תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
למדתי אסמבלי וC ו-VHDL ואפשר להגיד שאני יודע אותם דיי טוב. אני רוצה להתקדם עכשיו אבל אני לא יודע מה כדאי לי לבחור?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בVB, אבל הייתי צריך לכתוב קוד לאקסל, אז למדתי משהו אבל משום מההוא כותב לי overlow ומפסיק הנה הקוד מה הטעות? Private Sub replace() Dim vl As String Dim char As String Dim str As String Dim repeat As String For i = 1 To 3000 str = "" repeat = "2342" vl = Cells(i, "K").Text For j = 1 To Len(vl) char = "" Select Case Mid(vl, j, 1) Case repeat char = "Z" Case 1 char = "B" Case 2 char = "E" Case 3 char = "L" Case 4 char = "F" Case 5 char = "A" Case 6 char = "C" Case 7 char = "T" Case 8 char = "O" Case 9 char = "R" Case 0 char = "S" …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static int haluka(int a,int b) { if (a == 0) return 1; if (a < b) return 0; if (b <a) { a = a - b; if (haluka(a, b)==1) return 1; else return 0; } } static void Main(string[] args) { int a = int.Parse(Console.ReadLine()); int b = int.Parse(Console.ReadLine()); int h = haluka(a, b); Console.Write(h); } } } מישומה הוא מחליט שישנה שיגאת הרצה בקוד ולא מאפשר לי להריץ אותו, הוא רושם לי שבמחלק…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה. להלן קוד קטן שקימפלתי: int main() { return 0; } וזה האסמבלי שלו שהתקבל אחרי קימפול: 08048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: b8 00 00 00 00 mov $0×0,%eax 804837c: 5d pop %ebp 804837d: c3 ret 804837e: 90 nop 804837f: 90 nop הנא עוד קוד void main() {} ושוב האסמבלי: 8048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: 5d pop %ebp 8048378: c3 ret 8048379: 90 nop 804837a: 90 nop 804837b: 90 nop 804837c: 90 …
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, התחלתי ללמוד C# גראפיקה בבית הספר וכידוע לכם הקצב בכיתה יותר איטי משל צב, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מדריך טוב ללמידת C#. בתודה מראש Mystery
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובה ואם אפשר חינמית לתכנות ב-C, משהו בסגנון ECLIPSE ל -JAVA תודה
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כתבתי תוכנית די פשוטה להעתקת קבצים בC# (ב- Win Forms), והוספתי פקד progress bar שיראה את ההתקדמות. הכל עובד מצויין מלבד זה שהאנימציה של הprogress bar מקוטעת (הוא מתקדם כצפוי, אבל יש את החלק הבהיר שמופיע במחזוריות - הוא לא מתקדם חלק כמו שהוא צריך). הנה קטע הקוד הרלוונטי: sizeOfFiles /= 1024; //convert to kilobytes progressBar.Minimum = 0; progressBar.Maximum = (int)sizeOfFiles; progressBar.Value = 0; foreach (FileInfo file in filesToCopy) { lblStatus.Text = "Copying " + file.Name + "..."; Application.DoEvents(); // // קוד לא רלוונטי // string target = Path.Combine(destination.FullName, file.Name); bool retry; do { retry = false; try { …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
www.skipin.info אתר טוב שלי לאלו הרוצים להתחיל להתמחות ולהתעניין בשפת C, תהנו. אם אפשר להוסיף ללינקייה שבנעוץ, תודה שי.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איך המחשב מפענח מהמספרים נגיד 001010 קובץ שיש בו תמונה או שיר אם אתם יכולים לפרט קצת כי אני לא כל כך מבין בזה אבל זה חשוב לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה קוד של באנר נגלגל שרודף אחרייך בזמן שאתה גולל ללמטה תודה רבה לעוזריםם יום טוב חחח... זה קצת דחוף הקוד
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן. שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ? וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ? 500MS ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, בניתי אתרון בVS2008 פרוייקט WEBSITE בASP.NET עם קוד C# עם תאימות ל .net framework 2 דף הבית בשם Default.aspx עשיתי PUBLISH בדרך הרגילה לתוך תיקיה. והעלאתי את הכל לחשבון תלמיד שלי בbrinkster.net ואני מקבל שגיאה: Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם תרגיל שיחשב את המספרים הראשוניים בין 1 ל-n ומדפיסה אותם. חשבתי על זה הרבה ולא הצלחתי למצוא את הפתרון תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום רב, עליי להעביר אתר ממארח אחד למארח אחר, כאשר הכתובת נשארת זהה. האם עליי: להוריד את קבצי האתר מהמארח הישן, ולהעלות אותם כמו שהם למארח החדש. אם כן, האם ההורדה נעשית מאתר המארח (ע"י השם והסיסמה) וההעלאה באותו אופן? או באמצעות תוכנה? האם יש משהו לשנות בקוד האתר או בקבצים לפני ההעלאה למארח החדש? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה,השתמשתי באחד המדריכים שפורסמו כאן,וניסיתי לבנות לי אתרון HTML. קצת מאוחר יותר גם גיליתי שכדי שזה יהיה דף אינטרנט של ממש,צריך להעלות את זה לשרת. אז ניסיתי להשתמש באתר Jabry. http://www.jabry.com/ נרשמתי,עשיתי Upload לקובץ,וזה הגיע למצב שזה פותח לי את הדף כדף-עריכה לקובץ שלי. ככה זה נראה אחרי שאני מעלה את הקובץ: ככה זה נראה כשאני מנסה לפתוח אותו: איך אני -לא- פותחת את הדף בcontrol panel הזה,אלא כדף רגיל? [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 20:58:26 או שזו שאלה יותר מסובכת ממה שחשבתי, או שחפרתי רצח ולאף אחד אין כוח לקרוא.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש קומפיילר לשפת #C אבל אני לא רוצה את הזה של מייקרוסופט יש אחר חוץ משלהם? (עדיף משהו בחינם). הוא לא צריך להיות ממש מקצועי או משהו, למתחילים. אשמח לקבל קישורים. בתודה מראש Mystery.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.deanthreads.co.cc/ יהיו רק קישורים אבל מה שמרפיע לי עכשיו זה שהטקסט נכתב על הרקע מה אני יכול להשים שיסתיר את הרקע באמצע ויהיה איפה שהטקסט ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון אני משתמש ב פקודות stopwatch Stopwatch stopWatch = new Stopwatch(); stopWatch.Start(); והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שעל המסך אני אראה את הסטופר בתזוזה בשניות(כמובן שאני אחלק את זה ב 1000)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב. אני צריך להכין שיטה הקולטת סדרת מספרים, מחשבת ומחזירה את ההפרש המקסימלי בין שני מספרים. חשבתי על זה הרבה ולא הצלחתי לפתור. תודה רבה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-