עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני שובר את הראש, מנסה הרבה דברים שונים, ופשוט לא מבין מה הטעות שלי. לצערי אני לא יכול לעשות debug כי ויתרתי על ISE (אני פשוט לא מצליח להבין איך משתמשים בדבר הזה) ואני עכשיו עם Icarus 0.9.5 module behavior_ha(b1,b2,sum,carry); input b1,b2; output sum,carry; reg sum_r,carry_r; initial begin carry_r=0; sum_r=0; if (b1==0) if (b2==1) sum_r=1; else if (b1==1) if (b2==0) sum_r=1; else if (b2==1) carry_r=1; $display("behavior ha b1=%b,b2=%b,sum=%b,carry=%b",b1,b2,sum,carry); end assign sum=sum_r; assign carry=carry_r; endmodule module behavior_fa(b1,b2,carry_in, sum, carry_out); input b1, b2, carry_in; output sum,carry_out; reg sum,carry_ou…

2. Started by e.s,

אני רוצה להכין תוכנית שקולטת מהמשתמש את המספרים השלמים a ו-b וש- a זה המספר ו-b זה החזקה של a כאילו----->>> a בחזקת b מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק רבסי ב - JAVA אשר בו יש בין היתר את פונקציית הערכת המהלכים אך יש לי בה בעיה כאשר אני מעוניין שהיא תתן ניקוד יותר גבוהה לנקודות / מהלכים שהם בקצוות הלוח וניקוד גבוהה אף יותר לנקודות / המהלכים שנמצאים בפינות של לוח המשחק.. איך אני מסדר את קוד הפונקציה כך שהיא ותענה על הדרישה ? הקוד הינו : public int getValueByPoint(Point p,int participent) { int points = 0,maxPoints = -9999,row,col; for(int i=0;i<8;i++) { loop2: for(int k=5;k>0;k--) { row = p.x+(spokes[i].x*k); col = p.y+(spokes[i].y*k); for(int j=0;j<4;j++) { row -= spokes[i].y; col -= spokes[i].x; Point tmpPoint = new Point(row,col); if(…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, נגיד ויש לי תוכנה ב-C# או ב-JAVA, יש אפשרות לשים אותה בפלאפון? כלומר לשים אותה אוליי כמשחק או משהו (אני יודע שמשתמשים במשהו שנקרא JAR\JAD למשחקים) או אוליי לשים את התוכנה שאני בונה (c# או java ) באתר WAP ולגלוש דרכו בתוכנה? אם אף אחת מהאפשרויות,איך אני בונה תוכנה לפלאפון? תודה רבה רבה מראש ! ד"א זה מתוכנן לפלאפונים לא בעלי מערכת פתוחה (סימביאן)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mush0n,

שלום לכולם, אני במקור בא מAS 1 2 3 ועכשיו נכנסה לי עבודה ליצור איזה אפליקציה שלא כל כך קשורה לפלאש, יותר מדי עליה אני לא יכול לפרט אבל פניתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי לבחור את השפה המתאמה ביותר לפרוייקט.. בקצרה, הפרוייקט הוא ליצור אפליקציה שיודעת לתקשר (בסופו של דבר) עם מגוון רחב של תוכנות, בהתחלה עם OFFICE ובסופו של דבר גם עם תוכנות שונות של ADOBE לצורך העיניין... על הפרוייקט כמו שציינתי, אני לא יכול לרחיב אבל דוגמא טובה שאני יכול להביא היא התוכנה שנקראת - "הפוך על הפוך". תוכנה שמתקשרת עם כמעט (אם לא) כל תוכנה שמופעלת אצלכם במחשב והופכת את הטקסט מאנגלית לעברית , מגיבריש לעברית או מעברית הפוכה לעברית תקינה. אני בעיקרון מנסה לברר באיזה שפה היא נכתבה, כי אם אני…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן, יש לי עמוד בפייסבוק - ואני אשמח לשלם עבור פיתוח אפליקציה לעמוד שלי. השאלה - ואם מישהו יודע , על איזה טווח מחירים מדובר ? והשאלה השנייה אם מישהו יכול להמליץ לי על אדם או חברה שמפתחת אפליקציות במחיר סביר ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by c5123,

צרפתי 2 קבצים קוד\בעיה טוב אז זה למשחק קלפים וניראה לי שזה עובד בסדר אבל קורה משהו שאני לא כל כך יכל להסביר כל הזמן יוצא שיש לי קבוצות של אותו קלף (צבע\סוג שונה) בסוף הרשימה זה לא חוזר על עצמו כל פעם זה קלפים אחרים אבל הקטע של קבוצות כן חוזר על עצמו יש למשהו מושג למה זה קורה??? הרעיון הכללי הוא יש לי מערך של 52 כולו 0 כל פעם אני מיצר מספר i אז אני בודק אם במקום i ב arr יש 1 או 0 אם יש 1 אז כבר יש את הקלף הזה ברשימה אם לא אז אני משנה את arr ב i ל 1 ומוסף את אותו קלף לרשימה כך לא היה לי אותו קלף פעמים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. זה הקוד מקור http://www.k-otik.com/exploits/08082004.ServuLocal.c.php הוא רושם שיש לי 10 שגיאות ועוד משהו עם קובץ LINK.EXE בקודים אחרים זה רושם לי משהו עם CL.EXE \ LC.EXE שהוא מחפש ולא מוצא --------------------Configuration: 1 - Win32 Debug-------------------- Linking... 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__recv@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__send@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__closesocket@4 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__shutdown@8 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__connect@12 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__socket@12 1.o…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by lordgod,

שאני (לדוגמה) יכניס מספר והתוכנה תגיד לי שזה גדול... אז אני לא רוצה שאני יכניס מספר ואז התוכנה תגמר אני רוצה להמשיך להכניס מספרים אז איך עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by omfir,

אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מעוניין ללמוד שפות תכנות, על מנת שיעזור לי גם לתכנת בלינוקס וסתם בשביל הידע האישי. אני צריך שתמליצו לי על שפה שגם אני אוכל להשתמש בה ולבנות תוכנות לסימביאנים (לא חובה אבל ממש רצוי, עד כדי חשוב)\ כמו כן, אני צריך שתמליצו לי על ספרים לאותה השפה שהמלצתם. יש לי ידע בסיסי VB ובסיסי JAVA, אני יודע PASCAL וזהו בסה"כ. חשבתי ללמוד על C++, מה אתם אומרים על זה? תודה מראש, רומן.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sharonp,

היי, בוקר טוב ! :-* אני צריך קצת עזרה בלהבין את הבעיה שמצורפת, כלומר איך להתחיל אותה ומאיזו זווית בדיוק לגשת.. קצת קשה לי להבין איך לכתוב את הקוד שיקלוט קלט כל כך ארוך וידע להפריד בין הפקודות השונות. אפשר עזרה ככה בגדול? תודה לעוזרים ויום נעים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לקרוא כאן: http://weblog.burningbird.net/fires/000581.htm

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shynet,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בשליטה על המחשב ע"י אתר, למשל יהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבות משהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך, בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשב אני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורם לאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה? ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySql ולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנה במאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משער שלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת, ואיך הדבר פועל. תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זה כי אני לא ממש ידעתי מה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Dark Daemon,

מי המציא את שפת אסמבלר?? מחפש חומר על מקור השפה אסמבלר (בטענה שהיא הומצאה ע"י יהודי) Cranchh כתבתי מהיוזר שלו כי לא היה לי כח להתחבר...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by נעמה.,

יש לי שאלה: : הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא. העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב. העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב. [b]צריך לממש את היישום הכולל כמה תהליכים מקביליים המסונכרנים באמצעות תהליך ראשי. הימנע מליצור תהליך בשלב שאינו פעיל. אין קלט.[/b] זו התכנית שרשמתי ויש לי בעיה, אשמח לעזרתכם: ??? ??? class BuildCheir extends Thread // build sheled { int numA,k; public BuildCheir(int nb, int _k) // constructor { numA=nb; k=_k; start(); } public void run () { Syste…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mcalfi,

קראתי באנגלית הרבה על הנושא ואני פשוט לא מבין מזה. למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה? האם אפשר לשפר את הקוד שלך עם זה? איך? אני ישמח להסבר אחד בעברית בצורה מפורטת! תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני כתבתי כך scanf("%d%d%d%d",&num1,&num2,&num3,&num4); ok ואחרי כל פעם שאני מכניס ערך DOS קופץ שורה איך אני יכול למנוע זאת

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by שריה 24,

שלום! מהי הדרך הנכונה ביותר לעשות autocomplete, כאשר הנתונים בתוך שדה ב sql server ואני עובד עם asp.net והאם אתם ממליצים על זה? http://www.asp.net/ajaxlibrary/ajaxcontroltoolkitsamplesite/autocomplete/autocomplete.aspx תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. מה זה לעזאזל debug???? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yahalom,

אני רוצה לעבוד מול DB של MYSQL בצורה שתאפשר לי להחליף DB בקלות עם מה כדי לי לעבוד ? שמעתי על NHybernet האם זה הפיתרון ? אם כן אשמח לדוגמה טובה של איך לעבוד איתו (או עם משהו אחר יותר רלוונטי) מול MYSQL לגבי חיבור והכנסת נתונים תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:49:51 להחליף DB בקלות ->לדוגמה ל ORACLE[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:51:43NHybernet מיועד עבור עבודה עם WEB ? אם כן זה לא מתאים לי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Kudo,

שלום לכולם בפורום, ראשית כל, סליחה מראש אם אני בפורום הלא מתאים. אני מתכנת מתחיל ב phonegap, עם ידע בסיסי ב html, css, js. ומעוניין ליצור אפליקציה, שמתעדכנת באופן יומי/שבועי בתכני טקסט/וידאו/ואודיו. אך אינני יודע כיצד לגשת לתכנון אפליקציה כזאת... הכוונה שעם כתיבת הקוד עצמו אני אסתדר, אך אינני מרגיש שאני ניגש לבניית האפליקציה בצורה חכמה. זו לי הפעם הראשונה, שאני בונה אפליקציה שלא על בסיס אתר קיים..ומאוד חשוב לי לבנות אותה בצורה מסודרת, חכמה עם לראייה לטווח רחוק של תחזוקה נכונה. כך שאני מאד מתלבט.. האם אני צריך לרכוש שטח אחסון כלשהוא שעליו יישמרו קבצי הטקסט/וידאו/אודיו? האם כל שבוע אני אצטרך לעדכן את הקוד של האפליקציה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם. אני נבחן ביום חמישי במחשבים על C# ואני יודע בדר"כ בשאלות 9-10 צריך מחלקה. אבל לפעמים זה לא רשום בפרוש . לדוגמא בשאלה שהבאתי. רשום פתח אלגוריתם. ורשום לעשות תת משימות שזה יכול להעשות ללא מחלקה. אז איך מבינים למה הם התכוונו? (מה גם שלעשות ללואת WHILE יותר הגיוני לעשות בMAIN מאשר בתוך מחלקה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, יש לי משחק בJAVA לבנות. יש לו 4 מחלקות קצרות וMAIN שמנהל אותו. יש לי בעיה בפונקציית ההדפסה של המשחק. נראה לי שהבעיה במחלקה POINT. למי שרוצה לראות אני מעלה את כל המחלקות שעשיתי... אשמח לדעת למה לא נותן להדפיס. תודה לעוזרים

25. Started by bdoron,

יש לי מערך דו מימדי שאני רוצה לקשור כל איבר במערך לפקד מסויים בxaml הבעיה שהוא לא מתעדכן, למדתי שבשביל שהUI התעדכן אני צריך להוסיף inotificationchange ועל משתנים רגילים זה עובד ראיתי דוגמאות באינטרנט לגבי מערכים אבל שום דבר לא עובד מישהו יודע מה הבעיה? לאחר שיצרתי מערך דו מימדי ובזאמל עשיתי בdependenceproperty binding איך אני עושה נוטיפיקיישן לאיבר במערך דו מימדי.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים