תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, תנו בבקשה ביקורת ותגובות בונות + דירוג מ 1-10 לאתר הזה: www.inewzonline.info/JobsBag/ דרך אגב ה AVIS שם למטה זה סתם ליופי, זה יורד עוד מעט.. כל השאר אמיתיים. ובינתיים עמוד ראשי צור קשר ואודותינו בנויים. תנו דירוג גם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם ניתן להקים מערכת ניהול תוכן על גבי אתר שכולו בנוי ב FLASH?? אני מעוניין לרכוש תבנית פלאשית מוכנה, שכולה בפלאש, ולכמה דפים בתוכה צריך לערוך שינויים. האם זה אפשרי? הנה קישור לאתר לדוגמה: http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=20756&pr_code=d212Yq83MCNp1MM31X8INo5S27yrLm ע"פ מה שהבנתי, אני מקבל ב SOURCE CODE: HTML, PSD, FLA, SWF מה האפשרויות שיש לי?? הרבה תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טקסט עם צבע בפרל... אבל אני לא יודע איך. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי כמה אבל לא ממש הבנתי אותם. בכל מקרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
PHP VS ASP.NET VS JAVA אני אישיתי מאוד טוב בסי שארפ וג'אוה אבל הבנתי שPHP זו הטכנולוגיה האידיאלית לבניית אתר אינטרנט. האם כדאי ללמוד אותה במיוחד לדבוק במה שאני יודע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בניתי תוכנה שמדמה את מערכת השמש וכשאני מפעיל אותה רואים את הכוכבים ושאומרים להם לזוז הם נעלמים. בXP הם זזים בצורה הנכונה. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש ספריה של פונקציות מיוחדות ל-C ספיציפית אני צריך modified bessel of second kind with non-integer order שימו לב - הסדר של הפונקציה ממשי כלשהו אני שוקל להשתמש ב-GSL או BOOST תודות
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התכנית שלי היא די קלה לעשיה (אני די מתחיל) אז ככה המטרה בתוכנית היא להתחיל מ-1...15 ואז שורה הבא שזה ירד באחד 1...14 עד שזה יהיה 1 1. התכנית שלי היא כזאת: #include <stdio.h> int a,b; int main() { for(a=1;a<=15;a++) { printf("%d",a); if(a=15) for(b=1;b=a;b--) printf("%d",a); } scanf("%d",&a); return 0; } הסקנף בסוף הוא בגלל בעיה בתוכנה שלי, זה עוזר לזה להריץ את התוכנה בלי לצאת מן התכנית. הפלט של התכנית הוא לולאה אין סופית של 15... אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פיתרון נכון לתכנית. אם אתם רוצים ליראות את התכנית כמו שצריך תלחצו ctrl+shift
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בן-דוד שלי ביקש שאני אברר לו על שרת SQL מכיוון שהוא נדרש לזה בעבודה על מנת להוציא מסמכים מסוימים מהשרת של העבודה לבית. אז מה זה בדיוק שרת SQL? מה הדרישות לזה מבחינת חומרה? האם זה דורש מקצועיות רבה להקמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יכול להמליץ לי על כל מיני מדריכים איך להצפין קבצים? (ברמה קלה). אני לא כ"כ בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, אז אם לא סליחה. בתודה מראש YOSDA BOY.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברים , נתקעתי בבעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה , זה הקוד : $link = mysql_connect("localhost" , "root" , "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("samples", $link) or die(mysql_error()); $check = mysql_query("SELECT adress FROM samples_info WHERE adress = '$_POST[adress]' SET NAMES 'hebrew'" , $link); if(mysql_num_rows($check) == 0) בכל פעם שאני מריץ את הקוד זה נותן לי את השגיאה : Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in J:\wamp\www\sample_upload.php[ מה עושים ??? ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד c ואין לי שום ידע קודם מישהו יכול להמליץ לי על ספר אבל ספר שמסביר למתחילים ולא לאנשים שכבר יודעים כמה שפות יש לצייןן אני לא יודע שפות תכנות בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! מבסגרת שיעורי הבית שלי נתקלתי בבעיה: הנה חלק מתוכנית שכתבתי בשפת C void main() { Monom** polynom; readArr(polynom,&size); } void readArr(Monom** outArr, int* outSize) { Monom** arr; int phsSize; phsSize=1; arr=(Monom**)malloc(1*sizeof(Monom*)); if(arr==NULL) exit(1); arr[numOfMonomsInArr]->coefficient=phsSize; . . . outArr=arr; <-- *outSize=numOfMonomsInArr; } monom: מבנה המכיל: coefficient, power מסוג מספרים שלמים. בשורה האחרונה יש בעייה ורשום: access violation writing location... איך אני מתקן את הבעייה? איך אני יכול לבצע הצבה לתוך השדה של Monom? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך ממש לפה אבל אני לא מבין איך הפונקציה random בכל שפות התכנות עובדות? איך המחשב יודע להוציא סתם מספר רנדומאלי? אני לא שואל איך עושים את זה. השאלה איך זה עובד? איך המחשב "מנחש" לבד מספר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היה לנו פעם נגד בבסיס שהיה בונה תוכנות ניהול ידע עם ACCESS. הנגד כבר לא כאן. אני חייב לציין שמה שהוא עשה עם התוכנה הזאת היה יוצא מן הכלל, הרי אני מאמין שרובכם יודעים מה יש במחשב צבאי כמעט כלום. דוגמה לתוכנה היה אישורי כניסה, היה חלון שבו הייתי מזין פרטים של בן אדם לוחץ אישור ואז יש לי אפשרות ללחוץ על הדפסה והוא מוציא לי את האישור שהתבסס ע"י תבנית שהכין. כמובן שאם אני רוצה לראות את כל האישורים הייתה אפשרות להדפיס דף מעקב שמראה לי את כל האישורים שהוצאנו ע"פ קטגוריות. אני ממש מעוניין לדעת מה צריך ללמוד כדי להתעסק עם התוכנה הזאת כי זה ממש שימושי בשבילי...
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה, לצערי לא התקבלתי למגמת מחשבים בבצפר (מלמדים שם C# , והתיכון פשוט לא אפשר לי ללמוד בגלל שאין לי 5 יח"ל מתמטיקה .) כן,ביאס אותי בהתחלה אבל רק עכשיו הבנתי שאם כל החברים שלי שתמיד קוראים לי לסדר להם בעיות במחשב ,התקבלו ולמדו C# , כנראה אני אוכל לעשות את זה גם , אך לצערי לבד ובבית. אני עולה עכשיו לכיתה י"ב וכבר קיבלתי צו ראשון (שאגב קרוב מאוד) , ובראיון האישי התכוונתי להגיד שיש לי ידע במחשבים . אך אני חושב שזה לא מספיק בשביל להתקבל לגאמא וכו .. ולכן רציתי ללמוד אולי שפת תכנות שתיתן לי מעין בונוס כזה בקבלה ליחידות שונות בצבא. יש מישהו בעל ניסיון אישי שיודע על שפת תכנות שכדאי ללמוד על מנת להתקבל ליחידות מחשבים בצבא? כלומר,אני מחפש שפה שקל ללמוד לבד (אני בעל קליטה מה…
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני חדש בעסקי הפיתוח ל iPhone. עשיתי תוכנית פשוטה של Hello World, איך אני מעביר אותה למכשיר ?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הפונקציה לא פועלת לי create or replace PROCEDURE SEARCH_FLIGHT ( src IN VARCHAR2 , dst IN VARCHAR2 , dte1 IN VARCHAR2 , dte2 IN VARCHAR2 , age IN NUMBER ) AS fn NUMBER; s VARCHAR2(20); d VARCHAR2(20); t1 VARCHAR2(15); t2 VARCHAR2(15); pr NUMBER; fnum flight.flightnum%TYPE; sr flight.point_of_depart% TYPE; ds flight.destination% TYPE; dt1 flight.departdate%TYPE; dt2 flight.departdate%TYPE; CURSOR findFlight IS select f.flightnum, f.point_of_depart,f.destination,f.departdate,f.arrivaldate from flight f where f.point_of_depart = src and f.destination = dst and (f.departdate >= dte1 and f.departdate <=dte2); BEGIN OPEN findFlight; LOOP -- Retrieve info…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הכוונה,משהו לא מאסיבי ששוקל 4 ג'יגה שיש בו עוד הרבה פונקציות,אלה תוכנה קטנה יחסית שאפשר לכתוב בה תוכניות בשפת C? (נותנים לנו שיעורים לכתוב תוכניות בC ואני רוצה לכתוב אותן במחשב בזמן אמת),יש תוכנה כזאת? נראה לי שמצאתי,turbo c++,יכול להיות?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם, כיצד אני יכול בטופס (לאחר שנלחץ כפתור הSUBMIT) להעביר עוד מידע חוץ מהטופס עצמו כלומר אני מעביר מעמוד הטופס לעמוד PHP מידע של שני INPUT TEXT דרך POST אבל נניח אני רוצה גם שUSERID לדוגמא (שקיים אצלי בתור משתנה בעמוד הטופס) ישלח גם לעמוד PHP אחרי הSUBMIT (אם לא הבנתם בדיוק אני יתן פה דוגמה טובה יותר..) תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אנשים כתבתי פרוייקט בC++, דיי רציני, ויש לי 2 בעיות שונות, כשאני מתקן אחת, מגיעה השנייה בעייה ראשונה: הדפסה של מחרוזת ארוכה מדי לתוך קובץ גורמת להוספה של כמה תווים לא מזוהים (סתם זבל מהזיכרון) בהדפסה (במילים אחרות, זה עובד על כל שורות הקוד, אבל יש פגמים קטנים בפלט) הפתרון - קיצור של המחרוזת (אני מוסיף מחרוזת קבועה - תגיות [הפלט בשפת XML] שאני יכול לקצר) הבעייה שזה יוצר - אחרי שהתוכנית עובדת על מספר שורות קוד פתאום אני מקבל חלון - "JackTokenizer.exe נתקל בבעייה ועליו להיסגר" וכו' (כמו שאפשר להבין, שם הקובץ הוא JackTokenizer.exe) - מה שלא קורה כשאני עובד בDebug (למעשה, בדיבאג זה עובד מושלם) אני משנה את המחרוזת חזרה לאיך שהייתה קודם ושוב - הבעייה הראשונה חזרה אני מניח ש…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מחפש דרך להוציא מספר רנדומלי בPHP שלא יחזור על עצמו בשביל לתת אותו כID (אני שומר את הID בMySQL ) . עד עכשיו ניסיתי לעשות את זה בעזרת פונקציית rand() ובדיקה האם המספר שיצא קיים במאגר נתונים ואם כן ליצור מספר חדש ולבדוק אותו שוב והתהליך ממשיך ככה עד שהמספר שיצא לא נמצא במאגר נתונים ואז להדפיס אותו . הנה מה שעשיתי עד עכשיו (נתקעתי בelse) : <?php function samplesrandom() { $link = mysql_connect("server" , "username" , "password") or die(mysql_error()); mysql_select_db("example" , $link) or die(mysql_error()); $rand = rand(0, 1000); $random = mysql_query("SELECT id FROM example WHERE id = $rand" , $link); if(mysql_num_rows($random) == 0) …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה הבאה, אשמח לדעת האם אני צודק a,b הם ביטויים בלויאנים מורכבים: if (a or b) then הסתבר לי, שאם a הוא אמת, עדיין יש בדיקה עבור הביטוי b! למרות ש-b בכלל לא ישפיע על ה if... האם אני צודק? אם כן - כיצד ניתן לייעל?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-