עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי שאלה לגבי שליחת מטריצה דו מימדית לפונקציה כמערך חד מימדי בשפת C (צאו מנקודת הנחה שהטיפוס book מוגדר ב typedef) האם זה בסדר לשלוח ככה במיין: func(*mat); ושבפונקציה תהיה הגדרה כזו: func(book* array) אם מישהו יכול לתת לי תשובה וודאית זה יהיה מעולה כי זה חשוב לי מאוד. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yoniyh,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר אתרים עם מדריכים טובים ומקצועיים ללימוד שפות תיכנות? אין לי רקע בנושא ואני מחפש ללמוד בינתיים לבד ולבדוק אם זה מתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dror_levy,

//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by A2K,

אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, במסגרת פרויקט שאני צריכה לעשות, אני מפתחת אפליקציה שרצה על הפלאפון וברגע שמי שמשתמש בפלאפון נכנס לאפליקציה מסוימת (נגיד, סקייפ, אינסטגרם וכו') ורוצה להתחבר זה ממלא את שם המשתמש והסיסמה (שהמשתמש שמר במאגר נתונים לפני כן) אוטומטית בשדות המתאימים. בשביל זה אני צריכה לדעת מתי המשתמש נכנס לעמוד login של אפליקציה מסוימת, איך אני יכולה לעשות את זה? ואיך אני יכולה לגשת לתוך תיבות הטקסט?

6. תודה רבה, זה בשביל המתכונת מחר.. אשריכם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mush0n,

טוב, יש לי כמה שאלות הבהרה שאני רוצה לשאול לגבי Polymorphism שאלה ראשונה, למה הוא טוב.. שאלה שניה, מאיפה שאני קורא עכשיו, נתקלתי בקוד הבא: { private string m_FirstName; private string m_LastName; public Person(string fn,string ln) { m_FirstName = fn; m_LastName = ln; } public void Print() { Console.WriteLine("Name = {0} {1} m_LastName, m_FirstName); } } class Employee:Person { private float m_SalPerHour; private float m_WorkingHours; public Employee(string fn,string ln,float sal,float hours) :base(fn,ln) { m_SalPerHour = sal; m_WorkingH…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SuB,

בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת. הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רן200,

הי. יש לי שרת http ואני רוצה לבנות אתר שיהיה בו גם נגן פלאש (מדיה כמו בכל הפורטלים) ואני יוכל להכניס בו תכנים שאני ארצה (מהשרת שלי). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכל מי שנכנס לקרוא ולעזור. מקווה שזה המקום הנכון (פיתוח אתרי אינטרנט) אני אסביר מה אני מחפש – יש לי אתר שהוא בעיקר תיק עבודות בצילום ומלבד כניסות מהארץ יש לי גם כניסות מחו"ל. האתר עכשיו כולו בעברית (לא תמיד היה) אבל אני רוצה להנגיש אותו למי שנכנס מחו"ל (כניסות מאתרים ופורומים לצילום בעיקר). הבעיה שלי שבגלל שהאתר לא ידידותי לצופה שלא יודע עברית – אז אני רואה אחוזי נטישה גבוהים למי שנכנס מחו"ל (בעיקר כי הם אף פעם לא מצליחים להיכנס לגלריות צילום הנכונות.) הבנתי שגוגל כבר מזמן לא מאפשרת להטמיע את הפלאגין של התרגום שלה באתרים וניסיתי להשתמש בAPI ישן שלא עושה את העבודה מי יודע מה. חיפשתי אלטרנטיבות חינמיות שלא ממש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מחפש המלצה לספרים בעברית ללימוד שפות התיכנות הנ"ל אני בא מרקע תיכנותי עם שפות אסמבלר C++ וויזואל בייסיק ואת כל זה למדתי בעזרת ספרים ואינטרנט הייתי שמח אם למשהוא יש המלצה לספרים טובים ובעברית ללמידו השפות תיכנות הנ"ל רק שאלה של מתחילים בשפות תיכנות הנ"ל אפשר לבנות ישומים שלא קשורים לאינטרנט כמו תוכנה שבונים בויזואל בייסיק??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by as1as2as3,

שלום, יש לי בעייה: כאשר אני רוצה לשנות את ערך השדה תאריך, השינוי לא מתבצע בגלל שהמשתנה מוגדר מסוג ניסתר.VB6.התוכנה כתובה ב-ניסיתי בכל דרך אפשרית וזה לא הצליח.יצויין שאין לי גישה לתוכנית המקור של האתר ולכן אני לא יכול למחוק את המאפיין הנסתר.אולי ניתן לכתוב פקודה שתמחק את ההגדרות של המשתנה בזכרון אבל אני לא יודע לעשות את זה.אשמח לכל עזרה שתיתנו. תודה. קיים קובץ מצורף שמכיל את השורות הבאות בצורה קריאה יותר. [ATTACH]3822[/ATTACH] 'In HTML: ------------------------------------------------------------------------------------------ <input name="txtFromDate" type="hidden" id="txtFromDate" value="00000000"/> 'In Form: ----------------------------------------------------…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הקוד שלי ממש פשוט זה זה מה שאני מקבל Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Main/java זה מה שיש בקובץ Main.java /* * Main.java * * Created on 10 נובמבר 2007, 07:03 * * To change this template, choose Tools | Template Manager * and open the template in the editor. */ package eample; /** * * @author Daniel */ public class Main { /** Creates a new instance of Main */ public Main() { } /** * @param args the command line arguments */ public static void main(String[] args) { System.out.println("hello"); } } אני לא יכול לעשות ב דוס java Main.java

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by cold fire,

ברצוני לפתוח קובץ טקסט בויזואל 2005 הבעיה היא שהוא נמצא בתקייה איפה שכל קבצי הH וcpp ניסיתי את הפונקציה getcwd_ הבעיה היא שהאובייקט של פתיחת הקובץ דורש שהpath יראה משהו מהצורה c:\\documents\\temp\\b.txt ואילו הgetcwd_ מחזיר לי את הדרך רק עם סלאש אחד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אתר בית הספר שמסופק ע"י משרד החינוך (http://www.orianit.edu-negev.gov.il/) מאוד מאוד מוגבל, פרימיטיבי, מיושן ומאוד קשה להזין אותו בנתונים שוטפים ולשמור על נגישות גבוהה. מדובר על בי"ס של ~700 תלמידים בכיתות א'-ו' אז זה הופך להיות אתגר לא קטן... ועד ההורים המרכזי מעוניין להרים אתר עדכני ומושקע שיהיה נגיש גם לצוות ביה"ס, גם להורים וגם לתלמידים - משהו שיהיה קל לעדכון, נגיש (RSS, סלולר למשל) וישמש פלטפורמה נוחה לעדכון מערכת שעות, מטלות, אירועים, הודעות ודיונים. הכוונה לא לאתר פדגוגי יבשושי אלא גם פלטפורמה ליצירת קשר נוחה בין ההורים, התלמידים וצוות ביה"ס וגם בית לאחסון תכנים כמו תיעוד אירועים, מאגרי חומר לימודי ואולי גם סוג של בלוגים/דפי בית אישיים/פורום LIVE. תיאורטית יש מענ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by רינה כהן,

אני צריכה עזרה לדרך לשמירת נתונים של מפה בתור-DATA איך להעביר את הנתונים במבנה מסויים לC#? אשמח לתשובה!!!

17. שלום! לא מצאתי מדור דרושים אז אני כותב כאן. לערוץ האופנה דרושים מתכנתי PHP, מקום עבודה נמצא בצומת ראם (מסמיה), במתחם חברת RRSAT. לשאלות נוספות, נא לפנות אליי בפרטי. תודה. יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי פלאפון תומך ישומי ג'אווה ואני מעוניין לעלות לשרת כמה ישומיים שמצאתי באינטרנט הבעיה היא שצריך שרת WAP בשביל זה מה אני צריך בשביל שרת בסיסי ביותר? בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bermangroup,

טוב אז כמו שאתם יודעים אני לא מתכנת גדול אבל אני קצת תקוע פה עם משהו... אני צריך שכשמישהו נכנס לכתובת www.d-designs.co.il הוא יישאל לאיזה תת אתר הוא מעוניין להיכנס. זה העמוד שאמורים לראות כשנכנסים לכתובת הראשית: http://www.d-designs.co.il/Frontpage/front.htm עכשיו, כשבוחרים OUTDOOR FURNITURE ולאחר מכן GF Collection, צריכים להגיע לאתר הראשי www.d-designs.co.il , אבל כמובן אחרי שעשיתי Redirect מהכתובת הזאת לכתובת http://www.d-designs.co.il/Frontpage/front.htm, השרת יעביר אותי תמיד לעמוד הבחירה, כשאני צריך אותו רק לפעם הראשונה כשהמשתמש נכנס ל- www.d-designs.co.il . מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, יש לי פרויקט(כמו משחק), שצד הקליינט כתוב בreact והסרבר בjava כדיי להריץ אני משתמשת בyarn start לFE ומריצה את השרת במקביל. כעת אני רוצה "לייצא" את הפרויקט, שאוכל לשלוח לאנשים קובץ exe או סקריפט (או כל קובץ אחר) ויוכלו להריץ את הפרויקט. אשמח לעזרה תודה רבה!

22. Started by kisin,

יש לי בעיה עם עברית בתוך מסד הנתונים mysql כשאני מכניס נתונים בעברית לתוך מסד הנתונים, דרך האתר, אז העברית מופיעה כג'יבריש בתוך phpmyadmin. כשאני שולף את הנתונים מהמסד נתונים בעזרת שאילתא בחזרה אל תוך האתר אז זה כן מופיע בעברית. הבעיה שלי היא שבתוך מסד הנתונים זה מופיע כג'יבריש ואני לא יכול לערוך תוכן ישירות בתוך phpmyadmin. עוד דבר, כשאני מכניס נתונים בעברית ישירות אל תוך המסד נתונים ישירות דרך phpmyadmin אז זה מופיע כסימני שאלה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני יכול לפתור את זה? בבקשה תעזרו לי כי זה משגע אותי. ישבתי ימים על בניית אתר ועכשיו הקטע הזה עם העברית עוצר אותי... צירפתי תמונה שתראו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Aviv C,

אני בונה תוכנה ב- C# שתתחבר למסד נתונים SQL Server 2005 Express ותעבוד איתו (הוספה, עידכון, מחיקה וכו'). נתקלתי בבעיה עם הוספת שורה חדשה לטבלה. כשאני מוסיף שורה חדשה ככה: DataRow newRow = DataTable.NewRow(); newRow["name"] = name; newRow["street"] = street; newRow["no"] = no; newRow["city"] = city; newRow["tel1"] = tel1; newRow["tel2"] = tel2; DataTable.Rows.Add(newRow); DataAdapter.Update(DataTable); ה- id לא נוסף לי אוטומטית (למרות שהוא אמור כי הוא מספור אוטומטי). כל עוד התוכנה פועלת לא ניתן לדעת מה ה- id של השורה. פיזית, כשאני סוגר את התוכנה ונכנס אל הטבלה בעזרת SQL Management Tools אני רואה שה- id כן נוסף וגם כשאני מפעיל את התוכנה מחדש אני רואה את השורות החדשות עם ה-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קודם כל, תסלחו לי אם מדובר בפורום הלא נכון או בשאלה נורא בסיסית - הניסיון שלי באזור הזה ספציפית הוא מועט. יש לי 2 קבצים (חלק מ Option ROM של BIOS/EFI לצורך העניין). הקובץ הראשון (גודל 27647 Bytes): 000068F0 30 0 00006900 20 00 3F 58 20 00 4D 61 72 76 65 6C 6C 20 38 38 ?X Marvell 88 00006910 53 45 39 31 78 78 20 41 64 61 70 74 65 72 20 2D SE91xx Adapter - 00006920 20 42 49 4F 53 20 56 65 72 73 69 6F 6E 20 00 31 BIOS Version 1 00006930 2E 30 2E 30 2E 31 30 32 37 2E 00 49 6E 69 74 69 .0.0.1027. Initi 00006940 61 6C 69 7A 69 6E 67 2E 2E 2E 00 57 61 72 6E 69 alizing... Warni 00006950 6E 67 20 2D 20 73 6F 6D 65 74 68 69 6E 67 20 7…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by generalA,

נתונה התוכנית הבאה: NUM: MOV SI , 10H MOV DI , 16H MOV CX , 6H ON: MOV AL , [sI] AND AL , 0FH MOV [DI] , AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מה עושה התוכנית בבקשה ?...... תודה !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים