עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד עושים מגש צבעים ב - VB וכיצד אני בודק ויודע מהו הצבע הנבחר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OBR,

התרגיל יחסית פשוט,לבנות תוכנה המציגה את סכום ספרותיו של מספר טבעי.אני חושבת שאני בכיוון הנכון אבל משהו מתפספס לי כי כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה(: תודה מראש #include<conio.h> #include<stdio.h> #include<math.h> #include<stdlib.h> void main(){ unsigned long long x,sum=0; printf("please enter a number:"); scanf_s("%llu",&x); while(x){ sum+=x%10; x=x/10; } printf("the digit's sum is:%llu",sum); _getch(); }

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yochze,

היי, השאלה שלי היא טיפל'ה מורכבת אך מאוד נקודתית. אני מפתח יישום אינטרנטי שחלק מהעבודה שלו הוא לפרסר 10 (בערך, משתנה) אתרים (משתנים מפעם לפעם) ולהוציא מהם את כל תגי הלינקים הקיימים ולפלוט אותן למשתמש (כל ה a href למיניהם). עבדתי בהתחלה עם PHP וזה לקח נורא הרבה זמן.חשבתי לעבור לשפה שתומכת Multi Threading ואולי לחסוך זמן יקר? אז ככה: א. האם עבודה באמצעות Multi Threading לפירסור דפי האינטרנט תקצר את זמן העבודה של היישום? אם כן, בכמה? (מבין שאי אפשר לתת תשובה ממשית.. אבל בערך) והאם זה משתלם? באיזה שפה רצוי להשתמש? אני מניח ש-ASP.NET C#? או אולי בכלל סקריפט PYTHON או משהו? הדגש הוא על מהירות. זה באמת הכי קריטי.. אני צריך את הדרך והשפה שתציג לי את התוצאות בצורה הכי מהירה! תוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מחפש ולא כל כך מוצא פתרון לבעיה הבאה: אני מעוניין לקבל קלט משמשתמש בעזרת cin, במידה ומוכנס string אותו אני מחפש אני מבצע פעולה כלשהיא, במידה והוקש ENTER בלבד אני מעוניין לבצע פעולה אחרת לגמרי, אך בעייתי היא שאני מזין ENTER הסמן יורד שורה ועדיין מחכה לקלט, כיצד אני יכול לבדוק האם הוקש ENTER בלבד? הקוד הרלוונטי מצורף כתמונה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sprinter,

שלום חברים, אני מעוניין ללמוד לעומק את השפות: PERL PYHTON מישהו יכול לתת טיפים לאיך להתחיל ללמוד ואיפה בצורה יסודית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by m1ke,

הכותרת אומרת הכל

7. Started by uzico2,

שלום לכולם. אני מתכנת חדש ב JAVA ולא ממש יודע היכן אני יכול להוריד ספריות של ECLIPSE ( וכמה שיותר ) על מנת שתהיה לי היכולת להשתמש בחלקות מוכנות מראש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום!!! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר לקבל מסג' של לחיצת כפתור בעכבר או במקלדת ב-WIN32 C . המסג' אבל צריך להגיע לתוכנה גם אם הלחיצה לא הייתה בחלון התוכנה , כאילו אני צריך לזהות לחיצה בכל מקום במסך. ( כמו ב-BABILON ) אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי . תודה מראש , ישי קליין

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by judicatr,

אז כמו שהכותרת אומרת - אני מנסה לבנות תכנית ניתוח לקוד HTML בפרולוג. היישום של פרולוג שברשותי הוא Amzi! Prolog 5.05. אם למישהו יש טיפים או ניסיון עם מיזם דומה - אני אודה מאוד על כל פיסת עזרה. המטרה הסופית שלי היא לכתוב מתאר parse/2 שיעבוד בצורה הבאה: ?- parse(HTMLCODEHERE,X). X = [element(tag,attributes,[list-of-contents-here]). כאשר ה-list-of-contents הוא רשימה של כל תוכן הטאג, שגם מתואר בעזרת element/3. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OC,

שמעתי שיש גירסאה מוקטנת בחינם של הקומפלייר של microsft בחינם עם יש אפשר לינק וזה בישביל ++C ..... או שיש גירסאת נסיון? או קומפלייר אחר שלא בסביבת דוס

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by CodeNinja,

היי אנשים, ניסיתי לעשות משהו כזה: <?php $con=mysqli_connect("**************","*************","***************","************"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } echo $_POST[login] . " | " . $_POST[password]; $user = $_POST[login]; $pass = $_POST[password]; $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM ***** WHERE id=1"); if($row['user']==$user && $row['pass']==$pass) { echo "good."; } else { echo "bad."; } mysqli_close($con); ?> אני מצליח להעביר את שם המשתמש והסיסמה בPOST אבל מישום מה אני לא מצליח לעשות את ההשוואה. יש לציין שבDB יש רק רשומה אחת - ID,USER …

12. Started by ניר.,

שלום רב, הוספתי ללצחני פקודה בפרויקט שלי ב- VB תמונה גרפית ולאחר שאני שומר ויוצא מהתוכנית נוצר לי קובץ עם שם הטופס עם סיומת frx אך כאשר אני מוחק אותו ונכנס בחזרה לתוכנית ולטופס הוא רושם לי כי הקובץ הנ"ל לא קיים (דבר המראה כי הוא נחוץ) וכל התמונות שהוספתי ללחצני הפקודה נעלמו. מהו הקובץ הזה ולמה הוא נחוץ? בפרויקטים קודמים שלי לא נוצר הקובץ הנ"ל והתמונות בבלחצני הפקודה היו תקינים ? האם ניתן לסדר זאת שיופיעו התמונות בפקדים אך ללא צורך בקובץ עם הסיומת frx ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בס"ד שלום רב, אני מחפש להבין אם יש בשוק תכנות המאפשרות תכנות של בקר ארדואינו בצורה קלה וידידותית , מבלי להתעסק עם שפת תכנות, אלא באמצעות גרירה של סמלים וצלמיות . אשמח לתגובות בנושא, האם ניתן לפתח כזה דבר? baruch.next@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב! יש לי מערכת של ניהול משרד שכוללת מאגר פרטים של לקוחות כגון שם מלא, תעודת זהות, כתובת וכו'... בנוסף יש במערכת מאגר של משימות לביצוע במסגרת העבודה. כל מי שיש לו שם משתמש וסיסמה יכול להכניס לקוח חדש ומשימה ולראות את שאר הלקוחות ואת שאר המשימות, גם אם משתמש אחר הכניס אותם. אני מעוניין להצפין את כל מאגרי המידע האלו כך שרק מי שיש לו שם משתמש וסיסמה למערכת יוכל לראות אותם. הקטע הוא שלא מספיק רק להצפין אותם בעזרת הסיסמה(לדוגמה hash+salt וה-salt הוא הסיסמה) של המשתמש, ככה שרק הוא יוכל לראות את הלקוחות והמשימות שהוא הכניס- כי גם משתמשים אחרים בעלי גישה למערכת צריכים להיות מסוגלים לראות את הנתונים. כלומר כמה סיסמאות שונות צריכות להיות המפתח…

15. Started by aaviran,

יש לי מסד נתונים בקובץ Access שאני רוצה להגן עליו, כך שאם יקלידו את הכתובת שלו בשורת הכתובת אנשים לא יוכלו להוריד אותו. איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 00000,

ברשותי הקומפיילר visual c++, אני יודע את שפת C, מכירים איזה מדריך קצרצר שילמד אותי לבנות חלון בסיסי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SuB,

בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת. הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rubiliani,

שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by נעמה.,

איך שולחים משתנה מסוג template לפונקציה בתכנית הראשית????? לדוגמא הגדרתי משתנה Vector <int> num איך אני שולחת אותו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Orly Yekotiel,

לומדת שנה א בתעשייה וניהול קצת מתקשה לתכנת את זה אשמח להארות מאלה שמבינים הרבה יותר ממני , כבר אבודה. ( ללא החלק האחרון של הטבלה) EXE8 (1).docx

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי איך אפשר לסגור תוכנה (c# בויזואל סטודיו) כקובץ התקנה? אני לא רוצה את הclickonce אלא שיראה התקנה אמיתית, עם כל הספריות שנצרכות לתוכנה לצורך הפעלתה.

22. Started by The Father Simon,

אני עובד על מנגנון הרשאות אפליקטיבי תחליפי למנגנון ההרשאות הקיים. מעבר לזיהוי משתמש עם ntlm אני מנהל עבודה עם צוותים, ניהול משתמשים, שיוך משתמשים לצוותים, עריכה של הרשאות לסוגי צוותים שונים. כמו שניתן לראות די מורכב, ואני מחפש מנגנון קיים או כללי שיעזור לי לעצב מחדש את ההרשאות במערכת, שניתן יהיה לשלוט בו דרך האפליקציה. אני מניח שמנגנון טוב יערב DB ועבודה יעילה מולו. אגב, מישהו אמר לי שניתן לפנות ל-Oracle ויכול להיות שהם ישמחו לתת תשובות מהסוג הזה, האם מישהו מכיר מקומות נוספים אליהם אוכל לפנות? בתודה מראש.

23. של MYSQL שמחוברות אחד לשני ? יש המון המון מדריכים בYOUTUBE , כולם מסבירים +- אותו הדבר ,איך מתחברים לDATABASE ולוקחים מידע מטבלה בודדת השאלה איך אפשר לעשות את זה עם כמה טבלאות שקשורות אחר לשני

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yk1,

מה זה אומר invalid null pointer ? מצורף חלק מהקוד. אם, לדוגמא,בקובץ main אני רושמת שורה כמו: ;(Student *t = new Student("g","fn",4 השגיאה מופיעה בשורה של אתחול מערך course. h file: [/code] # include <string> # include <iostream> # define Non Course() using namespace std; ///////////////// 2 ///////////////// struct Course{ int Number; string Name; /////////////////// בנאי /////////////////// Course(int number = NULL , string name = "NULL" ){ Number = number; Name = name; } ///////////////// בנאי מעתיק /////////////// Course (const Course &c){ Number = c.Number; Name = c.Name; } ///////////// הדפסת פרטי הקורס ////////////…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.