עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. במתודה System.out.println (חובה במתודה הזאת ולא אחרת) כיצד אני מדפיס מספר מסוג double עם מספר מוגבל של ספרות לאחר הנקודה ? אני זוכר שב C היה את ה % אבל זה לא עובד לי כאן... ואם כבר שאלתי אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל אורך מערך דו-מימדי למשל array[].length מחזיר לי את אורך המערך אך איך עושים זאת כלפי תת מערך במערך דו מימדי ?

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by skywalker13,

שלום. בספר כתוב שהקוד הבא הוא עושה ככה שברגע שהעכבר יעבור על הקישרו צבע הרקע של המסמך יהפוך לצבע אחד ואם להסיר את העכבר מהקישור הרקע ישנה את הצבע למשהו אחר וזה לא בדיוק עובד. הנה הקוד (מועתק מהספר): <html dir="rtl"> <head> <title>5-01</title> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>הוד-עמי, נותנים לך ידע להצלחה</h1> <hr /> <br /> העבר את הסמן <a href="http://www.hod-ami.co.il" onmouseover="document.bgcolor='red';" onmouseout ="document.bgcolor='lightblue';"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html>

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by talgold,

מחפש תוכנה קטנה שבה אני יוכל לבצע פעולות בסיסיות ב SQL כמו TABL SELECT WHERE FOR ו'כ.... ללא צורך ב תוכנה המלאה של ORACLE SQL

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  4. אבל break כזה שיוצא מכל הפונקציה (ולא רק מהלולאה האחרונה)? ???

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות ב-java script טבלה 6 על 6. כתבתי את הקוד הבא, אבל אני לא מצליח לעשות ככה שבמשבצות לא יהייה כתוב כלום. <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'>") ; for ( i = 1 ; i <= 6 ; i++ ) { document.write("<tr>") ; for ( j = 1 ; j <= 6 ; j++ ) { document.write("<td>" + + "</td>"); } document.write("</tr>"); } document.write("</table>"); </script> </head> <body> </body> </html>

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by skywalker13,

שלום. איך אני מוריד את הקו התחתון מהקישור ב-сss? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בשביל לשמור את הקובץ כ-exe... (יענו אחרי שאני מסיים את היישום...) אמרו לי שאני צריך את התוכנה "Visual Basic 6"... שרק איתה אני יכול לשמור את היישום כ-exe... יש מצב אתם מביאים לי את הקישור אלייה? אני לא מוצא... אני רוצה להתחיל שוב פעם ללמוד

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by יריב,

אז ככה ..... קודם כל רציתי לציין שאני דיי מתחיל בשפת c (יש רקע בשפות אחרות) ככה שתשתדלו בהסבר לו לסבך במושגים .. אוקי אז ככה אני רוצה לבנות תוכנה שבסך הכול פותחת לי קובץ שכבר קיים ..אני יתן דוגמא: אני רוצה לפתוח את הקובץ yariv.txt (הכוונה בלפתח זה לא ליצור אותו אלה שהוא פיזית יפתח לי במסך...) תודה רבה לכולם ... אהה ועוד משהו(אם הוא לא בתקיה שבו רצה התוכנית איך אני מנווט אותו , פקודות דוס פשוטות?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. כשאני מנסה להפעיל פרוייקט Web Application אז מופיעה לי ההודעה הבאה Http/1.1 500 Server Error מישהו ידוע מה הפיתרון לה? ניסיתי כל מיני הסברים שהופיעו בפורומים בחו"ל ושום דבר לא עזר.. למישהו יש פתרון אחד לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם אוקיי, אני דיי חדש בקטע של הגרפיקה והורדתי כל מיני קודי מקור כדיי לראות איך כל העניין עובד (למשל הורדתי שעון אנלאוגי), אך מתי שאני עושה Run, הוא כותב לי : Grapichs not initialized (use initGraph). Turbo Pascal הינו המהדר שבו אני משתמש. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי, תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

איפה אפשר ללמוד? אם יש איזה אתר טוב זה יוכל לעזור

12. Started by blork1,

http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by skywalker13,

שלום. מצאתי פונט שאתר שממש מתאים לאתר שאני בונה. http://www.orphaned-land.com/top.php?language=en&menu=main&theme=seven# הפונט הוא בתוך הלשונית: the band. אז ניסיתי לראות את הפונט ב-source של ה-frame אבל זה בקובץ css נפרד שאי אפשר לראות אותו. האם יש דרך לזהות את הפונט כי בדקתי את הפונטים של ה-windows ולא מצאתי. או שמישהו יכול לזהות את הפונט לפי העין. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Miyota,

http://members.lycos.co.uk/haimrev/Untitled-5.html זה האתר זמנית, תנסו להיכנס לאחד הלינקים, תראו שאחרי שתיכנסו בערך ל2 לינקים מאותו רגע והלאה הוא יראה לך שהלינק לא קיים יותר, תטענו מחדש את הדף ותנסו את אותם לינקים שלא עבדו לכם בביקור הראשון, ותראו שפתאום הם כן עולים. זה לא בעיה מסוימת בשרת כי גם בבדיקה שעשיתי עם הקובץ על המחשב שלי בדיוק אותו דבר קורה. אני עובד עם Dreamweaver 8 ורק בתחילת הדרך כמו שרואים. לפני שאני ינסה לכתוב מחדש את כל הדף אני רוצה לשמוע עצות שלכם, במידה ואני לא יצליח אני כבר ינסה הכל מהתחלה, בדרך כלל ככה נפתרות בעיות, אבל לא לומדים הרבה..

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. ניסיתי בזמן ריצה ליצור טור לחצנים לדאטא גריד, זה הצליח, הבעייה הייתה כשניסיתי לשייך אותם למתודה כלשהי, בדאטא גריד יש מתודה שנקראת ItemCommand שאמורה להתבצע כל פעם שלוחצים על לחצן בדאטא גריד, אבל משום מה כשאני לוחץ על הלחצן בדאטא גריד שום דבר לא קורה .. הוא רק נכנס לפייג' לוד וזהו .. מישהו נתקל אי פעם בבעיה?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  19. אני צריך ללמוד את זה די מהר. דגש על הREGEX, אבל גם קצת סינטקס... נ.ב יש סביבה עדיפה על ACTIVE STATE?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nir1992,

איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by joni,

לא כל כך הבנתי את הקטע של התנאי המקוצר , לדוגמת <SCRIPT language=JavaScript> gotDog = (visitorPet == "dog")?"Yes":"No" </SCRIPT> מישהו יכול לרשום לי שורת קוד שתכליל את מה שרשמתי למעלה שתחזיר ערך YES ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by ex_,

היי ככה אין לי מושג כך כך בתיכנות מהבסיס למוצר פשוט מענין אותי כמה קשה לעשות דפדפן?? האם FF מבוסס על משהו קיים או שהוא נעשה מההתחלה-כלומר מ"דף" ריק?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by Pum,

איזה קומפיילר CPP תוכלו להמליץ שעובד ב-DOS יש רעיון להתקין קומפיילר שיעבוד ב-POCKETPC, ישנה אפשרות להפעיל שם POCKETDOS ישנה תוכנה הנקראת PocketGCC אבל היא לא עולה ב-WM5, מחפש אלטרנטיבות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  24. הבעיה היא בשאלה שמונה, לצערי אני לא ממש מצליח לחשוב על איזה אלגרויתם נורמלי שיפתור את זה בזמן הריצה הנדרש... אם מישהו יכול להסתכל ולעזור זה יהיה נחמד... http://www.cs.bgu.ac.il/~dsis062/uploads/2762Ass2.doc הפתרון אמור כמובן להיות בפסאודו קוד, אז תתפרעו... מותר להשתמש בכל מבנה נתונים שבא לכם לפתרון הבעיה, זמן הריצה הוא המגבלה היחידה. עריכה: הבעיה נפתרה, למי שמעוניין לבדוק את הקוד שלי (פסאודו): הפונקציה שכתבתי כאן אמורה לפעול אחרי פונקציה שמעתיקה את השלד של העץ בלי ערכים. t1 זה העץ המקורי t2 זה העץ החדש inordersum (t1,t2,sum) return int if t1.left!=null new=sum+inordersum(t1.left,t2.left,sum) newsum=sum+t1.data t2.data=newsum if (t1.right!=null) return inordersum(t1.righ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים