ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אתם יכולים להביא לי מפרט של מחשב גיימר סה"כ 2500-3500 שקל שיחזיק הרבה זמן ויהיה יציב למשחקי רשת (!) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. רציתי לדעת איך המפרט הזה מתוכנן לאוברקלוק ובעיקר למשחקים מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Calibre OverClock Retail לוח אם: K9N SLI Platinum זיכרון ראם: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N כפול 2 קירור למעבד: Zalman FATAL1TY FS-C77 דיסק קשיח: WD 250GB SATA Raid Edition WD2500SD ספק כוח: ThermalTake 500W Dual 12V Rails מארז: THERMALTAKE Mambo Black 120MM VC2000BNS
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא קונה בנתיים מחשב כי כל הזמן שיניתי מפרט אבל היום הבנתי שתוך חצי שנה יוצאים הכרטיסי מסך המפחידים האלו שתכלס יהיו מאוד חזקים ובטח גם לא כאלה זולים אז השאלה שלי מה הייתם מציעים לי לעשות ? המשחקים שאני משחק הם GTA V וSims 4 ובעוד חודש יצא NFS 2015 (מכוניות) שגם בו אני בטוח ישחק ומעבר לזה לא נוגע בכלום כי תכלס יש לי הכל בסוני 4. המפרט שאני כמראה יקנה הוא כזה חוץ מהכרטיס מסך לגביו אני צריך תעזרה שלכם כי נראה לי עדיף לקנות כרטיס מסך נטו למשחקים שרשמתי ועוד חצי שנה לשדרג. I5 6600 Skylake + Arctic Freezer Pro 7 Rev2 Msi B150M Bazooka Motherboard 8G 2133Mhz HyperX Seagate 1T Baracudda SSD Sandisk X300 120G Antec 340 Glossy White + VP550W איזה כרטיס מסך יספק אותי לחצי שנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודות בי"ס, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. גודל המחשב הקיים גובה 50, עומק 55, רוחב21, המחשב החדש צריך להיות קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, ההארד דרייב בלפטופ IBM ThinkPad Pentium 3 הלך לעולמו, האם אני יכול לקנות חדש? אם כן, איפה? כמו כן, האם אפשר להרחיב זיכרון בלפטופ הנ"ל?(יש לו 128).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, צפייה בסרטים, מוסיקה, גלישה באינטרנט ושימושים רגילים. המפרט אמור לכלול: מעבד AMD, לוח אם איכותי, לפחות 1GB זיכרון איכותי, כרטיס מסך משתלם ולא יקר מדי, דיסק קשיח לפחות 200GB, צורב DVD איכותי ומהיר, כונן פלופי, ספק כוח איכותי וחזק, מארז נחמד, קירור טוב למעבד. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך מכוון בנושא המחשבים הניידים ולא יודע מה הולך היום בשוק , איזה טובים יותר ואיזה פחות אז הייתי רוצה לקבל מכם עזרה להצעת מפרט מחשב נייד.התקציב הוא גג 3500 ש''ח , לא לחרוג , עדיף לחסוך אבל אם צריך אז לנצל את כל ה-3500 .הנייד מיועד לשימושים פשוטים , צפיית סרטי HD וגלישה באינטרנט , אז זהו , אני מקווה שלא חסר פרטים , אם כן אז תגידו לי איזה ואני אכתוב. מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גיימינג קל וצפיית סרטי HD . גודל המסך? 15.6 . משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי (אני לא יודע כל כך מה הוא המשקל הרצוי לניידים היום , שלא יהיה כבד מידי). האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר לדעתי זה יותר טוב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) התקציב הוא 4000-4200 שקל לא ידוע לי עדיין אם זה מזומן או לא 2) מטרת המחשב הוא למשחקים כבדים שירוץ גם עוד 3-4 שנים למשחקים אבל גם לעבודה משרדית לאופיס מוזיקה צפייה בסרטים אבל בעיקר למשחקים 3) כן ציוד הקפי צריך מקלדת ועכבר אפשר אלחוטיים המחיר שאני מוכן לשלם בשבילם הם 50-120 בערך.. 4) לא צריך : כרטיס קול 5) כן העדפה שבלוח אם יהיה אסוס כרטיס מסך ATI 4870 שיהיה OC בדיסק קשיח שהחברה יהיה WD אם אפשר 500GB וב RAM החברה תיהיה 4GB G.SKILL 6) כן שהמחשב יהיה מאוד שקט ויפה! אולי מארז הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 7)הרכבת מחשב במעבדה שהם ירכיבו(החברה) 8) שהמחשב יהיה שקט! 9)שקט מאוד ומעוצב יפה! 10)OC בינוני לכרטיס מסך בעיקר ואולי מעבד 11)GTA IV, CRYSIS,NBA…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב נייד לדברים בסיסיים (אינטרנט ,אופיס) ומשחקים כמו FIFA . הוא חיפש פה בארץ ואז התקשר אלי עוד חבר מארה"ב שגם הוא מחפש מחשב ואמר לי שהוא קונה בחצי מחיר מחשב יותר טוב ומהמחשבים פה בארץ. עכשיו זה שחיפש פה בארץ במקרה העבודה שלו היא עם הרבה טיסות כמעט לכל מקום (גם סין,תאילנד,ארה"ב ועוד). השאלה איפה הכי כדי לקנות מחשב ולאיזה חברה תומכים ויש אחריות פה בארץ למחשבים שלהם מחו"ל(קראתי הרבה הודעות פה על זה והבנתי שיש עם זה בעיה). במחיר שהוא חשב להשקיע פה בארץ הוא באיזור 4000 ש"ח. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי LENOVO T61 שמריץ XP, מאז ומתמיד אני נוטה להשכיב לישון את המחשב במצב "hibernate" , לפני כשבוע זנחתי את המחשב ( לאחר שעבר למצב hibernate ) וכחזרתי אליו נגמרה לו הבטריה. האם מדובר בתקלה? האם מצב זה אופיני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב2,000$ כי אני מביא תחלקים מחו"ל. המחשב למשחקים חזקים וסרטים. תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא לHTPC 000430 AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core 0.00 372.03 1 372.03 002707 Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, USB 2.0) [AMD/DDR] 0.00 363.89 1 363.89 002170 Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 64MB Retail Video Card VIVO/Tuner 0.00 1,299.62 1 1,299.62 002538 DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory 0.00 149.97 2 299.94 000675 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! 0.00 630.12 1 630.12 000584 CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz 0.00 44.63 1 44.63 002419 Pioneer DVR-106 4/2/12//16/10/32 DVD±RW ( Bulk ) …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט האם לקנות נייד בחו,ל. כמובן שרק מותג ידוע כדי לקבל את האחריות הבינלאומית... מישהו התנסה בכך? שווה את החיסכון בכסף? כמובן שזה תלוי מאיפה- אני יכול לקנות בארה"ב והונק קונג... מכירים פרטים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של חברת Fujitsu-Siemens דגם Esprimo M9410, גודל 14.1". אני מחפש תחנת עגינה עבור המחשב אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת דגם שמתאים למחשב הספציפי הזה. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת תחנות עגינה של החברה הזו? 2. האם אני חייב לקנות את הדגם של חברת פוג'יטסו-סימנס שמופיע באתר שלהם או שישנן תחנות עגינה אוניברסליות שיכולות להתאים? 3. אם ישנן תחנות אוניברסליות איך אני יכול לדעת מה יתאים למחשב שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס נמצא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים המצב שלו מצויין, המאורר שלו עובד לא מרעיש, אני רוצה לדעת אם יש טעם למכור אותו Sapphire ATI Radeon HD5670 1024MB DDR5
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוף סוף קונה מחשב חדש. אז בבקשה תעזרו לי עם המפרט. אז ככה: 1. תקציב: עד 4000 מקסימום (בלי מסך) ! 2. רכיבים לפי סדר עדיפויות (הראשון הכי חשוב, האחרון הכי פחות חשוב) א. לוח אם. ב. כרטיס מסך. ג. מעבד. ד. מארז. ה. זיכרון. ו. הארד דיסק. ז. DVD. ח. כונן דיסקטים. : 3. חשוב לי שיהיה לוח אם טוב עם כרטיס קול onboard כי חבל לי להשקיע עוד 300 שקל על כרטיס קול. 4. במסגרת התקציב אני מעדיף INTEL. 5. אני צריך את המחשב ל- משחקים, מולטימדיה, אינטרנט, קצת תיכנות. 6. בלי מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכו'. רק את המחשב עצמו. ודבר אחרון אני ישמח מאוד אם תבררו לי איפה אפשר להשיג (עדיין) Radeon 9500 Pro 128 DDR אבל שתהיה שחורה טובה, ולא פגומה או סחורה שחז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4000שקל כולל מסך למשחקים. המסך רק צריך להיות 17" ומסוגל לרוץ ב1024 על 768 ב100 או 85hz תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא כותב לי את הדברים הבאים: מסך ראשון: מסך שני: מה אתם מציעים?, הבעייה היא שאני צריך את הקבצים שעל המחשב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו קונים שני לפטוטים, כשבגדול הצורך דיי מקביל ללימודים. - שימושים בתוכנות אופיס ולצורכי לימוד (כולל קורסים בתכנות) וכל מה שצריך לתלמיד מחשבים. - wifi חובה - המחשב צריך להיות 15.4 או 17 אינצ'. - עדיף מחשב קל עם סוללה חזקה (נסיעות לב"ש) - הגורם החשוב ביותר - אחריות משחקת תפקיד דיי חשוב (רצוי חברה אמינה עם תמיכת יבואן) - כרטיס מסך הוא לוקסוס לא מחייב, אבל זה 200 שקל הפרש זה נחמד (לא על חשבון משקל) - המחיר, אני תמיד בעד התמורה הכי טובה לכסף.. אני לא רוצה את המחשב הכי יקר וגם לא הכי פשוט אני מחכה להמלצות שלכם, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? שלום לכולם!!! אני די חדש בפורום הזה, אני לא מבין כל כך טוב במחשבים ויש לי הרגשה שבחנויות רוצים למכור לי חתול בשק לכן הייתי רוצה דעה אובייקטיבית מכם עבור מפרט מחשב שנועד למשחקים וגם מוזיקה וטוב ללימודים שלי כסטודנט. מסך טוב יש לי כמו כן את כל תוכנות ההפעלה הרלוונטיות אנא מכם תאזרו בסובלנות כלפיי,כי אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני. התקציב שלי הוא בין 3000-3500 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. חשבתי לקנות את המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=48033&select=.268..271..214..2185..462. ואני רוצה להוסיף לו זיכרון ל 16 ג'יגה. לע מצאתי בשום מקום מידע האם יש לו מקום להוספת זיכרון ועד כמה אפשר להוסיף. אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-