תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ לגבי לימודים אקדמאים. אני מעוניין ללמוד תואר במדעי המחשב במכללה. במכללה יש אפשרות לעשות קורסי בחירה-השאלה איזה קורסי בחירה הכי כדאי לעשות יש קורסי בחירה בנושא של רשתות. מה שרציתי לשאול האם לבחור בקורס זה, ומה האפשרויות שיש לי לעסוק בתחום אחר כך. כי עיקר התואר הוא בנושא תיכנות. מה נותן לי בעצם הקורסי בחירה ברשתות? חשוב לי לומר שלמדתי קורס לפני הצבא- שלא מאוד השקעתי בו דרך אגב,של טכנאי ומנהל רשת . ויש לי תעודה של טכנאי pc+רשתות. אני לא עובד בתחום ואין לי ניסיון. כמו שאמרתי לא השקעתי במיוחד בתחום זה. אז אני שוב חוזר ושואל האם התואר שאני יעשה במדעי המחשב עם הקורסי בחירה של רשתות(יש אולי 3 או 4 )יוכלו לעזור לי בתחום הרשת-אולי לעבוד …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני נבחן ביום חמישי במחשבים על C# ואני יודע בדר"כ בשאלות 9-10 צריך מחלקה. אבל לפעמים זה לא רשום בפרוש . לדוגמא בשאלה שהבאתי. רשום פתח אלגוריתם. ורשום לעשות תת משימות שזה יכול להעשות ללא מחלקה. אז איך מבינים למה הם התכוונו? (מה גם שלעשות ללואת WHILE יותר הגיוני לעשות בMAIN מאשר בתוך מחלקה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה התחלתי להתעמק יותר בתחום ה WEB. בגלל רצוני ללמוד בניית אתרים קניתי את הספר "HTML5 בניית אתרים הדור הבא" ישבתי קצת מול הספר במטרה לקרוא וללמוד. כאשר סיימתי לקרוא את פרק ה HTML גיליתי שאני לא יודע כמעט כלום! רוב הדברים לא נזכרו אצלי במוח ולא הצלחתי לעשות כלום. השאלה שלי היא, מהי שיטת הלמידה שלפיה לומדים? כיצד לומדים את שפות ה WEB? תודה מראש לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפענח את הצפנה הזאת וזה לא הולך. המקור הוא:aroK2maA אחרי ההצפנה:opSu8jEcKm7f+EPIERrjQbzlRko= משום מה הוא כותב את זה הפוך. מתחיל ב-o מסתיים ב-=. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מחפש דרך להוציא מספר רנדומלי בPHP שלא יחזור על עצמו בשביל לתת אותו כID (אני שומר את הID בMySQL ) . עד עכשיו ניסיתי לעשות את זה בעזרת פונקציית rand() ובדיקה האם המספר שיצא קיים במאגר נתונים ואם כן ליצור מספר חדש ולבדוק אותו שוב והתהליך ממשיך ככה עד שהמספר שיצא לא נמצא במאגר נתונים ואז להדפיס אותו . הנה מה שעשיתי עד עכשיו (נתקעתי בelse) : <?php function samplesrandom() { $link = mysql_connect("server" , "username" , "password") or die(mysql_error()); mysql_select_db("example" , $link) or die(mysql_error()); $rand = rand(0, 1000); $random = mysql_query("SELECT id FROM example WHERE id = $rand" , $link); if(mysql_num_rows($random) == 0) …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. יש לי אתר, ואני מעונין ליצור עמוד של "צור קשר", שבו אני יוסיף שדות שאנשים ימלאו ואז הפרטים ישלחו אלי לאימל. חיפשתי, וראיתי את המדריך שבאתר הזה - http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=431 עשיתי הכל, ובאמת הכל עובד יפה מאוד, אבל יש לי שאלה. במדריך שלו הוא יצר רק את השדות- -"כתובת איימיל שלך" -"נושא ההודעה" -"גוף ההודעה". הוא שם רק שלושה שדות למלאות, ואני מעונין להוסיף עוד שדות. את השדות: -טלפון, ואת השם. ניסיתי להוסיף את השדות... הצלחתי רק ב html להוסיף אבל בקובץ php לא הצלחתי לעשות זאת. הקוד ב php המקורי הוא - <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' |…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אתר HTML5 האם שווה להמיר אותו ל WORDPRESS? אתר שיווקי אין לי צורך במערכת ניהול! נטו קידום
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מערך בתכנית בפסקל, אבל אני לא יודע יודע מה הגודל שלו ואני מזין לו את הגודל במהלך התכנית, יש איזושהי אפשרות לקבל את הגודל ושרק אז הוא יצור את המערך?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני עושה פרויקט בVB על גרפיקה תלת מימדית, יש לי שם פונקציה שהמורה הביא לנו,הפונקציה אמורה לבצע הסתרה בגופים קמורים בלבד. שכחתי כבר איך הפונקציה עובדת ורציתי להזכר... הפונקציה מקבלת גוף תלת מימדי Body ואת מספר הפאה, ומחזירה TRUE אם צריך להסתיר את הפאה,אחרת מחזירה FALSE Dim P1 As Point3D, P2 As Point3D, P3 As Point3D Dim v1 As Point3D, v2 As Point3D Dim N As Point3D Dim M As Point3D Dim Result As Single Dim C As Point3D C = WeightCenter(body) P1 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(1)) P2 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(2)) P3 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(3)) SubVectors v1, P1, P2 SubVectors v2, P3, P2 m3Cross N, v1, v2 SubVectors M, P1…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... איפה אני יכול למצוא מדריך בPHP בעברית..?? רצוי למתחילים... ועוד יותר טוב אם אפשר להוריד אותו בPDF בעברית..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש רעיון לפרוייקט י"ב - בשפת C, שיכלול ( LCD 4X20 ) למישהו יש רעיונות ? ... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימת דרך מקובלת לקחת תיקייה נתונה, ולשתף אותה דרך הרשת עם פייתון? אם התיקייה כבר משותפת, האם ניתן לקבל את מיקומה כפי שיראה אותה לקוח חיצוני? (כתובת מהצורה \\190.10.10.1\my_shared_dir\)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לקבל אתר שבו מסבירים על פונקציות ב Java? -חיפשתי באשכול המרוכז ולא מצאתי משהו מתאים- לדוגמא: כותרת של פונקציה בשפת Java: public static int funcA (int a, int b) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי ליצור אנימציה בasp.net למה אני מתכוון... לאלו שמכירים xna כאשר אני רוצה ליצור אנימציה אני רץ על מטריצה של תמונות עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני יכול לקחת מטריצה של תמונות או מגוון תמונות שירוצו אחד אחרי השני ואני יוכל לעשות אנימציה .. בגדול מה שאני רוצה לעשות זה כל פעם שאני עושה postback אני רוצה ליצור אנימציה של בקבוק מסתובב איך אני יכול לעשות זאת בדיוק? אשמח להצעות..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מסד נתונם ומערכת שתכניס אליו נתונים. אני רוצה שיהיה לי תא שהערך שלו יהיה מיוחד.. כלומר לעשות איזה תא, לקרוא לו ID ולהגדיר לו שהוא יעלה ב1 כל פעם (אני משתמש ב SQL SERVER EXPRESS לצורך העניין) עד פה אין בעיה (האמת היא שבכלל אין בעיה אבל זאת שאלה יותר תאורטית) ]אני לא מכניס "הרבה" שורות והבנתי שהגודל המקסימלי של int ב SQL SERVER EXPRESS יכול להגיע ל 2147483647 אז אני לא אגיע לזה גם עוד 1000 שנים, אבל מה עושים כשעוברים את המספר הזה (לא אצלי כמובן.. אבל זה גרם לי לחשוב) איך מטפלים בזה? חשבתי לעשות תא ייחודי שיהיה לפי תאריך ושעה (datetime) ויש שם דיוק של אלפיות השניה אז זה כנראה יהיה מיוחד.. אבל מעניין אותי מה באמת עושים תוכניתנים (לא חובבים כמוני) איתי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי משחק בJAVA לבנות. יש לו 4 מחלקות קצרות וMAIN שמנהל אותו. יש לי בעיה בפונקציית ההדפסה של המשחק. נראה לי שהבעיה במחלקה POINT. למי שרוצה לראות אני מעלה את כל המחלקות שעשיתי... אשמח לדעת למה לא נותן להדפיס. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בשליטה על המחשב ע"י אתר, למשל יהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבות משהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך, בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשב אני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורם לאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה? ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySql ולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנה במאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משער שלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת, ואיך הדבר פועל. תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זה כי אני לא ממש ידעתי מה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך למחוק איזה ערך של מפתח ברג'יסטרי . ניסיתי לעשות export של התיקייה בלי הערך ואז ללחוץ על הקובץ אבל זה לא עזר . איך ניתן לעשות זאת בפשטות , כלומר שמשהו ילחץ על כפתור והערך ימחק תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I'm having issue retrieving data from firebase.im trying to get the information related to this node "0506326662" and the sub-node "Location". I also created class named UserInformation that will hold the data as an object but for some reason i'm getting an error and i have no clue where it comes from and why. databaseReference.child("Users").child(numbeT). child("Location").addValueEventListener(new ValueEventListener() { @Override public void onDataChange(@NonNull DataSnapshot dataSnapshot) { for(DataSnapshot ds:dataSnapshot.getChildren()) { uInfo=new UserInformation…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! מהי הדרך הנכונה ביותר לעשות autocomplete, כאשר הנתונים בתוך שדה ב sql server ואני עובד עם asp.net והאם אתם ממליצים על זה? http://www.asp.net/ajaxlibrary/ajaxcontroltoolkitsamplesite/autocomplete/autocomplete.aspx תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צרפתי 2 קבצים קוד\בעיה טוב אז זה למשחק קלפים וניראה לי שזה עובד בסדר אבל קורה משהו שאני לא כל כך יכל להסביר כל הזמן יוצא שיש לי קבוצות של אותו קלף (צבע\סוג שונה) בסוף הרשימה זה לא חוזר על עצמו כל פעם זה קלפים אחרים אבל הקטע של קבוצות כן חוזר על עצמו יש למשהו מושג למה זה קורה??? הרעיון הכללי הוא יש לי מערך של 52 כולו 0 כל פעם אני מיצר מספר i אז אני בודק אם במקום i ב arr יש 1 או 0 אם יש 1 אז כבר יש את הקלף הזה ברשימה אם לא אז אני משנה את arr ב i ל 1 ומוסף את אותו קלף לרשימה כך לא היה לי אותו קלף פעמים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה בספרייה TIME.H ולא ידוע שום דבר יותר מזה.. אני רוצה את השעה בתוך משתנה int
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-