תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
<html> <head> <script language="javascript"> var i ; var j ; for ( i == 1 ; i <= 10 ; j++ ) { for ( j == 1 , j <= 10 ; j++ ) { document.write ( i*j + " " ) ; } document.write ("<br />") ; } </script> <title>10X10</title> </head> <body> </body> </html> תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לדבג איזה קוד , האם ההמרה הזאת טובה ? aa=(double)(a1/a2); bb= (double)( b1/b2); // casting b cc=(double)(c1/c2); //casting c aa\bb\cc מוצהרים כדאבל a1\a2\b1\b2..... מוצהרים כ int
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה להכנס לקטע של תיכנות צד רשת, פעם הייתי מסוגל "לתכנת" בשפת ה HTML ברמה בסיסית, אבל לאחר כשנתיים שלא נגעתי בזה, אני לא זוכר כלום. אני מחפש מדריך טוב ומקיף, רצוי בעברית אך לא חובה, לשפת HTML ו CSS , משהו שיאפשר לי לבנות אתר ברמה סטנדרטית . אני מאוד יעריך את העוזרים DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחרוזת (משתנה מסוג String) ואני רוצה לשנות בה תו אחד במיקום מסויים (נניח התו ה-5). איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך זה עובד העניין שלמשל אם אני עושה משחק, מממ בו נרד יותר נמוך... יצרתי משחק בasp.net המשחק איקס עיגול.. ואני רוצה עכשיו לעשות לי database של יוזרים, ונגיד אני נכנס בשם של היוזר שלי, ויוזר אחר נכנס ביוזר שלו איך אני יכול ליצור משחק בין 2 היוזרים האלה הרי אם אני לחצתי על כפתור מסוים בלוח האיקס עיגול איך זה מתעדכן בדיוק אצלו? וככה הפוך אם למשל " יוסי " עשה משחק ולחץ על הלחצן המסויים בלוח אצלו, איך אצלי על הלוח משתנה התוצאה שהוא לחץ בהתאם זה מה שאני לא מבין אשמח אם תסבירו לי איך הדברים עובדים פחות או יותר ומה אני צריך ללמוד בשביל לממש דבר כזה בגדול עשיתי לוח איקס עיגול וזה עובד, כל אדם שיכנס לאתר יכול לשחק אבל לא נגד שחקן אחר ברשת, אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא כותב לי relative jump out of range by 000ch bytes מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך עזרה... הכנתי באנר בפלאש שיש לו כפתור שקוף וזה..... אני רוצה לשים אותו בדף אינטרנט שכשילחצו עליו הוא ישמש לי קישור לדף אחר.... את הבאנר שמרתי כקובץ SWF ואני צריך את הפקודה ב ASP או ב HTML תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי, יש לי מספר אובייקטים המופיעים על מפה (באדיבות גוגל) עכשיו לכל אובייקט יש פונ' fade. הבעיה היא שאם אני רוצה לפונ' כמה פעמים על אובייקטים שונים (בהפרש זמן קצר מאוד) אז הפונ' בצורה מובנת עובדת רק על האובייקט האחרון שהיא ניקראה עליו. השאלה היא איך אני משנה את זה? אני רוצה שברגע שקראתי לפונ' על אובייקט מסויים היא תרוץ עליו עד סופה ללא קשר למה שרץ ברקע. הפונ' מוגדרת כך: תודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני נחום הנדסאי תוכנה .התחלתי בזמנו לתכנן משחק מחשב ב XNA2.0 זו ספריה מבוססת C#EXPRESS יש לי התחלה של של התחלה של מנוע גרפי. יש TERRAIN שניתן להסתובב עליו. ועוד כמה שטויות. אני מחפש מישהו מראשל"צ שמכיר את C# ברמה סבירה+ ידע ב גרפיקה מחשבית חובה. ידע ב XNA כמובן יבורך ביותר. שירצה אולי לפתח יחד איתי. המטרה הראשונית היא מנוע גרפי 3D ובעתיד אני לא ממש בטוח. אם מישהו מתעניין אבל חסר את הידע אני יכול להפנות אותכם לסיפרות המתאימה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור טופס צור קשר ממוספר עם מספר פניה ? לדוגמא שבכותרת המייל שמתקבל מהטופס יהיה כתוב טופס פניה מספר 1 ב מייל הבא יהיה כתוב טופס פניה מספר 2 וכן הלאה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף קובץ שברגע שאני פותח את האתר הקובץ יתנגן ברקע יש לי אפשרות לעלות את כל סוגי הקבצים הבנתי שיש איזו דרך עם asx או asf אפשר עזרה?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב, עליי להעביר אתר ממארח אחד למארח אחר, כאשר הכתובת נשארת זהה. האם עליי: להוריד את קבצי האתר מהמארח הישן, ולהעלות אותם כמו שהם למארח החדש. אם כן, האם ההורדה נעשית מאתר המארח (ע"י השם והסיסמה) וההעלאה באותו אופן? או באמצעות תוכנה? האם יש משהו לשנות בקוד האתר או בקבצים לפני ההעלאה למארח החדש? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הכנתי טופס מסויים, שיש בו מספר נתונים, כמו שם, אימייל וכו'. רציתי לדעת איך אני שולח את הנתונים שהתקבלו מהגולש לאימייל מסויים שאני יביא לו ב-action של הטופס, ניסיתי משהו אבל מה שאני מקבל באימייל זה Delievery Status Notiication, כלומר השליחה נכשלה. אז מה אני עושה כדי לגרום לזה לעבוד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי, גילוי נאות, אין לי ידע בתכנות בכלל. יש לי אפליקציה שכתבו לי ואני רוצה לערוך אותה בעצמי, בסך הכל רוצה לשנות את הטקסט בכמה מקומות. אני מוצא את הטקסט שאני מחפש דרך ctrl+shift+f, משנה את הטקסט אבל לא מצליח לשמור את זה, מה שאני עורך נמצא בשורה הבאה: "android:title="@string/rewards איך בעצם שומרים עדכון באנדרויד סטודיו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לצבור נסיון בסי שארפ והבנתי שיש פרויקטים שאפשר להשתתף בהם לצורך נסיון מממ האם אתם מכירים אתרים כאלה שמחפשים מפתחים לצורך השתתפות בפרויקטים? האם אתם מכירים עוד דרכים לצורך יצירת נסיון? פשוט אני רוצה לעבוד בסי שארפ ואני רואה שכל החברות דורשות נסיון שנה שנתיים במינימום ואני חייב לצבור את הנסיון הזה איפה שהו
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסתבכתי ניסיתי להתמש בכמה קודים מהאינטרנט ומשמיע לי תיק כאלה ולא את הקובץ עצמו מישהו יודע כיצד אני משמיע קובץ זה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
דיי אני נואש. :-\ העלתי קבצים למליון שרתים ובכל אחד בעיה אחרת. אני מחפש אחסון חינמי עם 50 מגה לפחות. לא אכפת לי פרסומות (רק בגבול) FTP עדיף שיהיה יותר ממסד נתונים אחד, אבל לא חובה. שרת מהיר ויציב. בבקשה מנסיון ולא כמכירים...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אתר HTML רגיל ואני רוצה להוסיף מן ספר אורחים או מערכת פידבקים שתאפשר תגובה של משתמשים והצגת התגובה באתר באופן מיידי. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם ישנם היבטים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשבוחרים לאחסן בMEGA? זה HTTPS, ולכאורה 50 ג'יגה חינם עבור כל דוא"ל זה מעל הראש (לא באמת מבין איך זה משתלם להם).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: לא משנה. הצלחתי לפתור את הבעיה. אפשר למחוק.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת כיון שיצאה סיגריה אלקטרונית ראשונה עם "מערכת הפעלה" הלא היא הEIVC של ג'ויטק אני רוצה לעשות לה אפשרות לתפריט בשפה העברית הקובץ המתקבל לעידכון קושחה הוא קובץ מסוג בין BIN איך אני מטפל בו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מסדר שזה יעבור מצד שמאל לצד ימין ? ואיך אני מסדר את ה- Encoding לעברית ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הנה הקוד: משום מה הסוגריים האחרונות עושות בעיות ואני מקבל Error . איך אני אמור לתקן את זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-