תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הקוד הנל <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <script language="javascript" src="jscript.js"></script> <title></title> </head> <body> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; $test="dfgfdg"; $last_bug=get_last_bug_number(); ?> </body> <div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center> <caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הקוד הבא: <script language="javascript"> function test() { alart("test123"); } </script> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; echo"<div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center><caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php method=post> <tr><td>Bug Id:<input type=text size=6 name=lname disabled=disabled value=";print_r(get_last_bug_number());echo"></td> <td>Project name:<SELECT NAME=project onchange=javascript:test();> <OPTION SELECTED>…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כמו שניתן לראות בקוד למטה, אני מנסה להוציא ממסד הנתונים סיסמא של משתמש (בטופס log in), כלומר אם המשתמש שהוכנס בטופס הוא 'אבי159' אז אני מנסה להוציא מהמסד נתונים את הסיסמא שנשמרה ליד השם 'אבי159' ניסיתי 1001 דברים אבל אני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, הצלחתי להוציא את כל הנתונים שנמצאים בטבלה, אבל אני מנסה להוציא רק נתון אחד ספציפי אני יודע שהקוד לא נכון אבל אני לא יודע מה לא נכון בו, תודה לעוזרים. userName = (Request.Form["user_name"]); // Get the username from the form userPassword = (Request.Form["user_password"]); // Get the password from the form string tableName = "users"; string sqlPassword = "SELECT user_password FROM " + tableName + " WHERE user_name = '" + use…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל לבנות פונק' שממינת מערך דו מימדי כתבתי אחת והיא לא עושה את העבודה כמו שצריך... אשמח לעזרה בכתיבת הפונק' הזו..: void my_sort (int arr[N][M]) { int x, y, line,col, min_x, min_y, temp; min_x = min_y = 0; for (line=0; line<N; line++) { for (col=0; col<M; col++) { for (x=line; x<N; x++) { for (y=col; y<M; y++) { if (arr[x][y]<=arr[min_x][min_y]) { min_x=x; min_y=y; } } } temp=arr[line][col]; arr[line][col]=arr[min_x][min_y]; arr[min_x][min_y]=temp; } } my_print(arr); } תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
יש לי ידע בסיסי, רציתי לשאול, אני רוצה לעשות פרויקט קטנטן שיהיה GUI, שאליו אני יכול לבחור ספרייה ולערוך את כל הקבצים בספרייה יחד. באיזו שפה אתם ממליצים לי לעשות\ללמוד את זה?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי מערך שבכל תא יש מספר אבל זה מערך שנקלט באמצעות הפונקציה ()gets ולכן הוא מערך של תווים אני רוצה להפוך/להעביר למערך שהוא מסוג int את התאים כמו שהם כלומר שאם בתא 0 של המערך X יש את הערך "4" אז בתא 0 של המערך Y יהיה את הערך 4 . איך עושים את זה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש אופציה כזו ב tools->options->taskList מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם. בא לי לבנות crawler. הבעיה שלי היא נקודת המוצא. האם מותר לי לעשות מוצר ולשווק אותו אפילו אם המוצר יתבסס על מנוע החיפוש של google, yahoo, ו bing? האם יש לכם המלצות אחרות לנקודת מוצא? הבעיות העיקריות שאני צופה עם אחת מהנ"ל זה שיכולים להיות לי מאות (אם אל אלפי) שאילתות ברגע מסויים, וגוגל (לא יודע לגבי YAHOO ו בינג) אוהבים לחסום כאלה "בוטים". אשמח לקבל תשובה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני משחק משחק רשת ישן . אין הרבה דוקומנטציה מחוץ למשחק והאינפורמציה שמקבלים על נשקים בclient לא מספקת. בגלל שהחברה שהמשחק בבעלותה נתנה לקהילה גישה לכלי הפיתוח של המפות של המשחק הצלחתי לתעד את המבנה של הקבצים שהמשחק משתמש בהם ( כעיקרון csv עם שורות ארוכות). השתמשתי במידע לכתוב תוכנית C שמיצרת עמודי HTML ומתעדת את רוב המידע החיוני על נשקים כמו קצב ירי,מהירות קליע, דיוק, הדף של הפיצוץ וכו. אני מדפיס את כל האינפורמציה הזאת ברמה מאוד בסיסית . אחת הבעיות העיקריות היא שכמות המידע גדולה מאוד יחסית בעיקר בגלל שהקליעים לפעמים הופכים לקליעים אחרים ויש להם גם לפעמים השפעות כמו "רעל" והאטה,שיתוק וכו. בקיצור האתר שלי לא הכי ברור וגם די מישן. הקבצים שאני יוצר גם כוללים הרבה מאוד חזרות כ…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט שמכיל אלפי רשומות מידע fixed-width כאשר בסופו יש שורת סיכום ששונה מהתבנית הקבועה. אני צריך ליבא את הקובץ ל sql server 2008 כאשר אני מנסה ליבא אותו באמצעות ssis הוא נופל על השורת סיכום. למישהו יש פתרון??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ...יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור יש לי קלאס יוזר : var $Fname; var $Lname; var $UserName; var $Priv; var $proj=array(); function UserClass($fname,$lname,$username,$priv,$project) { $this->Fname=$fname; $this->Lname=$lname; $this->UserName=$username; $this->Priv=$priv; foreach($project as $value) { $this->proj[]=$value; } }//end constructou ופה אני יוצר את היוזר : $priv=$row['priv']; $proj=array("fdgf","gjhjh"); session_start(); $_user=new UserClass($row['First'],$row['Last'],$row['User_name'],$row['priv'],$proj); $_SESSION['user']=$_user; כמו ששמתם לי לב זה קלאס פשוט של יוזר ...הבעיה היא שיש …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
hey everybody, when i call a func in assembly, i'm pushing it's arguments first right? so when i'm inside the func, where do they sit in the stack? in the caller func, the var's set in -8ebp and -4ebp, but they are not there anymore I know I'm messing with the stack pointer at the beginning of the func, but how much did I move it? where are my vars? I would appreciate an explantion, so that i would understand for all funcs. Thanks a lot guys.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לתכנת קובץ שיוצר גיבוי לספרייה מסויימת בשרת שמחובר לרשת. הקובץ צריך להעתיק ספרייה מסויימת עם כל הקבצים ותת הספריות לתיקייה בשרת, ולדעת לדלג על קבצים שכבר קיימים (גם אם הקבצים בתיקיית היעד השתנו (skip all). אם אפשר להוסיף שורה שיודעת לדלג על כל הקבצים בעלי סיומת ספציפית מה טוב (למשל: דלג על כל הקבצים בעלי סיומת PDF).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista x64 תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך בבקשה עזרה במימוש שיטה בשם allThere במחלקה שיצרתי בשם Square3X3 המייצגת מערך דו מימדי של 3x3 מספרים (סה"כ 9 מספרים). השיטה צריכה למצוא האם במערך הדו מימדי יש את כל המספרים מ-1 עד 9 (כולל כולם, וכל אחד רק פעם אחת), במידה וכך הדבר,הוא יחזיר trueת, אחרת, יוציא false. ניסיתי להכניס תנאי של if שיבדוק בכל מספר שנכנס הוא בין 1 ל-9 ,אבל למעשה אם נכנסים פעמיים את הספרה 5 עדיין הוא יוציא true. בנתיים החתימה של השיטה וההתחלה שלה נראית כך: ;()public boolean allThere (++for(int row=0;row<=2;row } (++for(int col=0;col<=2;col } ... אודה לעזרה מראש.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שרצה על קבצים מסויימים בתיקייה, היא רצה על כל הקבצים בתיקייה עם סיומת מסוימת והיא רצה על קובץ קובץ עד לסיומו. התוכנית מוסיפה טקסט\טקסטים שאני מגדיר לה. א. באיזה שפה הייתם כותבים את התוכנית? ב. האם תוכלו לעזור לי עם ההתחלה. ג. במידה ולמישהו יש תוכנית מוכנה, אשמח לשלם לו. בתודה, רועי.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
[tt]יש לי בעיה: אני רוצה לבנות קטע קוד בJS אשר יתן לצד-לקוח לבחור קובץ מסוים והמידע (לא משנה אם בבינארית או הקסצדמילי או דצמילי) של הקובץ יעובר למשתנה ידוע מראש. הערה:נא לא להביא רעיונת לפתרון עם asp או\ו php. [/tt]
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי חברה, יצרתי אפליקציה פיצית בC# שמחביאה או מציגה קבצים, בהתאם ללסוויץ' שאני מעביר לה. הייתי רוצה תופיע לי בתפריט לחיצה-ימנית של שולחן העבודה (כלומר, שאני אראה אותה כשאני אלחץ לחיצה ימנית במקום ריק על שולחן העבודה). מצאתי את האזור ברג'יסטרי שבו אני יכול להוסיף או להסיר אלמנטים מהתפריט לחיצה-ימנית של הדסקטופ, אך איני יודע איך לכלול את התוכנה שלי שם. לפי מיטב הבנתי אני צריך לתת לה GUID או CLSID מיוחד, ורק אז אני אוכל לרשום אותה ברג'יסטרי. צר לי על הבורות, או אם השאלה שלי לא ברורה מספיק. אשמח להכוונה, בתודה מראש, ג'ין.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה NetBeans: בבית הספר בשיעור מחשבים התחלנו ללמוד תיכנות HTML. פתחתי פרוייקט אינטרנט חדש בתוכנה בבית הספר והוא עובד טוב וכל קובץ שעשיתי רץ כמו שצריך. היום הגעתי הביתה וחיברתי את הדיסק און קי שלי למחשב והפעלתי את הNetBeans והוא עלה ואז פתחתי את הפרוייקט שהתחלתי בבית ספר. כאשר פתחתי את הפרוייקט הייתה רשומה לי הודעה שחסר לי הסרבר Glassfish 2.1. ניסיתי להריץ את אחד האתרים שכתבתי וגם שם זה רשם שחסר לי את הסרבר הזה ובגלל זה הקובץ שהרצתי לא עבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-