תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי פרוייקט ב-winform ובנוסף לגוי הראשי פתחתי עוד אחד (באותו הפרוייקט כמובן), הבעיה היא שאני לא רואה את הקונטרולים מהמסך של הגוי הראשי, איך אני מיחצן אותו ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בשליטה על המחשב ע"י אתר, למשל יהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבות משהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך, בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשב אני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורם לאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה? ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySql ולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנה במאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משער שלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת, ואיך הדבר פועל. תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זה כי אני לא ממש ידעתי מה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך למחוק איזה ערך של מפתח ברג'יסטרי . ניסיתי לעשות export של התיקייה בלי הערך ואז ללחוץ על הקובץ אבל זה לא עזר . איך ניתן לעשות זאת בפשטות , כלומר שמשהו ילחץ על כפתור והערך ימחק תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחילה בקשר לC/C++ כשרוצים ליצור פרוייקט חדש, מופיעות 3 אפשרויות: CLR Win32 General מישהו יכול להסביר לי מה זה CLR וWin32? ניסיתי להבין מהאינטרנט ולא הצלחתי. בנוסף, בWin32 ובCLR יש אפשרות לעשות console application. מה הכוונה console? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. באמצע שנה הבאה אני מתחיל קורסים של שנה ראשונה בהנדסת תוכנה, למרות שלעולם לא עסקתי בנושא ואין לי בו אפילו מושגי יסוד(קופצים למים). אבקשכם להמליץ על שפה שכדאי להתחיל בה, (ולא על מנת להשתלב בפיתוח בנושא מסויים) בכדי לנצל את הזמן ה"מת" עד תחילת הלימודים כדי לטוס ולצבור יותר ויותר ידע (תאורטי ומעשי, וביותר מעשי) בכדי להתחיל עם פתיחה יפה וקלה. אודה לממליצים שימצאו לינקים מתאימים, ורצוי בעברית בתור התחלה כדי לקצר את הזמן באיסוף מושגי יסוד. תודה רבה (עברתי על הפוסטים הקודמים בכלליות, רובם למתקדמים, ואלא שאינם ישנים או ל מתאימים לענייני) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי טופס שמשתמש מכניס לתוכו שם ודואר אלקטרוני. כשהוא לוחץ על שלח הוא מקבל אימייל בפורמט HTML עם קובץ ZIP והוא מתווסף לטבלה ב-mysql (כל זה ב-PHP) האימייל נשלח טוב מציג הכל כמו שצריך והקובץ ZIP נשלח איתו גם כן. אבל בטבלה של mysql הוא מציג גיבריש במקום עיברית (האימייל גם כן בעיברית) העמוד שבו המשתמש ממלא את הטופס הוא בקידוד UTF8 וכך גם הטבלה שב mysql (ליתר דיוק utf8_general_ci - אני משתמש בphpmyadmin ) מישהו יכול לעזור? כשאני מריץ את זה על המחשב שלי הפרטי אז זה מוסיף את זה כמו שצריך לmysql
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך לשכתב קטעי אודיו מוקלטים. הכי נוח לי לעבוד עם וינאמפ בגלל קיצורי המקשים הנוחים. הדבר שהכי מפריע, זה שברגע שאני כותב בוורד ואני רוצה לעצור את הקובץ שמתנגן או להריץ ע"י המקלדת, אני צריך קודם כל לעבור לוינאמפ ואז לעצור ולחזור לוורד, דבר שמאוד מעייף ולא יעיל בשימוש ממושך. רציתי לדעת האם יש דרך, ע"י מקשי מאקרו או משהו כזה, לשלוט בוינאמפ תוך כדי הקלדה בוורד מבלי לעבור אליו? זה יפתור את הבעיה. תודה רבה! * זה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לשאלה הזו. אם הפוסט מתאים לפורום אחר, אשמח אם יעבירו אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
#include <iostream.h> #include <conio.h> class car { public: void operate(int a); }; int main() { car toyota; int a; main1: system("cls"); menu: cout<<"what do you want to do now?\n(1)brake\n(2)pick a run\n"; cout<<"\n"; cin>>a; if(a!=1 && a!=2){cout<<"press a number between 1-2"; goto menu;} if(a=1) toyota.operate(1); else toyota.operate(2); return 0; } void car::operate(int a) { if(a=1){cout<<"zzzzzzzzzzzzzzzzzz";getch();} if(a=2){cout<<"hhhhannnnnnnn hhhannnnnnnn";getch();} } מה הבעיה בקוד הזה בעצם? תלחצו 1 ו-2 ותבינו
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אמור לכתוב מתודה שקולטת a1,d ו-n ומדפיסה את כל איברי הסדרה יש לי שגיאה בסוף כשאני מנסה לקרוא למתודה: No overload for method 'series' takes 0 arguments using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace _221A { class Program { static int ReadNumbers() { string stNum = Console.ReadLine(); int Num = int.Parse(stNum); return Num; } static void series (int a1, int d, int n) { for (int count = 0; count < n; count++) { Console.WriteLine(a1); a1 = a1 + d; } } static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter a1: ");…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתבו פונקציה אשר מקבלת מערך, את גודלו, ומצביע לאיבר מסויים בזכרון (תא זיכרון). הפונקציה תבדוק האם האיבר אכן קיים במערך (האיבר העצמו - לא הערך שלו). אם כן, תדפיס את כל האיברים אשר ממוקמים במערך לאחר האיבר שנשלח, לא כולל האיבר עצמו. אם לא, תדפיס הודעה מתאימה. שימו לב: אין להגדיר משתנים מקומיים בפונקציה, אלא להשתמש אך ורק בפרמטרים שנשלחים! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקרוא כאן: http://weblog.burningbird.net/fires/000581.htm
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי באנגלית הרבה על הנושא ואני פשוט לא מבין מזה. למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה? האם אפשר לשפר את הקוד שלך עם זה? איך? אני ישמח להסבר אחד בעברית בצורה מפורטת! תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד כאן http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/java-se-jdk-7-download-432154.html אני מקבל הודעת שגיאה של השרת.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קיבלנו עבודה ב c++ ואני לא מצליח לפענח איך לפתור אותה יש לנו שני מערכים ממוינים, המערך השלישי צריך להכיל את כל המספרים שבשני המערכים האלה ממויינים בסדר עולה. כל הרעיון הוא למזג את את שני המערכים הללו אבל הקאצ' הוא שאסור שימוש בלולאות for או while. משמע רק ברקורסיה. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריכה להפוך כל זוג ספרות הקסה בעזרת פקודת הזזה ובלי להשתמש בלולאה, לדוגמה: לפני - EAX = F542EBCA אחרי - EAX = 5F24BEAC יש פקודת הזזה שיכולה לעזור?? אין לי מושג איך פותרים את זה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי אתר לקח לי זמן,והגיעה הרגע שחיכיתי לו,לעלות אותו לאינטרנט,ניסיתי לעלות אותו לקיו הוסט,אבל משהו התפקשש לי בבסיס נתונים,הוא לא מוצא אותו,לא מגדיר אותו טוב,לר יודע מה,בויזואל סטודיו זה עובד טוב,אבל בשרת לא.. יש למישהו מושג איך אני מגדיר אותו? כמה שהסבר יותר מפורט יעזור לי רצחח,אני מבאס רצח,כל העבודה הקשה הלכה לי..... אגב מדובר בויזואל סטודיו 2008,ובסיס נתונים שבא עם התוכנה..SQL
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער שלא כתבתי כותרת עניינית, אבל לא הצלחתי לחשוב על ניסוח קצר יותר שיתאר את הבעיה. המנהלים מוזמנים לשנות את הכותרת בתנאי שהיא תתאר את הבעיה ;D. אז ככה אני בונה אתר אינטרנט (דהה) במסגרת בית ספרית, האתר מהווה יחידת לימוד שלמה (!!). הבעיה שלי היא כזאת : כשאני נרשם לאתר שלי, אז אני צריך לעדכן (REFRESH) ידנית את המסגרת(IFRAME) שמראה את שמו של המשתמש שנרשם בשביל שהיא אכן תראה את השם. אני רוצה לדעת האם אפשר בדרך כלשהי (ב ASP,JAVASCRIPT,HTML) לעשות ככה שהדף הזה יתעדכן אוטומטית ישר אחרי ההרשמה?. או האם אפשר לשלוח פקודה לIFRAME שמציג את שם המשתמש שנרשם מהדף שמברך אותך על ביצוע ההרשמה שה IFRAME יתדעכן בעצמו?. אם לא הבנתם מה הבעיה תשאלו כי זה מאוד חשוב אני צריך לפתור את הבעי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחלקה שיש בה מערך דינאמי של int(אסור צ'אר) מה שאומר שהיא צריכה לקבל גם גודל. השאלה שלי, אם בתוכנית הראשית עלי לקבל מספר חשבון ואז לשלוח אותו למחלקה כדי שתעדכן את הגודל ותעתיק את המספר חשבון למשתנה הפרטי שבמחלקה כיצד ניתן לעשות זאת? והרי זה לא מחרוזת תווים וצריך לקלוט מספר-מספר. (מה שלא הגיוני כי יש המון נתונים מספריים שצריך לקלוט וכולם צריכים להיות דינאמיים במחלקה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי מערכת של חנות אינטרנט על טמפליט של וורדפרס אתם יכולים להוריד מכאן בגיטאב יש כאן אדמין שיכול לעלות למחוק מוצרים וליצור ולמחוק קטגוריות וגם לשנות שמות ולערוךhttps://github.com/dsad1212/onlineShopPhpCode/tree/master/PhpstormProjects/untitled50בקובץ shopSQL את יציירת db וזה מתחבר לפייפאל המערכת עם יש לכם שאלות אפשר לפנות אלי בפרטי איך להתקין וכדי שמשתמש יהיה אדמין צריך לשנות user_type ל1 בdbזה דוגמא לאתר www.php4ever.comויש לי גם דף פייסבוק של php עם 46 אלף עוקבים אתם מוזמנים הלצטרףhttps://www.facebook.com/BackEndDevelopers/?ref=bookmarksשבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כתבתי כך scanf("%d%d%d%d",&num1,&num2,&num3,&num4); ok ואחרי כל פעם שאני מכניס ערך DOS קופץ שורה איך אני יכול למנוע זאת
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני תמיד משתמש בreturn אבל אף פעם לא הבנתי מה הפירוש של המשפטים הבאים: return -1 return 1 return 0 איזה סוג ביטוי זה ? ומהו מבצע ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-