עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפני כשנה קניתי מחשב שהומלץ לי בפורום לשימושים הנ"ל . זקוק למחשב נוסף לשימושים הנ"ל ( SC2 לא משוחק הרבה ) מסך סמסונג P2350 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT חשבתי על המפרט שבקישור http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2657 בלי הכרטיס מסך ולהעביר את הכרטיס הנוכחי שלי 9800GT למחשב החדש . אפשרות נוספת המפרט שבהמלצות הפורום ( בלי כרטיס מסך) בקישור http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135019&section=293&target=רב%20תכליתי אשמח להצעות אחרות או לשינויים במפרט עצמו

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך לצערי אני לא מבין גדול בחומרה. תהיתי אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי. אני סטודנט לאנימציה(3D) מה שאומר שאני צריך מחשב עם מעבד טוב שיתן כוח ברנדורים. בנוסף אני מאוד אשמח אם המחשב יוכל להריץ לי את ה Witcher 3 על High =p טווח מחיר של הוא 3000 עד 5000 ככה. ^^ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גרפיקה 3D ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, Zbrush, Vray, Keyshot ב)…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני צריך מפרט עבור הדברים הבאים לפי סדר עדיפויות : 1.ניגון HD גם 1080 אין בעיה ב"תפוסה" מלאה של המעבד בזמן ניגון סרטים כלומר אין צורך בריבוי משימות על המעבד. 2.הגודל לא ממש קריטי השקט חשוב מאוד. 3.אני מעוניין גם באפשרות להקליט מן הממיר yesh hd תודה רבה על העזרה מתן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by montella,

הסיבה העיקרית שהמחשב הוא לא נייח היא מגבלת מקום שיש לאחותי בדירה, לכן היא מחפשת מחשב נייד. תקציב של 2500 שח + אופציה ל2700 גג אם צריך על מנת לשדרג זכרון/אחריות מערכת הפעלה וכו' , אבל להשאר ב2500 שח. * מטרות המחשב? שמיעה של מוזיקה וצפייה בסרטים, איכות הרמקולים והמסך חשובים מאד. מאמין שכל מחשב שיריץ טוב מוזיקה וסרטים יספיק גם לשימושי אופיס ולאינטרנט. I-tunes המחשב לא אמור להריץ תוכנות חזקות. I3 יספיק לא? * גודל המסך? 15.6 הבנתי מקריאה שעדיף מסך מבריק לשימושים כאלו, וגם שיהיה WIDE * משקל רצוי? מחשב אמור לשבת בצורה קבועה בבית, כך שמשקל לא כל כך רלוונטי, נגיד 2.5-2.7 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאחר שאמור לשבת בצורה קבועה בבית אז אין צורך בסוללה חזקה, 3 שעות זה פרק זמן סביר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by JR-d,

המלצתי לדודה שלי על מפרט מעולה (לדעתי לפחות שיחזיק לה לכמה שנים הבאות. היא ביצעה סקר שוק, והיום היא טילפנה אלי ואמרה שהיא קיבלה הצעת מחיר מדהימה מ"טרקלין חשמל" (WTF? אני אף פעם לא הייתי חושבת לפנות אליהם בכלל...). בכל אופן הם מציעים את המפרט הבא ב-4500 ש"ח. הם מתעקשים שמדובר בדיוק במפרט שציינתי, אבל זה פשוט לא נשמע לי הגיוני. מה דעתכם? זו פשוט רק אני או שבאמת המחיר הזה נשמע מאד לא סביר בשביל מפרט כזה? המפרט: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty לוח אם: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin - 3Y Warranty זכרון: GeIL 512MB DDR 400MHZ Value או 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz או A-DATA 512MB DDR 400 …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, כבר מזה כחודש שהנני מנסה לחפש דרייברים לחומרה של מחשב נייד זה למערכת ההפעלה Windows 7 וכל ניסיונותי עלו בכישלון. מפתיע לומר כי גם באתר של היצרן בחיפוש הדגם הנ"ל הוא לא נמצא, אלא רק דגם דומה לו. שאלה פשוטה לי, האם הדרייברים לויסטה יתאימו ל-7? כי מניסיוני, יש דרייברים שמתאימים לויסטה ואינם תואמים ל-7. אודה לדעותייכם בנושא, אני קצת אובד עצות...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by XoZivviZoX,

אוקיי זה המפרט בינתיים הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ובנוסף יש לי כמה שאלות.. שמעתי שההבדל בין הכרטיס מסך KO 7600 GT לבין CO 7600 GT הוא בקירור.. ההבדל בינהם הוא 70 ש"ח.. אז מה עדיף? ??? ועוד משהו.. 7600 GT יותר טוב מ6600 GT אז איך זה יכול להיות שהוא יותר יקר מKO 7600 GT וזול יותר מCO 7600 GT..?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקלים (אפשר לחרוג ב200-500 שקלים במידה ויש שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. השאיפה היא The Witcher 3, GTA V ומשחקים שיצאו בזמן הקרוב (אין לי דוגמא ספציפית, אבל אשמח אם המחשב יחזיק זמן שכן אני משדרג מחשב פעם בכמה שנים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מדובר במסך טלוויזיה בגודל 32 אינץ' שעובד ברזולוציות של עד 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?במחשב הנוכחי שלי יש דיסק קשיח בנפח של טרה בייט כך שאין צורך בדיסק קשיח חדש 5. עד כמה חשוב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by zancoil,

שלום לכולם, אתמול מת לי ההארד דיסק במחשב הישן אז החלטתי כבר לקנות מחשב חדש(הישן כבר כמעט בן 7.5) התקציב שלי הוא עד 3000 שקל עם חריגה ל3500(לא כולל המסך) . עיקר השימוש במחשב הוא: הרצה של - WINDOWS 7(יש לי כבר את הדיסק אז אין צורך ברכישה שלו) - גלישה באינטרנט. - מידי פעם עבודה עם פוטושופ - לא הכי קריטי אבל משתמש מידי פעם אז כדאי שאוכל להשתמש בצורה טובה. - תכנות בVISUAL STUDIO - שתכלס זה החלק הכי כבד לדעתי - הכרחי אבל אם ההבדל במחיר הוא בשמיים אז אני מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים יותר. - אין לי צורך בצורב ועניינים כאלה - את זה אני אקח מהמחשב הישן. - כרטיס מסך עם יציאות לטלויזיה - המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו או משהו - כדאי שיהיה שקט אבל לא אם זה תוספת רצינית במחיר/ביצועים. …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, אני מעונין למכור את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד (עקב מעבר דירה עבור לימודים בבאר שבע), אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB Dual BIOS דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים עדין, לא פה ולא בפרטי. תודה. ב. נא לא הערב אינטרסים אישיים בהערכת מחיר המערכת. תודה. שבת שלום וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FFXIV, Fallout 4, GTA V, Skyrim SE, BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות עם התקציב שלי 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by itayoko,

טוב אז יש כמה חסרונות ויתרונות לכל דגם אני ידגיש את ההבדלים באדום המחיר זה בערך אותו מחיר אז באמת שני המחשבים האלה הם ראש בראש הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים ואינטרנט אך אני רוצה גם את היכולת להריץ לעיתים משחקים ברמה טובה.. אלו הפרטים : Toshiba L505-13Z מעבד: Intel Core i3-330M 2.13GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5165 1GB כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by xoerk,

הי, אני רוצה לקנות איזה מחשב קטן לסלון שירץ סרטי HD ברזולציה 1080i, ראיתי מחשב מבוסס ATOM D525 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856107072&cm_re=jetway-_-56-107-072-_-Product השאלה האם זה מספיק להראות סרטים ב 1080i? האם שווה להוסיף לו איזה SSD ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Zedik,

חדשים בקופסה, ומעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי זה מה שבניתי על פי ידע כללי של השוק היום עם הסתכלות רחבה על העתיד , הרצתי שני מפרטים שהם כמעט אותו דבר בשני אתרים:: האתר הראשון הוא IPQC : מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1477 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤315 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8-8-8-21 - F3-10600CL8D-4GBHK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤569 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mgs_foxhound,

קיבלתי הצעה מאיבוריי למחשב : מעבד : Amd 3200+ 939 venice לוח אם : msi k8n diamond plus sli זכרון : OCZ EL DDR PC-3200 Gold GX XTC Dual Channel 1024 (512x2) דיסק קשיח: wd 160 כרטיס מסך : msi nx7600gs ספק : pfc מאוררים 500w 2 צורב : LG 16x כל זה ב-5600. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by harley,

שלום לכולם, אחרי חיטוט ארוך בפורום לא הצלחתי למצוא מענה לצרכים. מקווה שתוכלו לעזורץ 1. מה התקציב המקסימלי? 4000. ניתן לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תוכנות מידע/מסחר בורסאי - כלומר הרצת מספר רב של חלונות במקביל, ברובן דפדפנים. כיום משתמש בשני מסכי "17 ברזולוציה 1280X1024. שוקל מעבר לשני מסכי 19" ברזולוציה מקסימלית או מסך יחיד 24" ברזולוצית HD. אשמח אם המחשב יוכל להריץ גם משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? פרט לכונן, הכל נדרש. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לפני הכל חשוב לי לציין כמה דברים: 1.אני לא מתכוון לעושת OC 2.אני לא מתכוון לעשות SLI 3.אני עדיין לי סגור על המארז אז אל תתיחסו אליו ממש 4.אני יודע שיש הבדל של שלוש מאות ש"ח במחיר אבל אל תתיחסו לזה אז איזה מן המפרטים הבאים יביא ביצועים טובים יותר במשחקי מחשב: http://tms.co.il/preview/spec/rteql1sj או http://tms.co.il/preview/spec/he5zpjma תודה מראש עריכה: אל תתיחסו לטעות בכותרת (יביא יהיה), כתבתי מהר ולא שמתי לב לזה חח..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Felixess,

תקציב : 580 דולר, לנצל את כל התקציב, לא לחסוך. אין חריגה. שימוש : גיימינג, אני רוצה שהמחשב הזה יכיל Radeon HD 7870 2 GB ומעבד בעל 4 ליבות ומעל 3.0Ghz. אני מתכנן את השימוש במחשב על פי המשחק BF4 שקט חשוב לי שיהיה, גם אני רוצה מארז קטן וקומפקטי, ITX. רזולוציה לא משנה, אם כן אז בין 21 אינץ ל23 אינץ. OC כן מתוכנן. מערכת הפעלה לא צריך אני מזמין הכל מ - ebay, amazon, newegg, אז זה לא לפי המחירים של הארץ. אני רוצה SSD אחד וזיכרון של מעל TB1. כן אני רוצה לשמור את המחשב לשדרוג באופק. הכל פה על פי השאלות של הטופס, פשוט בלי הטופס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. בקיץ הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט אופיס וכאלה אבל ייתכן שאני אתעסק בדברים קצת יותר רציניים. אולי לעיתים נדירות כמה משחקים לא כבדים במיוחד. החלטתי שהדרישות הבסיסיות שלי הן מעבד כפול ליבה וזיכרון של 1 ג'יגה... לאחר המון חיפושים בירורים מחקרים ומה לא הגעתי למסכנה שעדיף לי לרכוש בחו"ל. התקציב שלי כעיקרון עד כ 1000 דולר אם אפשרות לחרוג טיפה. מצאתי מחשב שממש נדבקתי אליו והוא ה fujitsu lifebook A6020 לצערי בארץ אין בכלל את הדגם הזה. בכל אופן ניתן לראות את המפרט שלו באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834110232 והעתקתי הכל לכאן אבל זה יצא די מבולגן אז אני מבקש סליחה: מצאתי את המחשב במספר אתרים נוספים בהם הוא עולה 999 …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. או שהם בכלל מתייחסים למחיר מהיצרן? אני רוצה לקנות מחשב לפי אחד מהמפרטים רק שאני לא יודעת מאיזה חנות לקנות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים