עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zonis,

Hi sorry for the english I don't have hebrew font yet I need a complete list of components for a good system : I know what I want more or less but I need recommendations for shops, prices, different parts and whatever else you think relevant. Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each motherboard - I don't know but it should match the graphics card keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive should be enough graphics card - something good with 250MB any suggestions for changes are welcome!!! Thanks for all the help! [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 05:56:18 forgot, sorry:dual-core pr…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. דוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו, הוא קנה את המחשב לפני שנתיים, והוא מתחיל לעשות בעיות. השדרוג מיועד למשחקים כבדים, ואמור להחזיק לו עוד שנתיים לפחות. כאמור רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. אם אפשר, שהזכרונות יהיו לפחות 2GB, עדיף בסטיק אחד, כדי שיהיה אפשר להוסיף אחד זהה לאחר מכן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by שחרש,

מחפשת לקנות מחשב חדש ללימודים. בעקרון מתלטבת בין כמה דגמים : בראשם - 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=883070 LENOVO YOGA 2 PRO 2.DELL XPS 13 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3291 3.DELL INSPIRON 7347 FULL HD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14031 למשהו יש את אחד מהם? בכללי: תקציב: 5K ואפשר מעט לחרוג מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש בסיסי אינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים. שיעבוד מהר וישמר לארוך כך התואר לפחות. 3שנים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?14 או 13.3 אין לי גיבוש החלטה לגבי עדיפות למסך טאצ. מניחה כי אם טאצ אז אין ברירה למבריק. * רזולוציית המסך? בעדיפות שתהיה יותר מ-1366x768,הרזולוציה הסטנדרטית! שאוכל לראות HD * דרישות מיוחדות לא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idan17,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש להחליף את הסוס עבודה הישן. אני סטודנט למדעי המחשב גיימר קליל ובכלל אוהב טכנולוגיה. אני עורך סרטים, משחק משחקים מידי פעם, כותב קוד ובכלל משתמש דיי כבר לדעתי. עד היום היה לי את MSI GE60 שקניתי לפני כ 4 שנים בערך שרק יצא (באזור ה 5K ) עברו 4 שנים והמחשב הזה קיבל שדרוג של SSD ועוד 8GB זכרון DDR3. באמת שהמחשב פצצה ואין לו בעיות של איטיות ורץ כבר כמה שנים ברציפות. עקב הניסיון הטוב שלי עם סדרת ה G של MSI הסתכלתי על הסדרה היום והיא עדיין קיימת משמע כנראה הם הצליחו טוב. ראיתי את ה MSI GS70 הנתונים שלו מצוינים והוא לא כל כך גדול יחסית ללפטופ של 17 אינצ' (עוד כבס"מ וחצי ממה שיש לי היום) בסדרה הקודמת היה קרור טוב ופה הוא נראה הרבה יותר טוב. אני מתכוון לה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by cocooi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני צריך מחשב ב6K...(אפשר להתגמש בעוד איזה 200-300)... (בלי מסך...בלי מקלדת...בלי עכבר..בלי פלופי ובלי צורב...) קיצור מעבד, קירור למעבד, לוח, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז (נדלקתי על הCI 6a21...הוא פסדר לקצת OC??), ספק למשחקים וקצת OC (קצת=מאתלון 64 3000 למשהו כמו 3200-3400)... אז אני מעדיף...מעבד כמובן AMD 3000 חשבתי על משהו כזה... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 A-DATA VITESTA 1024MB (512x2) PC 4000 DDR 500 Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase super Midi Tower CI 6a21 Thermaltake PurePower TWV 480 Watt רק אני לא בטוח לגבי הלוח…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by prozaq,

מפרט למשחקים הכי חדשים וסרטים מה אתם אומרים ? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: MSI P45 NEO-F 7.1 1GLAM מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: 750GB 32MB S2 SEAGATE כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 2 - מחיר: ¤128 וסתם שאלה איך המסך הזה : AOC 2217PWC 22 אינץ' תוד…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אנחנו קונים שני לפטוטים, כשבגדול הצורך דיי מקביל ללימודים. - שימושים בתוכנות אופיס ולצורכי לימוד (כולל קורסים בתכנות) וכל מה שצריך לתלמיד מחשבים. - wifi חובה - המחשב צריך להיות 15.4 או 17 אינצ'. - עדיף מחשב קל עם סוללה חזקה (נסיעות לב"ש) - הגורם החשוב ביותר - אחריות משחקת תפקיד דיי חשוב (רצוי חברה אמינה עם תמיכת יבואן) - כרטיס מסך הוא לוקסוס לא מחייב, אבל זה 200 שקל הפרש זה נחמד (לא על חשבון משקל) - המחיר, אני תמיד בעד התמורה הכי טובה לכסף.. אני לא רוצה את המחשב הכי יקר וגם לא הכי פשוט אני מחכה להמלצות שלכם, תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RnonR,

אני לא גיימר, לא זקוק לכרטיס מסך, אבל אני צרכן זיכרון גדול ואני גם מתכוון להריץ מכונות וירטורליות. i3 אולי היה מספיק לי אם לא הייתי מריץ מכונות וירטואליות ולפעמים אפליקציות כבדות. חשוב לי שלוח האם יהיה mATX ע"מ לצמצם את גודל המארז (דוגמת המארז שנבחר). דרישה נוספת היא יציאת s/pdif. מאחר והדרישה הזו מותירה לי מספר מצומצם של לוחות mATX. לכן, לא אכפת לי לרכוש ברקט של s/pdif אבל לוחות GIGABYTE ללא יציאת s/pdif אינם מתאימים מאחר שיש להם header בעל שני פינים בלבד שנועד לחיבור לכרטיס מסך בלבד. (ל header שנותן יציאת s/pdif דרושים 3 פינים אבל לכרטיס מסך Gigabyte חסכו בפין של 5V). לוח האם שנבחר תומך במעבדים דור 7 ולכן הלכתי כבר על מעבד דור 7 שג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי לפטופ של סמסומג Samsung 900X בדר"כ, הסוללה שלו מחזיקה לי יום שלם... אז אני מתעצל לקחת איתי את המטען... אבל תמיד כשאני לא לוקח איתי מטען - אני מגלה שאני צריך אותו... אז אני רוצה לקנות עוד מטען, שיהיה תמיד בתיק למקרה הצורך אני מתלבט בין מטען מקורי, לחלופי (כך או כך אני אזמין דרך eBay)... השאלה היא האם כדאי להשקיע במטען מקורי או שסתם חבל על הכסף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 34N1A1N79,

אני מתעניינת במחשב נייד PC לצורכי גרפיקה ווידאו, מבחינתי שיהיה חזק מאוד מעבד הכי חזק של אינטל אם אני לא טועה I7 הוא הכי חזק?, מינימום 12 ג'יגה זכרונות, נפח של לפחות טרה דיסק קשיח, ודיסק מהיר יותר מ125 מגה, התקנה של win 10 64 BIT , אמין יציב לאורך זמן אבל חשוב מאוד שיחזיק עם כל התוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה כמו פוטושופ ופרמייר אפטר אפקט וכאלה, אודה להצעה תודה. אם אין הצעה לפחות אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות לי בערך,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TrueLook,

http://www.zol4u.co.il/items/259734 אני חייל צריך למחשב בעיקר לסרטים למישחקים פשוטים, עם זמן סוללה סביר ומחשב שלא יהיה עדין מידי המליצו עליו למישהו אחר כאן ונראה לי גם מתאים לי מחפש מחשב במחיר הזה, יכול לחרוג בעוד 300-400 שקל אבל אם השיפור לא יורגש בצורה מיוחדת אז חבל מה דעתכם יש דגם יותר טוב במחירים האלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Bigyaa,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] זה המפרט הנוכחי: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz לוח אם: Foxconn A88GMX זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz ספק כוח: Enermax Liberty 400W כרטיס מסך: 7600 GT רזולוציית מסך: 1680x1050 השדרוג שאני רוצה הוא: מחירים מ KSP זיכרון: 215 ש"ח G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel ספק כח: 299 ש"ח Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU Retail כרטיס מסך: 465 ש"ח Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E סה"כ 979 ש"ח תקציב: 1,000 ש"ח השדרוג העיקרי פה שבגללו אני חושב שהמשחק מקרטע הוא הזכרון והכרטיס מסך ועקב כך גם הספק כי לא נראה לי ש400W יחזיקו מעמד. המטרה של השדרוג …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by solikt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים למשל כמו דוטא סימס והרבה תמונות יהיו במחשב רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - לא משנה שיהיה טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן (נייד בכל זאת...) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eeebbr,

מטרות המחשב? לדוגמה: משרדיות בעיקר. אינטרנט. מעט סרטים(חיבור המחשב לטלויזיה) והרבה עבודה כסטודנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך בין 13 עד 15.6 אבל אני רוצה מקלדת מלאה ולא יודע אם זה אפשרי, אם זה לא אפשרי אז מסך גדול יותר גם בא בחשבון. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף full hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? לא קריטי אבל כמובן שמעדיף באיזור ה2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באיזור ה5 שעות אם זה הגיוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 gb ועדיף עם 64 GB לפחות של SSD למערכת הפעלה. אם זה בע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מבקש מפרט למחשב משרדי חזק, מהיר מאוד ואמין תמיכה ב 2 מסכים עיקר העבודה הינה תוך ריבוי לשוניות גלישה, עיבוד תמלילים וסריקה רבה של מסמכים לאיחסון. יתכן שבעתיד יהיה בו שימוש גם למשחקים ולכן אבקש לשמור על אפשרות שדרוג תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיבוד תמלילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…

18. Started by omerboy,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by skanarek,

שלום אני מעוניין למכור בעתיד הקרוב את החלקים הבאים ורצית לדעת מה השווי... לוח אם : Gigabyte X48 DQ6 מעבד : Q6600 קירור למעבד Thermaltake V1 זכרונות : 2X1GB Geil EVO ONE תודה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי חבר'ה ראשית אל תתייחסו לסכום ששמתי בראשי, כל המטרה של הדיון הזה הוא לדון בעצם האם המפרט שאני יראה עבורכם הוא טוב והאם החלקים שבחרתי הם טובים ומה הבדל ביניהם.. לוח אם: asus BLITZ EXTREME או asus STRIKER EXTREM ? מה הבדלים ? כרטיס מסך: GIGABYTE NX88S320H-B-RH - אין דיונים לגבי זה. צורב DVD: Asus DRW-1814BLT DVD-RW DL Super Multi X18 Light Scribe מארז: ASUS TA363 BLACK או 3D AURORA BLACK S/P או 3D AURORA 570S BLACK מה הבדלים ביניהם ? מה יותר טוב ? פחות רועש, קליל יותר, פחות אבק ויש מקום כמובן ל- 8800GTS שלי ספק כוח: THERMALTAKE 400W Power Supply Unit For ATX 24Pin Connector SATA PCI-E מקלדת ועכבר אלחוטיים: Microsoft 2000 כונן קשיח: Western Digital WD5000KS…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by b.tiger,

קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב HP pavilion dv6-2155dx ולפני חודש בערך הבטרייה במחשב שלי התחילה לעשות בעיות ,יש לי הודעות המווינדוס על זה שיש בעיה בסוללה וצריך להחיליץ אותה ,וגם כשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מHP שצריך להחליף אותה ,השאלה שלי האם האחריות שיש לי על המחשב (נשאר לה עוד חצי שנה בערך) תופסת על הסוללה??ואם כן איך אני ממש אותה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי חברים! לקראת שנת הלימודים, התכוונתי להתחדש במחשב נייד שיהיה 13', קל, עמיד ושיעבוד טוב, בתקציב של עד 3000 ש"ח. מצאתי 3 מחשבים שעומדים פחות או יותר בתנאים האלה והייתי שמחה אם תעזרו לי לבחור: *SAMSUNG A03IL . *DELL VOSTRO 3360, * ASUS X402CA WX035H. רציתי לשים גם קישורים אבל זה לא הצליח לי (כן, אני עד כדי כך גרועה, בבקשה אל תצחקו עליי...). הדל מגיע בלי מערכת הפעלה אבל נראה לי שאוכל להשיג... בכל מקרה אני ממש אשמח אם תוכלו לייעץ לי ואפילו להציע דגמים שאתם מכירים שהם טובים. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס.... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bbbbarus,

היי צריך מפרט למחשב בעיקר לצורכי תלת מימד ושיוכל להריץ גם קצת משחקים תוכנות : zbrush , maya , photoshop ,after effects תקציב בסביבות ה 4500

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shayyzz,

שלום אני חדש פה.. רציתי לדעת איך המפרט הזה מתוכנן לאוברקלוק ובעיקר למשחקים מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Calibre OverClock Retail לוח אם: K9N SLI Platinum זיכרון ראם: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N כפול 2 קירור למעבד: Zalman FATAL1TY FS-C77 דיסק קשיח: WD 250GB SATA Raid Edition WD2500SD ספק כוח: ThermalTake 500W Dual 12V Rails מארז: THERMALTAKE Mambo Black 120MM VC2000BNS

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matant13,

טוב אז אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקחת את המחשב הנ"ל לטווח הקצר הוא מיועד למוזיקה סרטים קצת דחיסת וידאו אימיול ביטורנט הורדות ומשחקים בכלל לא כבדים ובעוד איזה חודשיים שלוש כשיתאפשר לי, אני אקנה כרטיס מסך חדש. הסיבה שלקחתי את המעבד הזה, שכביכול הוא מעל ומעבר לצרכים שלי, היא שאני רוצה שהמחשב יטוס וישמש בעתיד הקרוב למשחקים אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit Nvidia Ge…

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.