עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Meir Golan,

אם יש לי כמה קבצי js בהם יש json, שבנויים אותו דבר , רק הנתונים שונים. איך אפשר לעבור על כל הקבצים האלה ולהביא את התוצאה מכל קובץ? אני מדבר על חיפוש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yoahe,

יש לי בעיה יש לי טופס הוספתי תמונה והוספתי כפתור עכשיו אמרתי לכפתור להיות שקוף הבעיה שהוא משקף לי מעבר לתמונה מה שאני לא רוצה שיעשה אני אומר לו להיות שקוף כי זה אני רוצה שיהיה לו צורה עגולה ואז אני יראה חייל של דמקה עגול הבעיה שהוא משקף מעבר לתמונה(לוח הדמקה) עכשיו אם אני ישים את התמונה בתור רקע של הטופס הוא לא ישקף לי דרכה אבל זה לא מה שאני רוצה יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shynet,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בשליטה על המחשב ע"י אתר, למשל יהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבות משהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך, בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשב אני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורם לאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה? ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySql ולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנה במאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משער שלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת, ואיך הדבר פועל. תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זה כי אני לא ממש ידעתי מה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום יש לי ידע בסיס בשפת C, Visual C#. אני מעוניין לכתוב תוכנה רצוי שתעבוד ב WEB. צריך שהיא תבצע פקודות ב SNMP ותציג את הקלט שמתקבל. כמו שיהיו הרבה כאלו בטבלה מסודרת. איפה הכי נוח וקל יהיה לכתוב תוכנה כזאת? תודה מראש

5. שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by BedB0y,

שלום, אני מחפש אתר שנותן מדריכים לשפות תכנות וטכנולוגיות + שיתן משימות לביצוע אחרי כל נושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מדי פעם אני צריך לשכתב קטעי אודיו מוקלטים. הכי נוח לי לעבוד עם וינאמפ בגלל קיצורי המקשים הנוחים. הדבר שהכי מפריע, זה שברגע שאני כותב בוורד ואני רוצה לעצור את הקובץ שמתנגן או להריץ ע"י המקלדת, אני צריך קודם כל לעבור לוינאמפ ואז לעצור ולחזור לוורד, דבר שמאוד מעייף ולא יעיל בשימוש ממושך. רציתי לדעת האם יש דרך, ע"י מקשי מאקרו או משהו כזה, לשלוט בוינאמפ תוך כדי הקלדה בוורד מבלי לעבור אליו? זה יפתור את הבעיה. תודה רבה! * זה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לשאלה הזו. אם הפוסט מתאים לפורום אחר, אשמח אם יעבירו אותו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by barp12,

כותרת

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בניתי אתר לקח לי זמן,והגיעה הרגע שחיכיתי לו,לעלות אותו לאינטרנט,ניסיתי לעלות אותו לקיו הוסט,אבל משהו התפקשש לי בבסיס נתונים,הוא לא מוצא אותו,לא מגדיר אותו טוב,לר יודע מה,בויזואל סטודיו זה עובד טוב,אבל בשרת לא.. יש למישהו מושג איך אני מגדיר אותו? כמה שהסבר יותר מפורט יעזור לי רצחח,אני מבאס רצח,כל העבודה הקשה הלכה לי..... אגב מדובר בויזואל סטודיו 2008,ובסיס נתונים שבא עם התוכנה..SQL

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by matteo,

#include <iostream.h> #include <conio.h> class car { public: void operate(int a); }; int main() { car toyota; int a; main1: system("cls"); menu: cout<<"what do you want to do now?\n(1)brake\n(2)pick a run\n"; cout<<"\n"; cin>>a; if(a!=1 && a!=2){cout<<"press a number between 1-2"; goto menu;} if(a=1) toyota.operate(1); else toyota.operate(2); return 0; } void car::operate(int a) { if(a=1){cout<<"zzzzzzzzzzzzzzzzzz";getch();} if(a=2){cout<<"hhhhannnnnnnn hhhannnnnnnn";getch();} } מה הבעיה בקוד הזה בעצם? תלחצו 1 ו-2 ותבינו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אז ככה, מי שמכיר יש פרוייקט שנקרא LAME שהוא OPEN SOURCE כזה שנכתב ב-C++ שאפשר דרכו להמיר קבצי WAVE ל-MP3. בכל מקרה, אני עובד ב-C# אבל אני רוצה להשתמש בפונקציות של התכנית הזאת. יצרתי ב-C++ פרוייקט קטן שבו יש את הפונקציות שאני רוצה להשתמש בהם ושמרתי את זה ב-DLL. השאלה שלי, איך דרך C# אני יכול לשלוח למחלקה הזאת מערך, והתכנית הזאת שבעצם מכינה מהמערך הקיים מערך חדש, תחזיר חזרה ל-C# את המערך החדש. מישהו יודע איך עושים את הקישור הזה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yoniby,

היי בניתי דף שמקבל מידע... היישור הוא לשמאל כך ש יש טכסט משמאל לתיבות. כשאני עושה יישור לימין רגיל (<center>) אז זה עובר ימינה, אך הטכסט מופיע מימבין לתיבות. איך אני מעביר אותו לימין? תודה יונתן

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wow,

אני אמור לכתוב מתודה שקולטת a1,d ו-n ומדפיסה את כל איברי הסדרה יש לי שגיאה בסוף כשאני מנסה לקרוא למתודה: No overload for method 'series' takes 0 arguments using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace _221A { class Program { static int ReadNumbers() { string stNum = Console.ReadLine(); int Num = int.Parse(stNum); return Num; } static void series (int a1, int d, int n) { for (int count = 0; count < n; count++) { Console.WriteLine(a1); a1 = a1 + d; } } static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter a1: ");…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. יש לי אתר, ואני מעונין ליצור עמוד של "צור קשר", שבו אני יוסיף שדות שאנשים ימלאו ואז הפרטים ישלחו אלי לאימל. חיפשתי, וראיתי את המדריך שבאתר הזה - http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=431 עשיתי הכל, ובאמת הכל עובד יפה מאוד, אבל יש לי שאלה. במדריך שלו הוא יצר רק את השדות- -"כתובת איימיל שלך" -"נושא ההודעה" -"גוף ההודעה". הוא שם רק שלושה שדות למלאות, ואני מעונין להוסיף עוד שדות. את השדות: -טלפון, ואת השם. ניסיתי להוסיף את השדות... הצלחתי רק ב html להוסיף אבל בקובץ php לא הצלחתי לעשות זאת. הקוד ב php המקורי הוא - <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' |…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Dark Daemon,

מי המציא את שפת אסמבלר?? מחפש חומר על מקור השפה אסמבלר (בטענה שהיא הומצאה ע"י יהודי) Cranchh כתבתי מהיוזר שלו כי לא היה לי כח להתחבר...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Argo013,

אהלן, אנשים יש לי שאלה, שנתקעתי איתה לקראת הסוף. זה הקוד, שכתבתי, שאכן הופך את האותיות למקודדות כנדרש, אך אני לא מצליח לכתוב אותן בסדר הנדרש בשאלה, כלומר אני הופך אותן אות אחר אות ולא מצליח לקרוא ולהדפיס אותן בסדר הנדרש בדוגמה. בפתרון אסור להשתמש במחרוזות , מערכים ופוינטרים אלא רק במשפטי תנאי ולולאות. תודה מראש על העזרה. #include<stdio.h> int main() { int length;int i;int check; char letter;char check_letter;char coded_letter; printf ("\nEnter the word length and the word immediately after it: "); if (scanf("%d",&length)!=1) { printf ("\nInput Error!"); } else { printf ("%d",length); } for (i=0;i<length;i++) { check=scanf("%c",&letter…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by alex7788,

אני צריך להגדיל מערך בזמן ריצה.איך עושים את זה? אני יודע שיש וקטור אבל אסור לי להשתמש מותר רק מערך כרגע.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום קיבלנו עבודה ב c++ ואני לא מצליח לפענח איך לפתור אותה יש לנו שני מערכים ממוינים, המערך השלישי צריך להכיל את כל המספרים שבשני המערכים האלה ממויינים בסדר עולה. כל הרעיון הוא למזג את את שני המערכים הללו אבל הקאצ' הוא שאסור שימוש בלולאות for או while. משמע רק ברקורסיה. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bdoron,

יש לי מערך דו מימדי שאני רוצה לקשור כל איבר במערך לפקד מסויים בxaml הבעיה שהוא לא מתעדכן, למדתי שבשביל שהUI התעדכן אני צריך להוסיף inotificationchange ועל משתנים רגילים זה עובד ראיתי דוגמאות באינטרנט לגבי מערכים אבל שום דבר לא עובד מישהו יודע מה הבעיה? לאחר שיצרתי מערך דו מימדי ובזאמל עשיתי בdependenceproperty binding איך אני עושה נוטיפיקיישן לאיבר במערך דו מימדי.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מצטער שלא כתבתי כותרת עניינית, אבל לא הצלחתי לחשוב על ניסוח קצר יותר שיתאר את הבעיה. המנהלים מוזמנים לשנות את הכותרת בתנאי שהיא תתאר את הבעיה ;D. אז ככה אני בונה אתר אינטרנט (דהה) במסגרת בית ספרית, האתר מהווה יחידת לימוד שלמה (!!). הבעיה שלי היא כזאת : כשאני נרשם לאתר שלי, אז אני צריך לעדכן (REFRESH) ידנית את המסגרת(IFRAME) שמראה את שמו של המשתמש שנרשם בשביל שהיא אכן תראה את השם. אני רוצה לדעת האם אפשר בדרך כלשהי (ב ASP,JAVASCRIPT,HTML) לעשות ככה שהדף הזה יתעדכן אוטומטית ישר אחרי ההרשמה?. או האם אפשר לשלוח פקודה לIFRAME שמציג את שם המשתמש שנרשם מהדף שמברך אותך על ביצוע ההרשמה שה IFRAME יתדעכן בעצמו?. אם לא הבנתם מה הבעיה תשאלו כי זה מאוד חשוב אני צריך לפתור את הבעי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אוקיי, זה טיפונת מסובך, אני אנסה להסביר את השאלה. יש לי טבלה פשוטה ב-Access, שאני מנסה להכניס אליה רשומה חדשה. הטבלה מורכבת מ-3 שדות. ID (מספור אוטומטי), שם, ומס' תעודת זהות. כשניסיתי להכניס רשומה במשפט INSERT כזה: insert into TestTable values (5, 'zvika', 123) הכל עבד. אבל כמו שציינתי קודם, השדה הראשון אמור להיות ממוספר אוטומטית. (כלומר כל רשומה חדשה תקבל ID+1 של הרשומה הקודמת) אז חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שכנראה המשפט אמור להיות: insert into TestTable values (DEFAULT, 'zvikaaa', 12312) אבל כשאני כותב אותו אני מקבל Exception שמעיר ש"לא ניתן ערך עבור אחד הפרמטרים". אני מתקשר עם בסיס הנתונים דרך תוכנית ב-C#. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by יונתן רדזימינסקי,

מהו התחביר ל-קלט של מחרוזת? רשמתי כך ; [char machrozet[81 ;( gets(machrozet והוא מראה לי שגיאה מתחת ל gets

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MasteRoi,

בבקשה תנו לי מדריכים כלשהם.. ואם יש בעברית אז יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yahalom,

אני רוצה לעבוד מול DB של MYSQL בצורה שתאפשר לי להחליף DB בקלות עם מה כדי לי לעבוד ? שמעתי על NHybernet האם זה הפיתרון ? אם כן אשמח לדוגמה טובה של איך לעבוד איתו (או עם משהו אחר יותר רלוונטי) מול MYSQL לגבי חיבור והכנסת נתונים תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:49:51 להחליף DB בקלות ->לדוגמה ל ORACLE[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:51:43NHybernet מיועד עבור עבודה עם WEB ? אם כן זה לא מתאים לי

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Get-Process,

היי אני תמיד משתמש בreturn אבל אף פעם לא הבנתי מה הפירוש של המשפטים הבאים: return -1 return 1 return 0 איזה סוג ביטוי זה ? ומהו מבצע ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.