עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eido300,

האם אפשר לבנות בשפת #c תוכנה שתעבוד על הדוס זאת אומרת לפני שהמערכת הפעלה עולה, כדוגמת הכלים שנמצאים בתוכנות כמו hbcd וubcd?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לבנות תוכנה שתתעסק עם קבצים. עכשיו נשאלת השאלה: באיזה שפה להשתמש(Java או C# אני יותר מדי עצלן בשביל לבנות ממשק ב- c++ ואני שונא מזוויעים)? למה אני שואל? כי יש יתרונות וחסרונות לכל אחת: JAVA מומלצת, בעיקרון, לתוכנות ברמת הארגון. בנוסף ניתן להריץ אותה על כל מ"ה שקיימת (כמעט). C# מומלצת לתוכנות קטנות בעיקר אבל אז אני יכול להריץ את רק על MS וכמובן שיש את הבעייה עם " .NET אוהב משאבי מערכת". הבאסה היא שאני יודע C# יותר טוב משאני יודע JAVA... דעתכם בבקשה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by OC,

חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by KOSTORADOS,

אני מחפש כלי עזר לבניית תפריטים שיעזר ו לי ליצור drop down menu

6. בוקר טוב וגשום, אני רוצה להקים אתר מכירות מאובטח היטב ,אני צריך לדעת א. על מי אתם ממליצים שהוא הכי טוב והכי מקצועי ב. כמה יכול לעלות אתר כזה מאובטח ברמה גבוהה,העומד בתקני סליקה, כולל בדיקות הרצויות תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by yitzy,

אני בונה אתר קטן עם גלריה אישית שלי בגדול העיצוב הוא, תפריט עליון (בית, גלריה וכדומה..) וחלק תחתון עם מידע\תמונות כל העיצוב הוא עם CSS‏ ‏(ולא טבלאות) השאלה שלי היא, אם לדוגמא עוד חודש אני ארצה להוסיף עוד דף וקישור אליו בתפריט העליון (לדוגמא 'אודות') אני אצטרך לשנות את התפריט בכל אחד מהדפים באתר??? אני יודע שעם טבלאות אפשר לעשות שבריבוע יהיה רק קישור לתפריט העליון וכך אפשר להחליף רק את הקובץ עצמו אבל לפי מה שהבנתי, טבלאות זה כבר לא לפי התקן... מצטער אם השאלה טיפשית...אני בונה את האתר בעזרת גוגל וניסוי וטעיה... תודה רבה יצחק

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by G.P.S,

שלום, אני בונה פורום ואני צריך סקריפטים לעיצוב וכאלה. בעיקר אני צריך את מדריך איך לעשות מסגרת לפורום זה הכי דחוף לי בבקשה עזררה.....

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. Started by shoshana,

איך ניתן להגדיר לכפתור פעילות של מס' הקשות במקלדת לדוג:ctrl+f5?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. עשיתי לדעתי את הכל, עכשיו עוד משהו אחד זה לא ארור שאני מקבל או משהו הכל עובד. אני רוצה שאם למשל באותו עמוד יש 20 דיונים, שיהיה דף חדש שבו יהיו הדיונים הישנים יותר. למשל אם אני שם counterTopic בטבלה של הדיונים שבעצם יספור כמה דיונים יש, אני יכול לשאול אם המספר גדול שווה צור דף חדש, אבל איך אני יוצר דף חדש...? עריכה: עוד דבר, שמגיבים בדיון אם משתמשים בתו: ', אין לי מושג למה אבל הוא פשוט נותן ארור בדף ולא שולח תהודעה. זה אולי משהו בקובץ של המסד נתונים? המשתנה של התגובה הוא MEMO דרך אגב, ואני משתמש ב-ACCESS.

• 16 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. מה אני יכול לעשות כדי שהשגיאה לא תופיע.. אני לא מבין בJS כמעט. אני חייב תשובה דחופה- תודה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  12. שלום, הגדרתי usercontrol עבדתי איתו - הכל היה תקין. פתאום עכשיו, כשאני מבקשת לפתוח את דף הuser.cs מתקבלת שגיאה מצורף קובץ המכיל את השגיאה. עזרה.... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ערב טוב ונעים לכולם פיתחתי תוכנה כלשהי (משחק) והעלאתי אותה בפקודת FTP אל האתר שלי (אתר שנמצא בשלב התחלתי), שנכתב בסביבת C# ASP.NET. שאלתי היא : מהי הפקודה שצריך להכניס באתר, בכדי שתתבצע הורדה ( download ), של תוכנת המשחק המאוחסנת באתר, אל המחשב הביתי של המשתמש. בתודה מראש לכל מי שייתיחס וינסה לעזור איציק

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  14. Started by Wood-Elf,

*הדיון שונה* הדיון האמיתי מתחיל איפשהו בעמודים 3-4...=\

• 62 תגובות
    • 8.1k צפיות
  15. Started by ranran,

שלום לכם אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה נותנים הבסיסים השונים בתיכנות למשל אני מתכנת בC# מה יתן לי לעבוד עם בסיס הקס במקום דצימלי וגם איך אני משתמש בהקס בC# תודה רבה (גם הפניה לאתר עם הסברים תעזור לי)

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. ^^ תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום, באתר Speedio.co.il (אתר שבניתי מזמן בגרסא PHP 4 )....יש תקלה עקב מעבר לשרת בגרסא PHP 5. שמוספים מוצר (לא משנה איזה) לסל קניות...הוא רושם שהמוצר התווסף על אף שהוא לא. קטע קוד רלוונטי: <?php if($_POST["addtheproduct"]) { $cart = $_SESSION["cart"]; $product = $_POST["addtheproduct"]; if($_POST["amount"]) { $amount = $_POST["amount"]; } else { $amount = 1; } if(isset($cart[$product]) == 0) { $cart[$product] = $amount; } else { $cart[$product] = $cart[$product] + $amount; } echo "<div class='success'>המוצר התווסף לסל הקניות בהצלחה</div>"; } ?> מה ההבדלים בכל מה ש קשור לסשיין בין גרסאות 4 ו 5 והאם מישהו…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by eXpire,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה בזמן שבניתי משחק פשוט. הבעיה הינה שה-KeyListener לא מגיב (אף אחת משלושת המטודות שלו לא עובדת) הדבר המוזר הוא כאשר אני ממזער את החלון של המשחק ופותח אותו שוב הכל עובד. להלן הממשק: ישנו frame ובתוכו יושב panel שהוא התפריט הראשי. ברגע שנלחץ כפתור מסויים נסגר panel של התפריט הראשי ונפתח panel של תפריט משני. כאשר נלחץ כפתור מסוים בתפריט המשני נסגר התפריט הנוכחי ונפתח המשחק. שני התפריטים הינם מחלקות פרטיות של ה frame שמשומשות כמשתנים בתוך ה-frame והמשחק הינו מחלקה מסוג JPanel עצמאית. ניסיתי לשחק עם ה setFoucseable אך ללא כל תועלת בסופו של דבר עלי למזער את החלון ולפתוח אותו עוד פעם כדי שה-KeyListener יגיב. אם יש צורך אני יעלה קוד אבל הייתי מעדיף …

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by שריה 24,

שלום! ב sql server הגדרתי מפתח ראשי בטבלה כ guid, השתמשתי בפונקציה ()newid אבל כאשר אני יוצר רשומה חדשה על-ידי טכנולוגיית entity, אני מקבל ID של הרבה אפסים, אולי התשובה כאן: http://stackoverflow.com/questions/7001362/guid-of-00000000-0000-0000-0000-000000000000-causing-merge-index-violation אך לא הבנתי איך ליישם... קשור ל IsDbGenerated=true ?? לא יודע, איפה מגדירים את הפרופרטי הזה. תודה :-)

20. Started by שריה 24,

שלום! נתתי הגדרה לתגית ul: list-style-type: square ואז הריבועים שבצידי הרשימה נהיו למטה מידי, ולא ממש בתחילת פריט הרשימה - כשהפריט נפרס ל 2 שורות אשמח לפתרון :-) אני מצרף את הקישור לאתר: http://www.srayasite.stress-free-life.co.il/ זה בצד ימין ברקע הכחול, ברשימה, ראו את הפריט השני ! שריה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by שריה 24,

שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!

22. שלום: הנה דף נחיתה שבניתי: http://landlavi.bkalut.co.il/ בכרום זה נראה בסדר בפיירפוקס - השדות שצריך למלא זזים לי מהמקום המדויק על התמונה איפה טעיתי? איך מסדרים מיקום נכון? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  23. הבעיה היא: כאשר לוחצים קודם על לשונית "צור קשר" ולאחר מכן על לשונית "אודות" העברית ב"אודות" הופכת לג'יבריש. חייב עזרה בבקשה. www.drorarc.co.il

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. התחלתי ללמוד אסמבלר וכעת אנחנו כותבים בעזרת כלי ה DEBUG ש"אמור" להיות מובנה בכל מערכת הפעלה {cmd -> debug} יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT ולהפתעתי מיקרוסופט החליטו שלא לכלול את הכלי הקטן הזה. בנוסף - זוג הקבצים ASM.EXE LINK.EXE שבעיקרון עובדים ב 16 ביט אינם עובדים ב 64 ביט (בעיית תאימות) ניסיתי כמה פתרונות שכנראה לא צלחו (להתקין את SDK / WDK גם powershell אשר מותקן אצלי לא מריץ את DEBUG ולא את שני הקבצים האחרים) האם למישהו יש איזה כיוון לפיתרון לבעיותיי? יש לציין שעל מערכת 32 ביט עובדים כל הכלים כולל DEBUG כמובן שאני מחפש פתרון שלא ידרוש ממני להסיר את המערכת הפעלה ולהתקין 32 ביט במקום - ושיהיה יותר יעיל מלהריץ על VPC מערכת הפעלה 32 ביט. תודה רבה לכל העוז…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. אני רוצה להסיר תצוגת DIV , שה- id שלו: divTopAd והוא נמצא בתוך iframe הנה הקוד: (וזה לא עובד! זה לא מסיר את ה DIV) אשמח לעזרה :-) <iframe src="http://www.inn.co.il/My/Calendar/" width="1000" height="1000"></iframe> <script type="text/javascript"> document.getElementById('divTopAd').style.display = 'none'; </script>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים