עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by CyberBot,

שלום יש לי אתר לעלאת תמונות שלא מזמן פתחתי יש עכשיו כמה בעיות Notice: Undefined index: userfile in /www/host2.nu/u/p/l/uploadpro/htdocs/index.php on line 37 והוא מביא לי die בלי קשר כתובת האתר (עדיין בבניה) http://uploadpro.host2.nu/ והקוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en" lang="en"> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <title>Uplaod-Pro</title> </head> <body> <div class="wrapper"> <div class="box"> <ul> …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בס"ד שלום לכולם, אני מנסה לפתח אפליקציה(לסמרטפון) עם פקודות קוליות והקראת טקסט בעברית. אני מנסה להתחיל שלב שלב, אבל אני לא כל כך מוצא ממשק שתומך בפקודות קולויות בעברית, מישהו שמע על ואולי יכול לעזור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by פיני1805,

שלום. איך אני בודק האם מספר גדול או שווה לחמש נגיד ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לבנות אתר למכירה של תוספי מזון באנגלית. האתר יכיל כ 40 מוצרים מאד דומים. רציתי לדעת מה מומלץ למערכת ניהול wordpress או joomla/ מה היתרונות או החסרונות ? האם יש המלצה לחברת איחסון שהדפים מהירים ? תודה מראש ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי ליצור אנימציה בasp.net למה אני מתכוון... לאלו שמכירים xna כאשר אני רוצה ליצור אנימציה אני רץ על מטריצה של תמונות עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני יכול לקחת מטריצה של תמונות או מגוון תמונות שירוצו אחד אחרי השני ואני יוכל לעשות אנימציה .. בגדול מה שאני רוצה לעשות זה כל פעם שאני עושה postback אני רוצה ליצור אנימציה של בקבוק מסתובב איך אני יכול לעשות זאת בדיוק? אשמח להצעות..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by שריה 24,

שלום! ב sql server הגדרתי מפתח ראשי בטבלה כ guid, השתמשתי בפונקציה ()newid אבל כאשר אני יוצר רשומה חדשה על-ידי טכנולוגיית entity, אני מקבל ID של הרבה אפסים, אולי התשובה כאן: http://stackoverflow.com/questions/7001362/guid-of-00000000-0000-0000-0000-000000000000-causing-merge-index-violation אך לא הבנתי איך ליישם... קשור ל IsDbGenerated=true ?? לא יודע, איפה מגדירים את הפרופרטי הזה. תודה :-)

7. Started by RonCohen,

איך אני משתמש בTHREAD כשהפונקציה שאני רוצה להשתמש בא היא בקלאס בקובץ נפרד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by c5123,

צרפתי 2 קבצים קוד\בעיה טוב אז זה למשחק קלפים וניראה לי שזה עובד בסדר אבל קורה משהו שאני לא כל כך יכל להסביר כל הזמן יוצא שיש לי קבוצות של אותו קלף (צבע\סוג שונה) בסוף הרשימה זה לא חוזר על עצמו כל פעם זה קלפים אחרים אבל הקטע של קבוצות כן חוזר על עצמו יש למשהו מושג למה זה קורה??? הרעיון הכללי הוא יש לי מערך של 52 כולו 0 כל פעם אני מיצר מספר i אז אני בודק אם במקום i ב arr יש 1 או 0 אם יש 1 אז כבר יש את הקלף הזה ברשימה אם לא אז אני משנה את arr ב i ל 1 ומוסף את אותו קלף לרשימה כך לא היה לי אותו קלף פעמים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן, יש לי עמוד בפייסבוק - ואני אשמח לשלם עבור פיתוח אפליקציה לעמוד שלי. השאלה - ואם מישהו יודע , על איזה טווח מחירים מדובר ? והשאלה השנייה אם מישהו יכול להמליץ לי על אדם או חברה שמפתחת אפליקציות במחיר סביר ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The Ghost,

אני עושה פרויקט בVB על גרפיקה תלת מימדית, יש לי שם פונקציה שהמורה הביא לנו,הפונקציה אמורה לבצע הסתרה בגופים קמורים בלבד. שכחתי כבר איך הפונקציה עובדת ורציתי להזכר... הפונקציה מקבלת גוף תלת מימדי Body ואת מספר הפאה, ומחזירה TRUE אם צריך להסתיר את הפאה,אחרת מחזירה FALSE Dim P1 As Point3D, P2 As Point3D, P3 As Point3D Dim v1 As Point3D, v2 As Point3D Dim N As Point3D Dim M As Point3D Dim Result As Single Dim C As Point3D C = WeightCenter(body) P1 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(1)) P2 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(2)) P3 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(3)) SubVectors v1, P1, P2 SubVectors v2, P3, P2 m3Cross N, v1, v2 SubVectors M, P1…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, נגיד ויש לי תוכנה ב-C# או ב-JAVA, יש אפשרות לשים אותה בפלאפון? כלומר לשים אותה אוליי כמשחק או משהו (אני יודע שמשתמשים במשהו שנקרא JAR\JAD למשחקים) או אוליי לשים את התוכנה שאני בונה (c# או java ) באתר WAP ולגלוש דרכו בתוכנה? אם אף אחת מהאפשרויות,איך אני בונה תוכנה לפלאפון? תודה רבה רבה מראש ! ד"א זה מתוכנן לפלאפונים לא בעלי מערכת פתוחה (סימביאן)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by mush0n,

שלום לכולם, אני במקור בא מAS 1 2 3 ועכשיו נכנסה לי עבודה ליצור איזה אפליקציה שלא כל כך קשורה לפלאש, יותר מדי עליה אני לא יכול לפרט אבל פניתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי לבחור את השפה המתאמה ביותר לפרוייקט.. בקצרה, הפרוייקט הוא ליצור אפליקציה שיודעת לתקשר (בסופו של דבר) עם מגוון רחב של תוכנות, בהתחלה עם OFFICE ובסופו של דבר גם עם תוכנות שונות של ADOBE לצורך העיניין... על הפרוייקט כמו שציינתי, אני לא יכול לרחיב אבל דוגמא טובה שאני יכול להביא היא התוכנה שנקראת - "הפוך על הפוך". תוכנה שמתקשרת עם כמעט (אם לא) כל תוכנה שמופעלת אצלכם במחשב והופכת את הטקסט מאנגלית לעברית , מגיבריש לעברית או מעברית הפוכה לעברית תקינה. אני בעיקרון מנסה לברר באיזה שפה היא נכתבה, כי אם אני…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jeyjey,

אפשר הסבר עליה בקצרה? ואיך משתמשים בה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני שובר את הראש, מנסה הרבה דברים שונים, ופשוט לא מבין מה הטעות שלי. לצערי אני לא יכול לעשות debug כי ויתרתי על ISE (אני פשוט לא מצליח להבין איך משתמשים בדבר הזה) ואני עכשיו עם Icarus 0.9.5 module behavior_ha(b1,b2,sum,carry); input b1,b2; output sum,carry; reg sum_r,carry_r; initial begin carry_r=0; sum_r=0; if (b1==0) if (b2==1) sum_r=1; else if (b1==1) if (b2==0) sum_r=1; else if (b2==1) carry_r=1; $display("behavior ha b1=%b,b2=%b,sum=%b,carry=%b",b1,b2,sum,carry); end assign sum=sum_r; assign carry=carry_r; endmodule module behavior_fa(b1,b2,carry_in, sum, carry_out); input b1, b2, carry_in; output sum,carry_out; reg sum,carry_ou…

15. Started by e.s,

אני רוצה להכין תוכנית שקולטת מהמשתמש את המספרים השלמים a ו-b וש- a זה המספר ו-b זה החזקה של a כאילו----->>> a בחזקת b מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני עכשיו התחלתי כיתה יב' ואנחנו עושים השנה פרוייקט של בניית תוכנה ב-VB. התוכנה צריכה להיות מנהלית. עקרונית לפי מה שהבנתי זה לא חייב להיות ניהול של עסק או משהו כזה אלא גם דברים אחרים כל עוד זה עם מסד נתונים, ADO ועוד כמה דברים.. אחד הפרוייקטים שעשו בשנים קודמות וממש אהבתי זה תוכנה שיש בה נתונים על הבורסה. היא כוללת את כל המדדים הישראלים ואת המדדים הבולטים בעולם עם כל המניות וכוללת נתונים משנת 1970 לפי מה שהבנתי. התוכנה מתעדכנת, מציגה גרפים ועושה עוד כמה פעולות אבל אני לא רוצה לעשות משהו שכבר נעשה. יש לכם רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by omfir,

אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום יש לי ידע בסיס בשפת C, Visual C#. אני מעוניין לכתוב תוכנה רצוי שתעבוד ב WEB. צריך שהיא תבצע פקודות ב SNMP ותציג את הקלט שמתקבל. כמו שיהיו הרבה כאלו בטבלה מסודרת. איפה הכי נוח וקל יהיה לכתוב תוכנה כזאת? תודה מראש

19. Started by MasteRoi,

בבקשה תנו לי מדריכים כלשהם.. ואם יש בעברית אז יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר דיקומפיילר כזה ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Cyclone,

אפשר לקבל אתר שבו מסבירים על פונקציות ב Java? -חיפשתי באשכול המרוכז ולא מצאתי משהו מתאים- לדוגמא: כותרת של פונקציה בשפת Java: public static int funcA (int a, int b) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dvvon,

שלום לכולם החלטתי ללמוד שפת C אז רציתי לדעת איזה דברים אני צריך ללמוד תרשמו לי בבקשה את הדברים החשובים למתחיל ואם זה חשוב להיות טוב באנגלית? או שזה לא קשור תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. יש לי אתר, ואני מעונין ליצור עמוד של "צור קשר", שבו אני יוסיף שדות שאנשים ימלאו ואז הפרטים ישלחו אלי לאימל. חיפשתי, וראיתי את המדריך שבאתר הזה - http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=431 עשיתי הכל, ובאמת הכל עובד יפה מאוד, אבל יש לי שאלה. במדריך שלו הוא יצר רק את השדות- -"כתובת איימיל שלך" -"נושא ההודעה" -"גוף ההודעה". הוא שם רק שלושה שדות למלאות, ואני מעונין להוסיף עוד שדות. את השדות: -טלפון, ואת השם. ניסיתי להוסיף את השדות... הצלחתי רק ב html להוסיף אבל בקובץ php לא הצלחתי לעשות זאת. הקוד ב php המקורי הוא - <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' |…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Meir Golan,

אם יש לי כמה קבצי js בהם יש json, שבנויים אותו דבר , רק הנתונים שונים. איך אפשר לעבור על כל הקבצים האלה ולהביא את התוצאה מכל קובץ? אני מדבר על חיפוש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לכל מי שצריך עזרה ב asp, html ו-javascript אוו שסתם רוצה לשאול שאלות שקשורות בבנית אתרים שיפנה אלי ואני יעזור לו ......... אני לא מורה אבל אני יוכל לעשור כמה שאני יכול

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.