עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by efod26,

נתונה הבעיה : יש לכתוב פוקציה רקוסיבית שמקבלת כקלט מס שלם חיובי ומדפיסה אותו הפוך, לדוג' הקלט היה 123 הפלט יהיה 321 יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לפתוח קובץ שמע יכול לקחת שתי דקות! יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אני כותב קובץ .bat קטן , שכל מה שעליו לעשות הוא יצירת תיקייה חדשה בכל פעם שמפעילים אותו. מה שעשיתי הוא להכניס mkdir foldername מה שאני צריך הוא לתת פקודה שבכל פעם שמפעילים את הקובץ , אם כבר קיים תיקייה בעל אותו שם אז שהוא יוצר תיקייה חדשה עם שם ממוספר. זאת אומרת בפעם הראשונה שם התיקייה החדשה יהיה foldername בפעם שנייה foldername2 בפעם שלישית foldername3 וכן הלאה. תודה מני

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by IlanF,

MYSQL לא מסתדר עם עברית? הוא מחזיר לי סימני שאלה במקום מה שכתוב לי בטבלה... איך אני גורם לו להחזיר לי את מה שכתוב בעברית כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי פרוייקט ב-winform ובנוסף לגוי הראשי פתחתי עוד אחד (באותו הפרוייקט כמובן), הבעיה היא שאני לא רואה את הקונטרולים מהמסך של הגוי הראשי, איך אני מיחצן אותו ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני רוצה ליצור מערך ...שבכל תא במערך יצביע לי למערך של char מישהו יכול להזכיר לי איך אני מגדיר כזה דבר ואיך אני מכניס ערך לתוכו ואח"כ אני צריך להדפיס את הכל ... תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Meir Golan,

אם יש לי כמה קבצי js בהם יש json, שבנויים אותו דבר , רק הנתונים שונים. איך אפשר לעבור על כל הקבצים האלה ולהביא את התוצאה מכל קובץ? אני מדבר על חיפוש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברים, בעקבות הקורונה אני עובד לאחרונה מהבית וקיבלתי פרויקט שקשור לעולם התוכנה שבו אני צריך את עזרתכם. ראשית אציין שאני מהנדס מכונות עם רקע בשפות תכנות JavaScrip/Java/C ויכול ללמוד תוכנות\ פלטפורמות נוספות אם צריך. אז דרישות הפרויקט: 1. בחברה יש לנו מספר מכונות מורכבות ואנחנו רוצים לבנות מערכת מידע כך שלכל מכונה יהיה את מאגר המידע שלה עם התכונות שלה, יכולת לכל משתמש להוסיף\לשנות מידע זה, יכולת להוציא פלטים על המכונה וכדומה. 2. כדי להשתמש במערכת צריך הרשאה שתהיה רק לעובדי החברה וכנראה הרשאה נוספת לעובדים מחוץ לחברה. 3. יש לנו אתר מבוסס על פלטפורמת SharePoint של מיקרוסופט, התעדוף היא שהמערכת תהיה על האתר עצמו. זה גם פותר א…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני רוצה למשל לבנות ספר טלפונים איך אני עושה שישמרו כל מספרי הטלפונים שנרשמים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MasterDK,

לילה טוב לכולם. השנה התחלתי ללמוד בי"ג וצריך לבחור פרוייקט סיום. מכיוון שלא התעסקתי באף אחד מהדברים הבאים דיי קשה לי להחליט על משהוא מעניין ומלמד אך מצד שני אחד שאוכל לסיים לבד ב2-4חודשים. הרשימה כוללת את הדברים הבאים: משחקים (אני כבר אומר שלא בא לי להתעסק בזה) דחיסת קבצים (על זה דווקא חשבתי נשמע מעניין) כתיבת קומפיילר לשפה כלשהיא [כולל שפה שאני יכול להמציא] (רעיון גאוני עד שמורה אמרה שעד היום אף לא עשה את זה) כתיבת PARSER ל HTML הדמיית רשת מחשבים המרת קוד מפסקל/סי ל JAVA הפרוייקט יעשה ב JAVA. תודה על העזרה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by alex7788,

הפונקציה מקבלת גודל של הבאפר וקובץ ואת הבאפר עצמו. מה קורה במידה ונגמר המקום בבאפר והשורה בקובץ לא נגמרה? איך אני יכול לחזור לאותה השורה אחרי ההקצאה דינמית שאני עושה על הבאפר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by orninyo,

איזה סיבות יכולות להיות להופעת השגיאה הזאת?: error C2061: syntax error : identifier 'List' השגיאה מופיעה בקובץ LIST.c List מוגדר (typedef) בקובץ LIST.h אשר יש בו אינקלוד לLIST.c ובלי קשר: יש איזה אתר שמרוכזים בו הסברים לשגיאות של קומפיילרים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.kerenandtomer.com/ זה אתר נורא פשוט, אין גם צורך בממשק עדכון ככה שיש הרבה דרכים לעשות אותו במהירות. השאלה אם פשוט לעשות לבד מ0 או שזאת בכלל תבנית מוכנה שלגמרי חוסכת את העבודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TheReaper,

טוב בשיעורי בית קיבלתי שאלה של לכתוב עצם A העצם חייב להכיל פעולת בונה שמקבלת פרמטר פעולת בונה ללא פרמטרים שמאתחלת פעולת בונה מעתיקה עכשיו השאלות- 1.מה זה פעולת בונה מעתיקה? 2.שואלים מה המנגנון שמאפשר הימצאות של יותר מפעולת בונה אחת... מהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. למדתי את השפות: JAVA,PYTHON,C,שפות WEB ואני מחפש ומחפש רעיון לפרויקט גמר שאני צריך להגיש הצעה בקרוב ולא עולה לי כלום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני עושה הרבה פעולות של הורדת קוד מקור של אתר וכאלה, ועד שלא הכל יורד התוכנה נתקעת. איך אני עושה שהתוכנה תדע לעשות דברים תוך כדי? אם אפשר גם C# וגם VB זה יהיה נחמד... [ד"א הייתי מחפש בגוגל, אבל הרשתות פה עם רימון הכי גבוה \= מעניין שאת הפורום הוא נותן...]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by alex7788,

אני צריך להגדיל מערך בזמן ריצה.איך עושים את זה? אני יודע שיש וקטור אבל אסור לי להשתמש מותר רק מערך כרגע.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. המליצו לנו על הספר מבוא לאלגוריתמים של קורמן. יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יש הבדל משמעותי בין הגירסה העברית המתורגמת למקור באנגלית ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Yair Tz,

אהלן, בזמני החופשי תכנתתי CAPTCHA עבור הרשמה ו-LOGIN של מערכת שאני עובד עליה, מה דעתכם? (במידה ויהיה צורך, אעלה גם עמוד לבדיקה) עריכה - הרגע שמתי לב שהתמונות יצאו באיכות נוראית, "במציאות" הן יוצאות מצויין: עוד דבר, הסרתי את כל האותיות שקל לבלבל אותן דוגמת- i,l,2,s,5,o,0,q,Q וכו'.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 13:00:58 בחיי, 32 צפיות ו-0 תגובות?? :-\[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אני קצת מסתבך סביב עצמי עם פוינטרים לאחרונה. אני מנסה לבצע השמה פשוטה אך משהו כנראה הסתבך לי. יש לי שני מבנים, struct object { void * a; }; typedef struct object* objectP; typedef struct { objectP array; }objectArr; typedef objectArr* objectArrP; התרחיש הוא שאני מקבל בשיטה מסוימת את שני הסטראקטים, כפוינטר אליהם, ומעוניין לבצע השמה של אחד בשני. בקטע אחר בתכנית, בוצע איתחול למערך של אובג'קטארר בצורה הבאה: array = (objectP)malloc(sizeof(struct object) * 4); וכעת יש לי שיטה בערך כזו: static void addobject(objectArrP list, objectP obj) { list->array[0] = obj; } כמובן שלא בדיוק 0, ולא בדיוק 4 וכדומה כמובן שזו רק אילוסטרציה להבנת העניין. הכונה בשיטה זו שאני מקבל את ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, ברשותי הכלים ( תוכנות ) הבאים: - פורום מבוסס PHP של SMF גרסה 1.0.4 - php-5.0.4-installer - MyODBC-3.51.11 - התקנה של שרת MySQL 4.0.24 כיצד משלבים את כל החבר'ה האלו לפורום פעיל ועובד ע"ג המחשב שלי ? ניסיתי ולא הצלחתי עד כה. תודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני בן 20 התחלתי ללמוד תכנות בכיתה י ובחודשים האחרונים חזרתי ללמוד תכנות לבד יש לי ידע בc# וכבר עשיתי כמה תוכניות בconsole application בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בforms אבל עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה היא איך עושים שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור כמה פעמים ברצף וזאת הבעיה השנייה: int incom=5; int lose=10; int startmoney = 20; int totalmoney ; int newtotalmoney; שאני לוחץ buy פעם ראשונה זה מוריד 10 מסכום: totalmoney = startmoney - lose; lbl_total_money.Text = totalmoney + "$"; ואם אחריו אני לוחץ sell הסכום שלאחר הקנייה עולה ב5: …

23. היי, אני מתכנת פרוצדורלי (תכנות מדעי) ב- MATLAB ו- C כבר כמה שנים. אני מעוניין לפתח תוכנה על הפלטפורמה של Android, ולכן אני צריך ללמוד "קצת" JAVA. אני צריך המלצה לספר שמשלב JAVA וקצת DB-SQLite, לא ממש למתחילים, עם עקרונות טובים והסבר טוב על OOP. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by NesheR16,

אהלן, עשיתי באתר שלי, מתחת לקישורי האתר, שמתי תמונות מתחלפות בעזרת jquery. עכשיו כשאני רוצה לעשות תפריט נפתח בעזרת css, למרות שהוספתי- Position:absolute !important; התפריט, ברגע שהוא נפתח, הוא נכנס מתחת לתמונה.. אשמח לרעיונות לעקוף את הבעיה מבלי להשתמש בjs תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני לומד מחשבים ואני צריך עזרה בלכתוב תכנית שקולטת מחרוזת והופכת כל מילה מהסוף להתחלה בניפרד - ani lomed mashevim יהפוך לina demol mivehsam כאילו שכל מילה מתהפכת והם נשארות באותו סדר... ואנחנו לומדים פונקציות עכשיו אממ מישו בבקשה יכול לעזור לי או לתת לי הנחיות? עמית

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים