עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by orlupo,

שלום, האם ניתן להקצות מערך עצמים באמצעות malloc? בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dududs,

שלום רב, האם לימוד כל החומר של ASP.NET ללא #C מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? (בהנחה שאני יודע HTML CSS וJS) אם אני יודע ASP.NET באופן מלא אך ללא #C, האם יהיו לי מגבלות מסויימות בבניית אתר? ואם חובה ללמוד #C - צריך לדעת הכל על #C או מספיק לדעת רק קטעי קוד בסיסים בשביל לחבר לASP.NET? ושוב, בהנחה שאני יודע HTML האם הספר בקישור מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? הספר: http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=80

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום רב! יש ברשותי אתר אינטרנט עם ממשק ניהול. במסגרת שיטוטי בהגדרות הממשק יש מקום שמאפשר לי לראות לאיזה לינקים "שבורים"/שגיאות 404 אנשים ניסו לגשת. כלומר אם מישהו יכתוב www.mysite.com/x ואין כזה דף X אז הוא יכתוב לי בממשק ניהול שמישהו חיפש את הדף הזה (ולא הגיע לשום מקום) וכמה פעמים זה קרה. עכשיו ראיתי שהיו הרבה נסיונות לגשת לעמוד שנקרא muieblackcat ומחיפוש בגוגל הבנתי שזה לא דבר טוב? האם עליי לעשות משהו? המידע/שליטה במערכת בסכנה? תודה רבה מצ"ב ציטוט מהודעת פורום שמצאתי דרך גוגל בנושא muieblackcat :

5. המורה נתנה לנו שאלות חזרה למבחן והיו כאלה שלא הבנתי - 1. נתון המספר השלילי 0eah (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים הבאים הוא ערכו בעשרוני? א.21 ב. (התשובה הנכונה)22 ג.23 ד.234 - למה 22 היא התשובה הנכונה? כי e=14 ו- a=10 אז זה יוצא 24 ולא 22? 2. נתון המספר השלילי 0edh (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים האים הוא ערכו בעשרוני? א.18 ב.19 ג.20 ד.237 - שוב אותה השאלה 3. מהו הייצוג של המספר העשרוני 21 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -15h ב. eah ג. ebh (התשובה הנכונה) ד. ech - איך אני עושה את זה? 4. מהו הייצוג של המספר העשרוני 29 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -1dh ב. e2h ג. e3h (התשובה הנכונה ד. e4h - למה ג' היא התשובה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Avi.Sprngr,

שלום, מצאתי ברשת את הקוד הבא שמאפשר לי לחשב ביטויים מתמטיים פשוטים: static double Evaluate(string expression) { var loDataTable = new DataTable(); var loDataColumn = new DataColumn("Eval", typeof (double), expression); loDataTable.Columns.Add(loDataColumn); loDataTable.Rows.Add(0);return (double) (loDataTable.Rows[0]["Eval"]);} איך ניתן להרחיב את הקוד כך שאני אוכל להשתמש גם במשתנים בביטוי, כלומר במקום "2+3" לשלוח לפונקציה "X +3" כש-X מוגדר לפני כן בתור 2.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by (G),

למישהו שיודע את השפה, אני צריך שמישהו ישלים לי פקודה שתיצור שאילתה. כלומר, כאשר אני אלחץ על הקובץ הוא ישאל אותי להקיש את שם המחשב החדש שברצוני ליצור. כרגע בפועל, ניתן לשנות את שם המחשב רק ב-SOURCE. תודה. הסקריפט: sNewName = "COMPUTER NAME" Set oShell = CreateObject("WSCript.shell") sCCS = "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\" sTcpipParamsRegPath = sCCS & "Services\Tcpip\Parameters\" sCompNameRegPath = sCCS & "Control\ComputerName\" With oShell .RegDelete sTcpipParamsRegPath & "Hostname" .RegDelete sTcpipParamsRegPath & "NV Hostname" .RegWrite sCompNameRegPath & "ComputerName\ComputerName", sNewName .RegWrite sCompNameRegPath & "ActiveComputerName\Compu…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ליאור שמש,

האם התוכנה של c# תעלה על פנטיום 2?(לא איכפת לי עם התוכנה תזחול..)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Hacker1221,

כתבתי תוכנה, קימפלתי אותה, ויצאו לי מספר קבצי class. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Hacker1221,
    • 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by eido300,

בניתי תוכנה ב#c שאמורה לרוץ כל יום, בקצרה התוכנה בסך הכל בודקת תאריכים ולפי זה שולחת מיילים, לא משהו מסובך במיוחד וכל התוכנה לא מגיעה למגה אחד, הבעיה שאצלנו המחשב לא בהכרח נדלק כל יום ובמיוחד לא בשעות הנצרכות, כדי לפתור את זה הציעו לי להריץ את התוכנה על שרת. אני לא מתמצא בתחום הזה בכלל, אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר במושגים האלה. האם אפשר להריץ קוד #c רגיל על שרתים? ואם כן האם יש כאלה חינמיים, (אני לא מתכוון להשקיע כסף בשביל תוכנה בגודל מגה), ובכללי אשמח לקצת מושגים בסיסים, כדי שאני אבין קצת יותר טוב עם מה אני מתעסק. תודה.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by SAgent007,

משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by NI4NI,

שלום השאלה שלי היא: נניח שהמחשב שלי הוא מחשב חזק יחסית, אפילו שרת, ווא דלוק ומחובר לאינטרנט 24x7. האם יש אפשרות שאני ארים אתר על המחשב שלי ויחשוף אותו לאינטרנט ? האם אני יכול שלא להשתמש בשירותיה של חברת איחסון אתרים ? אם זה בלתי אפשרי אז למה ? (ולא מעניינים אותי פה שיקולים של ביצועים, גיבויים וכ"ו) תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Aviv C,

איך אני יכול, אם בכלל אפשר, להריץ דף אינטרנט שאני כתבתי אוטומטית כל כמה זמן?

15. Started by elnat4,

שלום לכולם. כתבתי סקריפט עם תוכנת Autoit, שפותח תוכנה כלשהי. תפקיד התוכנה בגדול - לקבל מסמך כלשהו, ולהחזיר דף טקסט (בלי להיכנס ליותר מידי פרטים) כעת אני צריכה לרשום קוד בשפת C# (הבעיה שמעולם לא למדתי שפה זו): הקוד יקבל מחרוזת (שזה המקור-המסלול של המסמך), יפעיל את הסקירפט (הסקריפט כאמור, פותח את התוכנה ומקבל את המסמך), ולאחר מכן יחזיר את הדף טקסט (שייצר הסקריפט).. זה לא נשמע לי מסובך, אבל כמו שאמרתי, אין לי שום ידע בשפה זו. (למדתי java והבנתי שזו שפה די דומה..) אז איך אני עושה את זה? או שאנסח בצורה ממוקדת יותר - איך אני מפעילה את הסקריפט מתוך קוד ב C#? תודה רבה, ואחלה פורום עינת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ikatz,

איך ניתן להוסיף לפרויקט הכתוב ב C# סרט?

17. Started by omri123,

היי התבקשתי לכתוב תוכנית רקורסיבית בC שמקבלת שתי מחרוזות ובודקת האם הם השתקפות אחת של השניה. לדוגמא abcd ו- dcba, עכשיו חשבתי לקחת את הפוינטר של אחד מהמחרוזות לסוף המחרוזת ולהשוות אותו לפוינטר השני שמצביע על תחילת המחרוזת השניה, הבעיה שבפונקציה רקורסיבית זה קצת קשה לעשות את זה. מישהו מכיר דרך אחרת? או אולי פונקציה שמריצה את הפוינטר לתו האחרון? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by borg,

שמרתי כתובת לפונקציה במצביע מסוג *void. איך אני יכול לקרוא (להפעיל) לפונקציה באמצעות המצביע בשפת C?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by Bh,

שלום. יצרתי פקד Activex, ואני מריץ אותו בסביבת האינטרנט. ה-Activex רץ מתוך המחשב שלי, ונועד לשימוש שלי בלבד. הבעיה היא שכאשר הפקד עולה צריך ללחוץ עליו כדי שיעבוד בצורה נורמלית, כחלק מהגדרות האבטחה של אינטרנט אקספלורר. השאלה היא, איך מבטלים את אופציית האבטחה המיותרת הזאת? שפקד ה-Activex שלי יעלה בצורה חלקה, ללא התערבות מצידי. האם יש דרך כלשהי אולי לאשר פקד Activex ספציפי מבלי לשנות את הגדרות האבטחה הכוללות של אינטרנט אקספלורר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. שלום רב אני מנסה להריץ קובץ java שכתבתי, כאשר בתוכנת eclipse הוא רץ מצויין כאשר הוספתי את ספריה .jar שאני צריך. לעומת זאת כאשר אני מריץ ע"י פקודת: java hello.java אזי אני מקבל את ההערה: Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Something/java אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? בסך הכל אני מנסה ליצור קובץ הרצה של תוכנת ה-java שלי , כאשר אני רוצה להריץ אותה מחוץ ל-eclipse. ומכיוון שבתוכנה יש אפשרות לקלט מקובץ חיצוני אזי יש לי בעיה של אבטחה בתוכנה, ולכן אני מנסה להריץ להפוך אותה לקובץ EXE. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Kirma,

צריך עזרה בהרצת תוכנה דרך קוד C אני צריך להריץ את התוכנה בפקודה הזאת C:\dir\smd.exe exec hide "C:\dir\test.txt" ניסיתי את הקוד הבאה, הקוד C מתקמפל אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור שמריץ את הפקודה מראה לי ERROR ProcessStartInfo smd = new ProcessStartInfo(); string dir = @"C:\dir\"; smd.Verb = @"exec hide \"C:\dir\test.txt\""; smd.FileName = dir + "smd.exe"; Process.Start(smd);

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ktbnus,

יש לי תוכנית(שפת C) ויש לי מחשב ישן "שמותקן" עליו רק DOS. אני רוצה לעשות ככה שכל פעם שאני מפעייל את המחשב שהתוכנית שלי תרוץ אוטומטית - התוכנית מקומפלת ויש קובל EXE.... השאלה שלי די פשוטה....איך אני עושה את זה? ואם יש מישהוא שמכיר פקודות DOS ל C כמו גישה לתיקיה...מחיקה של קבצים...שם תיקיה נוככית...כאלה... אז אפשר להוסיף תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Omer Michleviz,

היי, אני מנסה להריץ תוכנית בשכתובה בשפת C במהדר של visual studio ומשום מה אני מקבל את השגיאה הזאת

24. Started by Eviljelly,

שלום , אני בשלבי הקמה של אתר ולצורך זה אני צריך להוריד קובץ מאתר ולשלוח אותו לאתר אחר . הפעולה צריכה להתבצע על בסיס יומיומי ולכן חשבתי לכתוב תוכנית שתעשה את זה . השאלה באיזה שפה אני עושה את זה ? והאם יש חשיבות לשרת עליו אני מריץ את התוכנה ? (נגיד לינוקס או חלונות, צריך לקמפל בדרך שונה ?) והאם אני אצטרך חבילת אחסון שמערבת יותר פריווליגיות בשביל דבר כזה ? או שאולי בכלל אפשר לכתוב משהו כזה עם PHP (הדבר על הביצוע החוזר ללא צורך להפעיל כל פעם ) ואני פשוט לא יודע ? הרבה שאלות , תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by פיני1805,

שלום, אני מעוניים ליצור דף ראשי במחשב שלי ב-HTML עם קישורים לכל מיני תוכנות שאני מריץ הרבה. אני אני עושה קישור לתוכנה? או לפקודת הרצה שלה? עזרתכם , תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים