עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ROI-COHEN,

יש לי מחשב 1.8 לוח אם ומעבד שאינטל 384RDR וכרטיס מסך REDEHON 9200PRO 128וכבר נמאס לי מהביצועים שלו (אפילו לא יכול להפעיל סקייפ וקואנטר סטרייק 1.6 ביחד). ניסיתי לפרמט... בדקתי אלף פעם מה רץ לי ואם יש משהוא שלוקח משאבים בצורה מיוחדת. הבעיה כמו תמיד היא כסף אני לא מוכן להקשיע יותר מדי... השאלה שלי אם שווה בכלל לנסות ולהוסיף זיכרון למחשב או שזה מקרה אבוד ואני צריך מחשב חדש. אם אני צריך מחשב חדש אני אשמח למפרט זול במיוחד, מצדי להשתמש אפילו באותו מארז ולהחליף רק לוח אם, מעבד, זיכרון, וכרטיס מסך (אם צריך). עיקר השימוש במחשב היא למשחקים אבל והשאיפה היא להגיע עד רמה שHL2 עולה במחשב ושתוך כדי אני יוכל לשמוע מוזיקה או לדבר בסקייפ. יש לכם רעיונות ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקלים סך הכל רק אם השדרוג באמת מצדיק את הכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו league of legends,tera,counter strike global offensive,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום! פוסט ראשון שלי כאן, אז תיהיו עדינים 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כללי, קצת משחקים, תכני HD, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), צפייה בתכני HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). תכנות לשם פרנסה, כל השאר בשביל הכיף ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשח…

5. שלום לכולם אני קצת חלש בענייני מחשבים.. אז הניסוח יהיה קצת מסורבל: אני מעוניין לקנות מחשב נייד שימש לצרכים מוסיקליים תוכנות הקלטה ומידי.. אני צריך מחשב חזק כדיי שאני אוכל להעביר סאונדים מהמחשב למודולים חיצוניים. וגם נפח דיסק קשיח גדול. ביקרתי באתר הזה שמתמחה בציוד לצרכים שלי http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=152&products_id=1350 אח"כ גלשתי לאתר פנדה ויש את שניי אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21945 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21201 אחריי שקראתי את המפרטים... המחשבים נראים לי זהים במיוחד מפנדה..אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד.. אני…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LaMotta,

דוד שלי מחפש מחשב חדש, עם מפרט בערך כזה: CPU: P-4 2.8 GHz, 800 MHz FSB + 1 MB Cache Motherboard: something suitable, 800 MHz FSB + sound card on board . 512 MB RAM 120 GB HD (7200 RPM) Decent 128 MB non-shared video card Keyboard / Mouse / Speakers MAG 17'' Pureflat monitor CD-Burner + DVD Reader (combined, or preferably, separate) Network card באייבורי מציעים את המחשב הזה: אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Adun,

המסך שלי הוא Samsung bx2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs הוא בן שנתיים-שלוש, ללא פגמים בכלל! כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Sharon12435,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by daniely,

אהלן,אני סטודנט להנדסת תוכנה בסוף שנה ב' ואני מתכנן להזמין מחשב נייד מארה"ב.אני נעול על LENOVO THINKPADT400\T410 ואני מתלבט בסוג המעבד וכאן אתם נכנסים לתמונה.אני לא יודע מה ההבדל בדיוק בין I3 ל I5 למרות שניסיתי לקרוא על כך.אני משתמש בעיקר בVisualStudio 2010 ואני משאיר המון קבצים פתוחים בד"כ בעבודה יומיומית.מסמסטר הבא כנראה שאני אתקין שני מערכות הפעלה על המחשב.השאלה שלי היא האם יספיק לי הI3 או שעדיף לי מאוד(ז"א זה ממש ישנה) אם אני אוסיף 150$ ואשדרג לI5. אגב מפרט המחשב שלי הוא:,מעבד (I3(2.13,בלוטוס,מצלמה, בטריה6תאים,250GB,5400RPM,אחריות לשנה וווינדוז7 חוקי כל זה ב 970$באתר של LENOVO.אם יש לכם הצעות ייעול קונקרטיות או חנויות מומלצות בארה"ב-אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח רון ארג
    Started by אורח רון ארג,

שלום רב צריך סיוע לגבי רכישת מחשב חדש להלן הצרכים : מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת פיתוח המחשב יריץ VMWARE CLIENT שכולל מספר מחשבים ויעובד מול כונני רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שימוש כסד גרפיקה , פיתוח JAVA SQL שרתים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 4K איכותיים…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, אני סטודנט להנדסה בשנה רביעית. עד היום הסתדרתי בלי מחשב נייד. לאחרונה התעניינתי ברכישה של אחד. לא בגלל צורך - בסך הכל המחשב הנייח שלי מספק אותי בהחלט. אבל אי אפשר להתעלם מהנוחות שיש בנייד. לפעמים זה פשוט נוח. לכן - התעניינתי ברכישה של נייד זול. הסתכלתי קצת ב EBAY, ושמתי לב שמוכרים ניידים משומשים דיי בזול (200, 300 דולר) מסידרות עסקיות של DELL ו LENOVO. עיניי נחו על ה DELL D610, שאפשר להשיג ב 200 דולר (850 שח) או ה D620 שאפשר להשיג ב 300 דולר (כ 1275 שח). שניהם יתדרשו שידרוג של הכונן הקשיח, ויתכן שחלקם גם שידרוג של הזיכרון. ה D620 מגיע עם מעבד טוב יחסית (T7200) אך ה D610 עם אחד חלש יותר (Pentium M 1.73Ghz). כמו כן, ה D620 הוא בתצורה עדכנית יותר (מסך רחב) ואיל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by HelpSupport,

האחד מבוסס על כרטיס המסך המובנה של המעבד ולשני יש כרטיס מסך של Nvidia -> https://is.gd/xHTbww תודה לעונים.

14. שלום לכם. שמעתי על הפורום מחבר המלצות טובות על העזרה והתמיכה פה והחלטתי להירשם (כפי שאתם רואים הודעתי הראשונה) אז אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולייעץ, תודה רבה לעוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTA וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. לוח אם: DFI BLOODIRON P45-T2RS אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ אחריות: שלוש שנים. צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחריות: שנה. ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 אחריות: שנתיים. קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 - זמין במלאי …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. הבנתי, שהמפרט שבניתי לא מוצלח כל כך, אז הייתי מעוניין שאתם תבנו לי מפרט. בכל מקרה, הצרכים שלי הם: 1) גיימר כבד באיכות הכי גבוהה 2)עורך סרטים\קליפים ועוד 3) שיחזיק הכי הרבה זמן מכל המחשבים האחרים (אני מעדיף לפחות 4 שנים, אם זה אפשרי) 4) שהיה כמה שיותר יפה, ויוכל להחזיק SLI וכרטיס פיזיקאי. 5) OC יהיה נחוץ כדי להחזיק אותו במשך השנים, אז שיתמוך בOC. אין צורך בשום ציוד היקפי. את זמן ההישרדות של המחשב יש ליכתוב בסוף. תודה למי שעוזר!!! אור כהן.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

בוקר טוב, יש לכם מפרט טוב יותר ממה שמצאתי ב KSP, עבור 2,500 ש"ח: מעבדי ?AMD Athlon XP 2200+ לוחות אם Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 זכרונות DDR 333 256MB Dual Chanel (2x128MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 40 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR, TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 מודם / פקס Conexant 56k V92 PCI ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 786 FS מחיר 2560 השימוש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד+אינטרנט. יש בסלקום חבילה של מחשב+אינטרנט ב130 שקל כשההתחייבות ל18 חודשים והתשלומים למחשב הם ל36 חודשים. (כלומר אני מתנתק אחרי 18 חודשים אני ממשיך לשלם 50 שקל בחודש לעוד 18 חודשים). הבעיה היא שהמחשב שהם מביאים הוא מעפן... אני רוצה מחשב שיספיק לי לאינטרנט, לעיצוב (פוטושופ, פלאש) ואולי גם לWoW (הגדרות Low, לא יותר מידי) יש עוד חברות שאני יכול לעשות דרכן אינטרנט לנייד? מה ממולץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, התפגר לי מחשב ישן ואני רוצה לקחת מה שיש ולהפוך ל- HTPC לצורך צפייה ב-HD. יש לי מארז, כוננים (שאני שוקל להחליף), ומעבד intel Dual core E2160 שאני מתכנן לעשות לו OC של 150% (2700@1800). וגם מאווררים למארז. אני מחפש מפרט מינימלי בתקציב נמוך כדי לייצר כזאת חיה. אשמח לעזרתכם. שימו לב שאני מתכנן אוברקלוק לכן רצוי להתחשב בכך בבחירת הלוח - עד כמה שאני יודע לוח עם כרטיס מובנה לא יתמוך ב-OC כמו שצריך - למרות שזה יכול לחסוך לי 250 שקלים על כרטיס מסך. מה אתם אומרים - יש סיכוי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני סטודנט וברשותי פנטיום 3 500 עם 128 MB זכרון וכרטיס מסך 64 MB של NVIDIA. כן אני יודע המחשב עתיק (8 שנים) אבל מספיק כרגע לצרכיי שהם אופיס, מוזיקה, אינטרנט סרטים ופה ושם איזה משחק פיפ"א. בסמסטר הבא אני אלמד שרטוט וכנראה נשתמש ב-SolidWorks, מה שאומר שאני כנראה צריך מחשב חדש. אני מתלבט מה לקנות כי מצד אחד מחשב שולחני זול יותר וניתן לשדרוג עתידי לעומת מחשב נייד שעולה קצת יותר אבל יש לו את היתרונות שלו. מבקש את עזרכתם בבחירה והצעות למפרטים. יש מספיק כסף למטרה הזו (בערך 10,000), אבל שוב, המחשב שברשותי כרגע מספיק לי ואם לא הייתי צריך לעבוד עם תוכנה גרפית כבדה (אני לפחות חושב שהיא כבדה) לא הייתי חושב בכלל על להחליף אותו, אז אל תתנו לי מפרטים לגיימרים. דבר נוסף שצר…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oRBenDavid,

טוב אז זה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box - 1,140 ASUS P5B-V INTEL 965G LGA 775 - 814 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ - 595 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500JS - 367 Leadtek nVidia WinFast PX8600 GT TDH Extreme 256MB PCIe - 841 Frontier Gladiator 500Watt - 238 סה"כ 3,995 ש"ח אני לא כזה מבין במחשבים אז בן דוד שלי עזר לי .. וכמו שאתם רואים אין צורב DVD אז תגידו לי איזה כדאי כי אין לי מושג אם יש הבדל בין כל החברות.. ואם צריך לשנות משהו אפילו הכי קטן כמו חברה בבקשה תגידו.. ופנדה חנות טובה/זולה? יש חנות יותר טובה/זולה? תודה [br]פורסם בתאריך: 25.08.2007 בשעה …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by khazo,

אני מחפש מחשב בסביבות ה4000 שח. אני יותר משחק באינדי, אבל הרבה פעמים אני מוצא צורך בביצועים כבדים יותר ( Elden ring , Mortal shell, emulators,modded games ) מצאתי בפלונטר את המפרט הבא : https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-550-5500-WIFI-RTX3060Ti-1N AMD Ryzen5 5500 - B550M WIFI Motherboard 16GB (2x8GB) 3600Mhz DDR4 NVIDIA RTX3060Ti 8GB 1TB M.2 NVMe SSD ZALMAN N4 Case 3x120, 3x140mm RGB FANS with control button 650W 80Plus Bronze Power Supply AMD Original cooler שמתי לב שהבדל המחירים/ביצועים של המעבדים הוא בהרבה פחות משתלם מול כרטיסי מסך, ולכן הסקתי שעדיף להשקיע יותר בכרטיס מאשר לחפש 5600…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by EG,

שלום חברים, יש לי חבר והוא מעוניין לרכוש מחשב בסביבות 6000 ש"ח. אני חיפשתי מחשב ב"מפרטים מומלצים" ולא מצאתי את מבוקשי. מבוקשי הוא: מחשב שיהיה חזק כן למשחקים וכן למוזיקה (בעיקר למוזיקה - איכות ללא פשרות), מסך בשווי 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה מראש YASSER.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by arch12,

היי, אני אדריכלית שמשתמשת בעיקר בתוכנות - אוטוקד, רוויט, סקצ'אפ וי ריי, ועוד... קיבלתי הצעה למפרט למחשב בסכום של 5,000 ש"ח, אשמח לחוות דעתכם (מה מומלץ לשנות, או שאפשר להשאיר את המפרט כמו שהוא), אדגיש שאין לי צורך במסך/רמקולים/מלדת וכו': תאור מעבד INTEL I7 10700 מאוור מעבד ANTEC A40 PRO זיכרון 16 גיגה DDR4 KINGSTON 2666 לוחם אם GIGABYTE z490 ud דיסק קשיח 500 MZ-V7E500BW (970 EVO) M.2 מארז GX202 BLUE…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.