עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MS-D,

שלום חברים ! אני צריך שתרכיבו לי מחשב בתקציב של 3500 ש"ח , המחשב לא מיועד ל-oc וגם אם יתבצע בו זה יהיה לא רציני .. אני דיי מרבה בלשחק במשחקים וישנה עדיפות למעבד AMD , אני מבקש מחשב שלם כולל הכל .. *לא זקוק לעכבר מקלדת ורמקולים . תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תקציב: עד 4000 שח. עדיף פחות. :-\ מסך: 15 אינטש לא מבריק. שימושים: * גלישה ואופיס * צפיה בסרטים * VMWare (מעט מאוד) * פוטושופ * Google Sketchup (זה עריכת 3D) * משחקים קלים מעדיף Lenovo או-Dell, ומעדיף לא toshiba או-HP. ...ותודה על כל עצה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זקוק למלצה לנייד לחבר. סטודנט להנדסת מכונות שנה שלישית. עובד הרבה על Solid Works ומטמטיקס. * גודל המסך? 15 אינצ' עדיף מט(עדיף=לא פוסל דגם מומלץ בלי מט) * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מעדיף ביצועים על חשבון גודל, כלומר מעדיף לסחוב מחשב חזק יותר מאשר קל ופחות חזק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שלא מגיע כיום כסטנדרט, ובכול זאת נציין HDMI. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל 500GB לפחות כול מה שמעבר הוא בונוס. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף עם. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נקנה בארץ * האם בתקציב צריך לה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kaithila,

היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by e.s,

חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ועם הרבה זיכרון

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by I_B,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב, בתקופה עם סיילים רציניים, אז החלטתי לקנות מחשב נייד. הסכום המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 500$ המחשב יהיה מיועד ללימודים גבוהים, עבודה משרדית ומשחקים בינוניים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי אז מחשב מהאתר http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=pcat17080&type=page&initialize=false&sp=%2Bcurrentprice+skuid&nrp=15&iht=n&list=y&sc=abComputerSP&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q70726f63657373696e6774696d653a3e313930302d30312d3031~~cabcat0500000%23%230%23%2311a~~cabcat0502000%23%230%23%23o~~f518||4c657373207468616e2024363030~~nf118||344742&usc=abcat0500000&ks=960&st=processingtime:%3E1900-01-0…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sasha_iq,

המפרט הבסיסי שהורכב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gilyos,

שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FFXIV, Fallout 4, GTA V, Skyrim SE, BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות עם התקציב שלי 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן. אני צריך מפרט למעצבת שכרגע לא יכולה להקציב סכום, אבל לא צריך ללכת over the edge על מכונה של עשרת אלפים שקלים. לא לצרכי דו-מימד בכל אופן... אני יודע שאתם חייבים תקציב, אז בואו נגיד שאפשר להתחיל לדעתי בתקציב של 5000 ש"ח, אלא אם כן אתם חושבים אחרת. עריכה: העריכה מתבצעת בתוכנות: Illustrator Photoshop Flash המחשב יחובר אל מסך 24": Dell 2408" WFP. לא דרוש ציוד היקפי. תודה מראש ! 8)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שואל בשביל חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים ועריכת וידאו חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD אין צורך בכרטיס מסך, קיים SAPPHIRE NITRO+ RX 580 Special Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, עריכה גרפית קלה (בלי קשר ללימודים), ואלי תוכנות הדמיה ב-3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לצערי לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק.. נראה לי שלא.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

16. Started by eido300,

אני מחפש מחשב קטן וקל לסטודנטית לצורך כתיבה וגלישה, מכיוון שלסטודנטים יש windows8 במחיר מוזל אז לא צריך מערכת הפעלה, מחיר - כמה שיותר זול, שום תוספת או רכיב מיוחד, בסה"כ מחשב לכתיבה, וגלישה באינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התבקשתי למצוא מפרט הכולל רכיבים אלו: פנטיום 4 עם HT ו800 FSB - מהירות פחות קריטי. 512 MB DUAL DDR - מחפש איכות - איזה חברה כדאי? איזה מהירות צריך שלא ייווצר צוואר בקבוק? לוח - המלצות מתאימות? צורב DVD - איזה כדאי - כאשר לא הולכים על הכי משוכלל / חדש כרטיס ג רפי - 400 - 600 שקל - אני אמצא בפורום המתאים אני מניח..... מארז + ספק - המלצות על משהו אמין / סולידי. אם למישהו היה כח לקרוא.......ספרו לי על המלצות + כמה כדאי לשלם..... אם קניתם או מכירים מישהו שקנה ומרוצים מהמקום - ספרו. תודה לכולם!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DJPOWER,

שימוש כללי + קיובייס + פוטושופ. יש הארד דיסק וכרטיס קול. שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Enermax Modu 82+ 425Watt 80Plus Bronze 290.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 727.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET 530.00 ₪ - 1 1 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 2GB DDR3 1333Mhz CL9 153.00 ₪ - 2 1 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel 1,275.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 577.00 ₪ - 1 1 Logitech CordLess Desktop EX110 Retail 240.00 ₪ - 1 1 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe 157.00 ₪ - 1 1 מארז ThermalTake Soprano RS 201 262.00 ₪ - 1 1

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yafa,

שלום.... אם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת מפרט מחשב חזק לצורכי גרפיקה.... תקציב 5000 פלוס מינוס עתיד להיות על המחשב תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ייתכן שגם תוכנה לתלת מימד תכנות שרטוט כמו SOLIDWORKS/ AUTOCAD ותוכנה לעריכת וידאו כניראה AVID הערות כרטיס מסך חזק שתומך בשני מסכים וחלקים שתומכים בתוכנות שציינתי , כלומר קראתי שיש חברות או סוגים שונים של כרטיסים וכו שלא עובדים טוב עם AVID או פוטושופ ובנוסף המלצה למסך מתאים לא כלול בתקציב זה דיי דחוף... אודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by The Albatross,

שלום! השאלון מאוד ממצה אז אתחיל איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מזה עם סיבה טובה, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות (פייתון, MATLAB, ג'אווה), גלישה באינטרנט וצפייה ב-HD. לא צפוי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" ברזולוציה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד 1.8-2.0 לוח אם כרטיס מסך מארז (מותאם לחלקים) כונן קשיח 40-60 זיכרון פנימי (256) ?=האם creative sound blaster 128 pci יתאים למעכת שתרכיבו לי? אני צריך חלקים שלא ישרפו לי, או משהו דומה, ויחזיקו מעמד לפחות 5 שנים... המחשב הוא למטרות עבודה בעיקר... אבל אני חושב אני ארצה מידי פעם, gta3, nscar 2003... את שאר החלקים יש לי, הם די חדשים, ומתאימים למערכת שתרכיבו לי... ושאלה נוספת, amdאטלון טוב יותר מp4? אם כן, אם אני קונה מעבד amd אטלון, האם אני חייב שכל שאר המחשב יהיה amd? ז"א מארז (כולל ספק), לוח אם, וזיכרון פנימי... תודה מראש, אלון....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by David Ell,

היי, אני פותח את האשכול הזה בשביל חבר שאין לו משתמש: 1. מה התקציב המקסימאלי?** 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?** נסה לחסוך אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?** 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גראפית (אולי גם עריכת סרטונים), מידול 3D ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop (כל יום), Adobe Premiere (לעיתים קרובות) - Blender (מדי שבוע אני נכנס כ-10 פעמים) - Adobe After Effects (מדי פעם - אתחיל להשתמש יותר עם מחשב חזק יותר ממה שיש לי עכשיו) - Visual C# 2010 (משתמש בזה הרבה) ב) במידה והמחשב מיוע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DenisF,

אהלן, עברתי על ה10 דפים האחרונים בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.. לכן השרשור החדש. אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש היום (מצטער על התזמון הנורא קצר - מי שיוכל לענות בהקדם יבורך) הדרישות שלי הם לא בשמיים.. בסה"כ נורא אבל ---נורא--- חשוב לי שלא יהיה מבוסס על x3100. (כמובן שיהיה מחברה עם שם שלא נשמע כמו קללה בתאילנדית) אם יגיע עם מערכת הפעלה לגיטימית זה תוספת נחמדה אבל לא ממש חשוב. הנייד שכרגע הכי נשמע לי הגיוני הוא של HP; HP Pavilion dv2650 Intel C2D T7250 2ghz 160gb 14.1" HD LCD dvd-rw + lightscribe nvidia geforce gs8400gs vista premium סה"כ עם הנחת מזומן -- 4,504ש"ח בהשוואה לנייד המקביל של Gigabyte, בשם w566n אאל"ט הוא לא מפסיד הרבה בחומרה, מקבל רשיון חוקי של ויס…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by f_b_i,

amd athlon xp 2600 512k 333fsb gigabite ga-7n400-l nforce2 ultra400 256mb samsung ddr pc3200/400 gigabite radon 9200te 128mb ddr כל השאר לא משנה כי כבר יש לי. מה אתם אומרים ? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט מוסיקה וסרטים . אם יש רעיונות לשינוים שיפורים ושישאר באזור 1500 ש"ח אז בכיף. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by idibar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים