ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בחודש חודשיים הקרובים מעדיף את מחשבי amd לאחר 10 שנות שימוש באינטל אני חושב שהגיע זמן לשינוי. התקציב : 4500 ש"ח. המטרה: הורדות, אינטרנט, מוסיקה. לא ניראה לי שאשתמש בו למישחקים, אבל אני לא פוסל את זה. ציוד הקפי: מסך 17 lcd מקלדת ועכבר אלחוטיים ,אין צורך ברמקולים. מחכה להצעות ותודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, מי מתעסק בעניני חלפים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני סטודנט בבצלאל בעיצוב גרפי ואני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר ירידת המחירים כנראה בתחילת אוגוסט. אני צריך מחשב חזק שיכול להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, פלאש פריימיר ואפטר אפקטס (CS3) ובעתיד גם מאייה בצורה שוטפת בלי בעיות. התקציב שלי הוא בין 3500 עד מקסימום 5000 .רק מחשב בלי ציוד היקפי מחשב חזק רק לעבודה בלי משחקים לא משנה מראה יופי אלא רק עבודה. תודה רבה. נ.ב. אני לא יודע מה הדרישות של כל התוכנות מצטער ושקלתי Q6600 אבל אני לא יודע אם צריך
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 4000-5000 למשחקים עכשו עדיף כמה שיותר קרוב ל 4000 ושיהיה חזק כי ראיתי שיצא Intel Core 2 Duo E6850 3.00GHz 1333MHz 4MB $266 אז אני מעדיף אותו תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי מפרט בשווי 4.3 אלף ואני רוצה את חוות הדעת שלכם כי אמרו לי שמאוד מבינים פה באתר ..... יש לי שאלות למטה מתחת למפפרט .. .! המפרט הוא לשימוש גיימינג כבד . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 codmw3 crysis 2 gta וכל המשחקים הכבדים ... שעוד יצאו בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עם מחשב נייד של HP מהסדרה של Pavilion Dv6 הורדתי הסופש את הבטא של דיאבלו 3 , וכשיחקתי בערך 3 דק' שמעתי את המאורר של המחשב עובד שעות נוספות פתחתי את SPEEDFAN תוך כדי והטמפ' של כ.מסך ושל המעבד מגיעות ל93 מעלות. זה נורמלי למחשב נייד? אם לא , מה הפתרון ? הכרטיס מסך של המחשב הואRadeon HD 6770M והמעבד הוא : Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 2500 אבל אפשר עם חריגה קטנה. <- המפרט הנוכחי שלי בצד. השיקול העיקרי שלי לשדרוג הוא העובדה שנפלה עלי הזדמנות פז לקחת SSD במחיר רצפה, והיות ואני הולך להתקין מחדש ווינדוס, אז אנצל את ההזדמנות לעשות זאת על מערכת חדשה לגמרי. גורם נוסף הוא העובדה שכרטיס הקול שלי (Asus Xonar DX) לא עובד טוב עם לוח האם הנוכחי שלי. יש המון רעשי רקע ותקתוקים שמפריעים לי מאוד. בגדול הכיוון שלי הוא: I5 3450 (לא מתוכנן אוברקלוק) ב910 שקל Gigabyte GA-Z77X-D3H ב710 שקל. כאן אני צריך עזרה Corsair XMS3 2x4GB 1600 9-9-9-24 ב270 שקל. וגם מאוורר Freezer 7 pro v.2 ב120 שקל. ביחד זה יוצא 2000 שקל. בנוסף יש לי אפשרות להשיג Sandisk SSD Extreme 120GB ב620 שקל. זה מחיר רצפה אני יודע ולכן אני חם על זה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לשדרוג מחשב. מטרת השדרוג היא לאפשר למחשב להריץ משחקים בצורה נורמלית כיוון שהמחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב. אני מצפה מהמחשב לאחר השדרוג להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כמו Skyrim, diablo3, GW2 וכו'. שני החלקים שאני לא מעוניין להחליף בשדרוג הזה ואני מעוניין לבנות את המחשב החדש סביבם הם: 1. המארז: Gigabyte 3D Aurora 570 2. ספק הכח: Thermaltake Toughpower 600w. נא לשים לב לספק הזה בתכנון המפרט, אני לא בטוח שהוא מתאים לשני כרטיסי מסך... בכל מקרה, אני מעדיף כרטיס מסך אחד. מעבר להם יש לי במחשב הנוכחי גם את החלקים הבאים בהם אני מתכנן להשתמש ולכן אין לי צורך בהם: 3. HD מהמחשב הנוכחי, 500GB. 4. צורב. 5. מסך – Dell 2007WFP, אני מרוצה ממנו ועובד ברזו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד שכרגע יש בו 4GB RAM שמחולק לשתי כרטיסים של 2GB המחשב יכול להכיל עד 16 GB והוא בעל 4 סלוטים השאלה שלי הי אם יש אפשרות להשאיר את שתי הסכרטיסים שכרגע יש במחשב ולקנות עוד שני כרטיסים בנפח 4GB ו8GB בשביל שסך הכל יהיה לי 16 GB ? (כולם באותו תדר כמובן)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את המעבד הנ"ל משומש ואשמח להמלצות על לוח אם+זכרון, רצוי מKSP. חשבתי על הזכרונות האלו: http://ksp.co.il/?store=kspnazarta&uin=11914 2X2Ghz 1333mhz 7-7-7, זולים וטובים ממה שזה נראה. יש עוד הרבה זכרונות בערך באותו המחיר, אם יש משהו משמעותית טוב יותר, אשמח להמלצה. בקשר ללוח אם באמת שאין לי מושג מה לקנות. המידע הבא יוכל לעזור: * אני מתכנן לבצע קצת OC, כנראה לא הרבה מעל ה4ghz. * לא מתכוון לעשות מערך SLI\CROSSFIRE. * אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה על לוח האם. * FireWire-אני מוסיקאי ומקליט כלים דרך כרטיסי קול חיצוניים שמתחברים דרך FW IEEE1394, כך שרצוי לוח עם חיבור FW איכותי. אם לא, אז כדאי להתחשב תקציבית ברכישה של כרטיס חיצוני שעולה בערך 100 שקל. * אין לי ממש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט בתקציב בסביבות ה3000. גר בתל אביב אם זה משנה. מטרות המחשב: בעיקר ללימודים ואינטרנט, אבל יהיה נחמד להריץ בו כמה משחקים קלים\בינוניים. גודל המסך: 15" משקל רצוי: לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעדיף ארוך (מישהו אי פעם העדיף אחרת? ;]), 2-3 שעות או יותר אם אפשר. בלוטות: כן, אלא אם כן זה מנפח מחיר. כונן 500gb רגיל. כונן CD/DVD: כן כונן Bluray: לא חובה האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, כי אני לא מתמצה. חברה שאפשר לסמוך עליה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מיועד לסטודנט להנדסת חשמל, המחשב ישמש לתכנות (סביבת עבודה VISUAL STUDIO), מטלב, משחקים מודרניים * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לחברי הפורום, אני מחפש מחשב שישרת אותי בלימודי בהנדסת חשמל, בתקציב של עד 5000 ש"ח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקנית לוח אם מתאים וטוב יותר למפרט P-4?(עד 750 שקל) ואם תוכלו תסבירו מה ההבדל ביניהם(לוחות אם)? המפרט: 1030 nis מעבדי אינטל? P-4 2,4 Ghz (512k 533MH) 550 nis לוחות אם למעבדי אינטל? 8SG800 AGPx8, DDR400 GIGABYTE(האם הלוח אם הזה מספיק למפרט?) 490 nis זכרונות? 512MB Kingston DDR 333 990 nis כרטיסי מסך? V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 ASUS Price 490 nis כרטיסי קול? TotalCREATIVE 6.1 Audigy 2 50 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? Citizen 1.44 FLOPPY Price 130 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 310 nis צורבים? ASUS 48 x 24 x 48 ) 290 nis מארזים? ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 109…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP Pavilion dv9000 כבר מעל שנה, לאחרונה עברתי על רשימת התוכנות המותקנות והסרתי כאלה שלא נעשה בהן שימוש, בינהן גם כמה כלים שונים של HP שהגיעו עם המחשב. בגדול המחשב עובד כרגיל אבל קרה משהו מוזר: הנורות שצמודות למתג ה wifi ולמתג הטאצ' פד, דולקות רק כאשר מכבים את האמצעי, כלומר דולקות רק בכתום כשמדליקים את האמצעי (wi fi או טאצ' פד) הנורות כבות במקום להאיר בכחול. האמצעים פועלים כמו שצריך. מישהו נתקל בזה ? אשמח לפתרון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות החלטתה של אינטל לשדרג את המפעלים שמייצרים את המעבדים, נוצר מצב שהיצרניות של המחשבים מדווחות על מחסור של עד 5 אחוזים בין הרצוי למצוי, כאשר אצל היצרניות הסיניות המצב אף חמור יותר. הצרות של האחת הן ההזדמנות של השניה, וכך, AMD הגדילה את הנתח כמעת פי שניים, משמונה אחוזים למחש עשרה, כי לא מעט יצרניות נאלצו לפנות ל - AMD כדי שיוכלו בכלל לייצר מחשבים. כל זה עד בערך אוגוסט. לא ברור עד כמה זה יפגע במעבדים השולחניים, אבל לפי העבר, צפויה עליה במחירי המעבדים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה דעתכם לגבי המפרט הזה שמבוסס על מעבד XEON ולוח אם מאלי אקספרס לצורך הפקת מוזיקה. לוח אם: 350 huananzhi X79 מעבד: 190 Intel Xeon E5 2689 LGA 2011 2.6GHz 8 Core 16 Threads זיכרונות: 227.3 PLEXHD 16GB 1866Mhz x 2pcs כרטיס מסך: 184.8 GTX 750TI OC 2GB קירור מעבד: 96 Cooler סה"כ: 1048.1 מה שחשוב לי בעיקר זה התמורה למחיר, והאם ובכמה ישתפרו לי הביצועים ביחס למה שאני משתמש כ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש למטרות gaming, בעיקר Heroes of the storm ו- OverWatch תקציב של עד 1,500 (אפשר לחרוג עד 2,000 אבל עדיף שלא), אני מעוניין במסך 2K עם פאנל IPS, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח ממי שמבין האם המפרט הבא של מחשב מיד שנייה שווה את המחיר והאם יעמוד בגיימינג קל בעיקר פורטנייט לילד בן 9. המחיר 2000 ש"ח. מסך מקלדת עכבר וכו' לא צריך. תודה מראש לעוזרים מעבד: AMD Ryzen 5 1600 לוח אם: MSI B450 Gaming Plus Max ראם: G.Skill Aegis 16GB 2400Mhz כרטיס מסך: MSI GTX 1060 3GB Gaming X קירור למעבד: Noctua U12S-AM4-SE מארז: Antec P8 - גרסת זכוכית למארז הוחלפו המאווררים לשל Bequiet דגם Silent Wings 3 ספק כוח: Antec VP650P אחסון: כונן למערכת הפעלה: 970 EVO 250GB כונן אחסון: Netac N720S 720GB
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מחפש לפטופ 15.6~ לשימוש כללי, ללא משחקים, מה כן חשוב - - פרמטרים של "נוחות": משקל, התחממות, רעש, אורך חיי בטריה, אחריות של יבואן טוב. - אחרי הפרמטרים האלה אם נכנס בתקציב SSD שמשמש ל-cache אמיתי על ה-HD מה טוב - פרוססור לא חייב להיות הדבר הכי חם שיש, מילולית , אבל שלא יהיה משהו שלא יסחוב כלום שלוש שנים מעכשיו תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחשב mini pc שיהיה קטן וקומפקטי ככל הניתן. שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת. המטרה של המחשב היא להריץ firewall מבוסס לינוקס. המחשב אמור לעבוד 24/7. אם יש למישהו רעיון, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד בעקרון הרעיון המרכזי, שלו הוא רק משחקי מחשב, אני מעדיף מחשב עם אחריות ומחנות אמינה. אני מעדיף לא לחרוג מהמחיר וגם אם כן לא בהרבה (משקל לא משנה לי). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Nba2k15, GTA5, Arma 3, witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בצי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-