תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות שרת שיעבוד כקליינט סרוור בין תוכנה ל סרווור אני אוצה שיעבור שם נתונים כמו TEXT או קובץ. השאלה שלי עם זה מתאים לעבודה מול PHP ואפצי ..שהם טובים ל WEB האם הם טובים למצב כזה או שאני צריך לעבוד בצורה אחרת? תודה מראש GSM
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זאת השפה הזאת בעיקרון וכמה טוב/חשוב יהיה לקחת קורס של זה באוניברסיטה?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למשל ברגע שהשורה ארוכה מידי.. אז שירד שורה דוגמא גם בפורום פה: דוגמא:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם רואים הוא ירד שורה ברגע שזה ארוך מיידי! עריכה בעצם לא!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא יודע כל התוכנות שרת שיש . ה cpanel וגם apache ויש עוד . תגידו לי מה שמן של תוכנות השרת וגם על איזה מעכת הפעלה עובדות ? עכשיו ה cpanel היא רק מאחסנת אתרים ולא משהו אחר לפי מה שאני יודע . והאפאצי איך היא עובדת על מה היא עובדת וגם היא עובדת על אחסון אתרים web hosting והשפה שהאפאצי תומך הוא תומך ב PHP לפי מה שאני יודע ? והשאר ? תסבירו לי קצת.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כתבתי שעון בפרולוג למשחק לוח שאני עושה בפרוייקט. איך אני מזמן אותו כך שהוא ירוץ במקביל ללולאת המשחק? במשחק הגעתי למצב שהשעון מוצג ומתעדכן שיש מהלכים של שחקן אנושי אך המטרה שלי שהוא יתעדכן כל הזמן בלי להיות תלוי במהלכים יש מישהו שיודע לעזור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים שלא נגעתי בשפת C הורדתי Dev c++ כתבתי סתם תוכנית בסיסית כדי לראות שהקומפיילר עובד אבל הוא מציג לי שגיאה שאני רשום void main ורק שאני רושם int main אפשר לקמפל את התוכנית מה ההבדל בינהם ? הנה דוגמא לתוכנית : #include<stdio.h> int main() { printf("Hello HW!"); } ושאני כותב תוכנית עם יותר פקודות ומשתנים התוכנית רצה גם עם void וגם עם int תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Hi I want to load 4 .asc files but one of the file didn't load, it print an error: Number of columns on line 4891 of ASCII file FlowWater_3.asc must be the same as previous lines. I was advice to look at line 4891 of the file FlowWater_3.asc and modify it so it contains the same number of columns as the previous lines. How can I open this heavy file (125MB) and count 4891 rows?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבדוק אם קיים סטרינג מסויים בפרטים שקובץ שאני קורא לו מחזיר לי. לדוגמא יש לי קובץ שאני קורא לו כך: "c:/.../tshark.exe"/ i 2 (המרכאות האם על הנתיב). זה מדפיס לי מחרוזות מסויימת. עכשיו אני רוצה לחפש אם קיים סטרינג מסויים במחרוזת הזו , עשיתי לדוגמא את זה. set count=find/C "str" "c:/.../tshark.exe"/ i 2 אז הוא מחפש לי רק במה שבמרכאות ומחשיב לי את i ו 2 כקבצים, איך אני מתייחס לזה? אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בנוגע לתכונות של אובייקטים. לאחר שהגדרתי תכונה של עצם מסויים כ private אני עושה שיטה כדי שמחלקות אחרות יוכלו לקבל את הנתון. לדוגמא, יש לי מחלקה שיוצרת רשומה שכוללת פרטים על אנשים (שם פרטי, שם משפחה, ומספר טלפון) נגיד שאני רוצה לכתו שיטה שמחזירה את השם הפרטי על מנת לספק את המידע למחלקה אחרת, מתי אני מחזיר את התכונה ומתי אני מחזיר עותק ? במילים אחרות, מתי אני כותב בכל אחת מהדרכים האלו ? public String getFirstName (){ return this.firstName; } public String getFirstName (){ String copyFirstName = this.firstName; return copyFirstName; } תודה לכולם, ד"א אני כותב ב JAVA אם זה משנה
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ברשותי MAKEFILE וקוד ב-C ואני לא מצליח להבין למה זה לא רץ ? בדקתי ב- dir כדי לוודא שה-MAKEFILE וקובץ הקוד שלי שם, ולאחר מכן רשמתי make וקיבלתי את המצ"ב בקובץ... אשמח לעזרה... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ויזואל סטודיו.. רציתי לדעת איך אני עושה בעצם את הקישור בין הכלים השונים לבין הקוד.. נגיד שאני רוצה לעשות קוד פשוט שממיר מעלות מפרנהייט לצלזיוס , הקוד הוא דיי פשוט : Dim C As Double Dim F As Double C = (5 \ 9) * (F - 32) עכשיו נגיד שאני עושה תיבת טקסט בצד אחד שאליה יוכנס המעלה בפרנהייט באמצע כפתור ביצוע ובצד השני תיבת טקסט בה תיכנס התוצאה איך אני גורם לזה לעבוד? איך בעצם עושים את הקישור בין הקוד לתיבות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה קורה כאשר מבצעים: A^=B; B^=A; A^=B; אשמח לדוגמא לשם הבהרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בעית DESIGN כרגיל. השפה היא JAVA אבל זה לא ממש משנה לשאלה שלי. יש לי שתי קומפוננטים שונים בצד הלקוח (צד השרת לא משנה כרגע): 1. Network Client - זה הצד שאחראי להרכיב את החבילות, לשלוח אותם ולקבל תשובות (חיוביות או שליליות). 2. GUI Client - זה החלק האינטרקטיבי של הלקוח שארחאי לספק ממשק למשתמש בשביל להפעיל את ה NC (ולא רק, לא כל פעולה שהמשתמש יעשה ב GUI חייבת להיות מתורגמת לשליחת מידע ברשת). לצורך הפשטה אני מעוניין להפריד אותם וליצור כמה שפחות קשר ביניהם לפחות מהסיבה שלדעתי זה נראה הדבר הנכון ביותר לעשות. הכל היה יכול להיות פשוט אם התקשרות לא הייתה דו כיוונית אבל היא כן, כלומר כאשר יש ERROR/SUCCESS ה NC צריך להודיע על זה למשתמש, וכאשר המשתמש לוחץ על LOGIN לדוגמא ה …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצ"ב תרגיל שאני אפתור, אבל... לא הבנתי האם הכוונה שאני מטפל במס' מספרים שיהיו כל פעם סט מספרי אחר, כלומר כל הפעלת תוכנית יהיה רצף אחר של מספרים ? כי אז אני יכול להשתמש ב- EOF... ולמה הכוונה לעזאזל ב"ארגומנטים" ?! תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 64 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת מטריצה וממיינת את הערכים בכל עמודה לפי סדר יורד. לשם כך כתבתי שתי פונקציות: void firstSort(int mat[][COL]) { int i,j,k; for (i=0; i<COL; i++) for (k=0; k<ROW; k++) for (j=1; j<ROW; j++) if (mat[j-1][i] > mat[j][i]) swap(&(mat[j-1][i]), &(mat[j][i])); } void swap(int *x, int *y) //x gets the value in y { int *temp; temp=x; *x=*y; *y=*temp; } התוכנית עוברת קומפילציה ורצה אבל לא מבצעת את המשימה כמו שצריך. אם מישהו יכול לעזור לי כאן אני מאוד אודה לו. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להקצות מערך עצמים באמצעות malloc? בתודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזו שפה הם מתחילים? אך זה מחולק? מישהו יוצר גרפיקה מישהו יוצר מנוע וכן הלאה? מה כדאי לי להתחיל ללמוד?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלוםל כולם. קראתי קצת על בניית מסדי נתונים(ואני מאד מאד חדש בתחום) והתעוררה לי בעיה: אני צריך מסד שבו יש טבלה שעפ"י מספר ID תוכל להעביר אותי לטבלה אחרת(לדוגמא עבור 1 לטבלה א' ועבור 3 לטבלה ג'). כלומר, לטבלא הנ"ל יש 2 טורים ומספר רב של שורות. הבעיה היא שעבור כל טור אפשר לקשר רק טבלה אחת לפי מה שקראתי. אין סיכוי שלאף אחד לא הייתה את הבעיה הזו ואני משוכנע שיש לה פתרון, רק שלא הצלחתי לגגל אותו.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ללמוד תכנות במחשבים (שפות תכנות, כתיבת תוכנות וכל הדברים האלה) מהיסוד דרך הרשת. האם מישהו מכיר אתר מסויים המלמד כל שפה בצעדים "של מתחילים"?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-