עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by redead,

int [] arr = MyLibrary.randomIntegerArray(size); למה הוא לא נותן לי?

2. Started by alex7788,

אני צריך להגדיל מערך בזמן ריצה.איך עושים את זה? אני יודע שיש וקטור אבל אסור לי להשתמש מותר רק מערך כרגע.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by MasteRoi,

בבקשה תנו לי מדריכים כלשהם.. ואם יש בעברית אז יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dan_dekel,

שלום לכולם, אני מעוניין בכלי ללימוד SQL. מישהו מכיר כלי שכזה ? נכנסתי לאתרים כמו http://www.w3schools.com ו http://beginner-sql-tutorial.com/sql-select-statement.htm. אתרים אלו לא הכי ידידותיים, האם מישהו מכיר אתר \ ספר כל חומר או מאגר מידע שאוכל ללמוד SQL ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום בניתי אתר מותאם לפלאפון, ואני רוצה שזה יהיה כמו אפליקציה בסמארטפון, ויופיע בחנות גוגל פליי. כלומר, שיהיה על שולחן העבודה בסמארטפון אייקון, שהוא בעצם קישור לאתר הזה. איך עושים את זה? תודה! שריה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 8us.co.il,

טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום חברים, בעקבות הקורונה אני עובד לאחרונה מהבית וקיבלתי פרויקט שקשור לעולם התוכנה שבו אני צריך את עזרתכם. ראשית אציין שאני מהנדס מכונות עם רקע בשפות תכנות JavaScrip/Java/C ויכול ללמוד תוכנות\ פלטפורמות נוספות אם צריך. אז דרישות הפרויקט: 1. בחברה יש לנו מספר מכונות מורכבות ואנחנו רוצים לבנות מערכת מידע כך שלכל מכונה יהיה את מאגר המידע שלה עם התכונות שלה, יכולת לכל משתמש להוסיף\לשנות מידע זה, יכולת להוציא פלטים על המכונה וכדומה. 2. כדי להשתמש במערכת צריך הרשאה שתהיה רק לעובדי החברה וכנראה הרשאה נוספת לעובדים מחוץ לחברה. 3. יש לנו אתר מבוסס על פלטפורמת SharePoint של מיקרוסופט, התעדוף היא שהמערכת תהיה על האתר עצמו. זה גם פותר א…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום רב, אני מחפש רעיון לפרוייקט י"ב - בשפת C, שיכלול ( LCD 4X20 ) למישהו יש רעיונות ? ... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ה*לה,

פונקציה רקורסיבית שמכניסה איבר לרשימה ממוינת. כתבתי תנאי עצירה: insert(X,[],[L|X]). אבל, הרצה לדוגמא: ?- insert(5,[],L). L = [H186 | 5] ; no למה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הנה הבקשה המחודשת והמאושרת. מחפש להעמיק את הידע שלי באסמבלי. אם למישהו יש הפנייה לספר מומלץ או (עדיף) אתר שמכיל טוטוריאל אני ממש אודה כמובן שיעסוק באספקטים החוקיים של העניין.. שוב רק במטרה לימודית...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gkman,

אני מחפש מדריכים על wordpress שמסבירים על מבנה הקבצים וה-DBים אני רוצה שיהיה לי בשלב הראשוני את היכולת לשדרג את המערכת wordpress באתר של אבא שלי. הוא טוען שהוא כ"כ ישן שכבר אי אפשר להשתמש בסקריפטים של wordpress כדי לשדרג. כרגע המערכת לא עובדת כמו שצריך- היא מציגה את התפריט משמאל- אבל מימין הכל לבן וריק. בשלב השני אני רוצה לנסות לבנות template משלי. אני מכיר פחות או יותר את הממשק ניהול והשימוש בו- אפילו התקנתי פעם אחת את המערכת (לא זוכר יותר מידי מזה), אבל מאחורי הקלעים, תפעול תקלות וכו' אין לי שמץ של מושג.. אם מישהו מכיר מדריך על שדרוג ידני של wordpress- אני אשמח קודם לשדרג ואז להתחיל ללמוד על המערכת.. אנחנו קצת (אוקי לא קצת- לגמרי) תקועים עם ניהול התוכן של האתר כי אין ממ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי אתר HTML5 האם שווה להמיר אותו ל WORDPRESS? אתר שיווקי אין לי צורך במערכת ניהול! נטו קידום

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yuvalm2,

האם קיימת דרך מקובלת לקחת תיקייה נתונה, ולשתף אותה דרך הרשת עם פייתון? אם התיקייה כבר משותפת, האם ניתן לקבל את מיקומה כפי שיראה אותה לקוח חיצוני? (כתובת מהצורה \\190.10.10.1\my_shared_dir\)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Meir Golan,

אם יש לי כמה קבצי js בהם יש json, שבנויים אותו דבר , רק הנתונים שונים. איך אפשר לעבור על כל הקבצים האלה ולהביא את התוצאה מכל קובץ? אני מדבר על חיפוש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המליצו לנו על הספר מבוא לאלגוריתמים של קורמן. יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יש הבדל משמעותי בין הגירסה העברית המתורגמת למקור באנגלית ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. השאלה העיקרית בכותרת. כתבתי את התוכנית הזו כדי לבדוק את התוכנה [הייתי עובד בעבר עם JCreator, הרבה יותר נוחה וקלה לשימוש :-X ]. #include<stdio.h> void main() { int x; int y=5; printf("enter a value for x\n"); scanf("%d", &x); if(x>y) printf("x is bigger than y\n"); else printf("x is lower than y\n"); } אני חדש בC. ויש לי שאלה נוספת, אפשר לכתוב int x,y=5 ? כלומר לתת ערבים כבר בהצהרה הראשונית ללא שורה חדשה? אני יודע שאפשר int x,y,z,r,g,f,h,ghj, מה עם השמת ערכים? אפשרי בשורה אחת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by TheReaper,

טוב בשיעורי בית קיבלתי שאלה של לכתוב עצם A העצם חייב להכיל פעולת בונה שמקבלת פרמטר פעולת בונה ללא פרמטרים שמאתחלת פעולת בונה מעתיקה עכשיו השאלות- 1.מה זה פעולת בונה מעתיקה? 2.שואלים מה המנגנון שמאפשר הימצאות של יותר מפעולת בונה אחת... מהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני צריך למחוק איזה ערך של מפתח ברג'יסטרי . ניסיתי לעשות export של התיקייה בלי הערך ואז ללחוץ על הקובץ אבל זה לא עזר . איך ניתן לעשות זאת בפשטות , כלומר שמשהו ילחץ על כפתור והערך ימחק תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by orninyo,

איזה סיבות יכולות להיות להופעת השגיאה הזאת?: error C2061: syntax error : identifier 'List' השגיאה מופיעה בקובץ LIST.c List מוגדר (typedef) בקובץ LIST.h אשר יש בו אינקלוד לLIST.c ובלי קשר: יש איזה אתר שמרוכזים בו הסברים לשגיאות של קומפיילרים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Vodkaboy,

אני נוסע מחר לתחרות אבל אני הספקתי לשכוח את הבסיס של C (משנה שעברה, רק את החוקים) יש איזה אתר שיוכל להזכיר לי, למשל את כל הסיפריות CONIO.H, את כל הפקודות PRINTF, וכו'. נ.ב. זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Argo013,

אהלן, אנשים יש לי שאלה, שנתקעתי איתה לקראת הסוף. זה הקוד, שכתבתי, שאכן הופך את האותיות למקודדות כנדרש, אך אני לא מצליח לכתוב אותן בסדר הנדרש בשאלה, כלומר אני הופך אותן אות אחר אות ולא מצליח לקרוא ולהדפיס אותן בסדר הנדרש בדוגמה. בפתרון אסור להשתמש במחרוזות , מערכים ופוינטרים אלא רק במשפטי תנאי ולולאות. תודה מראש על העזרה. #include<stdio.h> int main() { int length;int i;int check; char letter;char check_letter;char coded_letter; printf ("\nEnter the word length and the word immediately after it: "); if (scanf("%d",&length)!=1) { printf ("\nInput Error!"); } else { printf ("%d",length); } for (i=0;i<length;i++) { check=scanf("%c",&letter…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הי לקולם ברצוני לבנות תוכנית שבודקת האם מחרוזת א' כלולה במחרוזת ב', מחרוזת ב' כלולה במחרוזת ג' וכך הלאה עד מחרוזת N אחרונה נכון לאכשיו בניתי פונ' המחזירה TRUE אם מחרוזת STR1 נמצאת במחרוזת STR2 bool is_inside(const char str1[MAX_STR_LEN], const char str2[MAX_STR_LEN]) { bool same; //Is chars is equal for(int second=0; str2[second]!=CLEAR_CELL; second ++) { same = true; for(int first=0; (str1[first]!=CLEAR_CELL) && (same!=false); first++) if (str1[first]!=str2[first+second]) same = false; return (same); } return (same); } (אשמח לראות את הדוגמה שלכם של הפונ' הנ''ל בצורה יותר יפה) מכאן אני צריך להריץ את הפונ' בלולאה, בתוך לולאה str1 מקבל את המחרוזת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אני מחפש דרך להוציא מספר רנדומלי בPHP שלא יחזור על עצמו בשביל לתת אותו כID (אני שומר את הID בMySQL ) . עד עכשיו ניסיתי לעשות את זה בעזרת פונקציית rand() ובדיקה האם המספר שיצא קיים במאגר נתונים ואם כן ליצור מספר חדש ולבדוק אותו שוב והתהליך ממשיך ככה עד שהמספר שיצא לא נמצא במאגר נתונים ואז להדפיס אותו . הנה מה שעשיתי עד עכשיו (נתקעתי בelse) : <?php function samplesrandom() { $link = mysql_connect("server" , "username" , "password") or die(mysql_error()); mysql_select_db("example" , $link) or die(mysql_error()); $rand = rand(0, 1000); $random = mysql_query("SELECT id FROM example WHERE id = $rand" , $link); if(mysql_num_rows($random) == 0) …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by SharonSx,

זה לבית הספר ואני יושב על זה שעות ולא מצליח.. צריך להגריל 70 מספרים דו ספרתיים בין 25-50 ולהדפיס את מכפלת המספרים שהוגרלו. עד עכשיו עשיתי אלגוריתם ויצא לי מעפן ולא נכון.. אשמח לעזרה, תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by RonCohen,

איך אני משתמש בTHREAD כשהפונקציה שאני רוצה להשתמש בא היא בקלאס בקובץ נפרד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים