עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yiii,

היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by maxxy,

אין ממש תקציב מוגדר... רק צריך מחשב זול כמה שאפשר עם ביצועים שיחזיקו שנתיים... ז"א לא צריך מאווררים עצבניים או זיכרון OC... מחשב אמין!!! הלוח אם של המחשב הקודם הלך קפוט... לא מעוניין שזה יקרה שוב. אין צורך בדיסק קשיח, CDROM או מסך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כמחשב היחידי בבית לצורך שימוש כללי, אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, ועיבוד תמונה ברמה חובבנית גבוהה (LIGHTROOM, PHOTOSHOP) ויכולת להרצת AUTOCAD ברמה סבירה. כעקרון מבקש המלצות למחשב חזק ואמין שישרת אותנו למשך מס' שנים. לא מעוניין בהמלצות להסבה למחשב נייח תקציב - סביב 4500-5000 ש"ח (כעקרון קנייה בארץ - לא כ"כ יודע מה זה אומר קניית נייד בחו"ל) דגמים - הייתי מעדיף לשמוע על החברות המובילות כמו דל ולנובו וכיסוי אחריות רחב ככל הניתן מעבד - I7, כמובן שהכי מתקדם שאפשר מסך ומעבד גרפי- 15.6, מעבד הכי חזק שניתן, לפי מה שקראתי אז באזור intel 4000 רזולוצייה - FHD 1920X1080 (למרות שהבנתי שזה עשוי להיות בעייתי בגלל גודל אות…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by urich,

מה אתם אומרים על המפרט הבא למחשקים ושימושים כללים (OFFICE, עריכת תמונות וכו') מחפש שקט ואמינות: מעבדי ‏AMD‏ 730 = Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a = 435 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 450 = 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996947 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E = 1040 דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ = 295 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Grand Kama Cross CPU Cooler = 150 ספקי כוח‏ SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) = 265 סה"כ 3365 המחשב מKSP (אני ירושלמי וקניתי מה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by parsi1,

היי, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שבניתי: [TABLE=width: 419] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4790 Box[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer i30[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-S2PV[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Kingston KVR16N11/8[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD[/TD] [TD]Seagate 4000GB ST4000DX001[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG GH24NS /SUMSUNG 224/ASUS 24D3ST[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]ספק כח למחשב SeaSonic SS-500BT[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster CM Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למארז[/TD] [TD]Zalman …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Hello everybody, I need a new laptop and I hope you can offer some advice. The main requirement is that Im running mathematical applications that need lots of CPU+RAM power, but not too much demanding on graphics, although good graphics capabilities would be nice. This is the main thing. I also need the laptop to be portable, but I dont want a small screen so I want a screen of 12-14 inches, but lightweight. This is important I need the laptop to have a good battery time at least 4 hours while working hard. I want the keyboard to be good and a good touchpad. I dont care about design/looks, and I can afford an expensive laptop, although it would be nice to save a l…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by maxkid88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, מאה שקל לפה או לשם לא יהרגו אף אחד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (COD, PUBG, FORZA וכל מיני), גם כן פוטושופ ו indesign, ולשדר סרטים לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף שיהיה SSD אחד קטן, 240 ג'יגה, אין צורך בהארד דיסק נוסף כי יש לי כמה כאלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העד…

8. מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס - פרטים נוספים - זאפ דיסק Adata Premier Pro SP900 128GB SSD - אייבורי מחשבים אני קונה את הלפטופ הזה עם ה ssd הזה שווה יחסית למחיר? או שיש לכם הצעות אחרות? - - - תגובה אוחדה: - - - וזה לשימוש בסיס ועבודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by karchems,

* מטרות המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים, מעט פוטושופ בסיסי. חשוב לי שאפשר יהיה לפתוח הרבה קבצי אופיס (כולל מצגות עם הרבה תמונות) +PDF+דפדפן במקביל מבלי שייתקע * גודל המסך- 13.3" * משקל רצוי- מתחת ל2 ק"ג (בעקרון כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יכולה להסתפק ב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) צריכה לחבר אותו למקרנים שיש באוניברסיטה (לא יודעת באיזו יציאה מדובר, מניחה שזה די סטנדרטי) * בלוטות- לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח- לא משנה * צורב DVD- רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן בעקרון כרגע אני מתלבטת בין שני המחשבים האלה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R700/R705-P35 (קיים ב be…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Oray Lola,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי המחשב הזה, אני מעוניין במחשב לסרטים, עבודה קלה ובעיקר לגיימינג בינוני, אך אני די מוגבל בתקציב. מפה לשם מצאתי את הדגם Lenovo IdeaPad Z70-80 , ב3400 ש"ח באילת כמובן, ורציתי לקבל חוות דעת עליו . בנוסף, רציתי לדעת כמה קריטי עניין האחריות ואם מישהו יודע כמה שנות אחריות יש עליו מקיי אס פי ( לפי הקישור , כי אני לא כל כך הבנתי). תודה רבה , על שיתוף הפעולה וזמנכם היקר. http://ksp.co.il/?uin=29935

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shahark55,

היי וחג שמח. לאחרונה קיבלתי נטבוק של חברת סמסונג - N150. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה WIN7. מעבד N450 1.66GHz, זיכרון 1GB. הבעיה היא שהמחשב לא מסוגל לנגן סרט - הCPU טוחן 100% והסרט מעבד את הסינכרון שלו. האם הדבר הגיוני? מה אפשר לעשות? האם מערכת ההפעלה המתוקנת מהווה בעיה? תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש. אני לא מבין בכלל בתחום הניידים ואשמח לעזרה מצידכם. אני נוסע ממש בקרוב לארה"ב ורוצה לרכוש שם מחשב ולכן אשמח להמלצה רלוונטית. הטופס למטה מפרט את שימושיי ואשמח לעמוד לשאלות נוספות אם יהיו. התקציב מגיע עד תקרה של כ1000 דולר, אם אופציה לחריגה קלה אם תצליחו לשכנע אותי שזה שווה, או להיפך, אשמח לקבל גם הצעה יותר זולה ומשתלמת גם כן! * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בFHD, תכנות קל ומשחקים (כבדים ככל שיתאפשרו במסגרת התקציב, אין לי בעיה להתפשר קצת על הגדרות) * גודל המסך? 15-17, עם נטייה קלה ל17, די חשוב שיהיה ברזולוציית FHD * משקל רצוי? לא קריטי, אם יש משהו ממש קל אז בכיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חיפשתי מחשב עד גודל MINI-TOWER , שקט בלי אורות (לסלון), עד מחיר 4500 ש"ח ומצאתי את ASUS הזה: ExpertCenter D7 Mini Tower D700MA Gaming PC - Intel Core i7-10700 10th Gen - B460 Chipset - 512GB M.2 SSD NVMe - NVIDIA GeForce GTX1660 Super 6GB - 16GB DDR4 (2x8GB) איזה חויית משחק אפשר לצפות ממנו במשחקים כמו halo infinite, fortnite, half life, flight simulator? האם שקול בערך ל PS4 PRO או XBOX series S? והאם יש המלצה אחרת? תודה רבה!

14. Started by zohar678,

האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני סטודנטית שמתלבטת אם לקנות כעת מחשב נייד לשימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, גוגל ארת', קצת פוטושופ וסרטים) או לחכות כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים. כמה שידוע, בכמה יתבטא החסכון בזמן סוללה? האם הניידים עם המעבד החדש יהיו יקרים יותר? באיזה טווחי מחירים? להערכתם, תוך כמה זמן אנו צפויים לראות אותם בחנויות? והאם המשמעות של יציאת המעבדים החדשים תתבטא בהורדה במחירים של הניידים הקיימים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ShaharSh,

היי. אני צריך מפרט למחשב. התקציב: 3000, עדיף לנסות ולחסוך קצת (במידה ואפשר). אני לא צריך את המחשב לשימושים רבים - בעיקרון אני צריך אותו לפיפא 15 ולאינטרנט. התוכנה שאני בעיקר משתמש בה היא פוטושופ CS5 (אבל אני לא מבצע בו עבודות גרפיות מושקעות, בעיקר רק לשם שינוי תמונות ולוגואים פעם בכמה זמן). אין צורך במקלדת, עכבר וכדומה. השקט די חשוב לי, מה גם שאני מעדיף שהמחשב יכלול מאוורר שישמור עליו מהתחממות. אין צורך במערכת הפעלה. אני לא מחפש לקנות מחנות ספציפית, פשוט מהחנות שתיתן את ההצעה המתאימה ביותר. אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים. אני צריך שיהיה כניסה לרמקולים, וכמה כניסות USB. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום... בניתי את המפרט הבא והלכתי איתו לחנות מחשבים בעיר שלי... amd athlon 64 2800 a-data 512 ddr 400mhz epox ep-8kda3j point of view geforce 6800le 128mb ddr wd 120gb s-ata sony dw dvd-rw x16 מארז סביר שישמור על המחשב מקורר ספק ג'נרי כונן פלופי וחזרתי אליו היום וזה מה שהוא אמר... שהוא יביא לי במקום אותו הלוח את הלוח הזה gigabyte k8ns כי הוא לא מביא epox ואין לו את אותו הכרטיס מסך אבל יש לו geforce 6800 256mb ddr ולא מצאתי באף אתר geforce 6800 רגיל לא פרו או le עם 256מגה... זה מוזר מאוד... וצורב הוא יביא לי במקום sony הוא יביא lg והמחיר של הכל הוא בסביבות ה 4900 מה אתם אומרים ? ד.א לקחתי ספק ג'נרי משיקולים שלי והם בגלל שבכל המחשבים שהיו לי עד עכשיו בכולם היו ספקים ג'נריי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המפרט הנוכחי: 2X eVGA 260gtx Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard 7200 RPM Seagate Barracuda 500gb Thermaltake Roughpower 850W Thermaltake Armor+ MX Case * התקציב הוא בערך 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב היא נטו משחקים. * כל מה שנדרש הוא החלקים אותם הזכרתי לעיל. * אין העדפה לחברה מסויימת. * נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך בעדיפות גבוהה שיהיה שקט. * אין צורך במערכת הפעלה. * לא מתוכנן O/C כלל, אך יכול להיות נחמד לנסות בעתיד. * המחשב הולך להיות מחובר לטלויזיה 32" ב-720P, אך בקרוב ארצה לשנות זאת ל-1080P. הכל בר שינוי למעט הכרטיסי מסך שכבר הוזמנו מח…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4/WATCH DOGS/BATMAN ARKHAM SERIES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Vortex,

יש לי כרגע P4 1.7GHz Willamette, על לוח אם ASUS P4SGX-MX (זהה לP4S533). זה לא משהו. מה החלופה הכי זולה ומשתלמת בשבילי מבחינת מעבד ולוח? *הכוונה לעלות/תועלת. ת'נקס

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הנה הוא.. קצת יקר.. אני רוצה להוריד את המחיר.. אני לא מבין בזה כל כך ועשיתי הרבה טעויות.. קניתי כרטיס רשת ויש כבר 2 בתוך הלוח אם ... והלוח אם קצת יקר מידי.... בקיצור בלאגן.. מחשב עם 2 מעבדים... אומרים שאני לא צריך את זה... באמת אני לא צריך את זה?! בקיצור הנה המפרט [2] Athlon MP 2400+ 242.00$ [1] TYAN "Thunder K7X Pro(S2469GN)" $351.00 [1] Geil Golden Dragon Dual Channel 184 Pin 1GB (512MBx2) DDR PC-3700, Model GD3700-1GDC - Retail $285.00 [1] GIGABYTE nVIDIA GeForce FX5950 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model "GV-N595U256V" -RETAIL 397.00$ [1] Western Digital 250GB 7200RPM IDE Hard Drive, MODEL WD2500JB, OEM Drive Only 188.00$ [1] NEC 16X DVD …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני לא מבין המון במחשבים, לכן דברתי עם "איש מחשבים" ( ) על המפרט, על הצרכים שלי וכו'. אני רוצה מחשב שיעלה מקסימום 6000 ויוכל להריץ (באופן סביר, אין לי סטנדרטים כאלה גבוהים : ...) את המשחקים של 2007. הוא הציע לי את המפרט הבא (לא כולל מסך ותוספות כמו רמקולים אמיתיים...). INTEL PENTIUM 4 DUAL CORE 2*2.8 800 1MB MOTHERBOARD: INTEL GRAND COUNT 101 800 MHZ RAM: MB DDR 1024 400 MHZ HARDDRIVE: SATA W\D 7200 250 GB SCREEN CARD (BAH, I GOTTA IMPROVE THE ENGLISH): GEFORCE PCI-E 6800 GS 256 MB DDR 3 DVI GIGABYTE CASE: P.4 W 350 BURNER: LG DVD SOUND CARD: AC 97 NETWORK CARD 100\10 KEYBOARD + OPTIC MOUSE SPEAKERS: CREATIVE SB 260 כל זה, לפי הרשימה שהוא נתן לי, עולה 5…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, מעוניין לרכוש נייח שיופעלו עליו מספר תוכנות אשר מבצעות סימולציה במספר תחומים בדו/תלת מימד. תוכנות אלו יחסית "כבדות", לכן אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניתן להגדיר כעריכה גרפית אך גם כגיימינג עקב הדינמיות בתוכנות , מדובר על מספר תוכנות יחסית כבדות אשר עושות סימולציה בכל מיני תחומים ומשולבות אופציה לתלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים