך לפנות לBYTE כמערך סיביות. מצאתי אובייקט שנראה מבטיח ונקרא "BitArray" המציג סיביות כמערך בוליאני, אך אני לא מצליח "לטעון" לתוכו את הByte שלי.. כמו כן, הייתי רוצה להמנע משימוש באופרטורים ביטים (OR AND) (בכל זאת C#..) אם מישהו מכיר את האובייקט הנ"ל, או אחר אחר שיעזור לי, אני אשמח לקבל את עזרתו. תודה, חן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לחצנים שנוצרים דינמית. אני רוצה שהם יגיבו ללחיצה ימנית של העכבר. איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לבנות תוכנת העברת הודעות והייתי מעוניינן לדעת איך אני יכול לבצע זאת באמצעות העברה ישירה מIP ל IP בASP.NET עם #C
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר אינטרנט ואני רוצה סקריפט שלא יתן לראות את מקור הדף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בונה אתר צבאי, ומחפש קוד שלם שניתן לשנע לתוך מערכת סגורה. כל הקודים שחיפשתי בגוגל היו תלויים באיזה אתר שהיה מספק את קבצי הPHP/AJAX או ASP, בנוסף לJS, ולא תמיד יכלתי להוריד אותם. אני צריך ShoutBox פשוטה, ללא סיבוכים של FLASH או שוקוויב, אם אפשר, ניהול תוכן ואמוטיקונים. תודה רבה :-)
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
הרצתי את הקוד וקיבלתי את הפלט רק שאני מתקשה להבין איך מגיעים לפלט הזה.. אם אפשר הסבר פשוט ומובן לזה , זה נורא נורא יעזור לי תודה. #include <stdio.h> #include <sys/types.h> main() { pid_t pid; int stat, i; for (i=0; i<3; i++) { if (fork()==0) { printf("this is a child\n"); } else { printf("this is a parent\n"); if (i==2) wait(&stat); } } }
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום שמי רן, אני די מתחיל בכל בקטע הזה של שפות תכנות... הייתי שמח אם תעזרו לי בתרגיל מסויים.... אז ככה התרגיל הוא: תלמיד רצה לחשב את הממוצע השנתי שלו בהיסטוריה, ציוני המבחנים שלו: 78,97,45,64,87 צריך לכתוב תוכנית שתחשב את הממוצע השנתי של התלמיד.... לא הבנתי כל כך איך לעשות את זה.... (אם אפשר לכתוב את זה כCODE זה יהיה מצויין אני יבין את זה טוב....) תודה,רן
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן, תרגיל: כתוב פונקציה רקורסיבית לחישוב סכום איברי מערך דו-מימדי. (C#) למישהו יש מושג איך ניתן לכתוב דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם ! כתבתי כמה מאקרו באקסל, תחת Modules. כמו כן כתבתי מאקרו אחד תחת Worksheet_SelectionChange. אני רוצה לקרוא ממנו לSUB שכתבתי במודולים, אבל הוא לא מכיר אותו. היכן אני צריכה לכתוב SUB, כדי שהמאקרו שנמצא תחת Worksheet יכיר אותו ? (ניסיתי להגדירו כ-public - אך ללא הועיל) תודה רבה, אסתר
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
טוב אין לי ממש מושג לאיפה לתקוע את השאלות שלי אבל נראה לי לפה הם יתאימו הרבה יותר. אז ככה חיפשתי כבר בהרבה מקומות ולא כל כך מצאתי משהו שיענה לי בצורה מלאה. אני לא מבין גדול של פורומים אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בכל האמצעים שהוא יכול לתת. כלומר להכניס תמונה אבל שהיא תהיה לא בגודל המקורי (שינוי גודל בפורום אבל כשלוחצים עליה היא נפתחת בגודל מקורי). וגם הכנסת סירטונים אם יש אפשרות כזאת. ואם יש למשהו איזה מאמר שמקיף את כל המידע על זה, זה יבוא עוד יותר בטוב. אגב איך קוראים לזה?? קודים של פורום או סקריפטים??
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי תרגיל, שבו אני מקבל קובץ קוד בC++ בקובץ בפורמט txt ואמור להוריד ממנו את ההערות שכתובות בו ולהעתיקו לקובץ חדש בלי ההערות. אמרו לנו גם לבדוק אם יש בעיה לפתוח את הקבצים המדוברים (הם לא קיימים או משהו אחר) אז להשתמש בexceptions המובנים של fstream. אין לי מושג מה זה. מישהו יכול להסביר לי איך ניגשים אליהם? במקרה של בעיה בקובץ הקלט אני צריך להדפיס משהו לקובץ הפלט ואם יש בעיה בקובץ הפלט אני אמור להדפיס משהו למסך. עכשיו, אני אמור ליצור מחלקה File שיהיו בה בעצם 3 משתנים פרטיים: משתנה מסוג ifstream (שיצביע לקובץ הקלט) משתנה מסוג ofstream (קובץ הפלט) ומשתנה מסוג fstream (קובץ זמני לקריאה וכתיבה). הקובץ הזמני הוא קובץ temp שאנו אמורים להעתיק אליו דברים ואם הם בסדר אז…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לומד כבר הרבה זמן ,html ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לעוד שפה בסגנון (Php,sql,css). יש לי שתי שאלות: -איזה שפה עדיף שאני אלמד קודם?. -אשמח לקבל מדריך לשפה המומלצת. בתודה מראש YOSDA BOY.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי איך אני מוסיף בHTML לינק שמקפיץ אותי למיקום מסוים בתוך הדף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-