ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
הוא כותב לי את הדברים הבאים: מסך ראשון: מסך שני: מה אתם מציעים?, הבעייה היא שאני צריך את הקבצים שעל המחשב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר והוא מעוניין לרכוש מחשב בסביבות 6000 ש"ח. אני חיפשתי מחשב ב"מפרטים מומלצים" ולא מצאתי את מבוקשי. מבוקשי הוא: מחשב שיהיה חזק כן למשחקים וכן למוזיקה (בעיקר למוזיקה - איכות ללא פשרות), מסך בשווי 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה מראש YASSER.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אבא שלי החליט להחליף מחשב נייד הוא כרגע בארה"ב והוא רוצה לקנות אחד התקציב הוא 2000 דולר המחשב צריך להיות פשרה מסויימת הוא צריך להיות קל [לא כמו המחשב שיש לו כרגע ששוקל כמעט 3 וחצי קילו] אבל שיהיה לו כונן cd/dvd/cdr/dvdr לא ממש משנה בעיקרון עדיפות על צורב... המסך צריך להיות ממוצע בגודל לא חייב להיות ענק.. כרטיס מסך ממש לא משנה אלא שיהיה לו את היכולת הבסיסית לנגן סרט divx [זה בשביל העבודה] גודל הרד דיסק... מינימום 20GB אבל זה לא ממש גם ככה אבא שלי לא ממלא את זה.. 512MB זיכרון כדי שהמחשב לא יקרטע עם מעבד Centrino... ושיעבוד כמה שיותר זמן... בלי קשר אני מעדיף שהדגם יהיה כמה שיותר חדש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני בקנדה, אז קונה ב newegg.ca למשל.. תקציב עד 2000$ קנדי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות די כבד, קצת משחקים ישנים (minecraft) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. לא חייב להיות חרישי, אבל צריך משהו לא רועש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה מספיק גדול להכניס כרטיס מסך חזק יותר בעתיד. לא משנה עם או בלי אורות. 7…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן 3 שנים (לא יודע מה זה בינלאומית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, מחפש מחשב חזק לתוכנת עריכה עם אפשרות לשלב שני מסכים (לא כולל בתקציב). עדיפות מפרט מ KSP אם אפשר.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך נייד, אבל לאור החדשות נראה כי עדיף להמתין. http://www.zdnet.com/samsung-launches-ativ-book-9-plus-ultrabook-book-9-lite-laptop-7000017142/ מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שלושת המחשבים הבאים: 2 מהם DELL ואחד מהם HP - שימו לב גם לדגם המעבד. כי הבנתי שהדגם הספציפי של I3 יותר טוב מהמעבד I5. בנוסף,הבנתי שה-HP קצת מתחמים יחסית מהר יותר :-/ מחשב נייד "15.6 HP Pavilion dv6-3150ej XZ460EA 2.4GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5568&CatCode=315 מחשב נייד "13.3 Dell Inspiron N3010 i3-380M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6503&CatCode=315 מחשב נייד "13.3 Dell Inspiron N3010 i5-480M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5984&CatCode=315 אשמח מאוד לעזרתכם. בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 3.5K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קצת וסרטים אולי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי הנה עברו להם 5 שנים מאז שהתיעצתי אתכם כאן על המחשב הנוכחי שלי, שנקנה מ TMS ושירת אותי נעמנה כול השנים הלא קלות הללו . אני ממש לא גיימר רצני אבל אם אני משחק אז אני רוצה שזה יעבוד טוב וברמות הגבוהות שמאפשר המשחק. כרגע אני נהנה ממשחק "world of tanks" ורוצה שהגדרות תצוגה יהיו במקסימום ולפעמים גם אני מטיס ברשת "Flight sim". כמו כן אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ויוכל לספק את הצרכים שלי כמה שנים קדימה כמו שלמעשה היה עם המחשב הנוכחי שלי . אז התקציב הוא 2500-2700 והשמח מאוד לראות את המלצתכם ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. חשבתי לקנות את המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=48033&select=.268..271..214..2185..462. ואני רוצה להוסיף לו זיכרון ל 16 ג'יגה. לע מצאתי בשום מקום מידע האם יש לו מקום להוספת זיכרון ועד כמה אפשר להוסיף. אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מעוניין במחשב בתקציב של כ3700 שקל מKSP, עדיף לא לחרוג (אבל אפשר קצת), המחשב בעיקר ישמש למשחקים לא רציניים יותר מדי (בסגנון פיפא) ולצפיה בסרטים. (עד כה המפרט עולה 3200) האם יש למישהו רעיונות לשיפור? בנוסף אני צריך המלצה למארז וספק כח. תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בסגנון פיפא בעיקר), סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד עד 4K שקל. המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט/אופיס ואולי להפעיל משחק או שניים אבל זו לא מטרתו. רציתי לשאול אתכם האם כדאי לחכות לירידת מחירים אחרי נפילת הבורסות או שלא יהיה שינוי מהותי. כרגע אני לא צריך את המחשב בדחיפות אבל הייתי מעוניין כבר לרכוש אחד. אגב, מה אתם אומרים על המפרט הבא: RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos Model RD510-K.AD24E CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD 250GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *Turb…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב: עד 5500 שקל ללא חריגה. מה לא לכלול במפרט: צורב, עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, הרכבה, ווינדוס, כרטיס רשת וכרטיס קול. מה השימושים: אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים (לא אכפת לי לשחק על מינימום הגדרות, העיקר שכל המשחקים החדשים יעבדו). מעבד: אינטל, העדפה ל-I7 זיכרון: העדפה ל- 4-6GB, DDR3. כרטיס מסך: לא יותר מ500 שקל! דיסק קשיח: WD 640GB לוח אם: בהתאם למפרט... מארז+ספק: שיהיה שקט וקריר עם ספק טוב ויציב(לא אכפת לי היופי של המארז, העיקר שיהיה בצבע שחור) דרישה: * אני רוצה מחשב מהיר ויציב מאוד, שיכול להתמודד עם מספר משימות ופעולות רבות בו זמנית. *
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב רצוי, 4400. סטייה עד 1000. מסך 15.6. הכרחי של אסוס (זיכו אותי על מחשב במסגרת הביטוח כי היו הרבה תקלות חומרה ברצף) חשוב מאוד כרטיס מסך כמה שיותר טוב (משחקים) ורמקולים חזקים כמה שיותר טובים (למוסיקה). פחות משלוש קילו. עדיף שיהיה נאמפד. השאר לא ממש חשוב לי אבל אשמח לרמה כללית גבוהה. מחכה להמלצות להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, מי מתעסק בעניני חלפים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא לעצמי נייד, במסגרת העבודה שלי אני צריך לעבוד עם WINDOWS + LINUX עבודה עם MATLAB + MODELSIM כך שאני צריך לפחות 4GB RAM וכוח עבודה כמה שיותר אני מעוניין שהנייד יהיה כמה שיותר קטן אני מכוון לאזור ה-13" , 17" וכ"ד כנראה לא בא בחשבון עדיפות למאיץ גרפי של NVIDIA עם יציאת HDMI (לא חייב אך אני מחפש לראות סרטים ממנו גם) דגמים שמצאתי היו: n3010/r13 של DELL קישור לחנות: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Vostro 3300 של DELL קישור: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm יש גם את Aspire 5740G של ACER בגדול אני נוראה נוטה ל-n3010 של DELL הוא נותן לי כמעט הכל, פרט לכרטיס מסך שקצת אוכל לי את הלב שהוא ATI התמיכה של החברה הז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בלי ציוד היקפי שיהיה מתאים להורדות סרטים וצפייה בהם מהמחשב ישר לטלויזיה(HD) שיעמוד בצפייה ישירה של סרטים וסדרות ובמהירות שוב גם בטלויזיה. מבחינת משחקים בטח זה יהיה רק פרו וNBA שוב בשילוב עם הטלויזיה. קיצור רצוי מעבד, זיכרון פנימי וכרטיס מסך חזקים כל היתר פחות חשוב.. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקניית מחשב בארה"ב, תקציב גמיש בין 700-900, אך אשמח לרדת טיפה, או אסכים לעלות טיפה אם צריך... * מטרות המחשב: פרט לשימושי אינטרנט רגילים, ומעט סרטים - משחקים בנונים כגון CIV5 * גודל המסך: 14-15 * מעבד: אין העדפה *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים קלים יחסית, עדיפות לכרטיס מסך נפרד. *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מתכננים להחליף את המחשב. רציתי שתעזרו לי למצוא את המפרט האופטימלי בשביל השימושים שלי והכסף שאותו אני רוצה להשקיע. המפרט לא צריך להיות כולל: - מסך - מקלדת - עכבר תודה מראש, יונתן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-