עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ultraircraft,

שלום אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייד המיועד הרוב למשחקים ולבית ספר חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב ומעבד חזק עם WIFI מובנה ועם מערכת ההפעלה נכללת בתקציב המחשב אז בלי מערכת הפעלה, התקציב שלי הוא 5000 שקל אבל אני יכול לחרוג מעט ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מחשב ,בתור התחלה הסתכלתי על המוצר הבא: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8862 מה אתם אומרים אליו שווה או לא? או שכדי לי לחכות קצת למשהו שיצא בקרוב?.. מודה מאוד לעוזרים .....

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, שוטטתי כאן באתר וחקרתי קצת באינטרנט אבל אני עדיין לא בקיא מספיק אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מתלבט בנוגע למעבד שכדאי לי לכוון אליו, אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים, ואני חושש מלפטופ שלא יעמוד בעומס כי אני משתמש שצריך מחשב חזק מהממוצע. אני מכוון, כמובן, למעבדי הדור ה8 של אינטל, ומתלבט בין הסדרות השונות. בהתחלה חשבתי ללכת על סדרת הH, בגלל 6 הליבות של הi7, אבל במחשבה שנייה אני תוהה אם מעבדי סדרת הU (ה8550/8650) הם מספיק חזקים בימינו שלא אצטרך לדאוג מלחנוק את הCPU. על כף המאזניים יש את חיי הסוללה והמחיר, שהם החסרונות של סדרת הH. והטופס: 1. תקציב: 4000, חריגה מקסימלית: 1000 2. שימושי המחשב: תכנות, שימוש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE 8450 + GA-MA78GPM-DS2H מספיקים לניגון סרטי H.264? עפ"י מבחנים שראיתי ב-TOMS HARDWARE המעבד הנ"ל, מספק 33% ביצועים טובים יותר עבור הקידוד הנ"ל. השאלה היא בעצם האם עדיף להשאר עם הרכיבים הנ"ל? או לקחת את לוח זול יותר + כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. שלום, מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לשימושים ביתיים פשוטים -אינטרנט ואופיס אבל שגם תהיה לו את האפשרות להתחבר למסך פלזמה לצפייה בסרטים וסדרות H.D - 1080P בפורמט MKV. מעוניין שהמחשב יהיה מספיק חזק ושהסרטים לא יקרטעו ואם אפשר עדיפות למסך לא מבריק (לא אוהב את ההשתקפויות) תקציב : 3000 ש"ח לערך גודל מסך: 15.6 עדיפות למט משקל: לא חשוב אחריות: 3 שנים H.D : יספיק לי 500GB אם אפשר 1 TERA רזולציית מסך: 1366*768 יציאת HDMI תודה,ערן .

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by xena2305,

שלום, שלשום קניתי מחשב חדש(יש זמן לשנות) והייתי רוצה לשמוע אם יש מקום לשיפורים(אולי עם תוספת של כמה מאות שקלים) במפרט.המחשב נועד בעיקר לסימולטורים ומשחקים בכלל. מעבד intel prescott 2.8GHz לוח אם asus p4s800+sata fsb800 זיכרון micron ddr 512*2(1g) 400MHz pc3200 כרטיס מסך GIGABYTE/sapphire ATI RADEON 9600 XT מארז magnetic midi atx 500w-usb(8668-4ja דיסק קשיח wd 80gb 7200rpm 8mb sata הבנתי מקריאה באתר שרצוי מאוד להמנע מהפרסקוט וחשבתי להחליף אותו בפנטיום 4 3.0c . חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע המלצות לגבי הזכרונות ולוח האם שקניתי לפי המלצת המוכר(שכנראה אי אפשר לסמוך עליו). בקשר לכרטיס מסך הבנתי שהוא טוב וכדאי להשאיר אותו. חוצמזה צריך לציין שמדובר באתר מצויין שעל פניו נר…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. חשוב שלא יהיה כבד מדי, וkey pad!! אם אפשר לא עם מערכת התקנה של ויסטה אלא Windows 7/Windows XP תודה.

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4k אבל נראה לי שאפשר גם בפחות, אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בstreaming וקבצי סרטים בקולנוע ביתי - מחובר רק לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה ואופ…

8. Started by it_amit,

שלום, אני הזמנתי מחשב של סוני מהפלטפורמה החדשה של אינטל (מעבד P8400) והפריע לי שהזיכרונות הם מסוג DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx1 האם יש אפשרות (בעתיד כשהמחיר ירד קצת) לשדרג לזכרונות מסוג DDR3? הבנתי שיש הבדל משמעותי בין שני הסוגים

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by barak603,

. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (rome 2,crysis3, ומשחקים שיצאו בעתיד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by VL,

אוקיי אז ככה , אני צריך מחשב , ז"א מארז , זכרונות כרטיס מסך מעפן , כרטיס קול...HD וכו'... ד"א אם אפשר שיהיה רק עם כרטיסים מובנים על הלוח יהיה יותר טוב. בלי ציוד נלווה , לא מסך , לא מדפסת , לא עכבר , לא מצלמה... רק את המארז עצמו. עד 1K באיזור המרכז עדיף שיהיה. *** המחשב יהיה רק לגלישה באינטרנט , איסיקיו מסנג'ר וכו'. ***

11. מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 פתרונות קירור למעבד COOLER MASTER DI5 CPU COOLER ¤49 לוחות אם ASUS P5KPL-CM G31 Motherboard ¤282 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤221 ספקי כח Enermax Liberty 400W ¤312 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ] PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 כוננים אופטיים LG DVD-RW X22 IDE Black + Lightscribe ¤137 מקלדות מקלדת ועכבר Logitech EX100 Cordless Desktop ENG/HEB USB ¤136 מסכים Chimei 228D 22" LCD ¤729 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3495 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX …

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by kooki8,

אהלן חברימוס..(: יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודות משרדיות וצפיה בסרטים חשוב לו שזה יהיה מחשב שיחזיק לשנים רבות.. אממ אלה הדברים שהכי חשובים לו בעקרון..כמובן שרצוי שיהיה קל כמה שיותר, גודל מסך 17 אינץ' וזהו נראה לי.. תודה רבה לעוזרים(:

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. אשמח לחוות דעת שינויים וכל היוצא בזה אוקיי, הנה המפרט הראשון, מבוסס אינטל CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1090.21 ] 1 Barebones : Shuttle XPC ST61G4 (ATI RS300) SSF Barebone [ ¤ 2285.41 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 630.7 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 765.74 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.47 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) [ ¤ 999.58 ] 1 LCD Monitors : 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers [ ¤ 2676.71 ] 1 Keyboards : Gen…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dani,

טוב אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים: עכשיו אין לי מושג מה לקנות אני רואה כל הזמן זה ככה זיכרון וההוא ככה מהירות וזבבורה... יש לי תקציב עד 2100 שקל ככה... אני רוצה משהו טוב (פלוס זכרון 512 MB A-Data) אני רוצה משהו בסביבות ה 2800 מגה הרץ אבל יענו עם ה hiper Threding או האי אם די 64 ביט הזה... מה ההבדל בביצועים ביניהם?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by arielkris,

AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 ¤265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=893 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ¤175 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Mr_Eli,

היי. קיבלתי לא ממזמן במתנה את הנייד Lenovo 3000 N200 והוא לא רע מעבד כפול ליבה, 2GB ראם. כל מה שאני צריך. אבל הכרטיס מסך מובנה ודיי חלש.. האם אפשרי להוסיף לנייד הזה כרטיס מסך חיצוני? בספר שבא איתו רשום משהו לגבי PCI- Express mini אבל אני לא בטוח שמדובר בכרטיס מסך מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. * מטרות המחשב? עריכה גרפית ותלת מימד.שימוש בתוכנות: Autodesk Maya Mudbox Adobe Photoshop Adobe Premire Adobe After Effects Zbrush * גודל המסך? 15.6 עדיפות למט * רזולוציית המסך? רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה,אבל לא חייב * משקל רצוי? פחות חשוב,שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,VGA,USB3 * Bluetooth לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. המ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by itaysp,

שלום חבר שלי ביקש ממני מפרט למחשב.. אז החלטתי לעזור לו. אני הבאתי לו משהו אבל אני לא בטוח שזה לצרכים שלו, אני חוזב שהגזמתי קצת. הדרישות: שיריץ משחקים (לא הכי כבדים) כמו Unreal 2004 ו Warcraft 3 ומשחקים מהסוג הזה, וקצת יותר טובים (לכן אני לא יודע אם צריך להוציא 2500 שקל על 7800GT) מעבד: אין עדיות בין Intel ל AMD. (אני מעדיף AMD אבל לו לא איכפת). ציוד הקפי: אני לא יודע אם צריך, אז משהו הכי בסיסי. חנות: לא משנה ממש איזה, העיקר שכל החלקים יהיו מאותה חנות ומהמרכז. הרכבה: כן. תודה עריכה:הוא רוצה גם כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה חשבתי על Gigabyte Radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card הוא עולה כ 1800 שקל

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  19. הרכבתי מפרט שאני כבר די סגור עליו הוא ישמש ללימודים , אינטרנט , הורדות , סרטים (לא עריכה) , ואולי קצת משחקים (אבל לא נראה לי) לא מתוכנן OC חבר'ה מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E4400, 2.00 Ghz, 2 Mb לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS צורב LG GSA-H42N כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe מארז+ספק Compucase HEC 6A19 400TRT Black רמקולים Altec Lansing ATP3 איך התאימו…

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. ברשותי דל E6400, אני רוצה להשתמש במקשים עם המספרים הכחולים, אבל אני לא רוצה ללחוץ כל הזמן על כפתור Fn. לא מצאתי כפתור שנועל את המקש Fn או את המספרים. יש את השילוב של Fn + f4, זה מדליק מן מנעול עם הספרה 9 בפנים, אבל אם אני לוחץ על המקשים אז עדיין יש אותיות ולא ספרות. אני מאוד מקווה שיש דרך לפתור את הדבר הזה, אחרת זה ממש מחדל. בבקשה תגידו לי שאני טועה, ותודה מראש.

21. Started by amit_amit,

המחשב צריך לשמש אותי באוניברסיטה, כך שרוב השימושים הם יישומי אופיס ואינטרנט וMatLab בנוסף יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ כמה משחקים. המחשב צריך להכיל מסך בגודל 15" אני מניח שסוללה חזקה תוכל לעזור. תקציב +-3000 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Xian,

תקציב: 4500 לא כולל מסך,ציוד הקפי, צורב, דיסקטים וכרטיס מסך(r9700pro) הציעו לי את המפרט הזה: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 לוח אם: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) זכרונות: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory כונן קשיח: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case DVD: DVD-ROM BenQ 16/48 Retail המפרט מיועד למשחקים כבדים... עכשיו רציתי לשאות האם עדיף את הלוח אם הזה: Epox 8kdaj על האלבטרון? האם כדאיל לקנות duel 256 ולא כרטיס אחד? והאם כדאי לקנות צורב dvd, אם כן איזה כדאי ואם לא האם הdvd הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by asafd,

שלום לכולם, רציתי לשמוע את חוות דעתכם על זה כמחשב ביתי למטרות גלישה באינטרנט וקצת פיתוח: https://ksp.co.il/m/uin/54796&ref=select האם מישהו התנסה איתו? די התאהבתי בקונספט של NUC אז בא לי להשאר איתו. הדגם שלעיל נראה לי משתלם מאוד. מעבד חזק יחסית ועד 32GB זיכרון (יש לי כבר זיכרון ודיסק ממחשב קיים, אז אני לא צריך להוסיף כסף על זה). יש לי היום NUC5PPYH אבל הוא היה טוב כמחשב לטלוויזיה אבל לא סוחב את כרום עם כמה טאבים. כמו כן (כנראה מאותה סיבה) הוא מתחמם מהר והמאוורר כל הזמן עובד וזה משגע אותי :-)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by GlolG,

שלום צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לסטודנט (שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט ואופיס בעיקר). לא צריך לכלול במפרט צורב ומסך. מחיר בסביבות ה1500 ש"ח - 2000 ש"ח - MAX. באופן כללי איזו מהחנויות עדיפה (איבורי, פנדה מחשבים, KSP, זיגזג 2000 ????) אם יש אפשרות שיהיה ניתן לשידרוג מאוחר יותר .... תודה מראש , עומר.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.