עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. האם יש הבדל בין Visual C++.NET ובין ++C ? ואיזו מהן כדאי ללמוד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by A2K,

אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא מצאתי איך אני יוצר את זה.. אז אני אודה מאוד למי שיוכל לכוון אותי לאיזה מדריך / להסביר לי איך עושים את זה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by generalA,

נתונה התוכנית הבאה: NUM: MOV SI , 10H MOV DI , 16H MOV CX , 6H ON: MOV AL , [sI] AND AL , 0FH MOV [DI] , AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מה עושה התוכנית בבקשה ?...... תודה !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DukeDalamar,

אהלן חבר'ה, מה קורה? אז אני שגיא ובחודשים האחרונים הקמתי עם חברים אתר שנקרא "פרויקט דה וינצ'י". המטרה העיקרית שלו היא ליצור קהילה של חבר'ה שמתעסקים בקוד ובתוכנה (קצת דומה לפה). הקהילה מחולקת בגדול לשני חלקים - חלק ראשון "מחלקת ההדרכה" ואילו החלק השני הוא העבודה בתאכל'ס. המחלקת הדרכה היא סוג של בי"ס וירטואלי למקצועות התוכנה (בניית אתרים\פיתוח אפליקציות\פיתוח תוכנות וכדומה), זה אומר שמתקיימים שיעורים אחת לשבוע על גבי שרת קולי, ביחד עם מדריך ועוד מספר חניכים, וכל מה שצריך בשביל להשתתף בהם זה מיקרופון ואוזניות. קורסים נמשכים כשלושה חודשים. הכל בחינם וללא מטרות רווח. החלק של העבודה תאכלס הוא קצת מורכב. בגדול הוא כולל ביצוע של פרויקטים בתחום התוכנה אך בראיה חברתית. זה על קצה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by גדי,

יש לי תכנית בג'אווה הבנויה ממסך ראשי מסוג JFrame. כרגע הוא סתם עם רקע לבן וזה קצת משעמם. יש דרך להוסיף לו תמונת רקע (לא אייקון, תמונה שתהיה במקום הרקע הלבן)? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. בס"ד שלום רב, אני מחפש להבין אם יש בשוק תכנות המאפשרות תכנות של בקר ארדואינו בצורה קלה וידידותית , מבלי להתעסק עם שפת תכנות, אלא באמצעות גרירה של סמלים וצלמיות . אשמח לתגובות בנושא, האם ניתן לפתח כזה דבר? baruch.next@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רינה כהן,

אני צריכה עזרה לדרך לשמירת נתונים של מפה בתור-DATA איך להעביר את הנתונים במבנה מסויים לC#? אשמח לתשובה!!!

10. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה ליצור דף שבו יהיה תפריט כפתורים נפתח לדוגמא: http://www.zakai.com/zakai2000/jslib/menu/coolMenu/cascading.html בדיוק כמו פה, רק שבמקום כיתוב יהיו תמונות וכמובן עיצוב שונה ויפתח onmouse רצוי שיהיה ב-Java תודה מראש. בדיוק כמו בדף הראשי באתר הזה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זו שאלה ממבחן,אשמח להסבר מפורט לפי שלבים אני איך עובד האלגוריתם סרט נע. תודה לעונים מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. היי, במסגרת פרויקט שאני צריכה לעשות, אני מפתחת אפליקציה שרצה על הפלאפון וברגע שמי שמשתמש בפלאפון נכנס לאפליקציה מסוימת (נגיד, סקייפ, אינסטגרם וכו') ורוצה להתחבר זה ממלא את שם המשתמש והסיסמה (שהמשתמש שמר במאגר נתונים לפני כן) אוטומטית בשדות המתאימים. בשביל זה אני צריכה לדעת מתי המשתמש נכנס לעמוד login של אפליקציה מסוימת, איך אני יכולה לעשות את זה? ואיך אני יכולה לגשת לתוך תיבות הטקסט?

13. Started by kisin,

יש לי בעיה עם עברית בתוך מסד הנתונים mysql כשאני מכניס נתונים בעברית לתוך מסד הנתונים, דרך האתר, אז העברית מופיעה כג'יבריש בתוך phpmyadmin. כשאני שולף את הנתונים מהמסד נתונים בעזרת שאילתא בחזרה אל תוך האתר אז זה כן מופיע בעברית. הבעיה שלי היא שבתוך מסד הנתונים זה מופיע כג'יבריש ואני לא יכול לערוך תוכן ישירות בתוך phpmyadmin. עוד דבר, כשאני מכניס נתונים בעברית ישירות אל תוך המסד נתונים ישירות דרך phpmyadmin אז זה מופיע כסימני שאלה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני יכול לפתור את זה? בבקשה תעזרו לי כי זה משגע אותי. ישבתי ימים על בניית אתר ועכשיו הקטע הזה עם העברית עוצר אותי... צירפתי תמונה שתראו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by johnynardi,

אהלן שוב האם יש למישהוא מושג איך אני עושה רקורסיה שרצה על כל איברים במערך דו מימדי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NadavAfuta,

אני רוצה להתחיל ללמוד אחת משפות התכנות האלו. אני בכיתה ט' ולפי מה שאמרו לי בתיכון לומדים C# אז אולי עדיף ללמוד C\CPP, יש לי ספר לCPP אז זה יכול לעזור. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אינני מגיע מעולם ה QA, אך להבנתי התפיסות המקובלות בד"כ לבדיקות אוטומטיות הינן הקלטה של תסריטי בדיקה והרצתן, או ברמ ה מתקדמת יותר, כתיבת תשתית היודעת לנתח את מבנה הדפים, לזהות את האלמנטים השונים, ובעזרת קוד להזריק ערכים לשדות ולסמלץ מצבים, כלומר, כתיבת הבדיקות אינן בצורת הקלטה, אלא בצורת כתיבת קוד, שכאשר הוא מורץ, הוא מסמלץ שימוש במערכת. הבעיה העקרונית היא שכך או כך, זמן ההרצה זהה לזמן הבדיקות הידניות (למעט כמובן הרצה לילית וללא הפסקות), כך שלא ניתן להריץ בדיקות רגרסיה עמוקות ומלאות על כך המערכת, בזמן סביר. כלומר, חסכנו (נניח) את משאבי כוח האדם הנדרש לביצוע הבדיקות, אך לא חסכנו את הזמן שנדרש לביצוע הבדיקות, כך שהתשובה האם המערכת עברה את בדיקות הרגרסיה או לא, תתקרבל רק לאח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אתם חושבים שניתן למצוא עבודה אחרי גיל 30? שיניתי תחום ,מעולם לא עסקתי במחשבים ,ובשנה האחרונה אני לומדת לבד ומאוד נהנית -ושולטת ב-פוטושופ אילוסטרייטור CSS HTML ו2 מערכות ניהול וורדפרס וגומלה ובמקביל גם PHP ו JAVASCRIPT דרך LYNDA.COM (בשתי האחרונות הידע הוא בסיסי עדיין).ועכשיו התחלתי לחפש עבודה אני מבינה שכפרילנסרית למצוא עבודות זה בעיקר מזל או דרך חברים ,אבל כשכירה ניתן למצוא ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום! לא מצאתי מדור דרושים אז אני כותב כאן. לערוץ האופנה דרושים מתכנתי PHP, מקום עבודה נמצא בצומת ראם (מסמיה), במתחם חברת RRSAT. לשאלות נוספות, נא לפנות אליי בפרטי. תודה. יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. תודה רבה, זה בשביל המתכונת מחר.. אשריכם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Sman,

שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז ככה, אני צריך עזרה בהכנה קובץ BAT שיעשה את הפעולות הבאות: יסגור את הקובץ bla.exe - יעתיק (לא יעביר) את הקובץ C:\dir\bla.dll ל D:\dir\bla.dll (חשוב לציין שהקובץ כבר קיים, אז שיחליף) - יריץ את הקובץ D:\dir\bla.exe חשוב לציין שאם הוא לא מצליח לעשות את אחד מהדברים האלה שלא ימשיך בפעולות .. אני מאמין שזה לא ממש בקשה גדולה ולא תהיה בעיה להכין אותה.. בכל מקרה תודה מראש, אליאור. (אגב זה השם שלי למי שלא ידע ) עריכה: אחרי עזרה מגוגל ומהפקודה HELP הצלחתי לבנות את זה לבד אבל יש לי רק בעיה קטנה אני רוצה לעשות טיימר בין שתי הפקודות האלה קודם כל שיעתיק את הקובץ יחכה כמה זמן שאני יגדיר (נגיד 1 או 2) ואז יריץ את הקובץ EXE

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ב C U לא טוב.. ואם כבר פתחתי אתם יכול להביא את כל ה%X שיש, חיפשתי באינטרנט...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by bdoron,

אחרי שהבנתי איך יוצרים קליינט סרבר אני רוצה לעשות משחק רשת, הבעיה שאני לא כל כך יודע איך הדברים מתנהלים, אשמח אם תספרו לי איך זה אמור לעבוד פחות או יותר... כאילו לפי מה שככה עולה לי בראש בו נתחיל בתהליך הראשון, התחלת המשחק.. יש לי שחקן שיוצר משחק חדש, עצם הפעולה הזאת משחק חדש הוא צריך לגרום לכך שכל שחקן חדש שמתחבר למשחק ידע שיש מישהו שממתין לשחקנים נוספים שיצטרפו לו למשחק ועוד שאלה, אם המשחק התחיל בין 3 שחקנים למשל שמשחקים באותו זמן על אותה מפה למשל, האם האדם הבא שיכנס למשחק איך למנוע ממנו לשחק איתם? זאת אומרת שהוא בעצם יפתח משחק חדש בעצמו וימתין לאנשים נוספים שיתחברו גם למשחק במילים פשוטות איך אני גורם לכך שיווצרו כמה משחקים באותו זמן בין אנשים שונים ברשת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by levelone,

שלום לכולם. מאז שלמדתי מדעי המחשב בתיכון בשפת C#, אני חושב על לפתח את זה, או יותר נכון - להתחיל מאפס לכיוון הדברים שבאמת מעניינים אותי. מכיוון שפשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל, או מה לעשות, חשבתי להתייעץ עם החבר'ה המקומיים. בגדול, מה שבאמת מעניין אותי זה פיתוח מערכות הפעלה ותכנות ברמת החומרה (עד כמה שאני מבין זה תכנות הפעולות של החומרה עצמה?!). מאיפה אני יכול להתחיל, באיזה שפה כדי להתעסק, עם איזה תוכנות כדי לעבוד ובאיזה ספרים/אתרים/פורומים אני יכול להיעזר? תודה לכולם, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים