תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני משתמש בתוכנה # microsoft visual C ואני לא מוצא את הקובץ Ildasm.exe
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקוד הבא: public class apples { public static void main(String args[]) { int bucky[] = {3,4,5,6,7}; change(bucky); for (int y:bucky) System.out.println(y); } public static void change (int x[]) { for (int counter=0;counter<x.length;counter++) { x[counter] += 5; } } } בסוף התוכנית מדפיסה את המספרים בתוספת ככה שיוצא8 9 10 11 12. לא הבנתי איך המערך של X בתוך הפונקציה משפיע על המערך bucky שבמתודה הראשית... איך זה קורה? מערך בתוך מתודה לא שייך ל'עולם הפנימי' של המתמודה או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספר ללימוד #C מהתחלה, אך גם שיהיה מעמיק וילמד עקרונות תכנות נכונים. יש לי רקע מסויים בתכנות ב-Java.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט לתיכנות ובניית אתרים. בכדי לתרגל לקחתי כהשראה אתר מסויים ובניתי אותו בעצמי. מבחינת עיצוב ומבנה אפשר להעריך שהאתר שבניתי נראה דומה מאוד למקור. לא העתקתי שום קוד ולא תמונה את הכל אני בניתי! השאלה שלי היא: אם הייתי רוצה להעלות את האתר לרשת האם אני מפר זכויות רק בגלל שהתוצאה הסופית דומה מאוד למרות שהקוד שונה לחלוטין? ובכלל אם מישהו מכיר מסמך עדכני כלשהו באינטרנט שמדבר על דברים מהסוג הזה אשמח מאוד לקבל קישור. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי רשימה מקושרת גנרית ואני רוצה לעשות מערך של פויינטרים מסוג T בגודל size ולאתחל כל פויינטר שיצביע ל linkedList מסוג Key איך כותבים את זה? #define BUCKETHASHTABLE_H_ #include "LinkedList.h" template <class Key, class T> class BucketHashTable{ public: typedef Key key_type; typedef T mapped_type; BucketHashTable(int size){ //here i want to do the allocation } תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות קוד פתוח שכתובות ב#c כדי לראות איך קוד אמור להיראות ואיך תוכנה אמורה להיות כתובה, מישהו מכיר כאלה תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתר ישן שלא נגעו בו המון זמן, ואין לי שמץ מה השם משתמש והסיסמא ב Wordpress. wp-login.php האם יש דרך להגיע לאלו דרך הקבצים? כל תוכן האתר אצלי גם על ההארדיקס. אני מנסה להתחבר כדי לנהל את האתר, ולא מצליח ): אפשר לנסות לשחזר סיסמא אבל גם אין לי שם משתמש/מייל. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו בפורום עושה את השירות הנ"ל ? במידה וכן אני ישמח עם יצור איתי קשר העבודת הגשה לוקחת בין שעה לשעה וחצי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
תכנתתי קוד מסויים שהתממשק עם אנדרואיד דרך Bluetooth terminal בתקשורת UART משום מה ערך האותיות העבריות בASCII היה גבוה ב16 מהערך בטבלה שהכרתי כלומר, כשהקשתי באנדרואיד א קיבלתי ערך ששוה לנ בטבלה המוכרת. האם יש טבלה מיוחדת לעברית באנדרואיד?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי אתר שלא עובד ב IE, אבל כן ב FF ובכרום. אפשר לתקן בעיה זאת? איך מתחילים? המון תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את נושא "הרשימה המקושרת".. אני נמצא בשלב לימודי "הקצאת זכרון דינאמי" ודי נתקעתי על הנושא הזה, שלא כלכך ברור לי..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי שפות התכנות השונות והמטרה שלהן, אשמח אם אוכל לקבל תשובה קצרה ופשוטה בשביל להבין את הבסיס. את שפות התכנות ה"רגילות" אני מכיר - ג'אווה, C\++\#, VB וכו'. אבל אני מתקשה להבין בעניין שפות התכנות האינטרנטיות - PHP,HTML,JAVA Script, CSS, WordPress, Jython ועוד. ברשימה הזאת ברור לי שהכנסתי כמה שמות שאינם שייכים לשם, אבל הבלבול רב, ואני לא כל כך יודע מה כל מהם אמור לעשות. האם לכולן אותה מטרה רק עם יכולות שונות (כמו בשפות התכנות הרגילות)? מה הכוונה שאומרים תוכנת צד שרת, ותוכנת צד לקוח (בשביל מה צריך צד לקוח? הרי האתר מגיע מהשרת)? ואיזה משפות התכנות דלעיל מתאימות לשרת ואיזה ללקוח? איפה נכנס כל העניין של asp .net. אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר. …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי Console Application של איקס עיגול שבוע שעבר וחבר סיפר לי שיש הרבה אנשים מבינים באתר הזה, אז חשבתי לפרסם ולשמוע מה דעתכם. אני לומד C# רק שבועיים אז אל תצפו למשהו מדהים, עם זאת אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר מה אפשר לשפר בשביל שהתכנית תהיה יותר יעילה ומובנת ולמה. התכנית: http://pastebin.com/M67nXUam# כל שחקן מכניס בתורו מספר שורה ועמודה, התכנית מכריזה אם יש מנצח או תיקו, בודקת שאין ניסיון לשכתוב "משבצת" שכבר שובץ בה X/O, מדפיסה בתחילת כל משחק את מספר המשחק והתוצאה (נקודות של X, נקודות של O, מספר משחקים שנגמרו בתיקו). ועוד שאלה: את הלולאה שאין ניסיון שכתוב (רמאות) כתבתי בתור לולאת while, אבל מכיוון שהיא בכל מקרה חייבת לרוץ פעם אחת ואז אם התנאי עדיין מתקיים לרוץ שוב ו…
-
- 6 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי מה האופרטור הזה עושה,הוא בעצם מחליף לי את הגדרת סוג המשתנה? ומה קורה במצבים הבאים: int i = 42, *p = &i, &r = i; decltype(r + 0) b; decltype(*p) c; decltype(p) d; יש בשורות האלה משהו לא נכון,וגם שורות נכונות,אשמח גם להסבר למה זה נכון ולמה זה לא נכון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים אלה אני צריך להחליט האם להתחיל תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. כמעט ואין לי רקע בתכנות. השאיפה העיקרית שלי היא לרכוש כלים ידע וניסיון כדי לעסוק בפיתוח AI ליישום מערכות שונות ותחום הגיימינג. השאלה שלי אליכם היא כמה מומלץ אם בכלל להתחיל תואר למען השאיפה הזו. ואיפה זה מומלץ לדעתכם. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתאמן בסי שארפ ומצאתי איזה תרגיל שאומר ליצור כמה מחלקות , ריבוע משולש אליפסה ועיגול ,מצוין גם שצריך לחשב את השטח של כל אובייקט ואחרי זה לעשות מיון מערך של האובייקטים על פי גודל השטח. אז יצרתי 4 מחלקות שיורשות ממחלקת אב שקראתי לה shape כאשר במחלקת האב גם יצרתי מתודה אבסטרקטית לחישוב שטח, מימשתי אותה בכל מחלקה יורשת בהתאם לצורה. לאחר קריאה קצרה הבנתי שהפונקציה sort קוראת לפונקציה אחרת בשם compareTo ששם מתבצעת הבדיקה מי מבין 2 האובייקטים יותר גדול קטן או שווה, ואז הבנתי שבכל אובייקט אני צריך לממש את הפונקציה compareTo וכל מחלקה כזאת בעצם צריכה להיות יורשת של Icomparable. מה שתיכננתי זה לעשות דבר כזה , בכל מחלקה לממש את הפונקציה compareTo ובתוכה לעשות חישוב שטח של כל א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ועוד שאלה בסדרת המעבר מפייתון ל-C#: אם אני לא יודע לומר מראש איזה סוג יוחזר ע"י פונקצייה מסויימת... מה מקובל לעשות? להחזיר object? בדוגמה למשל אני לא יודע אם יחזור לי OracleConnection או MSSQLConnection כי זה תלוי בקלט מהמשתמש. public string getOracleConnectionPath() { return "Data Source=(DESCRIPTION=(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST="+this.Host+")(PORT="+this.Port+"))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME="+this.ServiceName+"))); User Id="+this.UserName+";Password="+this.Password+";"; } public OracleConnection makeOracleConnection() { return new OracleConnection(this.getOracleConnectionPath()); } public…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מקמפל את הקובץ המצורף בסיומת cpp, הקוד מתקפל (למעט כמה אזהרות). כשאני משנה את הסיומת ל c, מתווספות אינסוף אזהרות והקוד לא מתקפל. למה זה קורה? אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי לכתוב תוכנה לעבודה באונ' ועכשיו אני רוצה להריץ אותה, אבל לא הבנתי איך עושים קובץ makefile תקין. שם הקובץ הוא match.c אז כדי לבדוק ריצה הרצתי בטרמינל את הפקודה gcc -g -Wall -ansi match.c -o mymatch אחרי זה הקומפילציה עברה בשלום והתוכנה עובדת ועושה כל מה שנדרש ממנה. אבל הנה הבעיה, האונ' שלי פרסמה הנחיות בוידיאו ואני לקוי שמיעה אז אני לא מבין את ההסברים ליצירת הmakefile. מישהו יודע להסביר איך אני בונה לזה makefile ויותר מזה מה ההבדלים בין לרשום o- או g- או C-? הם שינו כמה פעמים בוידיאו אבל אני פשוט לא מצליח לשמוע כמו שצריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! בניתי אתר: http://shotokai.bkalut.co.il/ (נבנה בוורדפרס) נתקלתי בבעיה, שהייתה נראית לי קצת מוזרה: בדקתי את האתר במחשב, בנייד ובאייפד ורק באייפד - לא רואים את תתי התפריטים. למשל בתפריט בטאב "קאטות", כשמעבירים את העכבר, רואים תתי תפריט. אבל באייפד זה לא עובד. למה?? תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו לומד את העניין רק יש לי בעיה אחת כשאני כותב את הקליינט יש דרך שאני יוכל לא להגדיר את הIP של השרת כי לדוגמא אם אני ייתן למשהו אחר את התוכנה אני לא יוכל לדעת מה הIP של הקליינט והסרבר שלו. TcpClient client = new TcpClient(); client.Connect(IPAddress.Parse("192.168.1.140"), 5004);
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה מתחיל החפירות ורוב הסיכויים שיוספו עוד שאלות ככל הנתקדם ותודה מראש.. 1.משהו יכול להסביר את העניין של argv,argc מה השימוש שלהם ומאיפה הם קולטים את המידע? 2.איזה ספריות חיצוניות(שאנשים פרטיים או חברות הכינו) אתם ממליצים לקיצור פעולות כמו בניית שרת וקליינט TCP 3. איך הספרייה הזאתי POCO http://pocoproject.org/? 4.מזה STACK ומה זה HEAP ? 5.אחרון בינתיים והכי חשוב לי אפשר הסבר על השלבים שהמחשב עושה כשאני אומר לו להציג משהו על המסך איך הוא עושה את זה מה הפעולות.... הכוונה לprintf
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשלוח מיקום של תמונה במערך דו מימדי,כאשר אני לוחץ יש הפנייה למתודת הלחיצה. אל מתודה הלחיצה אני רוצה להעביר(בתור חלק מהפרמטרים) את המיקום של התמונה הנלחצת(את האינדקס שלה במערך) כיצד אני עושה זאת? קוד: http://pastebin.com/fa1dFzFt http://pastebin.com/qH9Rgv36 לClick_Pic אני רוצה להעביר את האינדקסים (מיקום במערך תמונות) של התמונה הנלחצת
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה בשיעורי בית יש לי עד יום ראשון להגיש... אני צריך שמשהו יסביר לי מה לעשות בכל סעיף כאילו לא להגיד בדיוק מה לעשות יותר להסביר במילים פשוטות יותר ממה שרשום.. אלו השאלות: נתונה המחלקה QuadFun אשר מייצגת פונקציה ריבועית f (x)=ax^2+bx+c : public class QuadFun { } 2.1 הגדר את תכונות המחלקה. 2.2 הגדר בנאים (כמה ואיך? החלטה שלכם) למחלקה QuadFun . השתמש ב- this כדי להפעיל בנאי מתוך בנאי אחר. במידה והמקדם a שווה אפס יש לתת הודעת שגיאה ולהחליפו ב- 1 . 2.3 הגדר שיטה show להצגת הפונקציה הריבועית. מחוברים שמקדמיהם 0 לא יוצגו. למשל הפונקציה הריבועית תוצג באופן הבא : f(x)=3x^2+7. (^ יחליף חזקה ) 2.4 הגדר שיטה solve שפותרת את המשוואה הריבועית ומדפיסה את שורשי…
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-