עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by NadavAfuta,

אני רוצה להתחיל ללמוד אחת משפות התכנות האלו. אני בכיתה ט' ולפי מה שאמרו לי בתיכון לומדים C# אז אולי עדיף ללמוד C\CPP, יש לי ספר לCPP אז זה יכול לעזור. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום! לא מצאתי מדור דרושים אז אני כותב כאן. לערוץ האופנה דרושים מתכנתי PHP, מקום עבודה נמצא בצומת ראם (מסמיה), במתחם חברת RRSAT. לשאלות נוספות, נא לפנות אליי בפרטי. תודה. יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי פלאפון תומך ישומי ג'אווה ואני מעוניין לעלות לשרת כמה ישומיים שמצאתי באינטרנט הבעיה היא שצריך שרת WAP בשביל זה מה אני צריך בשביל שרת בסיסי ביותר? בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אינני מגיע מעולם ה QA, אך להבנתי התפיסות המקובלות בד"כ לבדיקות אוטומטיות הינן הקלטה של תסריטי בדיקה והרצתן, או ברמ ה מתקדמת יותר, כתיבת תשתית היודעת לנתח את מבנה הדפים, לזהות את האלמנטים השונים, ובעזרת קוד להזריק ערכים לשדות ולסמלץ מצבים, כלומר, כתיבת הבדיקות אינן בצורת הקלטה, אלא בצורת כתיבת קוד, שכאשר הוא מורץ, הוא מסמלץ שימוש במערכת. הבעיה העקרונית היא שכך או כך, זמן ההרצה זהה לזמן הבדיקות הידניות (למעט כמובן הרצה לילית וללא הפסקות), כך שלא ניתן להריץ בדיקות רגרסיה עמוקות ומלאות על כך המערכת, בזמן סביר. כלומר, חסכנו (נניח) את משאבי כוח האדם הנדרש לביצוע הבדיקות, אך לא חסכנו את הזמן שנדרש לביצוע הבדיקות, כך שהתשובה האם המערכת עברה את בדיקות הרגרסיה או לא, תתקרבל רק לאח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ב C U לא טוב.. ואם כבר פתחתי אתם יכול להביא את כל ה%X שיש, חיפשתי באינטרנט...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי אני בקטע של ללכת ללמד את עצמי תכנות. ההתלבטות שלי היא בין פיתוח PHP לבין כל מה שקשור לJAVA / NET. בגדול, PHP מדבר אלי יותר ברמה האישית. כשהייתי בתיכון הייתי מתעסק ברמה החובבנית בזה. יש לי קצת רקע וזה דיי עניין שמעביר לי את הזמן בכיף. ואני אהנה ללמוד את זה. מצד שני האפשרות של JAVA/NET זה יותר כמו הלימודי הנסדת תכנה בתיכון. פחות מושך אותי אבל אני לא חושב שאני אסבול למוות. אולי זה יהיה באמת גם נחמד. לאור מה שרשמתי, החלטתי שאני בסוף זורם על מה שקרוב אליי יותר וזה הPHP. אני רוצה להתחיל קורס במכללת ג'ון ברייס בפיתוח PHP השאלה היא אם יש ביקוש מבחינת מקצוע בתחום. זה יהיה סתם מעפן ללכת ללמוד משהו ולא לעשות עם זה כלום. אני מסתכל על דרישות באינטרנט (חלקם רוצים תואר במדעי …

7. Started by y_i_c,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג קוד C או אסמבלר , לתקשורת של RS232 במחשב עם רכיב חיצוני? את הרכיב אני יודע לתכנת שיעבוד בפרוטוקול RS232 (מיקרו בקר PIC16F877A), אך כדי לחבר אותו לתקשורת עם PC אני חייב לתכנת את ה PC שידע לעבוד עם הפרוטוקול, אך אין לי מושג. א. אני לא יודע אם הפרוטוקול מובנה כבר במערכת ההפעלה, או שצריך לכתוב את פונקציות הזיהוי של ה START וה STOP, וכולי, ובנוסף לאיפה נכתבים הנתונים, להשתמש בפסיקה או לא צריך פסיקה, אלא רק לקרא מבאפר, כי אני צריך תקשורת דו כיוונית. (שמתי רכיב מתאם MAX-RS232 להמרת מתחים 12V-5V , אז מהבחינה הזו אני מכוסה) עידו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה ליצור דף שבו יהיה תפריט כפתורים נפתח לדוגמא: http://www.zakai.com/zakai2000/jslib/menu/coolMenu/cascading.html בדיוק כמו פה, רק שבמקום כיתוב יהיו תמונות וכמובן עיצוב שונה ויפתח onmouse רצוי שיהיה ב-Java תודה מראש. בדיוק כמו בדף הראשי באתר הזה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by levelone,

שלום לכולם. מאז שלמדתי מדעי המחשב בתיכון בשפת C#, אני חושב על לפתח את זה, או יותר נכון - להתחיל מאפס לכיוון הדברים שבאמת מעניינים אותי. מכיוון שפשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל, או מה לעשות, חשבתי להתייעץ עם החבר'ה המקומיים. בגדול, מה שבאמת מעניין אותי זה פיתוח מערכות הפעלה ותכנות ברמת החומרה (עד כמה שאני מבין זה תכנות הפעולות של החומרה עצמה?!). מאיפה אני יכול להתחיל, באיזה שפה כדי להתעסק, עם איזה תוכנות כדי לעבוד ובאיזה ספרים/אתרים/פורומים אני יכול להיעזר? תודה לכולם, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DukeDalamar,

אהלן חבר'ה, מה קורה? אז אני שגיא ובחודשים האחרונים הקמתי עם חברים אתר שנקרא "פרויקט דה וינצ'י". המטרה העיקרית שלו היא ליצור קהילה של חבר'ה שמתעסקים בקוד ובתוכנה (קצת דומה לפה). הקהילה מחולקת בגדול לשני חלקים - חלק ראשון "מחלקת ההדרכה" ואילו החלק השני הוא העבודה בתאכל'ס. המחלקת הדרכה היא סוג של בי"ס וירטואלי למקצועות התוכנה (בניית אתרים\פיתוח אפליקציות\פיתוח תוכנות וכדומה), זה אומר שמתקיימים שיעורים אחת לשבוע על גבי שרת קולי, ביחד עם מדריך ועוד מספר חניכים, וכל מה שצריך בשביל להשתתף בהם זה מיקרופון ואוזניות. קורסים נמשכים כשלושה חודשים. הכל בחינם וללא מטרות רווח. החלק של העבודה תאכלס הוא קצת מורכב. בגדול הוא כולל ביצוע של פרויקטים בתחום התוכנה אך בראיה חברתית. זה על קצה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by A2K,

אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תודה רבה, זה בשביל המתכונת מחר.. אשריכם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ElemenTal,

אני רוצה לעשות FRAME שבוא יופיעו כמובן כל הדפים שלי אבל אני לא רוצה לעשות את זה בשיטה שלמדו אותי שזה לעשות 3 פריימים - כותרת, תפריט ותוכן אלה לעשות רק FRAME אחד שיהיה לתוכן וה FRAME הזה יהיה בהעמוד הראשי. ניסיתי איכשהו לעשות את זה אבל בגלל שזה רק פריים אחד הוא מופיע למעלה ולא שהוא מסתיר לי חלק מהדף אלה פשוט כל הדף גם מקבל צבע אדום... אמרו לי שאפשר לעשות משהו עם div אז ניסיתי לסים את ה FRAME בתוך ה DIV אבל זה לא עובד, או שלעשות את ה FIV במקום הפריים אבל אז איך אני אמור להפנות את הדפים שלי לתוכו ? (כמו שב FRAME עושים TARGET) אני אשמח לקבל תשובה ברורה כי אני כבר די מיואש שאלתי במקומות אחרים ובמקום שאנשים יתנו תשובה נורמאלית מתחילים לחרטט לי במוח עם: "זה פשוט תעשה ככה וככה" ב…

15. Started by Sman,

שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני חדש בכל הקטע הזה של תכנות ... אני לומד מהאינטרנט בעיקר... יש לי תוכנה שאני רוצה לעשטת שקשורה לשיבוץ נתונים בטבלה לפי קטגוריות וגורמים משנים לדוגמה : חייל בדרגה מסוימת עושה שמירה לצורך הענין רבט וחייל בדרגה גבוהה יותר סמל לא יעשה אותה משימה אבל כן יעשה טורנות סמל וכד' כמה מסובך זה צריך להיות? ובאיזה שפה הכי כדי לעשות את זה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, מה הקונקשן סטרינג שאני רושם על מנת להתחבר לשרתי MySQL ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by רינה כהן,

אני צריכה עזרה לדרך לשמירת נתונים של מפה בתור-DATA איך להעביר את הנתונים במבנה מסויים לC#? אשמח לתשובה!!!

19. Started by cmicky86,

היי חברים. אני באחרונה לומד עצמאית HTML טיפין טיפין כמו שאומרים ועלתה לי שאלה, אם אני רוצה לפתוח קישור חדש אני צריך לרשום את האלמנט הבא : <a href="URLLINK">link text</a> ואם אני רוצה לפתוח קישור בחלון חדש אני צריך לרשום : target="_Blank" אבל איך אני גורם ללינק להיפתח אוט' בחלון חדש ללא צורך בכתיבת הפקודה האחרונה ? האם אפשר בקוד ה-סי אס אס לרשום פקודה מסויימת שברגע שאני מכניס קישור הוא אוט' יוסיף את הפקודה שגורמת לקישור להיפתח בדף חדש ? תודה מראש לכל העונים

20. Started by g-a-l,

שלום אני לומד שפת סי במכללה וקיבלנו תרגיל בונוס שאלה 6 בונוס (10 נקודות) כתבו תוכנית שמדפיסה משפט כלשהו, למשל "Hello word", ללא שימוש בתו ";" (נקודה-פסיק) בקוד המקור. מישהו יודע ?? תודע מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by noaa maman,

שלום לכולם ! כבר כמה ימים השגיאה הזאת חוזרת לי בסביבת עבודה ואני באמת לא יודעת מה לעשות . אני חדשה לחלוטין בתחום התכנות ואני ממש אשמח לקבל לאיך לסדר את התקלה הזאת . ועוד שאלה נוספת , בקומפיילר gdb בשפת c מה האלטרנטיבה לפונקציה flushall? מודה לכולם מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. היי, במסגרת פרויקט שאני צריכה לעשות, אני מפתחת אפליקציה שרצה על הפלאפון וברגע שמי שמשתמש בפלאפון נכנס לאפליקציה מסוימת (נגיד, סקייפ, אינסטגרם וכו') ורוצה להתחבר זה ממלא את שם המשתמש והסיסמה (שהמשתמש שמר במאגר נתונים לפני כן) אוטומטית בשדות המתאימים. בשביל זה אני צריכה לדעת מתי המשתמש נכנס לעמוד login של אפליקציה מסוימת, איך אני יכולה לעשות את זה? ואיך אני יכולה לגשת לתוך תיבות הטקסט?

24. 1) אני רוצה ללמוד פקודות מתקדמות בדוס. 2) אני מעוניין ללמוד קצת JAVA, גם ++C . * בבקשה אל תמליצו לי על ספרים אני לא אוהב ספרים ואני ממש משתגע כשאני מנסה ללמוד מספר, אני רוצה אתרים שילמדו אותי בכיף תוך כדי שאני מנסה, נראה לי הרבה יותר נחמד, תודה רבה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. אני רוצה שהמשתמש יכניס תאריך לתיבת טקטס ולאחר שתי הספרות של היום, ושל החודש - יכתב אוטומטית סלש. איך עושים את זה? 2. אני רוצה לשים אלמנט שיראה כמו תוית, אבל שהמשתמש יוכל לשנות את הטקסט שלו. באיזה סוג להשתמש? תוית? תיבת טקסט? אחר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים