עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. מפרט המחשב שלי הוא: (מהתוכנה sisoft sandra) System Host Name : H-DEHW7KRYOLXIK User : Itay Domain : H-DEHW7KRYOLXIK Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.50GHz Speed : 1.50GHz Performance Rating : PR1646 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : Compaq 686Y2 v1.04 Mainboard : Compaq 077Ch Total Memory : 255MB SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845 Brookdale Host-Hub Interface Bridge (A3-step) Front Side Bus Speed : 4x 100MHz (400MHz data rate) Total Memory : 256MB SDRAM Memory Bus Speed : 1x 133MHz (133MHz data rate) Video System M…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ofir Grinshtein,

אני צריך לקנות מחשב נייד לצורכי תכנות עכשיו ההתלבטות [h=1]המחשב הזה - http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..159..1358..211..2174.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27703&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0[/h] או מחשב עם מעבד דור חמישי i7-5500u מה עדיף למתכנת i5-4210h או i7-5500u ?

3. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד לגיימינג תיכנות ושאר הירקות , בסביבות 8000 שח , ראיתי את המחשב הזה בניו אגג ב7500 שח +- , אשמח לתגובות עליו, או הצעות אחרות, https://m.newegg.com/global/il-en/product/N82E16834233190

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום... בניתי את המפרט הבא והלכתי איתו לחנות מחשבים בעיר שלי... amd athlon 64 2800 a-data 512 ddr 400mhz epox ep-8kda3j point of view geforce 6800le 128mb ddr wd 120gb s-ata sony dw dvd-rw x16 מארז סביר שישמור על המחשב מקורר ספק ג'נרי כונן פלופי וחזרתי אליו היום וזה מה שהוא אמר... שהוא יביא לי במקום אותו הלוח את הלוח הזה gigabyte k8ns כי הוא לא מביא epox ואין לו את אותו הכרטיס מסך אבל יש לו geforce 6800 256mb ddr ולא מצאתי באף אתר geforce 6800 רגיל לא פרו או le עם 256מגה... זה מוזר מאוד... וצורב הוא יביא לי במקום sony הוא יביא lg והמחיר של הכל הוא בסביבות ה 4900 מה אתם אומרים ? ד.א לקחתי ספק ג'נרי משיקולים שלי והם בגלל שבכל המחשבים שהיו לי עד עכשיו בכולם היו ספקים ג'נריי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Tal-T,

היי, פעם הייתי בונה כאן מפרטים לאנשים אבל מאז עברו כמה שנים ואין לי מושג מה קורה בשוק אני צריך מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) אשמח אם המפרט יהיה מרשת KSP כי יש לי שם הנחה קטנה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במיד…

8. הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III [table][tr][td] 395 [/td][/tr] [tr][td] כרטיס מסך [/t] ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [t…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eldadmo,

שלום רב, אחרי שהחזרתי את הטושיבה לחברה וקיבלתי זיכוי. רכשתי לנובו U550-2958 t6600 4GB RAM DDRIII 500GB HD Geforce 210m אבל כנראה שאני ביש גדא, פשוט נתקלתי במצב שהמחשב עושה רעש של שואב אבק ענקי. עכשיו תגידו לי שאני מעמיס וכו'. כרגע בעודי כותב לכם את ההודעה הזו רק האתר הזה עובד ושימוש המעבד עומד על 7% ומטה. אז מה הבעיה: המאוורר של המעבד עובד על מהירות מקסימאלית במשך שלוש שניות מפסיק לחמש שניות וחוזר חלילה. זה ממש עולה לי על העצבים, עכשיו יצרתי קשר עם לנובו ולא בדיוק קיבלתי תשובה הולמת חוץ מעצבים. החברה שאחראית על התיקונים דווקא נתנה לי תשובה מקוצעית והטכנאי אמר שהמחשב לא אמור לעבוד ככה. השאלה שלי היא האם יש למישהו מכם את המחשב הנ"ל והאם הדבר קורה גם אצלכם או שבאמת ישנה בעי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אבא שלי צריך מחשב TABLET לצורך העבודה שלו, המחשב ימומן ע"י העבודה, אבל עדיין צריך שיהיה במחיר הגיוני. עלה לי הרעיון של ה-HP Pavilion tx2520ej שיש לו נתונים לא רעים יחסית. מה אתם אומרים עליו? על המסך שלו? על הזמן בטריה, מעבד ועוד...והאם יש לכם המלצה על אחד אחר שהוא יותר טוב לדעתכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. לאחר בדיקה בשבועות האחרונים שמתי לב כי לניידי HP יש מפרט עשיר יותר מל- DELL או LENOVO המקבילים כגון: מעבד P8400ולא T5XXX, דיסק 320 ולא 250 (בדל) או 160 (לנובו דגם מקביל), זיכרון 3MB ולא 2MB (כמו בדל סטודיו המקביל), מערכת הפעלה ויסטה לעומת דל ללא מערכת הפעלה כלל ועוד מספר הבדלים קטנים. אז נכון שהאחריות של HP הינה לשנתיים ובדל לשלוש שנים, אולם המחיר של HP מהדגמים שציינתי בנושא קצת יותר נמוך מהדל המקבילים (שלא נדבר על מחיר של דל XPS מקביל). אם כך, האם אני צודק בבידקותי שה- HP שציינתי בנושא עדיפים כי משיטוט בפורום זה לא מצאתי יותר מדי התלהבות מהם? האם אני טועה?מה אתם חושבים? 2. אם אכן אתם ממליצים על ה-HP, ההבדל היחיד שמצאתי (אתר HP ישראל ואתרי דילרים) בין ה- 1179 לבין ה- 1…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ההארד דרייב בלפטופ IBM ThinkPad Pentium 3 הלך לעולמו, האם אני יכול לקנות חדש? אם כן, איפה? כמו כן, האם אפשר להרחיב זיכרון בלפטופ הנ"ל?(יש לו 128).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by CrueL,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: 867 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1774 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤512 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK מחיר: ¤169 אחריות: שנה. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA מחיר: ¤396 אח…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שיהיה כולל צורב DVD, שיהיה מבוסס קונרו.... לא צריך מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה מראש =] עריכה: עדיף מארז יפה של טרמלטק, אולי הסופרנו...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. אני זקוק להמלצה על נייד לשימוש בסיסי (אינטרנט, מסמכים וכאלה), בסכום של עד 400$. הסכום בדולרים, מכיון שההזמנה תעשה מחו"ל. פתחתי שרשור ב TomsHardware (פה), אבל פתאום חשבתי שאפשר גם לפתוח פה, אולי פה מישהו מכיר משהו יותר טוב. סדר העדיפויות בקניית המחשב: גודל מסך - 14"-15" מחשב מהיר מחברה טובה. משקל נוח לנשיאה. זמן סוללה ארוך. מחשב מעוצב, עדיף בצבע ורוד/אדום. (מדובר במחשב בשביל בחורה אז בעיקרון, האופציות שלי כרגע, הן: 2 האופציות למחשבים חזקים יחסית: HP 15-f018dx at BestBuy ASUS D550CA-RS31 at Amazon.com ובתקציב נמוך יותר (סביבות ה 300$) Toshiba Satellite BC55-B5201 Refurbished from Toshiba.com Asus X551MAV-EB01-B fr…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by OreoCookieh,

היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000-4500 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים,הורדות,סרטים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד ותמיכה במעבדים של 45NM, אם אפשר היה אז גם ב-PCI EXPRESS 2 אבל זה פחות חיוני. רצוי גם שיהיה מקורר ושקט, כולל מאורר למעבד ומארז טוב. זהו נראה לי... זה קצת דחוף (אני צריך לפני סוכות) =] תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לאמא שלי נהרס המחשב (די.. כבר 5 שנים) אז שיכנעתי את אמא שלי לקנות חדש וגם שיכנעתי שהיא תקבל את שלי(מפרט בצד) ואני את החדש היא אמרה שהתקציב יכול להיות 5K והוא למטרות משחקים ואינטרנט. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pickitup,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%]אחותי צריכה לפטופ ללימודים שלה, היא התחילה לא מזמן תואר בן 4 שנים בכלכלה וחשבונאות ואני מחפש לה מחשב נייד 13"+- שיצליח להחזיק לפחות 4 שנים. הדרישות הן שיריץ חלק אופיס, אינטרנט, סרטים, וכיוב' טאצ' יבוא כייתרון שיהיה דק (אולטראבוק) וקל, עם SSD תקציב עד 6 אלף שקל תודה (אני מנסה לערוך את הכותרת להוסיף מחיר אבל אי אפשר) [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by HAGIT2120,

שלום, אני צריך עזרה בקניית חלקי מחשב אני רוצה לקנות חלקי מחשב מפלונטר (חנות שמוכרת חלקים יד שניה עם אחריות), קודם כול האם כדי לקנות מהם מבחינת אמינות ? האם החלקים איכותיים? אני מתלבט בין שני כרטיסים RADEON R9 280X GPU Rev 2.0 של ג'יגבייט ב 700. או Radeon R9 290 של Sapphire ב950 . דבר שני, כמה הבדל יש בין הדגמים השונים של הR9 280X, כי יש כאלא ב700 ויש ב1000, האם ההבדל הוא שווה את המחיר? דבר שלישי יש לי לוח אם מסוג gigabyte ultra durable GA-H81M-S2PV שיש בו PCIE 2.0 זה יפגע בביצועים? שווה לקנות חדש ואם כן, מה שווה לקנות? (משהו שיספיק כדי לתמוך במהירות) דבר רביעי יש לי מעבד מסוג INTEL CORE I5 4570 3.2GHZ הוא יעשה צוואר בקבוק? עוד משהו, יש לי 4 RAM צריך לקנות עוד? זה …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bizo27,

אז ככה... ברצוני לשדרג את המחשב , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור - http://www.ivory.co.i…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסדר גודל של 6000 ש"ח +- המטרה העיקרית היא שאוכל להריץ משחקים בשנתיים שלוש הקרובות ברמה גבוהה (גם ברשת). הרכבתי איזשהו מפרט, חלק מהרכיבים אני לא באמת מכיר אבל מרפרוף קליל באינטרנט אני חושב שחיברתי משהו נכון. לגבי הרכיבים : כרטיס קול, כרטיס רשת - לא הוספתי כלום כי אני לא ידעתי אם זה חובה או לא, ואם כן, האם צריך להשקיע בהם משמעותית או לא. לגבי הרכיבים : מארז, ספק כח - אני לא בטוח שהמארז תואם את כל הרכיבים שהרכבתי ולגבי הספק, הבנתי שהוא צריך להיות משהו בסדר גודל של 630W (בגלל הכרטיס מסך) בקיצור - אשמח אם מישהו שקצת מבין בתחום יתן לי המלצה או חלופות לחלק מהדברים. אני מוסיף תמונה ואני מודה מקרב לב לעוזרים!! תודה תודה תודה http://www.siz.co.i…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itail,

אהלן, מחפש מחשב פשוט לעבודה משרדית (אופיס חשבשבת וכדומה) תקציב עד 2000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס חשבשבת 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ניר רוזנשיין,

אחרי 5 שנים טובות הלך המחשב, הגיע הזמן לחדש. אשתמש בו בעיקר לגיימינג, משחקים כמו The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Skyrim ועוד כל מיני. חשוב לציין שאני כמעט בכלל לא מבין בחלקי מחשב אז יש סיכוי גדול שכל מה שבניתי פלופ אחד גדול. אשמח לדעת אם פספסתי משהו, חלקים חשובים, אם יש חלקים שבחרתי שיש טובים מהם או עולים פחות ושווים בביצוע וכו'. מתכנן לקנות באילת או באמאזון. או גם וגם. https://pcpartpicker.com/list/dhJNsZ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.