עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orninyo,

לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by ליאור שמש,

שלום ראיתי שיש הצעות עבודה בכתיבתhtml ואני רוצה להתחיל לעבוד בזה התחלתי ללמוד html סיימתי את המדריך באתר וובמסטאר (http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=411) האם אני ברמה כזו שאוכל להתקבל לעבודה?ועם לא אז לאיזה רמה צריך להגיע ?ואיך להגיע לרמה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי שאלה בשפת C: בניתי את הקוד הבא: \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ [left]printf("Please enter an Unsigned Number: "); scanf("%u",&a); flushall(); while(a!=0) { c=a;//temp for remembering a's value b=a%10;// 12345--->5 while(b!=count)//until b=count count++;//0--->1--->2... (until it gets the right figure) while(b==count) { count2++;//1--->2--->3... (until it gets the number of shows) if(a==0) break; a/=10;…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Cahiml,

אני זקוק לתרגול פקודות SQL (כגון Select Join וכדומה) למטרות התרעננות לאחר שלא יצא לי להתעסק עם בדיקות SQL Server זמן מה. אני מתכוון לתרגל על הגרסה החופשית של Microsoft® SQL Server® 2008 Express. אשמח לקבל קישור לאתרים או קבצי תרגול לצורך תרגולת אחזור מידע בטבלות שונות. תודה מראש למסייעים...

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by iem,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות overload לפונק' ב-C ? נניח יש לי פונק' הכי פשוטה שיש אפילו ברמת סכימה של מספרים, ואני רוצה שכל פעם היא תסכום סכום אחר של מספרים, אז נכון שאני יכול לקלוט מערך או להשתמש בממשק של EOF פנימי או משהו כזה, אבל אני מדבר ברמה של ממש: sum(2,3,4) מול נניח: sum(2,3,4,5,6) הצעות ? אשמח להצעות אחרות אם אי אפשר, שיוכלו לתת פתרון הולם אחר תודה !! ;D

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by redead,

for (int i=0;i<arr.length-i;i++){ if (arr[i]<arr[i+1]) { ans=true; נגיד שהמערך הוא 1,2,4,3 למה זה לא עובד לי כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by orninyo,

שלום עשיתי את כל מה שצריך (אחרי קריאה של המון מדריכים): איפשרתי את php_oci8.dll בphp.ini אפילו כיוונתי את ה TNS_ADMIN לתקיה של הinstant client ועדיין כאשר אני מנסה להשתמש ב oci_connect אני מקבל Call to undefined function oci_connect() מישהו יכול להסביר לי איך מצליחים לעשות את זה? (אני על חלונות7 , אורקל 10g, PHP5+) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, באתר שאני בונה יש גלריה שבתוכה קוד JS לא מסובך מדי, שנעזר בJQUERY. הקוד משנה את הסידור של התמונות ע"י משחק עם CSS, ובנוסף מכיל colorbox לתמונות (http://colorpowered.com/colorbox/) משום מה הדף הספציפי הזה רץ ממש גרוע* באקספלורר 8, בינוני למדי בפיירפוקס החדש, וללא רבב על CHROME. למישהו יש רעיון ממה יכול לנבוע דבר כזה? * הכוונה שאנימציות הJS איטיות בהרבה משהן אמורות להיות. תודה מראש לעוזרים, יונתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ערב טוב יש לי קומבובוקס המכיל אובייקטים מסוג צבע. כל רכיב מופיע כקוד הצבע שלו. לדוגמה לבן מופיע כ java.awt.Color[r=255,g=255,b=255] יש דרך לשנות את הטקסט שמופיע כך שבמקום הקוד יופיע פשוט white ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, cout<<"enter the length of "<<i+1<<" member"<<endl; cin>>membersize; stringg=new char[membersize+1]; cout<<"enter the string: "<<endl; cin>>stringg; arr[i]=new Groups(stringg,membersize זו בקשת השאלה: אני מבקש מהמשתמש להכניס גודל של איבר ואז יוצר מערך בגודל זה ומקבל מהמשתמש את המחרוזת ואז יוצר מערך של אובייקטים. אני צריך לשלוח למחלקה את המחרוזת וגדולה. הבעיה שלי היא להעביר את כל האיברים האלו שמהווים קבוצה אחת (קבוצה שיש בה כמה מילים) למחרוזת המוגדרת כפרטית במחלה גרופ. אין לי בעיה עבור כל איבר arr לשלוח למחלקה את המחרוזת שלו, אך בהמשך המשיחה עלי ליצור פונקציה ב-ת-ו-ך המחלקה ובעזרתה להשוות בין איבר מסו…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by erone,

C++ Object Oriented programming concepts במרכז הארץ הנושא אומר הכל תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש כפתור "שלח" בדף האינטרנט ואני בסרבר רוצה שהוא יפנה לפונקציה F בקליינט, ואם היא תחזיר אמת אז שיפנה גם לפונקציה G בקליינט איך אני מוסיף לו באטריביוט 2 פונקציות בצורה הנ"ל? משפט זה לא עבד לי: linkbutton.Attributes.Add ("onClick", "MyFunction1(); MyFunction2();")

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bg1987,

אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל. אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ulmi,

היי לפני כמה ימים התחלתי ללמוד לבד PYTHON השפה הזו לא עובדת עם קומפיילר אלא עם מתרגם אינטראקטיבי השאלה שלי היא למה משמשות שפות מסוג זה? והאם אפשר ליצור איתה קובץ תוכנה כמו בשפה אחרת (JAVA וכדו)? כי כרגע כל פקודה שאני נותן היא מבצעת מייד כך שאני מרגיש שאני גם המתכנת וגם מי שמשתמש בתוכנה במקביל. אודה לתשובתיכם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי ידע סביר בעבודה ב-C# , אך מה שלמדתי עד היום התעסק רק באלגורתמים שפותחו כ-Console App. עכשיו אם למשל אני רוצה לבנות תוכנה קטנה , שתוצג בצורה גראפית וכאשר אני לוחץ על לחצן מסוים בה היא תפעיל אלגוריתם שבניתי בConsole App , כיצד ניתן לעשות זאת? אני מתכוון תוכנה ממש בסיסית שתשלב בין תצוגה גראפית ידידותית עם לחצנים לבין אלגורתמים שנכתבו כ-Console App. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by yossi21,

אני מנסה לבנות אתר אישי דרך הספר: "אמא, אבא, בניתי אתר באינטרנט" של הוצאת הוד-עמי. העניין הוא שעשיתי הכל לפי ההוראות שכתובות בספר והסתבכתי בנושא התפריט של האתר. צילמתי 2 תמנוות שיסבירו לכם את הבעיה שלי, אני ממש לא יודע איך לפתור את זה כי אני חדש בתחום. כשאני לוחץ על הקישור "דף הבית" הכל בסדר גמור, אבל כשאני לוחץ על שאר הקישורים זה עושה לי ריבוע כזה סביב הקישורים. איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by iem,

היי אנשים, הרבה זמן לא ביקרתי כאן.. מקווה להתחיל לחזור לבקר הרבה שאלה.. אני מריץ eclipse על win xp וכשאני כותב קוד שלא כולל input (מהמקלדת. טרם ניסיתי מקובץ) ובכלל, התוצאות מצויינות, הבעיה מתחילה כאשר אני מתחיל לכתוב קוד עם דרישה לקלט מהמשתמש אז ב- console אני פשוט לא רואה כלום לדוגמא: int main(void) { float x1,x2,x3; printf("Please enter 3 numbers: "); scanf("%f%f%f",&x1,&x2,&x3); return 0; //dummy } וה-console ריק, כלומר הוא נניח ייתן לי להכניס מספרים, אבל אחרי האנטר יזרוק לי דברים שקשורים בכלל לשורות שכתבתי בקוד אבל מחקתי אותם לפני נניח שעה (printf-ים למיניהם)... מישהו נתקל בזה ויכול ללמד מהנסיון ? ??? תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by redead,

יצא לי לכתוב כבר קודים בג'אווה ועכשיו שאני מסתכל על כמה דוגמאות קוד מספר אני רואה שיש לי בתחילת כל תוכנית את השורת קוד הבאה : static Scanner reader=new Scanner(System.in); אני לא כולכך מבין למה צריך את השורה הזאת למה היא בדיוק עוזרת? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. Started by eran990,

שלום.... אני עושה פרויקט שנשלט דרך יציאת הLPT במחשב.. עכשיו אני כותב את התכנית בC אבל דרך הturbo c++ ולמי שיודע יש בעיה עם יציאת הLPT בXP השאלה שלי היא כזאת: יש דרך כלשהי לשחרר את הפורט עם קובץ כלשהו ואם כן מהו הקובץץ? אני ממש לא רוצה לעבור קומפיילר כי אין לי זמן לזה... תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר אני חייב תשובה עד יום שלישי.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sababchik,

יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אני כרגע בלימודים באוניברסיטה ואני מעוניין להתחיל ללמוד בניית אתרים. עברתי קורס ב-JAVA ואני יודע HTML בסיסי והייתי רוצה לעבור לשלב מקצועי יותר. מה אתם מציעים ? מה הדרך הכי טובה ? מורה פרטי? קורס ? קריאה באינטרנט? וכלל, מה השפה שכדאי ללמוד אותה היום כדי לעוף בנושא ? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. אני די מתקשה באופן כללי עם חישוב הסיבוכיות זמן ריצה (מדעי מחשב שנה א' אפשר להגיד ) נניח יש לי אלגוריתם חיפוש כלשהו שעושה פעולה הבאה: לולאה ראשית: התחל מכתובת 0 ותסיים ב-n. לולאה מקוננת: אם אתה מוצא תו X, תתחיל לספור ממנו את כל תווי ה-X עד סוף המערך/רשימה מקושרת (עד n). המשך ל-X הבא עד לסיום הלולאה. לכאורה זה נראה כאילו n^2. אך מה קורה אם אני מכניס ללולאה המקוננת פקודה שתשמור את כתובת ה-X הראשון שהיא מוצאת ואחרי שהיא סיימה לספור, תוסיף אותו לאינדקס של לולאה הראשית? (כלומר שאני לא אעבור שוב על מספרים שאני יודע שאין בהם X, אלה ישר אקפוץ ל-X הבא בתור). זה אמור לשפר את היעילות החיפוש, אך השאלה אם זה משפיע על סיבוכיות זמן ריצה? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 19.3k צפיות
  23. Started by razaviv050,

שלום, אפשר בבקשה חוות דעת על האתר סדרות הבא: http://booknick.info/shira/other/index.php תנו ביקורת בונה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by redead,

אני יודע JAVA ברמה בינונית והולך להשקיע את החודש הקרוב בחיזוק השפה הזאת. כמו כן יש לי שליטה סבירה-בסיסית בויזואל ביסיק וHTML. לאיזה כיוון ללכת עכשיו, מה כדי ללמוד? כמובן גם איך :-)?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  25. אז לאחרונה הייתי עסוק בהמון המון פרוייקטים החלטתי לנצל את החופש האחרון שלי (גיוס בקרוב) בשביל לסיים כמה מהם. קודם אתחיל עם הפרוייקט הראשון שסיימתי והוא שליטה עם החיישן תנועה על ה-N95 על רובוט. בעזרת ה-N95 הצלחתי לשלוט על מנועי DC, סרבו ולייזר. הרובוט נבנה כחלק מפרוייקט גמר של בית הספר שנועד לעשות דבר אחר לגמרי (שאפרט עליו מעט אחר כך) אך החלטתי לקחת את הרעיון כפרוייקט משלי לצד. הסרטון מתחיל בשלבים של הראשוניים של הרצת הרובוט ובהמשך ניתן לראות את השליטה מרחוק. הינה התוצאה: התוכנה שרצה בפלאפון נכתבה ב-Python והתוכנה שרצה על המחשב הנייד נכתבה בשילוב של VB .net עם C#. פרוייקט הגמר במקור הוא קרב בין שני רובוטים (באמצעות לייזר) הפגיעה מזוהה על ידי חיישן אור והמשחק …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים